Mafya Çetesi ( DÜZENLENİYOR...

By Azra_alarakaya

134K 5K 220

Hayata yeniden başlayan bir kızın hikayesi... Küçükken çok acı çeken ve bu acılar duyguları yok ederken kendi... More

Okulun İlk Günü
Karakterler 2
Kaçış
Bardan Kaçış
Hastanede Bir Gün
DUYURU
Barmena
Evimiz
Ortaklık
DANS
Parti Hazırlığı
En Güzel Tonu
Teklif
Kavga
Maç
Potanın Perileri
Okul
Balo
Macera
Aşk Çok Güzel Bir Şey
Sen Olmayınca

Karakterler

15.3K 359 25
By Azra_alarakaya

Medyada çete var

Merhaba benim adım Gece ERTAL 18 yaşındayım ve bir mafyayım hemde en korkulu mafyalardan hobilerim kafes dövüşü izlemeye bayılırım, motosiklete binmeyi ve yarışmayı severim ve bir çetem var neyse kendimi es geçip size çetemi tanıtayım.

Demir Aksoy = 18 yaşında basketbol oynamayı sever 3barı ve Aksoy holdingin sahibi oda bir mafya ailesi yok sadece kız kardeşi var ailesine ne oldu diye sorarsanız sonra anlatırım.

Ebrar Aksoy =demirin kardeşi 17 yaşında oda demire yardım amaçlı holdingin sahibi sayılır voleybolcu okulun voleybol kaptanı oda abisi gibi mafya.

Cenk Akyol =kimseye zarar vermez ama hemen sinirlenir 3barı var ailesi öldü 17 yaşında Ebrara deli divane aşık holding işini sevmez futbolcu takımı var oda mafya.

Melis Akman =demirin sevgilisi 18 yaşında oda Ebrar gibi voleybol oynamayı sever onunda 2 barı ve akman holdingin sahibi sayılır ama babası ilgilenir annesi yok sadece babası var oda mafya.

Barkın sayaç =çetenin mutluluk kaynağı çok güler ve asla kızgın olamaz ama damarına basarsanız işiniz biter 18 yaşında basketbol oynamayı sever 3barı var ama holding işi ona göre değildir oda mafya.

Continue Reading

You'll Also Like

1M 60K 41
Ayağa kalkıp göz yaşlarımı sildim. Gözlerim son kez baktı ardından. Son kez seslendim adını. Bana öyle bir yara bırakmıştı ki, asla affetmeyecektim o...
25.2M 900K 78
♌ İNTİKAMDAN DOĞAN TUTKULU BİR AŞK ♌ Küçük yaşta anne ve babasının ölümüne şahit olan acımasız genç bir adam... Edim Demiray. Daha on sekizinde uyuş...
1.5M 92.6K 58
Ulaş: Ev alma, komşu al demişler. Işık: Öyle mi demişler. Ulaş: Öyle demişler. Alacağım seni kendime. Mecburuz.
111K 7.9K 18
17 Yıl sonra gerçekleri öğrenen Bade, yıllardır onu arayan abilerine giderse. Azıcık dram. Bolca eğlence. Bolca aksiyon. Bir tutam da kaos. Daha...