4

650 55 6
                                    

Než jsem se nadála byl pátek. Kluci mě donutily jít s nima do nějakého baru. Ze začátku jsem nesouhlasila ale dokázali mě přemluvit.

Za necelou půl hodinu se pro mě mají stavit a já ještě nejsem připravená. V koupelně jsem se decentně namalovala a na sebe jsem si vzala jeany které byly na kolenou roztrhané a černý crop top.
Jen co jsem si d nazula svoje oblíbené Vans boty domem se rozezněl zvonek. Štěstí bylo že mamka se Sebastianem nebyly doma a tak mě minul výslech kam jdu, v kolik se vrátím a tak dále. ,,Ahoj" vtáhli mě kluci do obětí ,,neuduste mě prosím " zasmála jsem se ,,můžeme jít?" optal se Ash. Všichni jsme přikývli a zavolali si taxi.
...

,,pět krát Jacka Danielse" obědnal nám Mike když jsem si sedli do našeho boxu ,,hned to bude" mrkla na něj servírka a odcupitala pryč ,,teď nevím jestli to byla servírka nebo něco horšího" zašklebil se. Jenom jsem přikývla. Měla na sobě tunu make-upu který byl tmavší jak její pleť a jejím oblečení ani nemluvím.

Po nějakých těch padácích jsem chytla tanvovací náladu, ale nechtěla jsem jít sama. Aspoň tak deset minut jsem prosila Luka aby šel s semnou. Nakonec svolil. Šli jsme mezi upecenýma tělama které do sebe naráželi a vůbec jim to nevadilo. Postavili jsme se doprostřed parketu a já obtočila ruce kolem krku a on ty svoje kolem mého pasu. Začala jsem se vrtět do rytmu hudby.  Občas jsem se o něj nepatrně otřela. Kdybych byla střízlivá nic takového bych nikdy neudělala.
...
Ráno jsem se vzbudila s příšernou bolestí hlavy. Když jsem chtěla vstát tak mi v tom něco bránilo. Pomalu jsem se otočila a koukala jak spí. Pak mi to došlo on je bez trička já já taky. Vymámila jsem se z jeho obětí a rychle hledala svoje věci které byly poházené různě po pokoji. Navlékla jsem si je a tak abych nevzbudila Luka jsem napsala na kus papírku že jsem musela jít. Že včerejška si naprosto nic nepamatuju a ani nevím jak jsme se dostali domů aco jsme dělali po tom protože obyvák byl jako kdyby tam někdo hodil bombu. Caluma jsem našla ležet v kuchyni s nějakou holkou. Byl to docela vtipný pohled na Cala jak je namalovaný a rtěnku má úplně někde jinde než má mít.

U nás doma naštestí ještě spali. V kuchyni jsem si natočila vodu a zapila prášek. Bylo teprve čtvrt na osm tak jsem se rozhodla jít do sprchy. Teda až na tu rozmazanou řasenku a bolest hlavy jsem nevypadala vůbec špatně.
Po sprše jsem zalezla do postele a pokoušela usnout.
Pořád nemůžu z toho že jsem se nejspíš vyspala s Lukem. Nakonec jsenmi podařilo i přes bolest hlavy usnout.

Ahoj tučňáčci (já vím jak originální) snad se vám díl líbil.
Myslíte že si Luke něco pamatuje?
Budu se těšit u dalšího dílu.

PS: moc děkuju přes 1K přečtení u Textingu. Vím je tady hodně lepších příběhů než je tady ten.
Ještě jednou moc děkuju❤
Annie Penguin❤

life with him L.H - Where stories live. Discover now