Fall In Love

By mitzyza12

135K 4.6K 311

Rose O'Brien se pregatesete de o sesiune de vizionat seriale, pana cand in casa vecina se aude muzica data la... More

⚫️1️⃣⚫️
⚫️2️⃣⚫️
⚫️3️⃣⚫️
⚫️4️⃣⚫️
⚫️5️⃣⚫️
⚫️6️⃣⚫️
⚫️7️⃣⚫️
⚫️8️⃣⚫️
⚫️9️⃣⚫️
⚫️1️⃣0️⃣⚫️
⚫️1️⃣1️⃣⚫️
⚫️ANUNT!⚫️
⚫️1️⃣2️⃣⚫️
⚫️1️⃣3️⃣⚫️
⚫️1️⃣4️⃣⚫️
⚫️1️⃣5️⃣⚫️
⚫️1️⃣6️⃣⚫️
⚫️1️⃣7️⃣⚫️
⚫️1️⃣8️⃣⚫️
⚫️1️⃣9️⃣⚫️
⚫️2️⃣0️⃣⚫️
⚫️2️⃣1️⃣⚫️
⚫️2️⃣2️⃣⚫️
⚫️2️⃣3️⃣⚫️
⚫️2️⃣4️⃣⚫️
!
⚫️2️⃣5️⃣⚫️
⚫️2️⃣6️⃣⚫️
⚫️2️⃣7️⃣⚫️
⚫️2️⃣8️⃣⚫️
⚫️2️⃣9️⃣⚫️
⚫️3️⃣1️⃣⚫️
⚫️3️⃣2️⃣⚫️
⚫️3️⃣3️⃣⚫️
⚫️3️⃣4️⃣⚫️
⚫Epilog⚫
Trailer
CARTE NOUĂ!!!

⚫️3️⃣0️⃣⚫️

2K 86 2
By mitzyza12


*DUPÃ O LUNÃ*

Autor P.O.V.

În tot acest timp Rose, a învãtat si a si dar examenele. Astãzi, consiliul a afisat notele. Cum si-a propus aceasta a trecut cu brio si acum se poate axa pe organizare nunti ei. Luke în tot acest timp se ocupa de viitoarea casã simai  mergea din când în când cu baieti la studio si îi urmãrea. Cum doctorul i-a spus cã timp de patru luni nu poate vorbi, nu a vrut sã riste. În ultimele zile, bãieti si-au petrecut mult timp la studio deoarece au înregistrat o melodie acum ceva timp. Melodia a fost creatã pentru fundalul unui film, iar melodia este foarte reusitã. Dupã doar câteva zile de la lansarea piesei au ajuns la peste un milion de vizualizãri. Acum Luke se ocupã foarte mult de casã, stadiul unde au ajuns este foarte bun. Ultimul lucru pe care mai trebuie este de a o mobila si a o vopsi pe exterior.

Acum cã toate s-au sfãrsit Luke si Rose sunt foarte stresati si emotionati în privintã cu nunta. Rose fiind acum acasã o apeleazã pe Victoria pentru a o chema în ajutor.

-Rose , s-a întâmplat ceva?

-Nu, doar am nevoie de ajutorul tãu!

-Ajung la tine cât de rapid pot.

-Te pup.

Si asa din nou rãmâne în liniste totalã. Decide sã meargã la bucãtãrie si sã mãnânce ceva înainte ca Vic sã ajungã. Dupã ce termina de mâncat tot, aranjeazã bucãtãria si pe când sã se aseze pe canapea soneria sunã. Merge la sonerie si deschide, apãrând în fata ei o fatã zâmbitoare.

Rose P.O.V.

O invit înãuntru si ne asezãm pe canapea. Astãzi vreau sã merg la cumpãrãturi pe tru nuntã deoarece as vrea sã fac nunta cât mai devreme. As vrea sã o fac pe timpul acesta frumos de varã.

-Deci, ati decis pe ce datã v-a fi nunta? întreabã ea entuziasmatã

-As vrea sã fie o datã apropiatã, ce zici de....22 Iunie?

-Având în vedere cã astãzi este 17 , trebuie sã începem pregãtirile! spune ea ridicându-se în picioare si bãtând din palme.

Ne ridicãm de pe canapea si ne îndreptãm spre masina ei. Prima locatie stabilitã de Victoria este la agentia de nunti. Practic unchiul ei este proprietarul. Am atât noroc în a avea o prietenã ca ea, este cunoscutã de aprope tot orasul. De cãtre o asistentã suntem conduse în fata unui birou. Ciocãnim de douã ori pânã auzim un "intrã".

-Bunã ziua . spun eu politicos.

-Hei unchiule, ce faci? întreabã Vic întinzându-se pe canapea.

-Bunã ziua fetelor, verific niste notiuni importante. spune el încã concentrat la foile care împânzeau masa.

-Uite unchiule, am nevoie de ajutorul tãu. Domnisoara, viitoare doamnã are în foarte scurt timp nunta. Cum o cunost extrem de bine as putea spune cã o salã cu vedere directã spre mare. Wow, chiar ne cunoaste. De asta o iubesc!

Domnul Blake se uitã când la mine, când la Vic. Priveste din nou spre foile care nu erau putine si rãsfoieste câteva. Din mormanul de foi scoate una si o analizeazã, zâmbeste si i-o înmâneazã lui Vic care mi-o înmâneazã mie. Uimirea m-i se putea citi pe fatã. Locul era exact cum la descris Vic. Nu era chiar o salã erau mese în aer liber, lângã având ringul de dans. Întorc pagina si acolo era altarul care se afla în fata oceanului.

-Este accesibil pe data de 22 Iunie? întreb eu cu sperantã.

-Din fericire este si sunt mândru cã ati ales aceastã locatie, este foarte specialã si frumoasã în acelasi timp. ne rãspunde el.

Se ridicã de pe scaun si întinde mâna eu scuturând-o fericitã. Ne luãm la revedere si iesim din birou. Iesim si din clãdire si ne îndreptãm spre masina Victoriei. Porneste motorul si ne îndreptãm spre urmãtoarea destinatie, mall-ul.

Ajunse la mall am intrat într-o florãrie de unde am comandat trandafiri mov si albi. Umãroarea destinatie era magazinul de rochii de mireasã. De mai mult de 30 de minute ne aflãm în magazinul acesta si probez pe rochii.

-Rose, uite! îmi întorc privirea spre un loc mai retras din magazin si o vãd pe Victoria fãcându-mi semn sã merg spre ea.

Înaintez spre locul unde Vic era si mã opresc în fata ei. Îmi arata o rochie simplã, cu mânecã scurtã. În partea de sus are un decolteu mic format din dantelã, iar partea de jos este din mãtase albã imaculatã. Merg la cabina de probã împinsã de Vic si intru în prima cabina liberã. Îmi dau hainele jos si i-au rochia cu grijã. O chem pe Victoria sã m ajute în a-mi închide rochia. Dupã ce ridicã fermoarul, mã analizez în oglindã si apoi fac o piruetã pentru a-i arãta ei. Zâmbetul a devenit tot mai mare, chiar mai mare ca a lui Joker.

-Rochia asta aratã, bestial pe tine! mã felicitã ea.

-Multumesc mult. spun si o îmbrãtisez

-Haide sã o luãm. merg înapoi în cabinã si ma schimb.

Ies din cabinã cu tot cu rochie si o pun pe tejghea, domnisoara care o împacheta îmi zâmbeste larg, iar eu îi întorc gestul. Îmi înmâneazã plãsuca în care se afla frumoasa mea rochie si îmi spune:

-Sã o porti sãnãtoasã si casã de piatrã. îi multumesc si apoi ies din magazin, unde mã astepta Vic, care era atentã la telefon.

-Cu cine vorbesti? O surprind pe la spate si ea se sperie

-Vai doamne, m-ai speriat si am vorbit cu Ashton.

-Ce spune? o întreb în timp ce ne îndreptãm spre un magazin de încãltãminte.

-Nu prea multe, doar cã îi este dor de mine si când ajung acasã. chicotim amandouã si intrãm în magazin.

Ca în celãlalt magazin cãutãm perechea perfectã pentru rochia perfectã. Unele perechi erau prea mici, unele perechi prea mari. Singurul lucru uram cã Vic se uita doar la tocuri de 15-20 de centimetri. I-am explicat cã nu am cum sã merg pe nisip cu tocuri inalte si a înteles. Ne mai uitãm putin pânã dau de o pereche mai joasã cu sclipici, crem. PERFECT. Erau chiar mãrimea mea.

Dupã ce îmi i-au tocuriele, mai cotrobãim prin magazine pentru a lua tot ce ne trebuie.

.....

Luke P.O.V

De azi dimineatã stau si ajut la tot ce tine de casã. Acum ceva timp am fost sã cumpãr toatã mobila pentru interior. M-am gândit putin la ce culoare voi alege sã fac exteriorul si am ales un crem-maroniu. Sunt trezit din gânduri de muncitorul sef si îmi îndrept atentia spre el.

-Domnule toate verificãrile s-au fãcut. Absolut tot este gata, înafarã de vopsit ceea ce am început-o chiar acum. spune si aratã spre colegii lui.

-Ok, m-ar interesa cât vã plãtesc. întreb scotând cecul pe care vreau sã scriu suma si a-i il înmâna .

-400 de mii de dolari. scriu pe foaie suma si i-o dau.

-Bani îti vor ajunge în cont în maximum 48 h. spun si îmi întind mâna el prinzând-o si scuturând-o

-Casã de piatrã, domnule Hemmings!

-Multumesc mult, pentru tot!

Dupã ce terminãm de vorbit el se întoarce cu spatele si îsi continuã drumul spre casã. Aud un claxon si vãd un camion urias inteând pe poartã. Asta sigur este comanda. Merg cu pasi repezi spre vehicol si odatã ce se coboarã soferul vine spre mine si îmi înimde mâna, eu scuturând-o. Scoate un dosar si scoate o foaie.

-Hemmings, Luke Hemmings. îl informez eu.

-Domnule Hemmings, aveti aici tot ce ati comandat, semnati aici. spune si-mi dã o foaie cu multe nume.

Deci sã înceapã distractia...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Helãu gogoseilor!
Spre sã vã placã capitolul, lãsati-vã parerile mai jos! ⬇️⬇️
Înainte sã termin as vrea sã vã multumesc pentru 860 de vizualizãri!!! This is incredible!! 😱😱😭❤️😍😍😘
Eu m-am dus ceaules! 😘😘

Pwppp😘😍💜❤️💜💋😘😍❤️

1312 cuvinte

Continue Reading

You'll Also Like

397K 18K 50
"- De ce îmi faci asta? - Pentru că te iubesc! " ATENȚIE! Conține limbaj licențios. ©2016 AstridRedd. All rights reserved.
79.5K 4.7K 15
Volumul 3 „ - Dacă ar fi să pun în balanţă tot ce s-a întâmplat până acum, nu mi-ar părea rău că mor. Aş muri împăcată, aş muri în braţele primei şi...
603K 22.2K 106
"Esti un cosmar pentru mine" " Iubito, eu voi fii cosmarul tau de noapte si de zi iar tu imi vei zice ca sunt toata viata ta " Coperta realizata de d...
3.6K 507 33
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...