5.

1.4K 45 0
                                    

Szombat reggel Ally SMSére keltem. Azt írta, hogy nem jön velem, csak később ér. Gondoltam Kelseyvel lesz. Visszaírtam neki egy gyors OK-ot. Lerobogtam a lépcsőn, rövid hajamat begy gumival hátrafogtam. Segítettem Anyának főzni és takarítani, aztán négykor elfoglaltam a fürdőszobát. Éppen a hajvasalómmal küzdöttem, amikor megycsörrent a telefon a mosdókagylón. Rápillantva Todd neve villogott rajta.
- Szia! Mizujs? - üdvözöltem Toddot.
- Szia, drága. Ma kések Körből. Johnnal megyünk bulizni. Fél nyolc körül ott vagyok.
- Ó, hát oké.... Akkor ott találkozunk - valószínűleg érezte a hangomon, hogy nem igazán örülök annak, hogy késik ezért egyből válaszolt:
- De annyira nem fontos, szólok Johnnak, hogy majd máskor...
- Nem, dehogy. Érezd jól magad - köszöntem el. - Szia Todd!
- Szia Lo!
Háromnegyed hatkor beültem a matt szürke Audimba és elindultam a Kör székházának iránya felé. Mr. Falls otthona mellé épült az a ház, ahol szoktuk tartani a beszélgetéseket. Amikor odaértem leparkoltam az autómat és kipattantam belőle. Belépve az ajtón Amanda fogadott. Amanda kb. egy fejjel magasabb nálam, hosszú szőkésbarna haját most kibontva viselte.
- Szia Lois! - köszöntött egy öleléssel.
- Szia Am. Mizújs? - kérdeztem, mire megragadta a kezem és berántott a mosdóba. Időm sem volt tiltakozni, mert azonnal belekezdett a mondókájába, én pedig türelmesen hallgattam.

Szeret, nem szeretWhere stories live. Discover now