10

433 38 0
                                    

Michelle: je tady bez tebe nuda :'(

Já: to bude dobrý :D

Michelle: dneska příjdu nemocňáku ok?

Já: jasný a kup mi něco prosím:3

Michelle: dobře za hoďku jsem tam

,,Ahoooj" skočila mi do náruče Michelle. Za tu krátkou dobu co se sem přistěhovala mi hodně přirostla k srdci. Je to vlastně moje jediná kamarádka ,,ahoj" s pokusem o usměv jsem jí objala a hned se odtáhla protože jsem začala kašlat. ,,Bože ty vypadáš" uculila se a rozešla se do mého pokoje. Se smíchem jsem protočila oči a vydala se za ní.
,,Tak co si mi koupila" přisedla sem si k ní. Mich začala hrabat v batohu a vytáhla čokoládu, kterou sem hned rozdělila a s chutí se do ní pustila ,,hej děj mi taky"

...

Dnes jdu po týdnu zas do školy. Musím říct že mi to vůbec nechybělo. Sice mám ještě pořád kašel, ale to přežiju.

Na obědě jsme si s Michelle sedli spolu a povídali si o různých věcech dokud nás nevyrušila Nathalie-"královna školy" jejím až moc pisklavím hlasem ,,ty chodíš s Lukem Hemmingsem" opřela se o stůl. ,,Ehm jo" pípla jsem ,,ten je můj mrcho" otočila se a se svojí skupinkou odkráčeli jak největší modelky. ,,Kráva pitomá"začala se Mich smát až se na nás někteří otáčely.

Tučňáčci moc se omlouvám že je to krátký ale já prostě nevím.... :(

Kdyby měl někdo nějaký nápad třeba na nějakou kapitolu budu moc ráda když mi napíšete do zpráv protože já jsem poslední dobou úplně vygumovaná...

Lidi já vás normálně miluju vy jste boží 3K přečtení♥♥♥

Lidi já vás normálně miluju vy jste boží 3K přečtení♥♥♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Annie Penguin♥

life with him L.H - Where stories live. Discover now