3

624 60 0
                                    

Já: Luke pomoc:'(

Luke: co se děje

Já: učitelka nás týra nesmyslnýma příkladama:'( :'( :'( :'(

Luke: to zvládneš ;-)

Já: nezvládnu

Luke: v kolik končíš

Já: o půl třetí

Luke: fajn vyzvednut tě

Nestihla jsem odpovědět protože mě vyrušil hlas té ďáblice ktérá se nazývá učitelkou ,,neruším vás slečno Danielsová myslím že vy by jste měla dávat pozor s těma vašema známkama"
Konečně zazvonilo a já se vydala na poslední dvě hodiny výtvarný výchovy.
...

,,Ahoj princeznou" omotá kolem mého pásu ruce. ,,ahoj Lukey" sám mu pusu na tvář. ,,Tak kam půjdeme" zeptá ne a mě začne křičet v břiše ,,nevím hak ty ale já mám hlad" ,,tak se půjdeme najíst".
Nakonec jsme si objednali čínu a jeli ke mě.
. .
,,Nech to" vykřikne a já dál přepínám programy v televizi ,,proč vždyť bude dávat hledá se Nemo" kouknu na něj psíma očima ,,fajn" nakonec souhlasí. Vítězně se usměju a opřu se o jeho hruď.
Párkrát přistihnu Lukea jak na mě kouká ale vždycky odvrátí pohled a dál kouká na televizi.
...
,,Vážně už musíš jít" zeptám se smutně. Jenom přikývnu ,,zítra se můžeme vidět zase" jenom se usměju a objemu ho. Objímáme se dokud se neotevřou dveře a nevejde mamka a Sebi. Ten se hned rozběhne do pokoje. ,,Ahoj mládeží" pozdraví nás s úsměvem mamka který jí opětujeme. Pohledem se zastaví u Luka ,,mami tohle je Luke můj kamarád" vrychlosti ho představím ,,těší mě" řekne ,,mě taky paní Danielsová" jenom se usměje a jde asi vybalovat nákup. ,,Tak já už půjdu" dá mi malou pusinku do vlasů ,,dobře " zavřu za ním dveře a jdu za Sebim.
,,Čau bráško" vezmu ho do náruče ,,díívej čo mám" promluví s tím jeho roztomilím hláskem a ukáže na auto ,,půjdeš ši se mnou hrát" zeptá se a já přikývnu. Do ruky mi strčí jeho autíčko a sám si táké jedno vezme.

life with him L.H - Where stories live. Discover now