Szeret, nem szeret

By CseniBognr

50.2K 1.7K 18

Lois Beverly átlagos tini életet él, amikor megtalálja a szerelem. Bár, nem éppen úgy, ahogyan azt ő elképzel... More

1. Rész: Prológus~3 évvel korábban
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
2. Rész: Prológus
1.
2.
3.
4.
5.
6.
9.
10.
11.
12.
13.
15.
~Epilógus~
Stáblista/1/
Stáblista/2/
Kihívás

8.

769 26 0
By CseniBognr

Reggel ötkor lemásztam az alvó Gregről, és visszamentem a barátom mellé. Még aludt, ezért befeküdtem mellé, és abban a pillanatban elaludtam.
Reggel tojás és szalonna illatára ébredtem. Komótosan lesétáltam a lépcsőn, a konyhába érve megláttam a két Sullivant a pultnál. Mindekettejük előtt tányérak és poharak voltak. Úgy látszik rám marad a mosogatás... Odasétáltam hozzájuk, és leültem Greg mellé.
- Szia, Cuki - köszöntött Aaron, és odajött hozzám egy gyors, reggeli csókra. Amikoe visszaült vetettem egy gyors pillantást Gregre. Azokban a gyönyörű, sötétbarna szemekben szomorúságot véltem felfedezni. Aaron elémrakott egy tányért roskadásig megrakva szalonnával, mivel a tojást annyira nem szeretem. 
- Srácok el kell mennem találkozni egy régi barátommal, aki a héten utazik Európába, mert ott kezdi az egyetemet - mondta Aaron. - Remélem, nem haragszol meg, Lo.
- Dehogy, menj csak, érezd jól magad - feleltem mosolyogva. Kicsit azért tartottam attól, hogy Greggel ketten leszünk.
- Persze öcsi menjél csak. Szard le a bátyádat - mondta Greg tettetett sértődöttséggel.
- Hagyjuk már. Bírjátok egymást, nem lesz gáz. Ha meg mésgi, Lois el tud menni.
- Nem lesz gáz. Figyelj, menj csak nyugodtan - mondtam, azzal odahajoltam hozzá egy csókért. Jó volt, de hiányzott belőle valami.
Amikor Aaron elment, felmentem az emeletre, és magamra kaptam egy nem-pizsama-szerű ruhát, ami egy rövidnadrágból és egy fehér pólóból állt. Leérve Greget a kanapén találtam, éppen valami nézhetőt keresett a TV-ben. Lehuppantam mellé, és a TV-t kezdtem bámulni. Egy idő után kínos lett a csend, ezért szóltam, hogy kimegyek a konyhába inni. Csak egy bólintással reagált. Éppen egy pohárba öntöttem limonádét, amikor megéreztem Greg lehelletét a nyakamnál és kezeit a derekam körül. Belepuszilt a nyakamba, amitől persze egyből kirázott a hideg. Aaron, és ezek szerint Greg is, nagyon jól tudja, hogy a nyakam a gyenge pontom. Egy kicsi idő után elkezdte szívni a bőrömet, amitől egy picit felnyögtem. Éreztem, ahogy Greg a nyakamba mosolyog, amitől persze én is elmosolyodtam. Szembefordultam vele, és csak néztem. Néztem erős állkapcsát, sötét haját és szemét, a halványan látszódó borostát az arcán és a tetkókat a kezén, amit nem olyan régen varratott magára. Összességében úgy nézett ki, mint a suli rosszfiúja, akitől tiltanak minden lányt, a lányoknak mégis ő kell. Ezt nevezem Tiltott gyümölcs Szindrómának, amiben mindenki legalább egyszer szenvedett már. Egy ideig csak ő is nézett, aztán megszólalt.
- Szeretnék neked mutatni valamit - mondta. Megfogta a kezem és kihúzott maga után a kertbe. Az udvarukon két hatalmas fa állt, közéjük volt kifeszítve egy függőágy. A fának neki volt támasztva egy gitár. Közelebb sétáltam a hangyszerhez, és végigsimítottam a húrjain.
- Utamisten, Lois vigyázz! - kiáltott fel Greg, mire én sikkantva elugrottam a gitár elől. Hátrafordultam és megláttam a röhögéstől fulldokló Gregt. Egy ideig csak néztem, fapofával, de amikor kínjába már vinnyogott én is ekezdtem röhögni. Kemény 10 perc után abba hagytuk, és már beszámíthatóak voltunk.
- Szóval... Mit akartál mutatni? - kérdeztem leülve a hintaágyba. Csak akkor láttam meg Grgeg kezében a fekete Macket. Mondta, hogy üljek le, én pedig szót fogadtam neki. Ő is letelepedett mellém és megnyitott egy videót, amin ő volt egyedül. Egy mikrofon mögött állt, és valami eszméletlenül nézett ki. Elindította a videót, én pedig egyből felismertem Shawn Mendes Treat you betterjét. Amikor vége lett a videónak, Greg fürkészően nézett rám.
- Csodásan énekelsz - mondtam, mire ő csak elmosolyodott.
- Köszönöm. Nagyon féltem, hogy mit fogsz hozzá szólni - annyira sebezhetően nézett ki, hogy magam felé fordítottam az arcát, és megcsókoltam. A csók közben esett le, hogy mi hiányzott Aaron csókjából. És az a valami ő volt. Greg.

Continue Reading

You'll Also Like

179K 7.7K 40
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
17.1K 2.1K 76
Az iskolában terrorizálták, otthon pedig állandóan kiabáltak vele, Jimin sosem érezte, hogy szeretik, ezért amikor egy félénk milliárdos, Jeon úr kik...
19.4K 1.1K 5
Elizabeth White olyan, mint bármelyik 17 éves lány. Csak úgy falja a könyveket, filmeket és sorozatokat, minden érdekli, szereti halogatni a teendőit...
1.9M 15.1K 68
KÖNYVKÉNT MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A BOLTOKBAN! CÍM: A vonzás törvénye FÜLSZÖVEG: Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagy...