15

357 34 2
                                    

Madison

,,Mad nepůjdem už domů je docela pozdě" zakňučel Luke a já se podívala na hodiny. Měl pravdu bylo osm.

Aby jste to pochopily Luke má dneska narozeniny a my jsme mu připravily oslavu a já měla za úkol ho vytáhnout na celý den ven.,,no tak fajn" líbla jsem ho na líčko, ale to mu samozřejmě nestačilo tak si mě přitáhl a políbil mě ,,hele nechtěl si jít domů" ušklíbla jsem se když jsme se od sebe odtáhli.

......
,,Všechno nejlepší! " zakřičely všichni jen co jsme vešly.
Wow nečekala jsem tu tolik lidí. Podívala jsem se na Lekeho, který se usmíval ,,děkuju" otočil se na mě ,,neděkuj jenom mě ale i klukům ".

.....
Celý večer probíhal skvěle.
,,Madie pojď se mnou na chvilku" chytl mě za ruku ,,proč" zastavila jsem ho ,,chci ti představit moje rodiče" ,,oni jsou tady" vykulila jsem oči ,,jo před chvíli přijeli" usmál se na mě ,,a neboj nekoušou"
.....

,,Ahoj ty jsi určitě Madison " usmála se na mě menší blondýnka a podala mi ruku kterou jsem přijmula ,,ano to jsem těší mě" mile jsem se usmála ,,já jsem Liz a tohle je můj manžel Robert" ukázala na svého muže ,,těší mě" podala jsem mu ruku.

...
,,Konečně postel" řekla jsem si sama pro sebe a lehla si
,,to byl teda den" řekl Luke a začal mi sázet polibky na krk. Rukou mi zajel pod tričko a začal mě hladit na boku nakonec mi tričko sundal úplně. Teď jsem před ním ležela nahá.

Luke
Madison mi sundala tričko a já ji znovu začal líbat. Postupně jsem putoval níž a níž až jsem se dostal k jejímu podbřišku. Pomalu jsem jí svléknul poslední kus oblečení. Za tričko si mě přitáhla blíž a něžné mě políbila ,,miluju tě "......





Ahojky tučňáčci omlouvám se za to že dlouho nevyšel nový díl, ale vůbec jsem neměla náladu. A taky se omlouvám že ten konec je useklý.

life with him L.H - Where stories live. Discover now