Year 2079

By LiveNiceTimes

1.5M 58.9K 22.7K

Anul 2079. Lumea s-a schimbat iar pamantul nu mai este ce obisnuia odata sa fie. Atingerea Virusului de acum... More

Year 2079
1. Continuarea Legaturii
2. A Doua Latura
3. Dragostea si Moartea
4. Jenna
5. Durere si Placere
6. Rochie si Pantofi
7. Ochi Albastri
9. Rezemata de stanca
10. Lumea in care traim
11. Compromis si Minciuna
12. Adunate in timp
13. De dimineata
14. Stanga sau Dreapta?
15. Adanc in Padure
16. Putina durere
17. Acelasi Sentiment
18. 2, 3 Zile Distanta
19. "Ori noi, ori ei."
20. Intoarcerea
21. Anul 2079
22. Verificarea
23. Adevarul Despre Viitor
24. Ingeri
25. Sentimente
26. Salvarea
27. Curajul
28. Manierele, dragă.
Anunt
30. Alegerea Gresita
31. Black Rose
32. Cosmarul
33. Orasul Nou
34. Pentru Totdeauna
35. Ingerul de Aur
36. Incredere
37. Iluzie
38. Infernul
39. Ajutor si Libertate
40. Spirite Reci
41. Pasare Pierduta
42. Nefaris
43. Orasul Libertatii
44. Paradis
45. Rosu
46. Moarte
47. Sange
48. Maini Insangerate
49. MCMLXXII

8. Fluture Rar

30.6K 1.3K 210
By LiveNiceTimes

Am inghetat cand Louis a facut un pas in fata, find asa de aproape de mine. Era usor mai inalt ca si mine, chiar daca nu era ca si Harry, plus ca Harry arata mult, mult mai bine si era mult mai bine facut. Oricum, baiatul asta ma sperie si faptul ca ma tine de incheietura nu am face fericita.

M-am simtit usor trasa de baiatul care ma tinea de incheietura si care ma facea sa transpir usor. Era cu fata la mine iar el mergea cu spatele, tragandu-ma pe holul larg si plin. Vroiam sa fug, sa sa ma scund, departe, dar nu puteam pentru ca ma.. bloca. Ma facea sa ma simt pe pauza si pe asteptare. Nu puteam decat sa merg, sa fiu speriata nebuneste prin interior, si sa merg, sa ma las trasa usor de le. Ochii aceia albastri ma loveau ca o sageata, direct in ochii mei. Nu imi place cum ma priveste, asa de rece ca face sa fie un aer inghetat in jurul nostru.

Louis ma tras de mana pana la o usa a unei camere pe care a deschis-o, tragandu-ma pe mine de acolo. A inchis usa in urma mea, lipindu-ma pe mine cu spatele de ea. S-a lipit de corpul meu, privindu-ma direct in ochi in timp ce eu eram din ce in ce mai speriata. Mainile sale erau acum peste soldurile mele, miscandu-le usor in jos spre coapsele mele. Si-a dus buzele incet spre obrazu meu, plasand acolo un sarut. Buzele sale au coborat la linia maxilarului meu, plasand si acolo un sarut. Ce face? De ce face asta si de ce naiba ma simt asa de blocata? Nu imi place cand ma atinge, prefer atingerile lui Harry si prefer oricand sa ma sarute el, nu Louis.

Mainile lui au ajuns la marginea rochiei mele, tragand usor si incet de ea in sus, miltimetru cu milimetru. Buzele sale au ajuns peste gatul meu, plasand si acolo un sarut. Buzele sale ereu moi dar reci si calde in acelas timp. Am scos un mic, si neprevazut, geamat atunci cand a supt usor pielea gatuli meu. 

Mi-am inchis ochii si mi-am intredeschis buzele mele, dandu-mi usor capul pe spate. Se simtea asa de bine, cand cineva imi face asta, si nu stiu de ce. Harry sau el, placerea e la fel, chiar daca la Harry e una mult mai mare. 

"Lasa-ma sa te gust." Soapta lui Louis in urechea ma ma facut sa am un sentiment de groaza, frica si teama in stomac. Sa ce? Ce vrea sa guste? Pe mine? Cum ar putea fi asta posibil?

"L-lasa-ma, te rog." Il implor cu o voce mica, cuvintele mele find aproape inexistente. Ma indoiesc din adancul inimii mele ca ma va asculta si ca va face  asta dar trebuie, trebuie sa incerc sa scap. Vreau inapoi in poala lui Harry sau inapoi in padure si inapoi in foamete. Inapoi in momentul in care nici nu m-am nascut si nu puteam sa simt durerea si groaza pe care o simt de zi cu zi din viata mea.

"Oh, dar nu pot face asta." Cuvintele lui Louis m-au facut sa ma uit la el si mai speriata in timp ce fata lui era la doar 3 centimetri de a mea.

"De ce?" Il intreb, tonul meu find o soapta acum. De ce nu vrea sa ma lese impace? Sunt un nimic, m-am saturat ca toti sa ma doreasca asa in felul in care Harry si Louis ma vor. 

Si eu ma doresc pe mine insumi dar nu am parte de mine, pentru mine, niciodata.

"Nu cred ca tu ai da drumul la un fluture rar si real cand il vezi, nu? Il inchizi intr-un borcan si il ti pentru tine, te bucuri de el doar tu." Spune, cuvintele sale find asa de linistite. "Esti un fluture, iubire. Un fluture cu aripi mari, colorate si mari pe care oricine le-ar dori deci nu, nu ti-as da drumul pentru ca vreau sa te am."

Mi-am inclestat dintii, ochii mei umezindu-se usor. Nu il vreu. Nu sunt un fluture idiot si nu pot sa fiu detinuta.

"Uite ce e, idotule." Spun si il imping cu putere in spate. "Nu sunt un amarat de fluture si nu sunt mai speciala. Nu aveti nici un drept sa ma detineti pentru ca suntem cu toti oameni si ar trebuii sa fim toti liberi deci nu imi mai spune tu mie ca trebuie sa ma ai pentru ca nu sunt un premiu afurisit cu care sa te mandresti."

Imedit ce i-am tipat cuvintele, genunchiul meu s-a dus spre el, lovindu-l exact in zona dintre picioarele sale. Louis si-a dus imediat mainile la zona unde l-am lovit, el amintindu-mi de momentul in care eu l-am lovit tot acolo pe Harry. S-a aplecat usor in jos iar eu am iesit din camera, dar nu inainte sa imi flutur parul de pe umar si sa il injur in barba.

Am reintrat in acea galagie de pe hol, pornind in habar nu am unde. Daca este cineva care ma poate detine, controla si obliga este Harry, doar el pentru ca el este posibil chiar sa ma detina pentru ca el ma tine departe de foamete. Louis nu ma ajutat cu nimic, doar ma tras intr-o camera simpla si mica in care a inceput sa ma sarute pasional. Idiotul de el si idotii de toti oameni de pe pamantul asata afurisit care ar trebuii sa explodeze in mii de bucatele pentru ca nu merita, nu merita sa mai traiesti aici.

M-am saturat.

Brusc, dupa mai multe minute de mers prin holul plin, am sitmti incheietura mea prinsa iar. Nu am apucat sa ma uit cine ma luat de incheietura si de data asta pentru ca cineva ma tras si ma adus intr-o camera intunecata si destul de mare. Brusc, un bec mic a fost aprins si am putut sa il vad, sa ii vad frumusetea lui Harry. 

"Unde naiba ai fost?" Ma intreaba el usor prea dur in timp ce eu imi trag usor mana din a lui, asezandu-mi mainile incrucisate la piept. 

Nu vroiam si nu am sa ii spun de Louis. Probabil ca o sa il omoare si o sa cauzeze o scena, si oricat mi l-as dori lovit pe Louis, nu il vreau mort. Stiu ca Harry ar putea sa faca ceva de genul asta.

"M-am pierdut." Spun simplu, nervii de pe fata lui disparand. " Nu aveam de gand sa fug, daca asta crezi."

"Nu credeam asta." Minte in timp ce isi duce o mana prin parul sau frumos si cu buclele sale intunecate si fine. "De ce nu ai facut-o?"

"Pentru ca m-ai fi omroat daca ma gaseai iar eu nu vreau asta." Spun cu o voce mica in timp ce imi duc o mana la cefa, noaptea asta find deja prea, prea obositoare.

"Bine." Spune Harry simplu in timp ce merge spre pat, asezandu-se in sezut la marginea lui. "Vino aici."

Am inghitit usor in sec si am pornit spre el, dorind parca sa fiu inapoi acolo unde este multime. Nu imi place sa fiu singura intr-o camera cu un baiat.

Am mers langa Harry, el prinzandu-mi mana in a lui si tragandu-ma mai tare spre el. Acum eram in picioare intre picioarele sale despartite, uitandu-ma la el de sus.

"Dezbraca-te." Spune, cuvintele lui facandu-ma sa raman blocata. Perfect, iar simt cum ma fac rosie. Acum cateva minute eram nervoasa pe aproape toti oamenii de pe pamant iar acum ma simt asa de... timida. "E un ordin, iubire."

Mainile lui Harry au ajuns usor peste partea din spate a coapselor mele dezgolite. Isi ridica usor in sus mainile in timp ce ma privea adanc in ochi. Am simtit cum mainile sale au ajuns peste ale mele, tragand in jos de fermoarul subtire si negru al rochiei mele.

Imediat ce fermoarul a fost complet tras in jos Harry si-a luat mainile de pe mine, rochia mea inca find pe mine.

"Da-ti-o jos." Imi ordona, eu inghitind iar in sec. Nici nu situ de ce ma simt fierbinte in orbaji, doar am fost goala in fata lui de mai multe ori.

Mainile mele au ajuns pe o parte a mea, tragand in jos rochia neagra care a cazut pe jos, eu inca avand picioarele in ea. Ochii lui Harry au coborat, de sus  in jos, pe corpul meu acoperit doar de lenjeria rosie, si cum spune Jenna, cu dantela. Mainile sale au ajuns peste soldurile mele, el abia atingandu-mi pielea. A urcat usor in sus cu bratele si si-a lipit buzele de abdomenul meu.

"Esti asa de frumoasa." Sopteste, cuvintele sale facandu-ma sa am fiori de placere si bucurie in mine. Aproape ca zambeam de la cuvintele sale. In sfarsit, ceea ce tot vroiam sa aud toata noapta. Sa imi spuna ca sunt frumoasa, chiar daca nu o cred cu adevarat. "Saruta-ma."

Mi-am revenit la timiditatea mea si m-am aplecat in jos, mainile sale find acum peste fundul meu. Am dat sa imi duc buzele la ale sale dar si-a dus rapid o mana in parul meu, prinzandu-l usor intr-un pum. Mi-a dus buzele la gatul sau, eu lipindu-le de pielea gatului lui.

Am depus un misc sarut peste gatul sau si am continuat sa fac asta doar pentru ca mana lui care imi tinea praul prins usor intr-un pumn. Buzele sale erau peste umarul meu si depunea saruturi umede.

Harry s-a dat pe spate si ma tras usor cu el, eu ajungad deasupra lui cu picioarele inca pe pamant, al fel si el. Harry mi-a impins in jos bazinul, eu simtindu-i unflutura din pantaloni asa de intarita.

Am rosit usor in timp ce el se juca cu marginea boxeriilor rosii, subtiri, de pe mine.

"Harry, te rog nu ma da." Soptesc in scobitura gatului sau, cuvintele lui Amy aparandu-mi iar si iar in minte.

"Nu as face asta."

"Ce? De ce?" Il intreb cofuza, cuvintele sale uimindu-ma asa de tare. De ce nu m-ar da? 

"Pentru ca imi place sa ti-o trag." Spune, cuvintele sale nefind asa de placute dar merge pentru mine, atata timp cat nu ma da. 

Mainile lui Harry au disparut de pe mine spre cureaua neagra de pe el, desfacand-o rapid. Oh, iar facem sex? Nu vreau sa simt iar durere.

"Da-mi bluza jos, iubire." Imi spune, eu ducandu-mi mana la marginea bluzei sale in timp ce mainile sale erau ocupate sa isi dea jos blugii negri de pe el. Am tras bluza sa peste cap si pentru a gasi o pozitie mai comfortabila mi-am descfacut picioarele si m-am asezat iar peste el. 

Blugii sai au ajuns pe jos, dar nu inainte sa scoata din ei acel lucru care parca se numea prezervativ doar ca de data asta ambalajul din plastic avea o alta culoare. 

Harry si-a strivit buzele de ale mele, sarutandu-ma insetat in timp ce ne ridica cu o mana si tragandu-ne pana in capatul patului. S-a asezat in sezut, spatele sau find lipit de spatarul din lemn al patului. Si-a dus mana , cea care nu tine prezervativul, pe spatele meu. A desfacut rapid capsele sutienului meu, indepartandu-l si aruncandu-l pe podeaua camerei. 

Am scos un mic icnet atunci cand Harry si-a dus mainile la soldurile mele, tragand cu putere in jos de boxerii mei pe care ii da rapid jos de pe mine. Si-a dus mainile acum spre soldurile sale, el dandu-si boxerii sai jos de pe el, eu simtindu-ma rosie in obraji iar. 

Harry si-a strivit iar buzele de ale mele in timp ce boxerii sai erau si ei aruncati de pe el. Si-a dus o mana la fundul meu in timp ce cu cealalta mana mi-a prins parul intr-un pumn, aplecandu-mi capul in jos. Si-a dus buzele la gatul meu, muscandu-mi cu o usoara putere pielea gatului. Am scos un geamat puternic, eu lipindu-ma mai tare de el, dorind mai mult.

Harry a desfacut acel prevervativ pe care il pune rapid peste masculinitatea sa, el inca sarutandu-mi placut gatul. 

"Spune-mi ca vrei sa ti-o trag, iubito." Spune, cuvintele sale facandu-ma sa rosesc usor si sa ma simt emotionata. Nu poate doar sa imi spuna asta iar eu nu pot sa ii raspund. E prea jenant pentru mine si asta ar fi a doua oara cand fac asa ceva.

Doream intr-un fel ciudat sa fac asta iar cu el. Sa pot sa simt iar acea placere inexplicabia. Sa pot sa il simt pe el iar asa cum am facut-o prima oara. Era multa durere atunci dar era asa de multa placere ca nu puteam sa o suport pe toata.

"Spune." Imi ordona Harry iar in timp ce isi plimba mainile peste spatele coapselor mele, buzele sale find peste urechea mea.

"Da, te rog." Spun, incercand sa nu ma fac mai rosie decat eram deja.

"Da ce?" Intreaba, stind ca vrea sa auda intreaga propozitie.

"Da, vreau sa mi-o.. tragi." Spun, eu fara sa pot sa imi controlez roseata. Vroiam asa de tare, pe timpul ce trecea, sa fac asta iar cu el ca nu puteam sa explic.

Imediat ce am spus cuvintele Harry si-a dus mainile la soldurile mele, impingandu-ma puternic in jos. Am simtit cum ma patrus puternic, eu scotand un geamat apasat. 

Gura mea s-a deschis larg, din ea iesind gemete care se combinau cu ale lui Harry, atunci cand ma impingea in jos, el intrand atat de adanc in mine. Mi-am dus mainile in parul sau, prinzandu-i carliontii intunecati in pumni si tragand usor de ei, facandu-l pe el sa geme cu putere in timp ce imi saruta pielea gatului cu saruturi umede si apasate.

"Esti asa de prefecta, iubito." Spune Harry, gemetele cuprinzandu-l pe el la fel de tare ca si pe mine. 

Am inceput sa ma misc in mici cercuri in timp ce eram deasupra lui, Harr dandu-si capul pe spate.

Era o placere, iar placerea aia mare pe care nu puteam, pur si simplu, sa o explic. Nu simteam foarte multa durere dar inca se afla acolo mica durere. Oricum ar fi, simt ca daca nu ar fi acea durere toate astea nu ar fi asa de placute si perfecte.

"Spune-mi cum te simti, iubito." Zice inainte sa muste usor de pielea gatului meu, facandu-ma pe mine sa gem iar.

Ursc cand ma intreaba cum ma simt pentru ca intrebarea lui ma face sa rosesc putin. 

"Spune-mi." Ordona, in timp ce ma impinge cu mai multa putere in jos, geamatul meu find asa de puternic.

"Bine.. , foarte bine." Spun sincer in timp ce imi las capul in fata, lipindu-mi buzele de gatul sau si simtind nevoia sa il sarut. 

Am tras usor de pielea gatului sau cu buzele mele, facand, asa cum si el face, cercuri mici cu limba mea. Harry si-a dat capul pe spate si a gemut in timp ce si-a dus o mana de la soldurile mele la parul meu, prinzandu-l intr-un pumn strans si incordat. 

Mi-am dus mainile de la parul sau pe spatele lui, el dandu-si pieptul in fata pentru a nu imi strivi mainile de perete si el. Mi-am infipt mainile in spatele sau, unghiile mele trasand linii apasate in jos. Gemete puternice ii ieseau pe gura in timp ce unghiile mele intrau tot mai adanc in pielea de pe spatele sau, simtindu-ma asa de bine sa o fac.

Brusc, am ramas bocata, cu el adanc in interiorul meu, simtind iar acea snezatie, cea mai placuta senzatie, pe care o am la sfarsitul sexului pe care il fac cu Harry. Mi-am dat capul pe spate, intepenind asa de tare in timp ce un geamat puternic mi-a iesit pe gura, la fel si lui Harry care avea capul dat in fata, buzele sale find despartite unda de alta si inghetate peste gatul meu.

Harry ma ridicat in sus atunci cand acea placere pe care o aveam a disparut cat de cat, eu lasandu-ma lang el in timp ce mi-am relaxat muschii incordati. Am incercat sa imi reiau respiratia dar era parca imposibil. Aerul parca era taiat pe bucati mici si oferite mie.

Harry si-a scos acel prezervativ si la aruncat pe jos, alaturi de hainele noastre. Harry si-a luat boxerii inapoi pe el si s-a ridicat in picioare dupa blugii sai in timp ce eu imi trageam patura peste corpul meu complet dezgolit, incercand sa nu ma uit prea mult la el. Mi-am inchis ochii, find asa de epuizata deja.

"Imbracate iubire." Imi spune Harry, eu ridicandu-mi capul de pe perna pe care statea. 

"Ce? Dar nu pot?" Spun, simtindu-ma asa de epuizata.

"Iubito, avem o petrecere la care trebuie sa fim, imbracate." Spune, eu dandu-mi ochii peste cap.

M-am ridicat in picioare, fara sa mai zic un alt cuvant, tragand patura dupa mine pana cand mi-am adunat lenjeria si rochia intr-un ghem pe care il asez pe pat. Imi trag rapid pe mine boxerii mei rosi in timp ce Harry isi inchide cureaua de la blugii sai negri si stramti.

A venit spre mine pentru a ma ajusa sa imi inchid capsele sutienului, eu avand o mare problema cu ele. Mi-am pus si rochia si la fel si tocurile inalte in timp ce Harry si-a tras peste cap bluza neagra, amandoi pronind spre usa camerei. 

Exact atunci cand am dat sa deschis usa m-am simtit intoarsa si impisa si complet lipita de usa. Harry si-a lipit buzele de ale mele, mainile sale find peste soldurile mele.

Am incercat sa nu zambesc in urma frumoasului sarut in timp ce Harry a deschis usa, lasandu-ma pe mine sa ies prima si sa am de aface iar cu melodia puternica de afara.

Continue Reading

You'll Also Like

131K 4.8K 87
Ahsoka Velaryon. Unlike her brothers Jacaerys, Lucaerys, and Joffery. Ahsoka was born with stark white hair that was incredibly thick and coarse, eye...
826K 38.2K 60
Taehyung is appointed as a personal slave of Jungkook the true blood alpha prince of blue moon kingdom. Taehyung is an omega and the former prince...
269K 11.2K 40
ဤ Fic သည် အရမ်းရိုင်းစိုင်းသော အသုံးအနှုန်းတွေကိုသာသုံးထားသော Big Warning 🚨18+ Fic တပုဒ်ဖြစ်သည် ။
539K 11.7K 38
In wich a one night stand turns out to be a lot more than that.