Fall In Love

By mitzyza12

135K 4.6K 311

Rose O'Brien se pregatesete de o sesiune de vizionat seriale, pana cand in casa vecina se aude muzica data la... More

⚫️1️⃣⚫️
⚫️2️⃣⚫️
⚫️3️⃣⚫️
⚫️4️⃣⚫️
⚫️5️⃣⚫️
⚫️6️⃣⚫️
⚫️7️⃣⚫️
⚫️8️⃣⚫️
⚫️9️⃣⚫️
⚫️1️⃣0️⃣⚫️
⚫️1️⃣1️⃣⚫️
⚫️ANUNT!⚫️
⚫️1️⃣2️⃣⚫️
⚫️1️⃣3️⃣⚫️
⚫️1️⃣4️⃣⚫️
⚫️1️⃣5️⃣⚫️
⚫️1️⃣6️⃣⚫️
⚫️1️⃣7️⃣⚫️
⚫️1️⃣8️⃣⚫️
⚫️1️⃣9️⃣⚫️
⚫️2️⃣0️⃣⚫️
⚫️2️⃣1️⃣⚫️
⚫️2️⃣2️⃣⚫️
⚫️2️⃣3️⃣⚫️
⚫️2️⃣4️⃣⚫️
!
⚫️2️⃣5️⃣⚫️
⚫️2️⃣6️⃣⚫️
⚫️2️⃣7️⃣⚫️
⚫️2️⃣9️⃣⚫️
⚫️3️⃣0️⃣⚫️
⚫️3️⃣1️⃣⚫️
⚫️3️⃣2️⃣⚫️
⚫️3️⃣3️⃣⚫️
⚫️3️⃣4️⃣⚫️
⚫Epilog⚫
Trailer
CARTE NOUĂ!!!

⚫️2️⃣8️⃣⚫️

2.2K 83 7
By mitzyza12


Rose P.O.V.

Soneria telefonului mã trezeste, anuntându-mã cã cineva mã apeleazã. Întind mâna si îl caut, când îl gasesc rãspund fãrã sã mã uit cine mã sunã. Întimpul acela mã ridic usor si îmi masej ochi, pentru a se obisnui cu lumina.

~convorbire telefonicã~

-Alo...spun cu vocea încã rãgusitã.

-Rose, scuze de deranj!

-Ashton, cât e ceasul? îmtreb uimitã într-un fel de apel.

-11:13 A.M., de ce?

-Nu, nimic.

-Ok, uite am nevoie de ajutorul tãu, ne putem întâlni undeva?

-Da, normal. În fatã la Starbucks peste jumãtate de orã.

-Perfect, ne vedem acolo. Pa

-Pa

~convorbire încheiatã~

Mã ridic de pe canapea si simt o întepãturã în zona coloanei. Mã întind si simt cum oasele scot un sunet nu prea plãcut urechilor dar care m-a ajutat deoarece întepãtura a dispãrut. Urc la mine în camerã si intru în baie unde stau apeoximativ 10 minute fãcându-mi un dus si aranzându-mi pãrul. Ies din baie si mã îndrept direct cãtre sifonier. Scot din dulap, o pereche de pantaloni de trening gri si un tricou alb, care era inscriptionat cu litere negre. În picioare îmi i-au adidasi "Nike" si aplic pe pielea gâtului un parfum cu miros de iasomie. Cobor din nou în bucãtãrie si îmi i-au um mãr. Dupã ce mi-am luat cheile si am încuiat usa, m-am îndreptat spre masinã si am intrat în ea. Am pornit motorul si am gonit pe strãzi spre locul stabilit. Nu am mai vorbit cu Luke, oare ce face? Sti poate doarme... Lenesu-l nu-l trezesc.

Ajunsã la Starbucks, intru în cafenea si îmi comand bãutura. Odatã primitã bãutura, îl caut cu privirea pe Ashton si-l zãresc uitându-se concentrat în ecranul mic al telefonului. Merg spre el si-l ating usor pe brat, el tresãrind fãcându-mã si pe mine sã mã speri. Se ridicã si mã îmbrãtiseazã apoi mã asez si eu în fata lui punându-mi bãutura pe masã. Îmi blocheazã telefonul si-l aseazã cu fata în jos, pe masã. Mã uit suspicios la el, dar el îmi zâmbeste zicându-mi cã nu am de ce sã îmi fac griji.

-Am mare nevoie de tine, Rose! spune el spãrgând tãcerea.

-Ascult....

-Vreau sã-i pregãtesc lui Vic o petrecere.

-Asa si...?

-As cam mai avea ceva sã-i spun. spune si se cautã prin buzunare, scotând din buzunar o cutiutã din catifea neagrã. O deschide si dezvãluie un inel superb cu un diamant superb. Aproape mã înec cu bãutura mea, dar apoi reusesc sã-mi revin si sã mã uit la el. Îi i-au cutia din mânã si o analizez pentru mai putin de 2 minute.

-Ash, asta este extraordinar. Te ajut cu cea mai mare plãcere.

-Stiam cã mã pot baza pe tine. îi înapoiez cutiuta si el o pune înapoi în buzunar.

-Ce zici de mâine, la mine acasã. Mama nu o sã fie acasã, asa cã putem face ceva retras. spun eu fulgerându-mã ideea în ultimul moment.

-Crezi cã poti face totul pânã maine? întreabã el putin nesigur.

-Vorbesti cu Rosalinda, care a reusit în mai putin de 2 ore sã umple o sticlã de 2 litri. se uitã la mine cu o sprânceanã ridicatã. Cu lacrimi. se uitã apoi amuzat la mine si râdem amândoi, atrãgând atentia oamenilor din jur. Îti spun eu dacã te uiti la "Titanic" , asa o sã pãtesti si tu.

-Bine, nu o sã mã pun cu tine. spune ridicându-si mâinile, în predare.

-Eu trebuie sã plec, am de lucru pânã maine. A da, nu ai voie sã vorbesti cu Vic pânã maine la petrecere. face ochi cât cepele si îmi zice:

-Esti nebunã, sti ce o sã-mi facã dacã nu-i rãspund!

-Da, da stiu, de asta. spun, îl sãrut pe obraz si ies din magazin îndreptându-mã spre mall.

......

Intru în mall si directia mea era deja îndreptatã spre magazinul de petreceri. Intru înãutru, iar primele chesti pe care le vãd sunt toate baloanele si culorile extravagante care se aflau chiar la intrare. Merg spre sectiunea cu confetti si i-au 3 tuburi. Una pentru fiecare bãiat, înafarã de Ashton. Decid sã i-au un baloane si o pompã cu heliu, pentru a ne distra si mai mult. Mai i-au unele chesti si merg spre casa de marcat. Odatã cumpãrate toate lucrurile ies din magazin si mã decid sã mã m-ai plimb printre magazine. Am intrat în magazinul Nike de unde mi-am luat o pereche de adidasi foarte comozi, gri cu model câteva portiune florale.

Dupã ce i-am plãtit am plecat acasã pentru a aranja totul. Intru lenesã cu plasele în casã si le pun pe canapea. Mã pun lângã ele si aprind televizorul, pun pe programul de muzicã si observ cã, anuntã aparitia noului vidioclip al noi melodi al lui Shawn Mendes-Treat you better. Bãiatul este foarte de treabã, ne-am întâlnit la petrecerea organizatã de baietii din One Direction. Mã opresc din tot ce vroiam sã fac si vizionez vidioclipul. Melodia era foarte reusitã si vidioclipul, mai ales cu pãrtile când era el fãrã tricou. 😍

Dupã ce melodia se terminã mã ridic de pe canapea si i-au tuburile cu confetti si le pun într-un sir lângã semineu, undeva mai retras. I-au pompa cu heliu si baloanele si umflu unul. Îi dau drumul si urcã pânã la tavan. O idee îmi trece prin minte, merg spre bucãtãrie si scot din dulap pungs mea cu confetti. I-au din dulãpior o pâlnie si mã întorc la canapea. Pun pâlnia în urmãtorul balon si pun o cantitate micã de confetti în el, apoi în umflu si pe acesta dându-i din nou drumul ajungând pe tavan. M-am decis sã continui cu aranja,entele mâine asa cã am mers în camera mea si m-am schimbat în pijamalele mele rosi. M-am asezat în pat si mi-am verificat telefonul, observând cã ceasul nu era trecut de ora 11 P.M.. Pun telefonul pe noptierã si mã înfofolesc cu plapuma cãlduroasã si adorm .

Autor P.O.V.

În ziua urmãtoare atât Luke cât si Rose, se trezesc foarte devreme. Luke trebuia sã meargã sã vorbescã cu constructori si argitectul de cum ar vrea sã iasã casa, ei bine Rose trebuia sã rãmânã acasã sã organizeze petrecerea ce va avea loc în seara aceasta. Ea la contactat pe Ashton, fiindcã avea nevoie de ajutorul lui, el anuntând-o cã v-a ajunge cât de repede poate. Pe de altã parte Luke s-a asigurat cã Rose nu-l v-a vedea iesind din casã, altfel primia o groazã de întrebãri. În scurt timp ajunsese si el la teren. Acolo îl astepta arhitectul si muncitorul sef. Si-au strâns mainile bãrbãteste i-ar arhitectul îl aratã câteva modele foarte potrivite pentru terenul ales de Luke. În cele din urmã au ajuns la aceeasi alegere. Luke îi aratã sefului muncitorilor modelul. Acesta i-l i-a din mânã si se îndreaptã spre colegi lui. Luke se apropie spre terenul care acum avea sãpatã o groapã, care era defapt fundatia si se gândi cã dacã lucrurile vor decurge bine, vor termina în mai putin de 2-3 luni. Mucitori erau gata pentru a se ocupa de constructie, Luke se depãrteazã de teren i-ar muncitori se apucã de treabã. Se aseazã pe un scaun si priveste schitele viitoarei lui case.

Revenind înapoi la resedinta familiei O'Brien, se lucreazã din greu. Ashton de când a ajuns a umflat baloane, uneori lua aerul ce se afla în balon si-l "înghitia" apoi mergea în bucãtãrie la Rose si vorbea cu ea, aceasta începând sã râdã cu lacrimi. Despre Rose ce putem spune, ea de când i-a multumit lui Ashton cã a venit sã o ajute se ocupã de gustãrile care le vor servi în seara aceasta. Ultimul lucru care mai era de fãcut era un tort festiv.

Rose P.O.V.

Am pus glazura mov pe tort si am fãcut pe margini bulini simple. În interior si pe marginea de jos am pus sclipici care este de mâncat. Arãta chiar extraordinar, m-am intrecut chiar si pe mine. Dupã ce l-am terminat am fãcut loc în frigider si l-am lãsat pânã disearã când v-a apãrea Victoria.


Am terminat cu absolut tot ce mi-am propus sã fac legat de bucãtãrie. Mã spal pe mâini si mã îndrept spre sufragerie unde Ash avea de continuat cu ce am început eu asearã. Odatã intratã în sufragerie, rãmân uimitã. Totul era pus la punct, baloanele era pregãtite, masa era plinã cu gustãrile pe care le-am fãcut si Ashton dormea pe canapea. Merg la el si-l ating pe brat, se ridicã instantaneu si se uitã în jur.

-Ashton, dute schimbãte. Curând v-a veni Victoria.

-Bunã idee,arãt ca un dezastru. spune si aratã spre el , eu chicotind.

Îl conduc pânã la usa si îi spun cã ne vedem mai târziu. Merg la mine în camerã si intru în baie. Mã spal pe corp si pe pãr, apoi ies si îmi înfãsor un prosop mare în jurul corpului. Ies din baie si scot din sifonier o pereche de lenjerie rosie cu un sutien tot de aceeasi culoare. Mã îndrept spre dulap si mã decid sã îmi i-au o rochie tot rosie, pânã la genunchi. Îmi usc pãrul apoi i-au ondulatorul si-i fac bucle mari. Ca machiaj optez pentru putin tus, rimel si un ruj nud matte.Îmi i-a telefonul si îi scriu Vivianei, care si ea face parte din plan întrebând-o dacã vine la o petrecere. Desigur cã Victoria era lângã ea si de aceea i-am scris lui Vivi, fiincã nu v-a refuza.

Ok, ieri nu am pre avorbit cu Luke, dar nici azi, ar cam trebui sã-l sun si sã-l invit sã vinã si el. Intru la telefon apoi la favorit si îl apelez. La primul apel nu rãspunde dar decid sã-l mai sun o datã. De data asta rãspunde si spune:

-Da iubito, s-a întâmplat ceva?

-Nu doar cã, mi-a fost dor de tine!

-Si mie de tine, pisicuto.

-Eu cu Ashton am organizat o petrecere pentru Victoria, sper cã ai putea veni?!

-Promit cã o sã vin, dar în momentul acesta nu am timp, ne vedem disearã. Te pup.

-Si eu. spun cu o voce scãzutã deoarece a închis deja

Îmi i-au în picioare o pereche de balerini negri si cobor la parter. Soneria începe sã sune, mã îndrept spre usã si vãd o multime de adolescenti care stiu cã sunt prieteni apropiati de-ai Victoriei. Îi poftesc pe toti înãuntru si îi conduc spre sufragerie. Din nou soneria sunã si deschid rapid, in spatele usi se aflau Ashton, Calum si Mike. Îi îmbrãtisez pe toti si îi invit si pe ei înãuntru. Mergem toti patru lângã ceilalti în sufragerie, asteptâ d mesajul care trebuia sã mã anunte cã Vic v-a ajunge. În scurt timp primesc mesajul de la Vivi si le spun tuturor sã se ascundã. Opresc toate luminile si mã uit pe geam ascunzându-mã dupã draperi si le vãd înaintând pe alee. Expresia Victoriei era extaziatã. Sunã la sonerie, apoi intrã. Aprind întrerupãtorul si fiecare iese din ascunzãtoare strigând "Surprizã!!!". Vic rãmâne la început surprinsã apoi vine si mã îmbrãtiseazã.

-Eu zic sã mergi sã-l îmbrãtisezi pe adevãratul planificator! îi soptesc si o împing de la spate spre Ashton.

Îl i-a în brate apoi îl sãrutã, multumindu-i pentru surprizã. Gândul meu zboarã din nou la Luke. Unde poate fi? Poate s-a mutat în altã tarã, pe un alt continent. Ce? De ce ar face asta? Habar n-am . Atunci de ai mai spus-o? Pentru cã tu ai gândit-o, ginios! Ok, o sã termin în a mã mai certa cu tine. Pe usã intrã respirând greoi, chiar Luke. Vorbind de diavol si diavolul apare la usã. Merg la el si-l îmbrãtisez, el rãspunzându-mi la îmbrãtisare.

-Iartã-mã cã am întãrziat.

-Nu este nici o problemã, mãcar acum esti aici! spun îngropându-mi fata în pieptul lui, el sãrutându-mi crestetul capului.

Pentru a nu stiu câta oarã soneria de la usã, începe sã sune. Merg si deschid, dar înlemnesc în fata ei când vãd cine se afla în fata mea. Persoana aceea este chiar........

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Helãu, gogoseilor, ce faceti? (de acum numai asa o sã vã spun, sunã bine)

Cine credeti cã apare?! 😱😏🤔

Dar sã trecem la ceva special: Astãzi pe data de 16.07.2016, scumpul nostru Luke împlineste 20 de ani. Nu pot sã cred cãt de repede a trecut timpul. Îl stiu de când avea 15 ani si avea aceeasi voce superbã pe care o are si acum. Sunt foarte mândrã de el si ce bãtbat fumos a ajuns sã fie. Îti urez, îti urãm un superb la multi ani !!!! Din parte tuturor fanilor si oamenilor care te iubesc foarte mult! Sweet 20 years old!.!.! 😘😍😘💖💙❤️🐧🐧😍😘💖💙💚❤️💙💚💙❤️❤️💋🌟

Well, see you soon! Lov you! 💜💙❤️💚💖⬇️⬇️

2174 cuvinte

Continue Reading

You'll Also Like

4.8K 122 54
Maya o fată care vine din românia în Coreea de Sud să scape de certurile de acasă și de un tată bețiv care ia distrus viața oare viața i se va schimb...
588K 28.3K 100
"Adam, numele tău este prea sfânt pentru a fi un păcătos." În curs de editare integrală, pe alocuri vor exista decalaje ale firului narativ al acțiun...
494K 15.5K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...
451K 20.6K 62
Cine ar fi crezut ca un accident iti poate schimba total viata?! Ea, o simpla fata cu o viata frumoasa si tot odata grea. A cunoscut iubirea doar o...