life with him L.H -

Por Annie_Rowland

9.5K 764 23

pokračování příběhu TEXTING Más

1
2
3
5
6
7
8
oznámení
9
pauza
10
11
12
13
14
15
16
konec....?
příběh

4

650 55 6
Por Annie_Rowland

Než jsem se nadála byl pátek. Kluci mě donutily jít s nima do nějakého baru. Ze začátku jsem nesouhlasila ale dokázali mě přemluvit.

Za necelou půl hodinu se pro mě mají stavit a já ještě nejsem připravená. V koupelně jsem se decentně namalovala a na sebe jsem si vzala jeany které byly na kolenou roztrhané a černý crop top.
Jen co jsem si d nazula svoje oblíbené Vans boty domem se rozezněl zvonek. Štěstí bylo že mamka se Sebastianem nebyly doma a tak mě minul výslech kam jdu, v kolik se vrátím a tak dále. ,,Ahoj" vtáhli mě kluci do obětí ,,neuduste mě prosím " zasmála jsem se ,,můžeme jít?" optal se Ash. Všichni jsme přikývli a zavolali si taxi.
...

,,pět krát Jacka Danielse" obědnal nám Mike když jsem si sedli do našeho boxu ,,hned to bude" mrkla na něj servírka a odcupitala pryč ,,teď nevím jestli to byla servírka nebo něco horšího" zašklebil se. Jenom jsem přikývla. Měla na sobě tunu make-upu který byl tmavší jak její pleť a jejím oblečení ani nemluvím.

Po nějakých těch padácích jsem chytla tanvovací náladu, ale nechtěla jsem jít sama. Aspoň tak deset minut jsem prosila Luka aby šel s semnou. Nakonec svolil. Šli jsme mezi upecenýma tělama které do sebe naráželi a vůbec jim to nevadilo. Postavili jsme se doprostřed parketu a já obtočila ruce kolem krku a on ty svoje kolem mého pasu. Začala jsem se vrtět do rytmu hudby.  Občas jsem se o něj nepatrně otřela. Kdybych byla střízlivá nic takového bych nikdy neudělala.
...
Ráno jsem se vzbudila s příšernou bolestí hlavy. Když jsem chtěla vstát tak mi v tom něco bránilo. Pomalu jsem se otočila a koukala jak spí. Pak mi to došlo on je bez trička já já taky. Vymámila jsem se z jeho obětí a rychle hledala svoje věci které byly poházené různě po pokoji. Navlékla jsem si je a tak abych nevzbudila Luka jsem napsala na kus papírku že jsem musela jít. Že včerejška si naprosto nic nepamatuju a ani nevím jak jsme se dostali domů aco jsme dělali po tom protože obyvák byl jako kdyby tam někdo hodil bombu. Caluma jsem našla ležet v kuchyni s nějakou holkou. Byl to docela vtipný pohled na Cala jak je namalovaný a rtěnku má úplně někde jinde než má mít.

U nás doma naštestí ještě spali. V kuchyni jsem si natočila vodu a zapila prášek. Bylo teprve čtvrt na osm tak jsem se rozhodla jít do sprchy. Teda až na tu rozmazanou řasenku a bolest hlavy jsem nevypadala vůbec špatně.
Po sprše jsem zalezla do postele a pokoušela usnout.
Pořád nemůžu z toho že jsem se nejspíš vyspala s Lukem. Nakonec jsenmi podařilo i přes bolest hlavy usnout.

Ahoj tučňáčci (já vím jak originální) snad se vám díl líbil.
Myslíte že si Luke něco pamatuje?
Budu se těšit u dalšího dílu.

PS: moc děkuju přes 1K přečtení u Textingu. Vím je tady hodně lepších příběhů než je tady ten.
Ještě jednou moc děkuju❤
Annie Penguin❤

Seguir leyendo

También te gustarán

465K 31.5K 47
♮Idol au ♮"I don't think I can do it." "Of course you can, I believe in you. Don't worry, okay? I'll be right here backstage fo...
1.3M 58.1K 104
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
944K 21.6K 49
In wich a one night stand turns out to be a lot more than that.
304K 9.1K 100
Daphne Bridgerton might have been the 1813 debutant diamond, but she wasn't the only miss to stand out that season. Behind her was a close second, he...