Year 2079

By LiveNiceTimes

1.5M 58.9K 22.7K

Anul 2079. Lumea s-a schimbat iar pamantul nu mai este ce obisnuia odata sa fie. Atingerea Virusului de acum... More

Year 2079
1. Continuarea Legaturii
2. A Doua Latura
3. Dragostea si Moartea
5. Durere si Placere
6. Rochie si Pantofi
7. Ochi Albastri
8. Fluture Rar
9. Rezemata de stanca
10. Lumea in care traim
11. Compromis si Minciuna
12. Adunate in timp
13. De dimineata
14. Stanga sau Dreapta?
15. Adanc in Padure
16. Putina durere
17. Acelasi Sentiment
18. 2, 3 Zile Distanta
19. "Ori noi, ori ei."
20. Intoarcerea
21. Anul 2079
22. Verificarea
23. Adevarul Despre Viitor
24. Ingeri
25. Sentimente
26. Salvarea
27. Curajul
28. Manierele, dragă.
Anunt
30. Alegerea Gresita
31. Black Rose
32. Cosmarul
33. Orasul Nou
34. Pentru Totdeauna
35. Ingerul de Aur
36. Incredere
37. Iluzie
38. Infernul
39. Ajutor si Libertate
40. Spirite Reci
41. Pasare Pierduta
42. Nefaris
43. Orasul Libertatii
44. Paradis
45. Rosu
46. Moarte
47. Sange
48. Maini Insangerate
49. MCMLXXII

4. Jenna

33.2K 1.5K 319
By LiveNiceTimes

4. Jenna

Mi-am ridicat capul de pe perna pe care o imparteam cu Harry pentru a ma uita pe geam. Era inca noapte. Nici nu stiu cat este ora, probabil in jur de 2-4 iar eu nu pot sa dorm. Harry a spus ca maine o sa ne incheiem afurisita aia de legatura iar eu nu am sa fiu destuld de odihnita pentru ca nu pot dormi. Gandul meu e la ce mi-a spus Adam despre moarte si la ce mi-a spus Harry despre dragoste. 

Deci daca ai muri te-ai simti trist pentru ca ai persoane pe care sa le iubesti, asa cum zice Harry, deci daca eu vreau sa fac cumva sa am motiv sa traiesc, trebuie sa ajung sa tin sau sa iubesc pe cineva, asa cum a spus tot Harry. Trebuie sa gasesc o persoana de care nu pot trai fara dar nici nu stiu cu adevarat ce ar trebuii sa insemne expresia asta. Poti traii fara o persoana? Adica nu e ca si cum ar fi conectate cu un cablu sau ceva. 

M-am foit dar nu am reusit sa o fac prea tare pentru ca picioarele mele sunt impleticite cu picioarele lungi ale lui Harry care are si mainile in jurul meu si capul sau e inca in scobitura gatului meu. Ador cum respiratia lui fierbinte imi gadila usor pielea gatului. 

Mi-am ridicat iar capul, dandu-ma batuta in incercarea de a m-ai adormi. Ma ridic in sezut cu greu, incercand sa nu il scol pe Harry care doarme ca un inger. E asa de linistit si chiar fierbinte cand doarme. Parul sau e un dezastru total, dar e un dezastru frumos iar buzele sale de un roz asa de frumos sunt usor dezlipite, aerul iesid si intrat pe acolo. 

Fara sa imi dau seama am zambit ca o idioata la el dar mi-am scuturat capu si m-am dat complet de langa el. 

"Hmm." Il aud pe Harry cum geme si imi prinde usor incheietura stanga in timp ce ma trage iar la pieptul lui. "Unde vrei sa mergi iubire?" 

Era inca adormit si si-a asezat iar fata in scobitura gatului meu si si-a asezat si un picior usor peste ale mele, degetele de la picioarele lui jucandu-se usor cu ale mele. 

"Harry, nu am somn, imi pare rau." Spun si ridic din umeri. Nu ma poata obliga sa am somn, oricat de tare m-as strofoca. Pur si simplu nu imi este somn, chiar daca sunt obosita. 

"Stai aici si dormi." Imi ordona si se ridica in genunchi. Isi desparte picioarele si se aseaza peste mine, eu find intre picioarele sale. 

"Cum naiba ai vrea sa dorm daca te asezi peste mine?" Il intreb si incerc sa il imping cu mainile. Buzele sale s-au dus imediat la gatul meu si fara sa gandesc imi dau capul pe o parte pentru a il lasa sa ma sarute.  

Saruturile astea devin din ce in ce ma bune si de ce in ce mai placute, chiar daca uneori vreau doar sa ma lese in pace. 

"Pai daca nu poti adormi atunci de ce nu?" Sopteste in urechea mea dupa care o musca usor, eu scotand un geamat in umarul sau. Niste unde de electricitate au pornit in intregul meu corp, mai ales acolo unde ii simteam buzele umede. 

"Harry, nu am spus ca nu sunt obosita, doar ca nu imi este somn." Zic in timp ce imi tot reglez vocea mea tremuratoare si usor ragusita. 

"Stai calma, nu ti-o trag acum." Spune in timp ce buzele sale se afla iar peste gatul meu, cuvintele lui linistindu-ma imediat. Nu eram pregatita si clar mult prea epuizata pentru sex sau dragoste sau ce naiba vrea el. Tot nu reusesc sa vad diferenta dintre cele doua lucruri. 

Harry s-a desprins de mine si s-a ridicat doar in genunchi iar imaginea cu el peste mine, la bustul gol iar eu doar cu lenjeria intima pe mine, imi reaminteste de prima oara cand aproape incheiam legatura daca baiatul acela roscat nu ar fi intrat si daca parintii lui Harry nu ar fi venit acasa la el. 

"Frumos." Sopteste mai mult pentru el in timp ce ma analiza de acolo de sus, eu simtindu-ma imediat rosie in obraji. Doar cu niste cuvinte ma poate face sa ma simt asa de rosie? Eu de ce nu pot fi ca el?  

Mainile lui Harry au ajuns imediat pe soldurile mele iar eu am icnit puternic cand mi-am simtit boxerii de pe mine sfasiati. 

Nu am apucat sa tip la el pentru ca s-a aplecat peste mine si si-a strivit buzele de ale mele, limba lui fara sa astepte si sa intre in gura mea. Boxerii mei au fost aruncati pe jos si am simtit ambele mainile ale lui Harry cum imi dezlipeau picioarele si se aseaza intre ele, fara sa intrerupa sarutul, eu simtindu-ma si mai rosie in obraji. 

Mainile puternice ale lui Harry au ajuns peste spatele meu in cautarea capselor mele de la sutien cu dispeare si ardoare. Buzele sale au ajuns peste gatul meu, eu imediat simtindu-i buzle sale cum suge usor pielea mea. Brusc, a supt cu putere pielea gatului meu, facandu-ma sa scot un icnet si sa imi asez mainile pe spatele sau. 

Limba lui facea cercuri pe locul unde a supt cu putere. Ma durea dar era asa de placut cum s-a simtit cand a facut-o, fiori de placere find acum in mine.  

Brusc, un batut la usa l-a intrerupt pe Harry de la a imi creea placere.  

"La dracu'. Ce?" Striga nervos si trage o patura peste mine, multumesc cerului ca macar asta face.  

Usa s-a deschis si pe ea a intrat o.. fata. Avea parul negru si lung, ca o coama si ii facea fata ei frumoasa sa arate si mai bine. Avea buzele foarte rosii si straluceau intr-un fel iar ochii ei aveau ceva negru in jurul lor, asemanator cu ce are si Harry la ochi. 

Era imbracata doar in lenjerie intima de culoare alba cu un model enervant si in picioare niste pantofi foarte, foarte inalti. Iar in gura avea ceva ce o tot mesteca si parca avea culoare alba sau roz, nu pot sa imi dau bine seama. 

"Ce naiba doresti?" A intrebat Harry spre fata frumoasa cu ochi verzi inchisi, foarte inchisi dar nu erau asa de frumosi ca ai lui Harry.  

"Ma gandeam ca poate vrei sa ne jucam putin." Zice fata zi zambeste ca o felina, parul ei frumos si gros ajutand-o sa arate si mai bine. Ochii ei coboara spre mine iar zametul de pe fata se transforma in unul usor mai cald. "Sau daca vrei o putem face in trei, eu nu ma supar." 

Am incercat sa nu fac ochii mari si sa nu ma panichez cand i-am auzit cuvintele care ii ieseau de pe gura.  

"Ne vedem mai tarziu iubire." Spune Harry si eu raman surprinsa cand imi dau seama ca a vorbit cu mine. Depune un sarut rapid pe buzele mele si se ridica in picioare. 

Fata a batut din palme si a sarit in sus, lucru care ma face sa ma incrunt la ea. 

"Dormi Kara, inteles?" Imi ordona Harry si imi arunca o privire autoritara. Merge spre fata si in timp ce amandoi ieseau pe usa pot sa vad cum el sopteste ceva la ureche, fata incepand sa rada si sa il prinda de fund. 

Gura mea era larg deschisa pe timp ce realizez ca eu am ramas singura in camera, ca o idioata. De ce ar merge Harry cu ea? Adica nici macar nu il impingeam de pe mine si chiar il lasam, intr-un fel, sa ma sarute si sa imi dea boxerii jos de pe mine. 

M-am ridicat in sezut in timp ce imi tin cu ambele brate patura la piept. Fata aia arata foarte bine si era frumoasa, mult mai frumoasa ca mine. Si era aproape goala, nu mai zic de sutienul ei micut care ii tinea sanii mari. 

Ce imi pasa, ar trebuii sa fiu bucuroasa ca eu si cu Harry am fost intrerupti. 

Imi scutur capul si ma ridic in picioare si pornesc spre baie. Daca tot nu imi este somn macar sa fac un dus, fara Harry. 

**** 

M-am asezat pe chestia din sufragerie pe care Harry sta, fericita ca el nu este aici. Este ora 11 dimineata si eu as cam vrea sa merg sa il vad pe Adam, curioasa ce face si cum o duce, mai ales ca aseara a fost o furtuna care s-a linistit pe la ora 7 dimineata.  

Nu l-am mai vazut pe Harry de cand a plecat cu fata aia de la mine din camera si sentimenul ca el a plecat cu ea ma cam framanta. Am crezut ca ma vrea, adica nu asa a spus?  

"Buna." O voce ma face sa imi intorc capul si zambesc usor cand o vad pe Taylor ca se aseza langa mine. "Ce faci?" 

"Um... bine, tu?" O intreb in timp ce ma uit prin jur dupa Harry care inca nu este aici. Vreau sa il rog sa ma lase sa ies afara, nu prea doresc sa mai risc sa ies pentru ca nu vreau sa il supar si mai tare. Poate daca il rog frumos si ii dovedesc ca nu voi fugi ma va lasa sa ies. Eu chiar vreau sa il vad pe Adam care imi pare asa de bun. 

"Bine." Spune plictisita dar mai mult trista. 

"Esti suparata?" 

"Nu, adica da, poate putin. Aseara Harry a mers cu Jenna in camera ei pe la ora 4 si m-a cam prins gelozia, sa fiu sincera." 

"Gelozia?" Intreb confuza. 

"Da, atunci cand il vezi, de exemplu, pe Harry cu o alta fata. Sti, te roade prin interior, semn ca eu chiar sunt indragostita de el." Am incercat sa nu fac ochi mari. Si pe ea o enerveaza faptul ca s-a dus cu o fata mai frumoasa in camera ei? Nu e la fel, la ea e total diferit, pe mine ma lasat cu ochii in soare, e diferita "gelozia" asta a noastra. Ba nu, eu nu sunt geloasa, adica nici macar nu stiu sigur ce ar trebuii sa insemne. 

"Cine e Jenna?" Intreb, chiar daca mi-am dat seama. Vreau doar sa stiu mai multe despre ea. 

"E sclava Numarul 1. Sti, se simte cel mai bine cu ea cand face sex. Cred si eu, nu e ca si cum nu ar avea ce sa ii ofere, te-ai uitat macar la ea? Oricum, pe mine una ma enerveaza la culme." Spune si isi inclesteaza dintii in timp ce se uita in fata, pe geam. 

"Da, am vazut-o, pare... draguta." Spun sincer si imi unesc buzele iar Taylor isi da ochii peste cap. 

"Dar nu este, ma enerveaza." Spune si sare suparata. 

"Buna fetelor." O voce ma face pe mine si pe Taylor sa ne intoarcem capetele spre stanga mea.  

Jenna, fata cu care Harry a plecata aseara din camera mea, a venit spre noi. Pe fata avea un zambet normal, nu din acela de felina iar acum purta doar un halat pe ea. Parul ei mare si negru ca smoala find inca desprins si chiar mult mai ciufulit. 

"Ce doresti?" Intreaba Taylor suparata si se ridica in picioare. 

"Nimic, doar v-am salutat, mereu esti asa, nu? " Intreaba Jenna spre Tylor care parea doar nervoasa ca naiba. 

"Mda, ma rog, ne mai vedem Kara." Si cu asta Taylor iese din sufrageria in care doar eu si frumoasa fata am ramas. 

"Buna." Spun spre ea, nestind daca e bine ce fac. Eu nu sunt geloasa, asa cum spune Talylor despre ea ca este si daca o salut pe fata dovedesc ca eu nu sunt geloasa. 

"Buna." Spune spre mine si imi ofera in zambet cald. Nu pare asa de enervanta si rea cum zice Taylor ca este, chiar daca acel par negru si lung da senzatia ca ar fi ca o regina. "Tu trebuie a fi Kara, sclava cea noua." 

Doamne ce urasc cuvantul "sclava". Suna urat si ma face sa ma gandesc ca sunt tinuta in lanturi de catre Harry. 

"Da, eu sunt." Spun si zambesc. Fata zambeste iar si isi intinde mana in fata, eu uitandu-ma la ea iar. De ce toata lumea intinde mainile, e o chestie care se face sau ce? 

"Trebuie sa imi prinzi mana si sa o scuturi putin." Rade usor. 

"Oh." Spun si ii prind mana cu a mea si o scutur putin, asa cum a zis. Am mai scuturat putin mana si mi-am luat-o inapoi. "Dar de ce oamenii fac asta, oricum?" 

"E un fel de salut, sti si tu, ca bate palam sau chestii din astea." Zice si ridica o mana in aer. 

"Dar de ce eu nu stiu nimic dintre astea? Adica si voi ati lucrat pentru familia Styles si inca o faceti." Spun, frustrata ca eu nu stiu nimic si fetele din casa asta da. 

"Pai noi am fost alese, adica de cand am implinit 16 ani si de atunci ne-am invatat cu civilizatia. Tu ai fost in salbaticie mult timp, nu?" Intreaba iar eu dau din cap in semn de aprobare. "Vezi, nu e nimic, daca vei sta pe aici atunci vei invata." 

"Multumesc." Spun fericita ca m-a lamurit. "De cand esti aici?" 

"Am 19 ani si sunt aici de la 16. Varsta la care ai voie sa fi aleasa de catre Printul Harry—asta daca pune ochii pe tine, evident." 

"Si tie iti place de el? Adica caracterul lui?" Intreb sincera si incep deja sa ma aprind. Harry are o mare problema cu condusul asupra lucrurile si iar, el nu poate sa imi conduca sentimentele. 

"Da, evident ca imi place de el." Spune ea in timp ce isi duce o unghie la buza ei de jos si trece cu varful unghiei peste ea. "Doar imi place, asta este tot. Nu sunt indragostita, daca asta crezi." 

"Nu credeam asta." Mint si imi duc o mana la spatele gatului meu. Daca ea este preferata lui Harry, asa cum se spune, de ce ea nu il iubeste asa cum Harry mi-a spus ca se face? Oare Harry este indragostit de una dintre fetele cu care se culca? Este posibil sa ma fi mintit... 

"Ok atunci." Spune si isi duce o mana prin parul ei negru ca o coama de leu. "Ne vedem mai tarziu." 

Jenna mi-a oferit un zambet destul de cald si s-a intors, plecand din camera mare in care eu ma aflam. Nu e chiar asa cum Taylor o descrie, e chiar buna, mult mai draguta ca si Taylor care are un usor nor de gheata in jurul ei dar si ea este o fata buna. 

"Buna iubire." Vocea lui Harry din spatele meu ma face sa tresar. Era imbracat iar in hainele negre si cu acel machiaj de care isi tot pune la ochi. Dar oricum, arata bine, arata chiar foarte bine. 

"Buna." Spun si imi duc o mana la ceafa, sperand ca el sa nu fi auzit ce am vorbit cu Jenna. 

"Esti odihnita, da?" Ma intreaba destul de bland in timp ce isi aseaza mainile in jurul taliei mele.  

"Mhm. Dar de ce?" 

Harry ofteaza, eu find confuza. "Pentru ca am sa ti-o trag de nu ai sa m-ai vezi bine, de asta." Spune, inca bland dar intre-un fel dur, cuvintele lui facandu-ma aproape sa ma incrunt al el. 

"Da bine, ma rog." Zic si imi incrucisez bratele la piept, suparata ca asta e tot ce trebuie sa fac de acum in colo, sa fac sex cu el. Prefer sa mananc sobolani morti de prin orasele parasite decat sa tot fac sex cu el.  

Brusc, ceva a sunat, un fel de melodie care venea din buzunarul blugilor negri si stramti ai lui Harry. 

"Ce se aude?" Intreb si fac un pas in spate, uitandu-ma la pantalonii sai de parca ar putea exploda in orice secunda. 

"Nimic, doar telefonul meu." Spune in timp ce isi baga doua degete de la mana dreapta in buzunaul din fata a blugilor sai. 

"Telefon?" Intreb si ma uit la el confuza, cuvantul fara sa imi fie cunoscut. 

"Da." Zice de parca eu as sti ce este aia in timp ce scoate obiectul ciudat din buzunarul sau. Era ceva ce avea forma dreptungiulara si era aproape de mare cat palma mea.  

Arata ciudat si era negru, nu mai zic de subtire ca 5 foi una langa alta. Avea doua parti diferite, una dintre ele find complet neagra si cu un mar muscat, dar nu arata ca un mar real si era de culoare neagra. Cealalta parte a chestiei subtiri lumina si parea asa de fina, Harry dand cu degetul mare peste ea pe un fel de buton verde.  

"Da?" Intreba in timp ce isi duce asa zisul "telefon" la ureche. "Petrecere? Si de ce ma anunti asa de greu?" 

Am incercat sa nu ma uit la el in timp ce vorbea cu.. telefonul. De ce naiba ar vorbi cu un obiect de parca ar fi o persoana oricum? Harry e mai ciudat decat am crezut eu. 

"Oho." Spune Harry si zambeste pervers spre mine. "Sigur ca vin omule." 

M-am uitat la el confuza. Intai de toate, ce inseamna "petrecere" si unda sa mearga? 

"Sigur, mhmm. Si stiu pe cine sa si aduc." Zice si isi plimba degetul mare peste barbi mea, zambindu-mi spre mine intr-un mod pervers. "Da, e cea noua." 

Am inghetat cand mi-am dat seama ca vorbeste despre mine. Unde vrea sa ma duca? Si de ce pe mine?  

"Bine, ne vedem maine." Spune Harry inainte sa isi ia telefonul de la urechea sa. "Sa mergem iubire." 

Harry isi aseaza telefonul inapoi in buzunarul de unde la luat, eu find usor confuza despre toate. 

"U-Unde?" Intreb in timp ce imi prinde mana in a lui si ma trage prin camera spre scarile mari ale casei. 

"Sa ti-o trag, trebuie sa fi pregatita pentru maine." Zice, eu aproape blocandu-ma din mers. 

"Ce? De ce? Pentru ce trebuie sa fiu pregatita?" Il intreb, simtind cum stomacul meu se face cat cel al unui purice. 

"O petrecere iubire, una de care ai sa te bucuri, crede-ma." Zice, eu incercad sa nu tip, lucru pe care il fac prin interior si in liniste.

Continue Reading

You'll Also Like

517K 8K 83
A text story set place in the golden trio era! You are the it girl of Slytherin, the glue holding your deranged friend group together, the girl no...
1M 62.8K 119
Kira Kokoa was a completely normal girl... At least that's what she wants you to believe. A brilliant mind-reader that's been masquerading as quirkle...
1.3M 55.8K 103
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
707K 26K 101
The story is about the little girl who has 7 older brothers, honestly, 7 overprotective brothers!! It's a series by the way!!! 😂💜 my first fanfic...