2

669 56 0
                                    

Když se ráno vzbudím vymámím se z Lukova obětí a půjčím si jeho tepláky které se jen tak válí na židli. Vydám se dolů do kuchyně kde to aspoň trochu uklidím po té včerejší válce jídlem a chci udělat něco k snídani. Ale polovina jídla je zkažená. Tak si aspoň udělám čaj který jsem našla.
Vzala jsem si mobil a rozklikla jsem zprávy.
Máma:kde jseš?

Já: promiň mami přespala jsem u kamarádky

Máma: dobře tak příště děj aspoň vědět a vrať se dneška domů zítra máš školu

Já: dobře. Mám tě rádá;-)

Mobil jsem odložila a šla se koukat na Spongeboba.
,,Dobré ráno" přisedlé si Mike a vzal mi čaj ,,hej jako to je moje " hrála jsem uraženou. On se jenom ušklíbl a nijak to neřešil. Postupně se sem nahrnul i zbytek a vtichosti dál koukali na telku.
Luke si mě přitáhl blíž k sobě a já se o něj opřela. ,,Hodil by si mě prosím dneska domů" poprosila jsem ho a on přikývl.
...
,,A nechceš třeba ještě dneška zajít" zeptal se než jsem vystoupila ,,moc ráda" usmála jsem se ,,dobře vyzvednu tě v šest" ,,bude se těšit" líbla jsem ho na líčko a odešla domů.
,,Jsem doma" vešla jsem do předsíně. Nic žádná odpověď ,,mami?" sundala jsem si boty a šla do kuchyně.

Jeli sme se Sebim na nákup...
máma

Rozhodla jsem se že si obědnám čínu a udělám si úkoly na zítra.
...
Ani jsem si neuvědomila že je půl šesté. Luke tady bude za půl hoďky. Zaplula jsem do koupelny a udělala že sebe člověka korektor, řasenka a lesk. Vlasy jsem si vyžehlila a nic s nimi nedělala. Na sebe jsem si vzala černé kalhoty, černé tílko a kostkovanou červenou košili. Koukla jsem se na hodiny 17:58.Vzala jsem si věci a šla čekat.
Přesně v šest zazvonil zvonek a já šla otevřít ,,tak kam půjdeme " uměju se a objemu ho ,,do kina" jenom přikývnu a nasednu do jeho auta.
...
,,Děkuji za krásný večer. Lukey mě doprovodil ke dveřím ,,to já děkuju princezno" natáhla jsem se k němu a objala ho. Mám ho čím dál tím víc ráda. Ale nevím jestli ho miluju. Pomalinku jsem se odtáhla a políbila jsem ho na líčko. On si si mě k sobě přitáhl a věnoval mi něžnaou děckou pusu na rty ,,ahoj" zamumlala jsem nu do hrudi ,,ahoj"
Ještě jsme tam chvilku v obětí stáli a Luke nakonec odjel ,,ahoj mami" líbla sem jí na tvář ,,ahoj kde si byla" začala se s úsměvem vyptávat. Ach jo. ,,V kině" řekla jsem s klidem ,,a kdo to byl" ,,to byl Luke můj e-hm kamarád" usmála jsem se ,,moc to tak nevipadalo" Sama nevím jak to teď je. Líbim se se mu snad? Ne to je blbos. Dál už mi nevěnovala pozornost a já se doplazila do sprchy a šla spát.

Ahoj;-) snad se vám díl líbil. A já se na vás těším u dalšího..
Annie Penguin❤

life with him L.H - Where stories live. Discover now