Szereplők

2.1K 40 6
                                    


Hello mindenki! Mivel egyre több szereplő fog feltűnni, ezért gondoltam csinálok egy állandóan frissülő "szereplők" részt. Minden új karaktert leírással, esetleg képpel fogok lejegyezni. Remélem ezzel segítek jobban elképzelni a történtet. :)

Szabó Gabriella: Muszáj írnom egy ilyen "bemutatkozás" izét, mert hát mégis ez lesz a nemzetközi facebook fiókom... Szóval, Gabi vagyok 1995. július 18-án születtem, Budapesten. Magyarországon élek, jelenleg még a szüleimmel. Nem, ez nem élősködés! :D Kiskorom óta imádom a vezetést, és a 2015-ös Forma 1-es idényre leszerződtetett a Red Bull Racing.
  151 centiméter magas vagyok, és aranybarna hajam van. Imádok focizni, lovagolni, firkálni értelmetlen történeteket, és a barátaimmal lógni. 
  Jelenleg szingli vagyok, és ez tök jó! Nincs senki, aki elronthatná a kedvem, és bűntudat nélkül bámulhatom a pasikat. Asszem elég is önmagam égetéséből, ha eddig nem ijesztettelek el kövess be!

 Szabó Tímea: Gabi nővére, aki mindig ott van, ha a tesójának van valami baja, és tanácsai mindig segítenek. Egyetemista, és mérnöknek tanul. 24 éves, és még a szüleinél él.

Vitéz Dániel: Gabi egy rally versenyen ismerte meg Danit, vagyis Dani öccsét, és össze is haverkodtak, és amikor először találkozott Timi Danival olyan szinten megutálták egymást, hogy Dani öccsét is alig merte áthívni Gabi, mert Timi egy tekintetével megölte volna őt is, mert ő az „ördög fivére." Meteorológusként dolgozik.  

Vitéz Benedek: Dani öccse. Beni az a tipikus alfa hím, aki pontosan tudja, hogy a dús barna haja, és sötétkék szemei minden lánynak bejönnek. Rallyzik, de csak hobbi szinten, mert jogásznak készül. Elmés beszólásai mindig a megfelelő pillanatban hagyják el a száját. 

Szabó Tamás: Gabi bátyja, ő a legidősebb a családban. 27 éves. Újságíró, és e mellett könyveket ír. Humoros, igazi örök gyerek. Nemsokára meg fog házasodni. 

Szabó Zoltán: Gabi apja, aki szakácsként dolgozik, és imádja a családját. 

Szabó Ildikó: Gabi anyukája, könyvelő, és igazi anyatigris alkat. 

Kun Bálint: Gabival együtt rallyzott, a szülei álszentek, és minden vágyuk a fiukat egy unalmas életben látni, hogy "biztonságban" legyen. Szőke hajához kék szemek, és rideg arc társul. Imádja a barátait, és a barátnőjét Dorkát. Mindene a rally, és egyetlen vágya elmenekülni a szüleitől. Egy évvel idősebb Gabinál.

Maier Dorottya: Szép, vékony, barna hajú és barna szemű lány, Gabival egy idős, szakácsnak tanul. Bálint barátnője, és elválasztatlanok. Hirtelen haragú, és kicsit makacs.

Ujváry Péter: Peti bá volt mindig is A foci edző. Laza, néha nemtörődöm stílusa miatt minden tanítványa imádja, de azért elég fárasztó tud lenni. A focipályán kívül is támogatja a lányokat, akiket saját gyerekeiként szeret. 

Régi focicsapat tagjai: 

Ujváry Rita: Peti bá lánya, de érdekes módon csak ritka alkalmakkor jönnek együtt edzésre. Nem véletlen, hogy Rita testnevelési szakra járt, és most pedig sportorvosnak készül. 165 cm,vastag szálú, aranybarna haja van, és barna szemei, mint az anyukájának. Furcsa, de csak a személyisége hasonlít Peti bára, na meg neki is van egy anyajegy a könyökén, pont ugyan ott, mint az apjának. 

Lázár Borbála: Gabi általános iskolai osztálytársa, azóta legjobb barátok. 175 centiméter magas, zöldszemű, sötétbarna hajú, beszédes lány.   

Formula 1 Never Give UpWhere stories live. Discover now