7

524 47 2
                                    

,,Myslím že už půjdu" řekla Michelle a pomalu vstala. Za tu dobu co jsme tady už se přestala stydět. ,,Já tě vyprovodím" vyhrkl až moc rychle Mikey a zčervenal. Jujky Mikey se nám červená jak roztomilé. Problesklo mi hlavou. ,,Tak fajn" nakonec jsme vzali všichni a rozloučili se.
...
,,Viděli jste jak se na ní Mike pořád koukal" uculil se Luke když ti dva odešli. ,,Jo docela by se k sobě hodily" poznamenala jsem ,,no nic děti já jdu spát" řekl Cal ,,jo a abych nezapoměl" otočil se na nás ,,žádné nezletilé věci tady" ukázal na nás výhružně. S Lukem jsme pobaveně protočili oči a nekomentovali to.
,,Asi bych už taky měla jít musím se ještě učit" opřela jsem se o něj ,,dobře" řekl unaveně, zvedla jsem hlavu a podívala jsem se do jeho obličeje. Měl lehce pootevřené rty a zavřené oči a lehce oddychoval. ,,Mám tě ráda" dala jsem Lukovi pusu na tvář a odešla jsem.
Doma jsem si udělala úkoly a šla relaxovat do vany.

Mitchell
,,Taky jsem přemýšlela že si obarvím vlasy" řekla jsem když jsme se bavily o tom jaký si Mike dá další barvu. Michael se jen šibalsky usmál, ale nic neřekl ,,co je" podívala jsem se na něj nechápavě ,,přiď o víkendu k nám" ,,dobře?"

,,Tak jsme tady" řekla jsem když jsme stáli před domem ,,jo" přítlakal trochu nervózně. ,,Tak se uvidíme o víkendu" usmála jsem se a přikývla ,,děkuji" řekla jsem a sklopila pohled ,,za co" ,,za to že jsem vás mohla poznat a hlavně tebe" zčervenala jsem. Mike mi zvedl hlavu a pohladil mě po tváři. ,,T-tak já půjdu" přikývl a pevně mě objal a já jsem mu to oplatila. ,,Tak ahoj Mich" ,,ahoj Mikey" vešla jsem domů a opřela se o hlavní dveře s úsměvem na rtech ,,Michelle si to ty" vykoukla z kuchyně mamka ,,jo" usmála jsem se na ní ,,kde si byla" zajímala se ,,no ve škole jsem poznala jednu holku a byla sem s ní u jejich kamarádů" jenom se usmála a s večeře bude za půl hoďky se odebrala do kuchyně a já do pokoje kde jsem si vyvalila oblečení a pár blbostí. Místo toho abych si to vyvalila včera jsem šla radši spát. A potom sem si udělala úkoly na zítřek.

life with him L.H - Where stories live. Discover now