10.

1K 50 0
                                    

Sziasztok! :)
Ez a rész, amit most csinálni fogok lesz az első és az utolsó más szemszőgéből nézve.
Remélem élvezni fogjátok! :)
XxCseni
TODD
Előzmény:
Lo olyan fura volt szombaton. Nem is beszéltünk. És van az a lány... Charlotte. Te jó ég, az a lány valami eszméletlen! Csodás a teste és irdatlan jól csókol. Egy ideje már nem olyan Loisszal a kapcsolatunk, ezért is mentem bele ebbe az egész játékba...
                                              •••
Vasárnap este Charlottal megálltunk egy füves részen ( azt csak később vettem észre, hogy az a füves rész egy házhoz tartozik) megálltunk smárolni. Hallottam, ahogy megáll egy autó, de nem igazán foglalkoztam vele. Egészen addig, ameddig meg nem hallottam azt a hangot, ami már három éve az enyém.
Ott állt Lois. Mint mindig, most is gyönyörű volt, rövid sötetbarna, szinte fekete haja a szemébe hullot, de így is ki lehetett venni a szeméből azt a mély szomorúságot, hitetlenkedést és düht. A szempillafestéke fekete ösvényt hagyva maga után futott le az arcán. Ekkor jöttem rá, hogy sír.
Elkezdett kiabálni. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy ez nem az aminek látszik, de természetesen nem hitte el nekem. A kocsiból hirtelen kipattant Aaron. Lois karja után kapva magához húzta és szorosan átölelte. Először elöntött a méreg, hogy hogy merészeli az ÉN barátnőmet magához ölelni... Aztán rájöttem, hogy mekkora barom vagyok. Aaron elküldött minket. A sötét utcán az árnyak között baktatva realizáltam, hogy Lois már többé nem az enyém.
Csak akkor jöttem rá, hogy mennyire szeretem, amikor elcsesztem és már nem tudtam visszafordítani a tetteimet...

Szeret, nem szeretWhere stories live. Discover now