He's so strange...- I.His Ev...

Av SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... Mer

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
8.Chicago si ceva mai mult
9.Fratele vitreg
10.Coma
12.Sectiunea "Secrete" naruita
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
17.Prima oara
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
27.Cerneala neagra
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
46.Sange si ciocolata
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
53.Dulce tortura
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

11.Ceva neasteptat

4.9K 193 4
Av SnickersCream

HARRY'S PART.

Julie a insistat sa conduca masina, spunand ca nu e in regula sa conduc. Am cedat. Tot drumul am vorbit despre faptul ca suntem studenti la medicina si ca ea ar fii putut sa ma omoare cand am fost impuscat,fara sa isi dea seama ce face. A inceput din nou sa planga,devenea ceva obisnuit la ea,dar totodata ceva ce nu suportam sa vad. Am privit-o in ochi si i-am spus ca nu are de ce sa-i para rau, eram aici cu ea si asta era tot ce conta.

Am ajuns in fata casei mele si spre surprinderea mea,o masina neagra ce mi se parea destul de cunoscuta,era parcata pe alee. Cand am coborat din masina, Julie mi-a inmanat un tricou. L-am tras repede peste cap, dar am strans din dinti cand am simtit durerea insuportabila din piept. Ea a observat ca ma holbam la masina cu geamuri fumurii...

"Un tip brunet, inalt. Nu i-am retinut numele... A spus ca sunteti prieteni buni si a fost la spital de cateva ori, asa ca i-am dat cheia avand in vedere ca nu a gasit cazare."

"Stiu ca nu iti place chestia asta, dar e din Long Beach din cate am inteles si pare a fii de treaba." a adaugat ea, strecorandu-se sub bratul meu.

Cand am intrat in casa am fost surprins sa-l vad pe tip intins pe canapea si uitandu-se la un documentar despre iarba pe Discovery. S-a ridicat si m-a imbratisat. 

"Frate!" 

"Andrew?" am spus, incercand sa-i raspund la imbratisare

"Esti intreg?" a ras, departandu-se de mine.

"Da.Destul de intreg." am replicat, incercand sa rad odata cu el.

Am vorbit cateva ore bune, cat Julie a fost acasa la Ash. I-am spus lui Andrew ca ea nu stie nimic despre...afacerile noastre si el a spus ca nu o sa sufle o vorba. A zis ca nu o sa mai stea mult pe aici si ca i-a facut placere sa ma injure, iar eu sa nu-i raspund, cand eram in coma. Am ras, durerea din piept amplificandu-se. 

"Oh, sunteti inca aici." a spus Julie, intrand in living, apoi sarutandu-ma pe obraz. Era imbracata intr-o pereche de blugi lungi stramti si un tricou ce ii scotea in evidenta bustul, chiar daca nu era decoltat.

"Eu o sa fiu sus, daca ai nevoie de ceva..." 

"Odihneste-te, o sa fiu in regula." am oprit-o, apoi a plecat sus, cascand.

"Frate ce bucata!" a bombanit Andrew, uitandu-se lung dupa Juls.

"Uita-te in felul ala la ea, din nou si o sa-ti scot nenorocitii aia de ochi." am spus, iar zambetul i-a disparut de pe fata.

"Trebuie sa plec." 

"Te cheama datoria?" am indicat eu spre telefonul ce se stingea si se aprindea in buzunarul lui.

"Oarecum." a zambit el.

"Sunt aici de o saptama si ceva si tu nu ai dat niciun semn. Asa ca mi-am micsorat biletul de vacanta.

M-a batut frateste pe umar si a plecat, inchizand usa in urma lui. Am ramas singur in living si l-a scurt timp stomacul meu a inceput sa scoata zgomote ciudate, era clar. Nu mancasem de 28 de zile, nu? Am mers in bucatarie si am luat un bol, cutia de lapte din frigider si cerealele si m-am asezat la masa. 

In timp ce imi mancam micul dejun la 11 p.m., mi-am adus aminte de plicul pe care mi-l daduse Medeea in seara aceea. Plicul in care era pistolul. M-am ridicat de la masa cu lingurita in gura si am fugit descult, in garaj. Am cautat sub scaunul pasagerului, unde-l lasasem,dar nu l-am gasit. Am cautat pe bord, in bord, in usii sub scaunul soferului si nimic. Am scos telefonul si l-am apelat pe Niall, daca nu era la el,era clar ca il gasise Julie.

Niall mi-a spus ca a luat arma exact in ziua in care m-au dus la spital,mentionand ca dupa incident politia a controlat masina. Am rasuflat usurat, apoi am iesit din masina si am inchis usa. Cand am intrat, Julie cobora scarile, cu mana in par si cu cealalta la gura,cascand. Am zambit,apoi am ridicat-o in brate si am dus-o inapoi in pat. Mi-am dat pantalonii jos, ramanand in boxeri si m-am asezat langa ea, strangand-o in brate.

A doua zi de dimineata a spus ca trebuie sa mearga acasa,pentru ca tatal ei ii trimisese un pachet important. Am facut dus si m-am schimbat, iar cand am ajuns la usa:

"Ce faci?" a intrebat ea, cu o expresie ciudata.

"Merg cu tine." am raspuns, iesind afara.

"Dar trebuie sa-"

"Nu, nu trebuie! Nu ma trata ca pe un copil cu malformatii!" am intrerupt-o, apoi i-am aruncat o privire si un zambet de "imi pare rau".

Si-a dat ochii peste cap si a urcat in masina,din nou pe scaunul soferului. Cand am ajuns la ea acasa, o femeie inalta, roscata ne-a intampinat. Stai ce? Julie a imbratisat-o, spunandu-i ca nu se astepta sa vina. Care ei? I-am zambit tipei si am urmat-o pe Julie in living. M-am dat un pas inapoi si m-am incordat,punandu-ma in fata lui Julie si strangand din dinti. Ce cauta el in casa ei? Ea a trecut pe langa mine sarind in bratele barbatului ce i-a zambit larg.

"Tata!" a strigat imediat si l-a imbratisat strans.

"Tata?" am repetat eu si am simtit cum intreaga planeta se prabusa la picioarele mele.

"Harry, el e tatal meu." a spus Julie zambind.

"Tata, el e Harry." a completat ea.

Tatal lui Julie s-a uitat urat la mine, apoi a venit spre mine si mi-a strans mana, zambind fals. M-am indepartat de el si m-am uitat la Julie, dar ea se uita doar la barbatul imbracat in costum alb. Pierdusem controlul situatiei, tocmai cand credeam ca s-a terminat tot raul. 

"Julie, dute, te rog, si ajut-o pe Emma sa despacheteze, e in camera de oaspeti." a spus el cu jumatate de voce.

Julie l-a imbratisat din nou si a urcat scarile de lemn. Ii puteam auzi pasii pe holul de sus, apoi usa inchizandu-se. M-am rezemat de perete cu mainile in san privindu-l pe cel care speram sa nu il mai vad.

"Deci ai supravietuit, hah?" am intrebat printre dinti.

"Ce crezi ca faci cu fiica mea?!" a zis, putin prea tare..

"Shh! Mai incet." am spus, indicand spre tavan.

"Ce cauti aici?!"

"Am venit cu Julie, suntem impreuna." 

"Iti interzic sa mai intri in casa asta!" 

"Hai sa facem un pact mai bine, ce zici ?" 

"Mhmm..." a marait si parea sa ma asculte.

"Eu nu ii spun lui Julie de actiunile si "afacerile" tale, iar tu ma lasi sa vin aici cand vreau si sa stau cu ea."

"Nu!" a urlat, apoi am vazut-o pe Julie coborand scarile speriata

"Ce se intampla aici?" a intrebat ea uitandu-se cand la mine, cand la el.

"Nimic, faceam cunostinta." i-am raspuns simplu, sarutand-o pe frunte.

"Sper ca nu ajungeti sa va omorati." a zis ea ironic si a plecat din nou sus.

"Deci?" intreb, ridicand o spranceana.

"Bine. Avem un pact." a mormait si a trecut pe langa mine lovindu-ma cu umarul, apoi iesind afara.

Nu am vrut sa-l presez prea mult pe nemernic,ma bucur doar ca nu si-a dat seama ca suntem in aceeasi oala, inainte sa facem pactul, asa ca am urcat in camera de oaspeti si i-am spus lui Julie ca trebuie sa plec. S-a ridicat de pe podea, de langa E..Emma si m-a sarutat scurt, ridicandu-se pe varfuri.

"Pa,Harry!" a zambit, privindu-ma de jos. 

JULIE'S PART.

M-am asezat din nou pe podea, langa bagaje si langa Emma si am inceput sa scot hainele si sa le chitesc, punandu-le pe pat. Am terminat mai repede decat mi-am imaginat, desi erau niste valize imense. Dupa cateva minute, am hotarat sa comandam ceva de mancare, asa ca am coborat in living si am cautat numarul de telefon de la Bonnie's. Am comandat 2 pizza, un platou cald si o salata. 

"Si..El e iubitul tau?" a intrebat Emma,in timp ce savura o felie de pizza.

"Uhm...Da" am raspuns, rosind.

"E.. bine-crescut." am adaugat.

"Dintre toate cuvintele din limba asta ai ales "bine-crescut"?" a ras.

"Mai degraba sexy si misterios." 

"Da,poate fii si asa." am zis, ridicandu-ma de la masa.

Am strans resturile de pe masa si le-am aruncat la gunoi,apoi am facut un dus si m-am schimbat intr-o pereche de pantaloni de trening, gri, largi si un maieu alb, stramt, ce imi acoperea bustul si jumatate din abdomen. Mi-am luat castile, le-am bagat in telefon, apoi am dat play la playlist. Am lasat castile sa atarne cat timp m-am incaltat intr-o pereche de freerun-s de la nike si i-am spus Emmei ca plec la alergat. Unde plecase tata? 

Am inchis usa in urma mea,mi-am bagat castile in urechi, mi-am intins oasele si mi-am prins parul intr-o coada, sus. Mi-am bagat sireturile in adidasi si am inceput sa alerg. Dupa 30 de minute de alergat, incepusem deja sa asud, iar vremea a luat o intorsatura de la soare stralucitor si 30 de grade si a inceput brusc sa bata vantul. 

M-am oprit la Starbuck's si m-am asezat la o masa inautru, comandand un frappe mare cu extra frisca.  Am putut observa cum chelnerul se uita la mine din spatele tejghelei, iar cand ma uitam la el,zambea. Am zambit si eu pufnind. Mi-am lasat capul in jos, cautand telefonul. Mi-am bagat mana pana la cot in buzunar,dar nu l-am gasit,urasc buzunarele mari. Apoi mi-am adus aminte ca il pusesem in spatele elasticului lat, al pantalonilor, ce imi ocolea talia. L-am scos si am vazut ca Harry imi lasase un mesaj.

"Sper ca nu te-ai suparat, revin cat de repede pot. xH"

TO Harry: 

"E okay, am stat cu Emma, mai tarziu merg la mall, trebuie sa imi cumpar cateva chestii de la InterSport x" 

Cum ar fii un bidon pentru apa si inca o pereche de pantaloni,cred ca pot alerga si in cei de yogga...

"Ai grija de tine. xH"

TO Harry:

"Si tu! x"

Am bagat telefonul in buzunar si am observat ca frappe-ul era deja pe masa. L-am luat si m-am indreptat spre casa. Mi-am facut din nou dus si m-am schimbat in blugii mei preferati si o camasa larga,cu inimioare albastre, pe care am bagat-o in pantaloni in fata, apoi Emma mi-a adus o cutie spunand ca nu a putut sa nu imi ia ceva inainte sa vina. Era o pereche de pantofi albi, cu tocul si platforma neagra. Mi-a spus ca merg cu asa zisa mea tinuta blugi stramti, camasa larga si tocuri nu sunau tocmai bine, dar cand m-am uitat in oglinda am fost destul de multumita de cum aratam. Mi-am luat telefonul, banii si am deschis usa.

"Stai! Mergi pe jos?" a strigat Emma, venind dupa mine.

"Da,nu am inca o masina..." am raspuns, privind in jos.

"Uite." a spus si mi-a inmanat niste chei.

"Masina este in garaj." a adaugat.

"Ati venit cu masina?" am bombanit eu socata in timp ce ma indreptam spre garaj.

"Normal ca nu,tatal tau a cumparat-o de aici. E numai a ta." a zambit.

"A mea? Adica e masina mea?" am spus, uitandu-ma atent la Emma, care parea sa nu glumeasca.

Emma a deschis usa garajului, iar in spatele ei era o masina neagra. Era mare, foarte mare. Era un Range Rover identic cu cel al lui Harry, doar ca interiorul era tot din piele neagra. Obisnuiam sa arunc sau sa ard pachetele de la tata,dar eram prea incantata sa repet figura cu saritul din masina, lasand-o sa se zdrobeasca de vreo cladire. Am imbatisat-o pe Emma si i-am multumit, apoi m-am urcat pe scaunul soferului. Era chiar comod. Am invartit cheia in contact si am scos masina din garaj.

M-am uitat in jos, spre pedale...Cum sa conduc cu tocuri de 17? Mi-am dat pantofii jos si am rugat-o pe Emma sa imi aduca papucii de casa. Am ras cand mi i-a dat pe geam si i-am incaltat. Puful ma gadila in talpi cand apasam pe pedale. Am oprit la semafor si am luat telefonul de pe scaunul pasagerului, care se aprindea si se stingea in continuu. Era Harry.

"Cum e noua ta masina? xH"

TO Harry:

"De unde sti?x"

FROM Harry:

"Nu conteaza, mai stiu si ca e Range. xH"

TO Harry:

"Ai vazut-o in garaj sau ti-a spus tata?x"

FROM Harry:

"Nu conteaza, acum fii atenta la drum. xH"

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

473K 9.9K 37
In wich a one night stand turns out to be a lot more than that.
410K 14.4K 89
The story is about the little girl who has 7 older brothers, honestly, 7 overprotective brothers!! It's a series by the way!!! 😂💜 my first fanfic...
635K 10K 65
ˏˋ°•*⁀➷ 𝗔𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗵𝗲 𝘄𝗿𝗼𝗻𝗴 𝗻𝘂𝗺𝗯𝗲𝗿 𝘁𝗼 𝗮 𝗴𝗿𝗼𝘂𝗽𝗰𝗵𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗲𝗮𝘀𝗶𝗹𝘆 𝗱𝗼𝗻𝗲 𝗻𝗼 𝗺𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗮𝗺𝗼𝘂𝘀 𝘆𝗼�...
Fake love Av :)

Fanfiction

89.6K 2.1K 37
When your PR team tells you that we have to date a girl on the UCONN women basketball team and you can't say no to it... At first you don't think too...