Koca Adam

By cokguluyombenya

3.8M 183K 14.5K

Kalplerden Ritimler Serisi 1- Ünlü bir basketbolcu olan Uygar Türkmen, sıradan giden hayatında kaderindeki aş... More

Tanıtım
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 14
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Final
Özel Bölüm
Arşiv

Bölüm 33

59.3K 2.9K 302
By cokguluyombenya

Aysu sesi çıktığı kadar bağırırken Yazgı arkadaşına eşlik ediyordu. Uygar ve Alpay maç oynarken tribündeki her zamanki yerlerini almışlardı. Smacın basılmasıyla birlikte alınan mola ile tribündeki taraftar coşmuş, taraftarın etkisi ile oyuncular hırslanmıştı. Sezonun ilk maçında gereken ritim yakalanmış, çok fazla değişiklik yaşamayan takım, geçen sezonki şampiyonluktan sonra tekrardan varlığını hissettiriyor ilk maçta favori olmaya başarmıştı.

Şimdi ise yapılan bir Euroleague maçıydı ve Uygar,Alpay ve diğerleri için bu maç çok daha önemliydi. Yazgı oturup sakinleşirken fotoğraf çekilmek için gelen birkaç kişi ile fotoğraf çekindi. Parmağında parlayan yüzük Yazgı için çok daha fazla anlam taşıyordu. Takım yerine yerleşip son periyodun son dakikaları oynanırken Aysu elindeki telefon ile bu anları videoya çekiyordu. Videoyu çekerken Yazgı'ya dönen Aysu "Evet bu kişide Yazgı Türkmen. İnşallah yakında gebe olacak arkadaş"derken Yazgı koluyla Aysu'yu dürttü.

"Aysu"diyerekte sözlü olarak uyardı. Aysu ise sözüne devam etti. "Evet kendisi Uygar'ın yani benim geçmişteki idolümün karısı. Ama şu an Alpay daha önemli"diyerek telefonu sahaya doğru çevirdi. Bağırarak video ceken Aysu maçın bitmesiyle birlikte sıçradı.

"Yendik!Yendik!"diyerek Yazgı'ya sarıldı. Tribünler boşalırken Aysu Yazgı'nın kolundan tutup aşağıya indi. Bariyerden geçip soyunma odasına yönelen Aysu'yu Yazgı durdurdu.

"Dur Aysu. Çıkarlar birazdan"diyen Yazgı'ya dudak büzdü Aysu.

"Yazgı Alpay'ı ilk ben tebrik etmeliyim"diyen Aysu kapıya tıklayacakken "Dur!Alpay kızacak bak"diyerek müdahale etti Yazgı. Aysu biraz düşünüp arkadaşına hak verdi. "Tamam"diyerek duvara yaslandı. O sırada Alpay ile çekildiği birkaç fotoğrafı Yazgı'ya gösterdi.

Temsili Fotoğraflar

Aysu her fotoğraf için açıklama yaparken en son fotoğrafı tesadüf eseri çekildiklerini söyledi."Gözlük sana yakışıyor"diyerek yorum yapan Yazgı telefonunu çıkarıp Uygar ile çekildiklerini göstermeye başladı. Aysu "Ama siz evlisiniz"diyerek itiraz etse de fotoğraflara merakla baktı.

Yazgı da arkadaşına açıklamalar yaparken "Çiçekli fotoğraf Uygar'ın yılın sporcusuna aday gösterildiği için yaptığımız kutlamadan"diyerek güldü. Aysu "Bende istiyorum."diyerek ellerini göğsünde birleştirdi. Yazgı ve Aysu fotoğraflar hakkında tartışırken kendilerini izleyen eşlerinden haberleri yoktu. "Aysu"diyen sese "Bir dakika"diyerek cevap verdi Aysu.

Aysu Yazgı'ya "Ya çok güzelmiş rengi"diyerek gülerken "Bence de. Yoğun ısrarlarla alındı" diyen Yazgı'ya ise Uygar sadece bakmakla yetiniyordu. Aysu gösterdiği diğer fotoğraf ile Yazgı'yı kıskandırdı.

Yazgı iç çekip "Uygar kesinlikle film izlerken patlamış mısır yemez"diyen Yazgı ekledi.

"Neden yemiyor bilmiyorum. Bende yiyemiyorum"derken Uygar güldü. O sırada iki arkadaş telefondan başlarını kaldırıp sesin geldiği yere baktılar. Yazgı telefonunu hızlıca cebine atarken Aysu telefonu çantasına atmıştı. Aysu Alpay'a doğru yürüyüp "Tebrikler"dedi şirin bir tavırla. Yazgı ise Uygar'a masum bakışlarını gönderiyordu.

"Gidelim birtanem"diyen Uygar spor çantasını tutmayan elini Yazgı'ya uzattı. Yazgı eline uyumlu büyük eli kavrayıp Uygar'a baktı. "Acaba neden patlamış mısır yemiyorsun?" dedi öndeki Aysu ve Alpay'ı kontrol edip. "Çünkü kötü anılarım var."diyerek göz kırptı eşine. Yazgı elini tuttuğu eşinden beklediği hediyeyi aldığını bilmezken, Uygar kazanmanın verdiği mutlulukla Yazgı ile geçireceği vakti düşünüyordu.

Alpay ise yanında durmadan konuşan sevgilisine bakışlar atıp onunla geceyi yorumluyordu. "Kesinlikle ard arda gelen üçlükler kilitti. Ve bunun ikisini sen attın"diyerek güldü Aysu. Arabanın kapısını açarken karşıdaki arabaya yürüyen Yazgı ve Uygar'a el sallamayı ihmal etmedi. Alpay arabayı çalıştırırken "Bugün benim günümdü. Kutlamaya ne dersin?"dedi Alpay araba hareket etmezken.

"Evet. Hadi pasta alalım"diyen Aysu'ya bakan Alpay hızlı öpücüğünü Aysu'nun dudaklarına bıraktı. Aysu etrafa bakıp Alpay'a döndü. Eşofmanının yakasından tuttuğu sevgilisine kocaman bir öpücük verdi. O sırada parmağındaki evlilik teklifi yüzüğü parlıyor, genç çifte mutluluk veriyordu. Alpay gülerek Aysu'ya karşılık verirken kahkahalarla birbirinden ayrılan Aysu ve Alpay "Hep senin yüzünden"diyen Aysu ile daha da güldü. Alpay ömrü boyunca böyle gülebileceği birini aramıştı.

Uygar sahaya yakın olan evine gelince arabayı park edip yanındaki Yazgı'ya baktı. Yazgı kapıyı açıp indi. Uygar çantasını alıp arabadan indi. Karısının kapıyı açmasını izlerken gerçek ailesini izliyordu. Yazgı ise kapıyı açıp anahtarı kapının arkasına taktı. Derin bir nefes alıp "Ev gibisi yok"diyerek kollarını esnetti. Uygar kapıyı kapatıp çantasını bıraktı. "Kutlama vakti"diyen Uygar, Yazgı'ya doğru yürüdü. "Koca adam önce yemek yemeye ne dersin?"diyen Yazgı'yı fazla önemsemeyen Uygar karısı hızlıca kucakladı.

"Hayır derim"diyerek odaya yöneldi. Çoğu ışık kapalıydı. Yazgı gülerek çığlık atarken Uygar da gülüyordu. Yazgı'yı yavaşça yatağa sırt üstü bırakan Uygar üstündeki tişörtü çıkardı. Uygar dizini yatağın kenarına dayayıp karısına doğru uzanırken o sırada Yazgı ağzına kadar gelen kusmuk ile hızlıca kalkıp odadaki banyoya koştu. Uygar ışıkları açarak Yazgı'nın peşinden giderken Yazgı lavaboya içindekileri çıkarıyordu.

Uygar, Yazgı'nın rahatsız olmaması için kapıyı kapatıp elini saçına götürdü. Olduğu yerde dikilip su sesinden başka bir şey duymayan Uygar kapıya tıkladı. "Yazgı! İyi misin? "diye soran Uygar "İyiyim" yanıtını alınca içindeki telaşın hafiflediğini hissetti. Daha önce kusma ile karşılaşmayan Uygar yapması gerekenler bihaberdi. Umay ve kendisi fazla hastalanmazdı. Amcak kardeşinin alerjisi yüzünden sıklıkla hastaneye giderlerdi. "Gelmemi ister misin?"diye sordu Uygar kapıyı açmadan. Yazgı'dan ses gelmeyince yavaşça kapıyı açtı. Yazgı elinde bulunan uzun ince çubuğa bakarken "Ne oldu?O ne?İyi misin?" sorularını ard arda sıraladı Uygar. Yazgı gülen gözleriyle Uygar'a doğru dönüp eşine sarıldı. "Anladım iyisin. Yediklerine dikkat et. Aysu satılan şeylerden mi getirdi yoksa?"diye sordu Uygar.

Yazgı Uygar'a o sırada kocaman bir öpücük vermek istese de gülmekle yetindi. "Seni seviyorum koca adam."diyerek elindeki çubuğu eşine uzattı Yazgı. Uygar çubuğa bakıp anlamadığını belli eden ifadeyle Yazgı'ya bakarken "Hamileyim!"dedi Yazgı bağırarak. Uygar heyecanla atan kalbiyle birlikte elleri birbirine dolaştı. "Ne?Doğru mu bu?"diye sordu şaşkınlıkla.

"Çift çizgi aşkım!"dedi Yazgı. Uygar hızlıca yere doğru düşüp Yazgı'nın göbek kısmına doğru sarıldı. "Bebeğimiz Yazgı."diyerek gülerken Yazgı Uygar'ın saçlarına tutundu. Aylık gecikme ve üstüne gelen kusma şüphesini doğru çıkarmış, artık bir anne ve baba adayı olduklarını öğrenmelerine yardımcı olmuştu.

Uygat yavaşça ayağa kalkıp "Doktor!Doktora gidelim"diyerek banyodan Yazgı ile birlikte çıktı. Dış kapıya doğru yönelirken "Uygar üstün!"diyerek kocasını uyaran Yazgı ile durdu. "Doğru üstüm"diyip tekrardan odaya dönen Uygar tişörtünü alıp Yazgı'nın açtığı kapıdan çıktı. "Birtanem" diyerek arabaya binmeden önce son kez Yazgı'ya sarılan Uygar neşeli ve heyecanlı bir şekilde arabaya bindi. Bu sırada ailere tek tek haber vermeye çalışan Uygar tekrar ve tekrar mutlu olup içi içine sığmıyordu. Ailesi büyüyordu.

Aysu Alpay'ın evine adımını atar atmaz gelen telefon ile sevgilisine baktı. "Uygar"diyen Aysu ile Alpay telefonu alıp kendi kulağına götürdü. "Uygar"diyerek Aysu'yu tekrarlayan Alpay "Alpay. Baba oluyorum baba"diyen neşeli ses ile "Ne?Dur bir dakika Yazgı hamile mi?"dedi Alpay, Aysu'ya doğru dönüp. Aysu da Alpay gibi bir tepki vermiş ve "Ne?"diyerek şaşkınlığını belli etmişti.

"Hastaneye gidiyoruz. Az kaldı."diyen Uygar ile Alpay evine tam girmeden geri çıktı. "Hangi hastane?" diyen Alpay arabaya yönelip Aysu'nun kapıyı kapatmasını bekledi. Aysu koşarak arabaya gelip binerken Alpay da telefonu kapatıp arabayı çalıştırdı. Genç çift gülerek yola çıkarken Aysu heyecandan yerinde duramıyor, Alpay ise Uygar için mutlu oluyordu. Sonunda baba olacaktı.

Uygar özel hastaneye gelip sıra olmayan kadın doğumcuya randevu aldı. Akşam olduğu için çokta fazla yoğunluk yoktu. Sıra direk Yazgı'ya geldiğinde genç çift içeriye girdi. Ayrılan sandalyeler oturup "Buyrun"diyen bayan doktora bakan Yazgı konuşmaya başladı. Elindeki çubuğu doktora uzatan Yazgı "Test yaptım ve pozitif çıktı. Yine de doğrulamak istiyoruz" dedi sakince. Ancak Uygar o kadar sakin duramıyordu. Doktor Yazgı'nın yanına geldi. "Sizi şuraya alayım uznaın lütfen."

Uygar olduğu yerde oturuyordu. "Siz basketbolcusunuz değil mi?"diye doktora "Evet" yanıtını veren Uygar doktorun çekmeceden çıkardığı şeye bakıp güldü.

"Benim için imzalar mısınız?"diyen doktora bakıp kenardaki kalemi aldı.

"Tabi ki" deyip formayı imzayan Uygar gülümsedi."Kızım fanatik bir hayranınız. Bunu görünce çok sevinecek"diyen doktora "İsterseniz fotoğraf çekinelim"diyerek bir öneride bulundu Uygar. Yazgı gülümseyerek onlara bakmaya başladı.

Uygar, Yazgı'ya dönüp "Birtanem doktorun kızı benim hayranımmış. Fotoğrafımızı çeker misin?"dedi nazikçe. Yazgı gülümseyerek olduğu yetden geri kalkıp doktordan telefonunu isteyip kamerayı açtı. Uygar ayağa kalkıp doktorun yanına geçip elini masaya dayadı. Yazgı bir kaç poz çekip telefonu doktora uzattı.

"Kızım çok sevinecek teşekkür ederim" diyen kadına gülümseyen  Yazgı uzanıp doktoru beklemeye başladı. Kadın ultrason cihazın çekip kadının karnına soğuk bir jel sürdü. O sırada Alpay ve Aysu'nun da gelmesiyle birlikte oda kalabalıklaştı.

Ultrason cihazı kadının karnında gezinirken doktor "Kızım buna da çok sevinecek. " diyerek birkaç düğmeye bastı. Uygar ve Yazgı gözlerini büyüterek önce ekrana sonra birbirlerine bakarlarken doktor "Yazgı Hanım hamilesiniz." dedi. Uygar dayanamayıp Yazgı'yı kucakladı.

"Anne olacaksın kızım. Ne ara büyüdük?"diyerekte kendini sorguladı Aysu. Kendisi de bir gün bu hallerde olacak mıydı?

Uygar hayatı boyunca bir çok anda heyecanlanmıştı. Amca olduğunda, basketbolcu olarak seçildiğinde, yılın sporcusu olduğunda, Yazgı ile tanıştığında, Yazgı ile her öpüşmesinde, Yazgı ile evlendiğinde. Hayatı Yazgı ile dolan bu adam belki de şimdi Yazgı sayesinde babalığı da tadacaktı.

Kucaklanan Yazgı alnına dayanan alın ile huzurla gözlerini kapattı. "İki haftalık diyebilirim." dedi doktor.

Genç çiftin havalara uçması için yeterli üç kelimeydi. Aysu bu anı gizlice kameraya çekerken gözyaşlarını tutamadı. Alpay ise sevgilisine sarılıp onu susturdu. Hastaneden çıkan iki çiftte ayrı mutluluklar yaşıyordu. Yazgı hala Uygar'ın kucağında olmanın verdiği huzurdan şikayetçi olmasa da herkesin onlara bakmasıyla birlikte "Uygar indirsene beni" dedi sessizce kocasına. Uygar itiraz ederek "Olmaz. Sen benim çocuğumun annesisin"dedi.

Yazgı gülerek "Sende babasısın. Ama böyle herkes bize bakıyor."dedi Yazgı rahatsızlığını belli ederek.

"Baksın, ama sen sadece bana bak balerin"dedi Uygar arabaya kadar Yazgı'yı kucakladı. Yazgı koca adamını çok daha fazla severken bir bebeğin onlara katacağı şeyleri iyi biliyordu.

Bu bebek onların kaderiydi ve sevdalarının, aşklarının en güzel kanıtıydı.

Continue Reading

You'll Also Like

25.4K 2K 14
Tanımadığınız bir numaradan gelen bir mesajı dikkate alıp cevap verdiğinizi varsayın. Sizi tanıyan biri ve siz de konuştukça onu merak etmeye başlıyo...
2.4M 126K 75
Az önce Eylül'ün tuttuğu boşta kalan elini yeşil kalın askeri kemerinin üzerine koyup lafa girdi. " Gel ben sana espriyi göstereyim."dedi. Elini ke...
2.8K 288 30
Bir katil düşünün.. duygularını bitirmiş, tüm benliği bir hiç olmuş bir kız nehir. O hep karanlık sularda boğulmuşken artık karanlığı kendine arkadaş...
1.5M 71.6K 53
"TAMAMLANDI" ~ "Çok sakarsın Nisa Sağlam." Kaşlarım çatılmıştı. Alakasını anlayamamıştım. "Şu yüreğime nasıl düştün,aklım almıyor." ~ Sıradan bir da...