9

573 40 1
                                    


,,Co kdyby jsme jeli k nám?" zeptal se Luke. Já jen na něj nechápavě hleděla ,,myslím jako k mojí rodině už sem tam dlouho nebyl a chci aby tě poznali" vysvětlil. ,,Když já nevím jsme spolu teprve pár dní" konstatovala jsem ,,nemusí to být hned teď ale rad bych se tam stavil" ,,tak jo ráda poznám tvojí rodinu " usmála sem se a políbila ho. ,,Nepustíme si něco" zeptala jsem se ,,jo tak fajn půjdeme ke mě do pokoje" vstal ,,fajn já udělám něco k jídlu a ty zatím něco vyber" popohnala jsem ho a vydala se do kuchyně udělat popcorn.

,,Tak co si vybral" hupsla jsem na postel vedle Lukeho ,,kamarád taky rád" uculil se a já protočila očima ,,fajn" lehla jsem si na jeho hruď a mísu s popcornem jsem položila na nás.

Michelle

S Mike sme šli do obchodu. Jak sem mu jednou říkala že si chci obarvit vlasy tak to myslel vážně. Teď zrovna stojíme u regálů plných barev ,,co tadyta" ukázal na hezkou fialovou barvu ,,jo ta vypadá hezky" usmála jsem se ,,fajn tak jí tedy bereme" optalse a já přikývla.
Po tom co Mike zaplatil s čím sem nesouhlasila jsme se šli ke klukům.
...
,,Mikey myslím že ta barva patří na vlasy a né nikam jinam" smála jsem se když mi kydnul barvu na jeho triko které mi půjčil. ,,Omlovám se" taky se zasmál a tou věcičkou co se smí patlá na hlavu ta barva mi to setřel (snad víte co myslím). ,,Tak hotovo " zatleskal si svojí práci.

,,Wow" vzdychl Michael když si vysušila vlasy ,,sluší ti to" (obrázek nahoře) pochválil mě ,,děkuji" usmála jsem se.

Zbytek dne jsme všichni já, Madison a kluci strávily u televize.

Ahoj tučňáčci omlouvám se že je tenhle díl odbytý ale vůbec nemám na nic náladu a vůbec nic Nestíhám :(
Snad se aspoň někomu líbil...

Annie Penguin

life with him L.H - Where stories live. Discover now