8.

769 26 0
                                    

Reggel ötkor lemásztam az alvó Gregről, és visszamentem a barátom mellé. Még aludt, ezért befeküdtem mellé, és abban a pillanatban elaludtam.
Reggel tojás és szalonna illatára ébredtem. Komótosan lesétáltam a lépcsőn, a konyhába érve megláttam a két Sullivant a pultnál. Mindekettejük előtt tányérak és poharak voltak. Úgy látszik rám marad a mosogatás... Odasétáltam hozzájuk, és leültem Greg mellé.
- Szia, Cuki - köszöntött Aaron, és odajött hozzám egy gyors, reggeli csókra. Amikoe visszaült vetettem egy gyors pillantást Gregre. Azokban a gyönyörű, sötétbarna szemekben szomorúságot véltem felfedezni. Aaron elémrakott egy tányért roskadásig megrakva szalonnával, mivel a tojást annyira nem szeretem. 
- Srácok el kell mennem találkozni egy régi barátommal, aki a héten utazik Európába, mert ott kezdi az egyetemet - mondta Aaron. - Remélem, nem haragszol meg, Lo.
- Dehogy, menj csak, érezd jól magad - feleltem mosolyogva. Kicsit azért tartottam attól, hogy Greggel ketten leszünk.
- Persze öcsi menjél csak. Szard le a bátyádat - mondta Greg tettetett sértődöttséggel.
- Hagyjuk már. Bírjátok egymást, nem lesz gáz. Ha meg mésgi, Lois el tud menni.
- Nem lesz gáz. Figyelj, menj csak nyugodtan - mondtam, azzal odahajoltam hozzá egy csókért. Jó volt, de hiányzott belőle valami.
Amikor Aaron elment, felmentem az emeletre, és magamra kaptam egy nem-pizsama-szerű ruhát, ami egy rövidnadrágból és egy fehér pólóból állt. Leérve Greget a kanapén találtam, éppen valami nézhetőt keresett a TV-ben. Lehuppantam mellé, és a TV-t kezdtem bámulni. Egy idő után kínos lett a csend, ezért szóltam, hogy kimegyek a konyhába inni. Csak egy bólintással reagált. Éppen egy pohárba öntöttem limonádét, amikor megéreztem Greg lehelletét a nyakamnál és kezeit a derekam körül. Belepuszilt a nyakamba, amitől persze egyből kirázott a hideg. Aaron, és ezek szerint Greg is, nagyon jól tudja, hogy a nyakam a gyenge pontom. Egy kicsi idő után elkezdte szívni a bőrömet, amitől egy picit felnyögtem. Éreztem, ahogy Greg a nyakamba mosolyog, amitől persze én is elmosolyodtam. Szembefordultam vele, és csak néztem. Néztem erős állkapcsát, sötét haját és szemét, a halványan látszódó borostát az arcán és a tetkókat a kezén, amit nem olyan régen varratott magára. Összességében úgy nézett ki, mint a suli rosszfiúja, akitől tiltanak minden lányt, a lányoknak mégis ő kell. Ezt nevezem Tiltott gyümölcs Szindrómának, amiben mindenki legalább egyszer szenvedett már. Egy ideig csak ő is nézett, aztán megszólalt.
- Szeretnék neked mutatni valamit - mondta. Megfogta a kezem és kihúzott maga után a kertbe. Az udvarukon két hatalmas fa állt, közéjük volt kifeszítve egy függőágy. A fának neki volt támasztva egy gitár. Közelebb sétáltam a hangyszerhez, és végigsimítottam a húrjain.
- Utamisten, Lois vigyázz! - kiáltott fel Greg, mire én sikkantva elugrottam a gitár elől. Hátrafordultam és megláttam a röhögéstől fulldokló Gregt. Egy ideig csak néztem, fapofával, de amikor kínjába már vinnyogott én is ekezdtem röhögni. Kemény 10 perc után abba hagytuk, és már beszámíthatóak voltunk.
- Szóval... Mit akartál mutatni? - kérdeztem leülve a hintaágyba. Csak akkor láttam meg Grgeg kezében a fekete Macket. Mondta, hogy üljek le, én pedig szót fogadtam neki. Ő is letelepedett mellém és megnyitott egy videót, amin ő volt egyedül. Egy mikrofon mögött állt, és valami eszméletlenül nézett ki. Elindította a videót, én pedig egyből felismertem Shawn Mendes Treat you betterjét. Amikor vége lett a videónak, Greg fürkészően nézett rám.
- Csodásan énekelsz - mondtam, mire ő csak elmosolyodott.
- Köszönöm. Nagyon féltem, hogy mit fogsz hozzá szólni - annyira sebezhetően nézett ki, hogy magam felé fordítottam az arcát, és megcsókoltam. A csók közben esett le, hogy mi hiányzott Aaron csókjából. És az a valami ő volt. Greg.

Szeret, nem szeretحيث تعيش القصص. اكتشف الآن