life with him L.H -

By Annie_Rowland

9.5K 764 23

pokračování příběhu TEXTING More

1
2
4
5
6
7
8
oznámení
9
pauza
10
11
12
13
14
15
16
konec....?
příběh

3

625 60 0
By Annie_Rowland

Já: Luke pomoc:'(

Luke: co se děje

Já: učitelka nás týra nesmyslnýma příkladama:'( :'( :'( :'(

Luke: to zvládneš ;-)

Já: nezvládnu

Luke: v kolik končíš

Já: o půl třetí

Luke: fajn vyzvednut tě

Nestihla jsem odpovědět protože mě vyrušil hlas té ďáblice ktérá se nazývá učitelkou ,,neruším vás slečno Danielsová myslím že vy by jste měla dávat pozor s těma vašema známkama"
Konečně zazvonilo a já se vydala na poslední dvě hodiny výtvarný výchovy.
...

,,Ahoj princeznou" omotá kolem mého pásu ruce. ,,ahoj Lukey" sám mu pusu na tvář. ,,Tak kam půjdeme" zeptá ne a mě začne křičet v břiše ,,nevím hak ty ale já mám hlad" ,,tak se půjdeme najíst".
Nakonec jsme si objednali čínu a jeli ke mě.
. .
,,Nech to" vykřikne a já dál přepínám programy v televizi ,,proč vždyť bude dávat hledá se Nemo" kouknu na něj psíma očima ,,fajn" nakonec souhlasí. Vítězně se usměju a opřu se o jeho hruď.
Párkrát přistihnu Lukea jak na mě kouká ale vždycky odvrátí pohled a dál kouká na televizi.
...
,,Vážně už musíš jít" zeptám se smutně. Jenom přikývnu ,,zítra se můžeme vidět zase" jenom se usměju a objemu ho. Objímáme se dokud se neotevřou dveře a nevejde mamka a Sebi. Ten se hned rozběhne do pokoje. ,,Ahoj mládeží" pozdraví nás s úsměvem mamka který jí opětujeme. Pohledem se zastaví u Luka ,,mami tohle je Luke můj kamarád" vrychlosti ho představím ,,těší mě" řekne ,,mě taky paní Danielsová" jenom se usměje a jde asi vybalovat nákup. ,,Tak já už půjdu" dá mi malou pusinku do vlasů ,,dobře " zavřu za ním dveře a jdu za Sebim.
,,Čau bráško" vezmu ho do náruče ,,díívej čo mám" promluví s tím jeho roztomilím hláskem a ukáže na auto ,,půjdeš ši se mnou hrát" zeptá se a já přikývnu. Do ruky mi strčí jeho autíčko a sám si táké jedno vezme.

Continue Reading

You'll Also Like

85.1K 2.4K 38
Francesca Astor came to Love Island to find her soulmate, and once she sets her eyes on him, she's never letting go. Rob Rausch x Fem!oc #1 robertrau...
750K 20.3K 75
မင်းဟာ လူသားတွေကိုကယ်တင်နေတဲ့ဆရာဝန်မလေးပေမယ့်ကိုယ့်အတွက်တော့ အချစ်တွေကုသပေးမယ့် အချစ်ဒေါက်တာမလေးပါ..... #စဝ်ခ...
2.1M 57.6K 95
On the twelfth hour of October 1st, 1989, 43 women gave birth. It was unusual as none of them had been pregnant since the first day they started. Sir...
379K 12K 87
"I have a secret, a well-kept secret for the last almost seven years. The real reason why I went into hiding." After years in a complicated relatio...