Formula 1 Never Give Up

By GiGibons

62.7K 2.5K 243

Mindössze tizenkilenc évesen ilyen e-mailt kapni, amikor éppen a pasidnál vagy, és filmet néztek nem mindenna... More

Kedvcsináló
Felfoghatatlan
December 5. /1./
December 5. /2./
Az utazás reggele
Para: level ∞
Hello Red Bull!
Boldogság, Boldogság!
Kimi Raikkönen
Itt meg mi történt?
Február 10.
El akarok menni...!
Autó bemutató, Daniel Ricciardo
(Nem hivatalos) első teszt
Pilóták vagyunk!
Egy kis pihi, de nincs megállás
Csapatos kérdezz-felelek
A személyi edzőm
Teszt, Torro Rosso
A többiek
Mi is történt?
Egyszer fent, egyszer lent
Az első Díjam!!
Az első szerda
Hirdetés!
Mint egy hullámvasút...
Rajongók, meg mindenki más
Péntek, szabadedzés
Versenyre hangolódva
A verseny
Hétköznapok
Minttu, és a csütörtök
Péntek
Időmérő, na meg persze a hülyeségek...
Ez normális egy verseny előtt?
Megint a kórházi ágyon...
Ez mind egy nap? Most komolyan...?
Első út a csapattal
Szerda fotózással
Teljes szívemből utállak!
Díjak #2
Csütörtök a szurkolókkal
Péntek, állatkert
Heni, ne már!
Mert, tudod az első pofon a legnagyobb...
Jól leszek, nyugalom
Mint egy pizsi party
Bahreini csütörtök
Ez csak baráti, hidd már el!
Te tényleg ekkora gyökér vagy?!
Féktelenül az éjszakában
"Pihenés" Gabi módra
Senki se normális
Ugyanaz a srác, más testben
Lewis vs. Daniel 1. rész
Lewis vs. Daniel 2. rész
Pár nap otthon
Lewis vs. Daniel; a tiramisu torta
Rajongók, és még több édesség
Biciklizés
Vacsora egy szörnyeteggel
Mindennek meg van az ára
Nem vezethetsz, megtiltom!
Álom pálya, hát hogyne...
Meg sem érdemlem őket

Szereplők

2.2K 40 6
By GiGibons


Hello mindenki! Mivel egyre több szereplő fog feltűnni, ezért gondoltam csinálok egy állandóan frissülő "szereplők" részt. Minden új karaktert leírással, esetleg képpel fogok lejegyezni. Remélem ezzel segítek jobban elképzelni a történtet. :)

Szabó Gabriella: Muszáj írnom egy ilyen "bemutatkozás" izét, mert hát mégis ez lesz a nemzetközi facebook fiókom... Szóval, Gabi vagyok 1995. július 18-án születtem, Budapesten. Magyarországon élek, jelenleg még a szüleimmel. Nem, ez nem élősködés! :D Kiskorom óta imádom a vezetést, és a 2015-ös Forma 1-es idényre leszerződtetett a Red Bull Racing.
  151 centiméter magas vagyok, és aranybarna hajam van. Imádok focizni, lovagolni, firkálni értelmetlen történeteket, és a barátaimmal lógni. 
  Jelenleg szingli vagyok, és ez tök jó! Nincs senki, aki elronthatná a kedvem, és bűntudat nélkül bámulhatom a pasikat. Asszem elég is önmagam égetéséből, ha eddig nem ijesztettelek el kövess be!

 Szabó Tímea: Gabi nővére, aki mindig ott van, ha a tesójának van valami baja, és tanácsai mindig segítenek. Egyetemista, és mérnöknek tanul. 24 éves, és még a szüleinél él.

Vitéz Dániel: Gabi egy rally versenyen ismerte meg Danit, vagyis Dani öccsét, és össze is haverkodtak, és amikor először találkozott Timi Danival olyan szinten megutálták egymást, hogy Dani öccsét is alig merte áthívni Gabi, mert Timi egy tekintetével megölte volna őt is, mert ő az „ördög fivére." Meteorológusként dolgozik.  

Vitéz Benedek: Dani öccse. Beni az a tipikus alfa hím, aki pontosan tudja, hogy a dús barna haja, és sötétkék szemei minden lánynak bejönnek. Rallyzik, de csak hobbi szinten, mert jogásznak készül. Elmés beszólásai mindig a megfelelő pillanatban hagyják el a száját. 

Szabó Tamás: Gabi bátyja, ő a legidősebb a családban. 27 éves. Újságíró, és e mellett könyveket ír. Humoros, igazi örök gyerek. Nemsokára meg fog házasodni. 

Szabó Zoltán: Gabi apja, aki szakácsként dolgozik, és imádja a családját. 

Szabó Ildikó: Gabi anyukája, könyvelő, és igazi anyatigris alkat. 

Kun Bálint: Gabival együtt rallyzott, a szülei álszentek, és minden vágyuk a fiukat egy unalmas életben látni, hogy "biztonságban" legyen. Szőke hajához kék szemek, és rideg arc társul. Imádja a barátait, és a barátnőjét Dorkát. Mindene a rally, és egyetlen vágya elmenekülni a szüleitől. Egy évvel idősebb Gabinál.

Maier Dorottya: Szép, vékony, barna hajú és barna szemű lány, Gabival egy idős, szakácsnak tanul. Bálint barátnője, és elválasztatlanok. Hirtelen haragú, és kicsit makacs.

Ujváry Péter: Peti bá volt mindig is A foci edző. Laza, néha nemtörődöm stílusa miatt minden tanítványa imádja, de azért elég fárasztó tud lenni. A focipályán kívül is támogatja a lányokat, akiket saját gyerekeiként szeret. 

Régi focicsapat tagjai: 

Ujváry Rita: Peti bá lánya, de érdekes módon csak ritka alkalmakkor jönnek együtt edzésre. Nem véletlen, hogy Rita testnevelési szakra járt, és most pedig sportorvosnak készül. 165 cm,vastag szálú, aranybarna haja van, és barna szemei, mint az anyukájának. Furcsa, de csak a személyisége hasonlít Peti bára, na meg neki is van egy anyajegy a könyökén, pont ugyan ott, mint az apjának. 

Lázár Borbála: Gabi általános iskolai osztálytársa, azóta legjobb barátok. 175 centiméter magas, zöldszemű, sötétbarna hajú, beszédes lány.   

Gelencsér Henrietta: Vácon él, nevelőszülőknél, mivel hat évesen elvették a családjától. Az ismeretség onnan van, hogy egy gimibe járt Gabival és Anitával, akit szintén Gabi hozott a csapatba. Egy időben elég sokat volt vele, mert nagyon visszahúzódó, és nem bírt beilleszkedni az osztályába. Sajnos ő megelégedett azzal, hogy Anita,és Gabi a barátai, így nem is akart beilleszkedni... érthető, hogy neki fájdalmasabb volt a búcsúzás, mint a többieknek.

Kiss Anita: Légiutas-kísérőnek tanul, imád utazni és nagyon jó a nyelvérzéke.  170 cm, barna haja van, amit szinte mindig összefog. Barnák a szemei, és érdekesen hosszú a lába.

Szigethi Boglárka: Bogi szülei orvosok,és mindhárom gyerek is az, vagy annak készül. Bogi nővére Bécsben tanul, az öccse még csak most fog érettségizni, de ő is az egészségügyben akar majd elhelyezkedni. Boginak is felajánlották a Bécsi egyetemet, de ő inkább maradt itthon, amit a családja nem tart túl jó ötletnek. Ha minden jól megy Bogi sebész lesz, de addig még rá kell vennie a szüleit, hogy elfogadják, ő nem akar Bécsbe menni. Egy általánosba járt Gabival, és már hatodikban tudta, hogy a Heim Pálban szeretne dolgozni. 162 cm magas,rövid, világosbarna haja van, és rettentő sportos, ami az alkatán is meglátszik. Széles vállak, izmos lábak, és nőhöz képest elég nagy bicepsz. 

Székely Viola: Ugye, hogy a nevéből arra gondoltatok, hogy ő a csapat kis angyala?Pedig nagyon nem! Viola a világ legkülönösebb embere. Képzeljetek el egy 165 cm magas sötétbarna, már-már fekete hajú, világító szürke szemű lányt, aki történésznek tanul, és a magyar szótár összes kicenzúrázott szavát ismeri, és nem fél használni azokat. Mindezek mellett van egy rettentő helyes bátyja, aki úgyszintén egy igazi gyökér. Na, igen ő lenne Viola, a lány, akit Peti bá talált a cigi bolt előtt, és behozta egy edzésre.

Szász Beatrix: Bea a csapat „kislánya". Nagyjából egy magas Gabival, (jó magasabb két centivel) derékig érő, göndör szőke haja van, tengerkék szemei, és magyar tanárnak készül. Tudod, ő az az ember, aki elsírja magát, ha lát egy kóbor kutyát, és azonnal hazaviszi, vagy megáll a hajléktalan mellett és odaadja neki a reggelijét. Több Bea kéne a világnak...

Bergmann Kitti: Sosem volt meglepetés, ha Kitti megváltoztatta a haját. Most is épp fodrásznak, és kozmetikusnak tanul. Szinte mindig ő csinálja a lányok meg a körmét, vagy a sminkjét a bulikra. Bár általában be van festve a haja, az igazi hajszíne elég világos szőke, és e mellé társul egy kék szempár, és 170 cm-nyi modellalkat. A nagyszülei még Németországban születtek, de az anyukája már itt, Magyarországon született meg, az apukája pedig ide járt egyetemre, így egyedüli gyermeküket, Kittit is itt nevelték fel.

Rácz Júlia, Kedves Anna: Juli és Anna már ovi óta barátnők, és szinte elválaszthatatlanok. Együtt jártak lovagolni, majd karatéra, aztán gitározni, most pedig együtt járnak focizni. Anna 177 cm magas, míg Juli 178. Juli barna hajú, Anna szőke. Mindkettőjüknek zöld szeme van, és ugyanolyan fazonú a hajuk. Szinte mindenki azt hiszi róluk, hogy ikrek, hisz csak abban különböznek, hogy Julinak pisze orra van, míg Annának elég lapos, és kicsi (eszkimó) orra van.

Halvány Vivien: Vendéglátói főiskolára jár, minden álma, hogy egy saját étterme legyen. A foci mellett kézizik is. 168 cm, vállig érő barna haja van, és barna szemei.

Csánki Emma: Kicsit nyafogós, nagyszájú lány, aki programozónak tanul. Rövidre nyírt fiús haja lassan a védjegyévé vált. Eszméletlen jó a labdaérzéke.

Red Bull tagok:

Christian Horner (Chris): Csapatfőnök. Negyvenes éveiben járó, barna hajú, brit. Kedves, és közvetlen természete miatt mindenki imádja, de ha kell nagyon rideg, és kemény tud lenni.

Thomas Medon (Tom): Gabi versenymérnöke. Laza, és megértő. 

Adrian Newey: A csapat műszaki igazgatója.

Jonathan Wheatley: A csapat menedzsere. 

Daniel Ricciardo (Dani, Dan): A csapat másik pilótája. Ausztrál származású, mosolygós, életvidám 26 éves férfi, aki középiskolai szerelmével van még mindig, Jemmával. Imádja a rock zenét, és a küzdősportokat. 

Rasin Baklu: Gabi egyik mérnöke, ő volt az egyik ember, aki megálmodta a 2015-ös autót. Szókimonó, és munkamániás, ezért sokszor megbántja a vele dolgozókat, de semmi rosszindulat nincs benne. Harminckét éves, angol állampolgár, nagyapja Szaúd-Arábiából menekült el feleségével, és a brit szigeten nyitott egy autó szerelő műhelyt.  

Shara Bosch: Német nemzetiségű mérnök, édesapja is mérnökként dolgozik. Türelmes, és nyitott szellemiségű szőke, kék szemű huszonhét éves nő. 

 Steven Pearson: Gabi személyi edzője, fiatal, életvidám férfi. 

Johan Smith: A csapat szakácsa.

Robert Patris: A csapat fotósa, olyan huszonnyolc éves lehet, mindig jókedvű, és beszédes, imád mindenkit becézni.

A 2015-ös mezőny: 

Mercedes: Lewis Hamilton (Brit, 30 éves, kettő világbajnokságot nyert), Nico Rosberg (Német, 29 éves, nem nyert világbajnokságot)

Ferrari: Sebastian Vettel (Német, 27 éves, négy világbajnoki címe van), Kimi Räikkönen (Finn, 35 éves, egy világbajnokságot nyert meg)

Red Bull Racing: Daniel Ricciardo (Ausztrál, 25 éves, nem nyert világbajnokságot), Én

Williams: Felipe Massa (Brazil, 34 éves, nem volt vb nyertes), Valtteri Bottas, (Finn, 25 éves)

Toro Rosso: Max Verstappen (Holland, 17 éves), Carlos Sainz (Spanyol, 20 éves)

Force India: Sergio Perez (Mexikói, 25 éves), Nico Hulkenberg (Német, 27 éves)

McLaren: Fernando Alonso (Spanyol, 33 éves, 2 vb címe van), Jenson Button (Brit, 35 éves, egy világbajnokságot nyert)

Lotus: Romain Grosjean (Francia, 29 éves), Pastor Maldonado (Venezuelai, 30 éves)

Sauber: Marcus Ericsson (Svéd, 24 éves), Felipe Nasr (Brazil, 22 éves)

Manor Racing: Roberto Merhi (Spanyol, 24 éves), Will Stevens (Brit, 23 éves)



Continue Reading

You'll Also Like

181K 11.5K 106
A nevem Alexis Phoenix Carter és boszorkány vagyok. A roxforti levelem teljes egészében megváltoztatta az életemet, ami az elkövetkezendő években re...
6.3K 243 17
Két testvér, akik nagyon szeretik egymást gyermekkorukban. Ám nekik sem piskóta az élet. A sors kegyetlen fordulatot végez, mikor a szülők elválnak é...
210K 19.8K 128
Főszerepben:Pietro Maximoff és Darcy Lewis Leírás: Pietro Maximoff csatlakozik húgával egyetemben a Bosszúállók csapatához. Minden nyugodt és békés...
49.1K 1.9K 47
~Mért csináltad ezt magaddal?-kérdezte aggódva~ ~Szeretlek-mondtam majd megcsókoltam~