Fall In Love

By acquainless

135K 4.6K 311

Rose O'Brien se pregatesete de o sesiune de vizionat seriale, pana cand in casa vecina se aude muzica data la... More

⚫️1️⃣⚫️
⚫️2️⃣⚫️
⚫️3️⃣⚫️
⚫️4️⃣⚫️
⚫️5️⃣⚫️
⚫️6️⃣⚫️
⚫️7️⃣⚫️
⚫️8️⃣⚫️
⚫️9️⃣⚫️
⚫️1️⃣0️⃣⚫️
⚫️1️⃣1️⃣⚫️
⚫️ANUNT!⚫️
⚫️1️⃣2️⃣⚫️
⚫️1️⃣3️⃣⚫️
⚫️1️⃣4️⃣⚫️
⚫️1️⃣5️⃣⚫️
⚫️1️⃣6️⃣⚫️
⚫️1️⃣7️⃣⚫️
⚫️1️⃣8️⃣⚫️
⚫️1️⃣9️⃣⚫️
⚫️2️⃣1️⃣⚫️
⚫️2️⃣2️⃣⚫️
⚫️2️⃣3️⃣⚫️
⚫️2️⃣4️⃣⚫️
!
⚫️2️⃣5️⃣⚫️
⚫️2️⃣6️⃣⚫️
⚫️2️⃣7️⃣⚫️
⚫️2️⃣8️⃣⚫️
⚫️2️⃣9️⃣⚫️
⚫️3️⃣0️⃣⚫️
⚫️3️⃣1️⃣⚫️
⚫️3️⃣2️⃣⚫️
⚫️3️⃣3️⃣⚫️
⚫️3️⃣4️⃣⚫️
⚫Epilog⚫
Trailer
CARTE NOUĂ!!!

⚫️2️⃣0️⃣⚫️

2.4K 93 2
By acquainless

Când ajung în fata usi îl vãd pe Tate zâmbindu-mi, iar mama pleaca în bucatãrie. Îi ofer un zâmbet sincer si îl invit înãuntru. Îi spun sã mã astepte în camera mea si eu merg sã fac 2 cafele.

Intru in bucãtãrie, apoi pornesc aparatul si astept prepararea cafelei. Dupã un timp mirosul specific îmi inundã nãrile ceea ce mã face sã îmi închid ochii si sã îl inspir. Asez douã cesti pe o tavã si torn în ele lichidul maroniu. I-au tava si urc în camera mea, asez cafele pe noptierã si îi înmânez una lui Tate.

-Ce te aduce pe aici? întreb sorbind umpic din cafeaua mea

-Mai ti minte cã profesoara de spaniolã ne-a dat un proiect de facut, nu?! spune înãltându-si o spranceanã.

-Dar tu sti ca peste 2 luni trebuie sã-l predãm, nu!? îl privesc cu superioritate iar el îsi dã ochii peste cap. Bun, dacã am rezolvat cu asta spune-mi acum pentru ce ai venit?

-Bine...am venit sa te rog ceva. spune aplecându-si fata

-Ok, care este aia!

-Pãi...as vrea sã afli dacã Viv simte mãcar o simpatie pentru mine, stiu cã sunte-ti prietene bune si am zis sã apelez la tine.

Pe fata mea apare un zâmbet, deoarece Viv mi-a spus deja cã simte ceva pentru cretul asta blond dar nu am întrebat-o ce simte defapt.

-O sã vorbesc cu ea, promit!

Luke P.O.V.

-Michael, pune ceva pe tine! spune Calum când intrã în camera de hotel si-l vede pe Michael în boxeri dansând pe nu stiu ce melodie în japonezã.

Suntem de  aproape 2 luni în turneu, mai avem aproape 1 lunã jumãtate de parcurs. Fiecare searã era extraordinarã, magicã, toti fanii erau uluitori. Fiecare strofã pe care eu si baietii încercam sã o cântãm, fani o cântau cu noi. Stau pe canapea si butonez telefonul, intru pe Twitter si Instagram. Decid sã îi trimit un mesaj lui Rose, îmi este atât de dor de buzele ei rozalii care cer sãruturi dulci, ochii, care te vrãjesc doar privindu-i si corpul la care nu pot sã rezist. Din instinct îmi musc buza inferioarã, imaginându-mi corpul ei atât de apetisant. Mã trezesc la realitate când o mânã se aseazã pe umãrul meu. Îmi întorc privirea si dau de cretul se Ash.

-Te gândeai la ea? mã întreabã si dã din sprâncene cu subâteles, iar eu încep sã râd.

-Cam asa ceva, dar tu?

-Pfoai, mai si întrebi, deja mi-am imaginat ceva ce nu trebuia sã se întâmple doar în vis! încep sã râd când îi vâd fata serioasã dar care exprima mai mult amuzament. Nu mai râde, si tu esti la fel.

-Da doar cã eu nu am înebunit chiar atât de mult încât sã mã ducã gândirea pânã acolo..

Mã ridic de pe canapea si mã îndrept spre camera mea. Intru si mã asez pe pat, scot telefonul din buzunar si intru pe Twitter pentru a-i da un mesaj lui Rose.

Luke-"Hei iubito, ce faci? 😘" 14:27

Dupã ce-i trimit mesajul, pun telefonul înapoi în buzunar si mã ridic din pat cu gândul de a mânca ceva. Mi-e foame, cu toate cã am mâncat acum 20 de minute. Întru în bucãtarie si scot din frigider cutia cu pizza pe care a comandat-o Calum. I-au o felie si apoi simt un vibrat în buzunar, îmi dau seamã cã am primit un mesaj si verific sã vãd de la cine este.

Rose-"Heii scumpule, stau cu Tate, tu ce faci? ❤️😍" 14:56

Când citesc acel nume necunoscut mie, îmi ridic o spânceanã si privesc ecranul telefonului timp de aproape 3 minute.

Luke-"Scumpo, cine-i Tate?" simt cum sângele îmi fierbe în vene dar nu stiam de ce. 14:59

Rose-"Un coleg nou, m-a rugat sã-l ajut sã se cupleze cu Viv! Esti gelos, mm..? 😉" 15:02

Luke-"Da, da sunt, mai ales când nu sunt lângã tine. 😔" 15:03

Rose-"Dar sti cã inima mea apartine doar unui singur bãrbat!" 15:04

Luke-"A da, si cine-i ãla? 😠" 15:06

Rose-"Tu prostutule, te iubesc!! 💋💋😂😍❤️" 15:06

Luke-"Si eu te iubesc, printesa mea frumoasã, mi-e dor sã stãm amandoi în pat îmbrãtisati! 15:07

Rose-"Si mie, dar bucurãte mai aveti aproximativ 1 lunã jumãtate. Dupã aia poti sã mã ti  în brate cât vrei!" 15:08

Luke-"Stiu iubito, ok vorbim mai târziu, trebuie sã ne odihnim pentru disearã, te iubesc!! ❤️" 15:10

Rose-" Te iubesc! 💋❤️😘" 15:11

Acestea fiind spuse, mi-am asezat la loc telefonul si m-am asezat pe canapea. Baietii cred cã sunt la ei în camerã. Îmi închid ochii si încep sã simt gustul somunului. Dintr-o datã simt un corp firav peste mine si instantaneu îmi deschid ochii, ralizând cã Alesia se afla la mine în poalã cu un zâmbet strengar. Îi zâmbesc dezgustat si o prind de talie si o dau jos de pe mine.

-Ce, de parcã nu ti-a plãcut! spune în soaptã la urechea mea.

-Alesia, potoleste-te, am iubitã si nu mã atragi! îi spun pe fatã ce simt pentru ea.

Alesia este noua dansatoare pe care Calum a vrut sã o angajeze pe pretextul cã ne trebuie putinã culoare în concertele noastre. De când am angajat-o numai dupã mine umblã, dacã nu închid usa cu cheia la baie ar fi o posibilitate sã intre peste mine si nu ar iesi bine pentru ea. Ea este o fata scundã, are pãrul roscat, ochii verzi si o piele albã ca laptele pe care pune o groazã de machiaj ceea ce mã dezgustã, nu are nici o sansã sã arate cum aratã Rose a mea. Rose e mai inocentã si în ochii mei si în ochii celorlalti, mereu când îi fac vreun compliment roseste si asta mã face sã zâmbesc. Sunt trezit la realitate când mâna Alesiei se fluturã prin fata mea.

-Aloo, pãmântul cãtre Luke!

-Ce mai vrei? spun deja sãtul de prezenta ei în încãperea asta.

-Dar deja sti! spune soptiind apropiindu-se periculos de aproape de fata mea.

O împing si mã ridic de pe canapea, îndreptându-mã fix spre camera lui Calum. Intru fãrã sã ciocãn, si-l vãd cu un pachet de servetele în mânã, plângând...., wat? Odatã ce mã vede aruncã servetelele si pune filmul de la care plângea pe pauzã.

-Se ciocãne stiai? întreabã si eu îmi asez mâna la gurã în încercarea de a opri râsul. Ce cauti aici?

-Vreau sã o concediem pe Alesia! spun rãspicar asezându-mã lângã el pe marginea patului.

-De ce am face asta, se descurcã foarte bine? întreabã nedumerit.

-De când se aflã cu noi, mi-a tot fãcut avansuri dar am crezut cã o sã se potoleascã la un moment dat, dar chiar acum am sa întâmplat din nou! spun totul dintr-o suflare încât cred, cã nici mãcar nu m-a auzit .

-Luke nu fi chiar asa melodramatic, serios! spune râzând iar eu mârâi deoarece sunt atât de nervos si as sparge acum ceva.

Mã ridic de pe pat si ies ca un vârtej din camerã, mã indrept spre camera mea dar cineva o blocheazã iar acel cineva e chiar claia aia rosie, nu Michael ci Alesia.

-Dãte la o parte. spun mai mult mârâind

-Stiu cã mã vrei la fel cum si eu te vreau! spune pe un ton ce ar da sã fie provocator dar în momentul asta simt doar dezgust, dar hai sã vedem cum reactioneazã când intru în jocul ei.

--Sti ce as vrea de la tine? întreb cu o voce suavã, apropiindu-mã periculos de aproape de ea. Dã din cap în semn de a continua . Sã pleci dracului sin fata mea! spun pe un ton mai ridicat , fãcând-o sã tresarã.

Îsi dã ochii peste cap apoi se întorace si pleacã. Îi multumesc celui de sus cã mi-a dat rãbdare încât sã nu îi împlânt un pumn în fata aia plinã de machiaj. Cred cã e nevoie de un ciocan sã-i îndepãrtezi machiajul ala strident. Intru în baie si mã asigur cã am închis usa, pornesc apa la temperatura potrivitã si scap de toate hainele de pe mine. Intru în cabina de dus si încep sã-mi spãl corpul. Firele mai rebele se udã si ajung sã stea rãvãsite pe fruntea mea. Dupã ce termin dusul îmi înfãsor un prosop în jurul tsliei si ies din baie, iau din bagaj o pereche de boxeri marca "Calvin Kelin" , o pereche de pantaloni scurti si un tricou negru. Mã asez pe pat iar somnul mã prinde si atipesc pentru aproape 4 ore.

....

Dupã ce mã trezesc îmi aleg o pereche de blugi negri rupti în genunchi, un tricou cu dungi alb-negru si ghetele negre. Îmi aranjez pãrul si îi astept pe baieti. Îmi i-au chiatara si încep sã o acordez. Usa cabinei se trânteste si pe ea apare nimeni alta decât Alesia, la vederea ei îmi dau ochii peste cap, era îmnrãcatã într-o pereche de blugi prea scurti, un tricou rupt si peste buric si tocuri care, cred cã erau de 20 cm. Cum pot femeile astea sã meargã pe asa ceva. Vine o gorilã imensã si ne anuntã cã intrãm pe scenã în 2 minute. Iesim din cabinã urmati de 3 gorile si ajungem în spatele scenei. Ne urãm fiecãruie succes dar eu nu urez char fiecãruia deoarece mã dezgustã tot mai mult prezenta ei aici. Fanii aclamã numele noastre si asta mã face sã zâmbesc. Dupã ce timpul de asteptare a luat sfârsit am pãsit pe scenã si m-am apropit de microfonul din mijloc.

-Sunteti gata sã petrecem?!?

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Helãu, ce face-ti mãi voi prãduitori mici si frumosi?
Lãsati-vã parerile aici! ⬇️⬇️

See you next time! Pwpp💜💖❤️💋😍😘💙💗💚👑

                                                                1642 cuvinte

Continue Reading

You'll Also Like

55.2K 3.5K 60
『 Dintr-o simplă fată, devine viitoare soție a unui renumit rapper din Coreea de Sud. Datorită mamei lui, cei doi ajung împreună, diferența dintre vâ...
135K 4.6K 39
Rose O'Brien se pregatesete de o sesiune de vizionat seriale, pana cand in casa vecina se aude muzica data la maxim si ii tulbura tot cheful. Merge l...
613K 22.5K 106
"Esti un cosmar pentru mine" " Iubito, eu voi fii cosmarul tau de noapte si de zi iar tu imi vei zice ca sunt toata viata ta " Coperta realizata de d...
498K 15.6K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...