Fall In Love

By mitzyza12

135K 4.6K 311

Rose O'Brien se pregatesete de o sesiune de vizionat seriale, pana cand in casa vecina se aude muzica data la... More

⚫️1️⃣⚫️
⚫️2️⃣⚫️
⚫️3️⃣⚫️
⚫️4️⃣⚫️
⚫️5️⃣⚫️
⚫️6️⃣⚫️
⚫️7️⃣⚫️
⚫️8️⃣⚫️
⚫️9️⃣⚫️
⚫️1️⃣0️⃣⚫️
⚫️1️⃣1️⃣⚫️
⚫️ANUNT!⚫️
⚫️1️⃣2️⃣⚫️
⚫️1️⃣3️⃣⚫️
⚫️1️⃣4️⃣⚫️
⚫️1️⃣5️⃣⚫️
⚫️1️⃣6️⃣⚫️
⚫️1️⃣7️⃣⚫️
⚫️1️⃣8️⃣⚫️
⚫️1️⃣9️⃣⚫️
⚫️2️⃣0️⃣⚫️
⚫️2️⃣1️⃣⚫️
⚫️2️⃣2️⃣⚫️
⚫️2️⃣3️⃣⚫️
⚫️2️⃣4️⃣⚫️
!
⚫️2️⃣5️⃣⚫️
⚫️2️⃣6️⃣⚫️
⚫️2️⃣7️⃣⚫️
⚫️2️⃣8️⃣⚫️
⚫️2️⃣9️⃣⚫️
⚫️3️⃣0️⃣⚫️
⚫️3️⃣2️⃣⚫️
⚫️3️⃣3️⃣⚫️
⚫️3️⃣4️⃣⚫️
⚫Epilog⚫
Trailer
CARTE NOUĂ!!!

⚫️3️⃣1️⃣⚫️

1.9K 87 2
By mitzyza12


Rose P.O.V.

De câteva zile incoace eu si Luke nu am prea tinut legãtura, ceea ce este foarte ciudat. Se comporta foarte ciudat, iar când mã întâlnesc cu el îmi spune mereu cã trebuie sã plece la studio ceea ce cred cã este o minciunã. I-am sunat pe baieti fiindcã el nu rãspundea si prin convorbirea avutã cu baietii am aflat cã m-a mintit in legãtura cu studioul.

Stau pe canapea si vizionez pe laptopul care stã în poala mea trailer-ul de la noul sezon Teen Wlof. Nici acum nu pot sã cred cã acest sezon cu numãrul 6 v-a fi si ultimul. Am crescut odatã cu serialul. De când a început m-am uitat la fiecare episod cu Victoria si Vivien. Termin de vizionat si-l închid , gândundu-mã apoi sã-i scriu lui Luke.

Caut telefonul cu privirea prin încãpere si-l gãsesc pe fotoliul de lângã mine. Intru pe WhatsApp. Caut la contacte pânã-l gãsesc. În telefonul meu el este trecut "Iubirea mea ☺️❤️" iar la el din obisnuintã eu sunt trecutã "Pisicuta mea 😏❤️".

"Hei iubire, ce mai faci? Nu ai mai dat nici un semn de viatã? 😢❤️"  13:42

" Iartã-mã iubito , dar chiar am de muncã la studio. 💋" 13:50

Din nou foloseste aceeasi minciunã, decid sã-i mãrturisesc cã am vorbit cu baietii si...:

"Am vorbit cu baieti si nu aveti nici o întâlnire astãzi. Ce-mi ascunzi, Lucas? " 13:52

" Iubiro, promit cã dupa ce termin cu tot o sã-ti explic, acum chiar nu pot. Te iubesc mult sti asta . " 13:52

"Mãcar ne putem vedea în seara asta? " 13:53

"Lasã-ti geamul deschis, ne vedem disearã. 😉" 13:54

-utilizator deconectat-

Odatã ce m-am deconectat si eu, aprind televizorul si vreau sã caut ceva interesant la TV.

Cum de aproape 30 de minute caut ceva interesant la TV si nimic. Îl opresc si o sun pe Vic. Dupa primele douã bipuri, rãspund:

-Hei Vic, poti veni pe la mine?

-Scuze, sunt cu Ashton! spune si apoi aud chicoteli din partea ei. Ash, opreste-te mã gâdili.

-Ok, te las. spun deja putin jenatã de situatie.

-Te pup!

Închid convorbirea si decid sã o sun si pe Vivi. La fel abia dupã douã bipuri rãspunde si ea.

-Hei Vivs, ai chef sã treci pe la mine?

-Scuze Ro, dar astãzi mã scoate Tate în oras. Dar mã revansez.

-Nu stai linistitã, distractie!

-Mersi, te pup!

Dupã ce închid si apelul acesta, arunc telefonul pe fotoliu si expir exasperatã. Toatã lumea îsi petrece timp cu iubitul/iubita lui/ei, eu de ce nu pot?, gândesc si douã lacrimi cad nestãpânite pe obrazi mei.

Aud usa de la intrare deschizându-se, pe ea intrând mama cu douã plãsi mari de mâncare si alimente. Deci azi ai primit salariul. Merg spre ea si îi i-au una dintre plãsi. Le pun pe masa in bucãtãrie si asez tot ce trebuie in frigider iar restul le pun in dulapuri. Dupã ce termin de asezat tot, mã uit la mama iar ea se uitã ciudat la mine.

-Scumpo, de ce plangi?

-Nu plang, de ce intrebi asta? mint eu.

-Scumpo, ti se vãd pete de rimel pe obraz. spune si trece cu degetul pãrinteste peste obrazul meu.

-Sti ce mama, haide la spa! spun si îmi i-au cheile de pe pult si o prind pe mama care îsi însfacã rapid geanta si închide usa de la intrare. Intrãm în masinã si pornesc motorul. În aproape 10 minute ajung în centrul orasului si parchez în fata spa-ului.

Odatã intrate o tânãrã de aproximativ 25 de ani ne întâmpinã cu ceva ce se gãseste foarte des la spa, apã cu castravete. Mama i-a un pahar dar eu prefer sã spun pas, are un gust oribil. Mã uit foarte atentã la mama care bea tot din pahar, iar reactia care urmase ma amuzat complet. A fãcut i grimasã uriasã si dezgustatã, fãcându-mã sã chicotesc atrãgând prea multe priviri spre mine.

-Bunã ziua si bine ati venit la Salonul Perla. ne întâmpinã aceeasi fatã dar fãrã bauturile de mai devreme.

-Bunã ziua. spun eu cu mama în acelasi timp.

-Prima datã vom începe cu o mascã facialã pe bazã de plante si în timp ce masca îsi v-a face efectul am câteva fete care cã vor face manichiura si pedichiura. Urmati-mã. ne îndrumã spre o camerã unde se aflau mai multe femei.

Ne aratã douã scaune paralele si ne asezãm pe ele. Lângã noi apar douã femei care se prezintã si incep sã aplice masca. Dupã ce terminã de aplicat crema peste tot pe fatã pleacã si vine altã femeie care incepe cu manichiura. Profit de faptul cã mai am putin pânã la nunta mea si aleg ca unghiile sã le fac french simple si ovale.

Cã tot veni vorba de nuntã, oare Luke si-a luat costum sau orice are deaface cu nunta. Nu, e prea ocupat sã-ti ascundã nu stiu ce! Mã ceartã constiinta. Sper ca ziua aceea sa fie perfectã, de neuitat, ineditã si chiar mai multe adjective. Pierdutã in gânduri, nici nu observ cã domnisoara de mai devreme a venit pentru a îndepãrta masca de pe fata mea. Instantaneu dupã ce îndepãrteazã masca care mi-a întãrit pentru aproape 15 minute fata, îmi simt fata foarte finã. Îmi înmâneazã o oglindã si rezultatul era uimitor, cu toate cã nu sunt chiar atât de învârstã se vedea diferenta. Pometi sunt mai proeminenti, tenul mai luminos si strãlucitor, iar cearcãnele pe care le aveam de la atâta obosealã au dispãrut.

Îmi întorc privirea spre mama care si ea este uimitã de rezultat. Odatã ce îi observ trãsãturile, rãmân cu gura cãscatã, la propriu. Pãrea mult mai tânãrã decât arãta înainte. Cu toate cã mama are 46 de ani. Trupul si chipul ei le dau oamenilor de înteles cã are chiar mai putin de 40 de ani. Acum as putea spune cã aratã ca o domnisoarã de 26 de ani.

Urmãtoarele ore de dupã-amiazã nu le petrecem în saunã, la coafor si masaj. Odatã termiante toate tratamentele decidem sã mergem acasã. În aproximativ 15 minute ajungem acasã. Verific ceasul ce-l aveam pe mânã care indicã ora 20:34 . Intru în casã si merg spre bucãtãrie unde o gãsesc pe mama. Îmi pun într-un bol macaroane cu brânzã. Mhh...preferatele mele. Le mãnânc în timp ce stau pe site-urile de socializare. Odatã ce termin de mâncat, spal vasul si mã îndrept spre camera mea. Intru în baie si îmi prind pãrul pentru a nu-l uda când fac dusul. Intru în cabina de dus si-mi spal trupul cu gelul meu preferst de dus cu miros de trandafiri.

Ies din baie înfãsuratã într-un prosop si-mi scot din dulap o lejerie albã. O i-au rapid pe sub prosop apoi i-au si sutienul. Vreau sã i-au un ticou mia lar din sifonier dar simt o mânã talia mea si una pe mâna întinsã. Mi-o aseazã peste cealaltã la piept si îmi sãrutã gâtul, ajungând la umãr. Din instinct îmi las capul pe spate, asta dându-i aprobarea de a continua.

Dar în secunda urmãtoare îl opresc fiindcã ar trebui sã fiu foarte supãratã pe el. Mã întorc astfel fiind cu fata la el îl împing câtiva centimetri mai departe . I-au din dulap tricoul si-l pun pe mine. Îmi înfãsor mâinile la piept si-l privesc serioasã. El parcã stiind de ce sunt asa îsi freacã ceafa si ofteazã prelung. Vrea sã facã doi pasi spre mine dar eu fac unul în spate. Dintr-un pas se apropie mult si ajunge fix în dreptul meu. Îi simt respiratia mentolatã peste fata mea, ceea ce mã face sã-mi musc obrazul findcã în momentul acesta as vrea sã-l sãrut dar trebuie sã-l mai tachinez umpic.

-Rose, promit cã o sã-ti explic tot ce se întâmplã chiar în seara nunti. spune si îsi aseazã mâna pe obrajul meu mângâindu-l usor.

-De ce tocmai atunci? tonul meu era chiar mai aspru decât m-am asteptat.

-Fiindcã este un fel de sãrbãtoare atunci si chiar nu vreau sã stric totul. spune si îsi lasã capul în jos de la obosealã cred. Putem dormi, mor de somn. iar asta este aprobarea mea.

-Sigur, iubirea mea!

Mergem spre pat, el asezându-se primul apoi luându-mã si pe mine în brate. Mã întorc astfel fiind cu fata la el, nemairezistând de la atâta asteptat si-i acaparez buzele cu ale mele. Sãrutul a început domo, dar pe parcurs a devenit tot mai sãlbatic. Mã prinde de talie si mã ridicã deaspura lui, astfel stând chiar în poala lui. Îi musc buza de jos ca semn cã mã bucur enorm cã este aici. Parcã mândru cã eu am început jocul zâmbeste în sãrut, fãcându-mã si pe mie sã zâmbesc în cele din urmã. Dupã ce terminãm sãrutul care l-am simtit ca pe o baterie care mi-a reîncãrcat bateriile, amândoi respirãm greoi. Îi dau un ultim sãrut pe nas si mã asez din nou lângã el. Mã i-a în brate si îsi strecoarãmâna pe sub tricoul meu, ajungând la linia lenjeriei. Îi traseazã conturul, eu încercând sã-mi stãpânesc gemetele, dar stiu cã mã simte fiindcã corpul meu tremurã la atingeriile lui.

Mã uit cu coada ochiului la el si se pare cã stã cu ochi închisi, o face din purã întâmplare. În timp ce tu dormi linistit, eu încerc sã-mi stãpânesc hormoni! În cele din urmã scot un suspin destul de gãlãgios, apoi îsi retrage mâna si o aseazã pe talia mea.

-Ai fãcut-o intentionat, nu? spun cu jumãtate de gurã.

-Nici nu sti cât am asteptat sã aud suspinul ala! spune si-mi sãrutã umãrul.

-Te iubesc.........

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Helãu, gogoseilor, ce faceti?
Sper sã vã placã acest capitol, dragilor aproape am ajuns la 1k vizualizãri. Nici mãcar nu stiu cum sã vã multumesc pentru suportul vostri.
Dacã vreti vã puteti lãsa parerile ⬇️⬇️⬇️ si cine ar dori dedicatie la orice capitol sã-mi scrie tot aici ⬇️⬇️⬇️.

Love you so much, pwpppp! 😘😍❤️💋😱💜💛😍❤️😍😘🌟🌟💜💙💓💗

1695 cuvinte

-

Continue Reading

You'll Also Like

4.9K 122 54
Maya o fată care vine din românia în Coreea de Sud să scape de certurile de acasă și de un tată bețiv care ia distrus viața oare viața i se va schimb...
50.8K 3K 50
Ashley Miller, o fată ambițioasă ce își urmează planurile și visele. Toate planurile ei se duc pe apa sâmbetei când într-o seară se duce cu prietena...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
911K 52.8K 62
Ce faci atunci cand afli ca trebuie sa locuiesti timp de doua saptamani cu un baiat pe care nu il cunosti? Ei bine, prin asta trebuie sa treaca Juli...