Koca Adam

By cokguluyombenya

3.8M 183K 14.5K

Kalplerden Ritimler Serisi 1- Ünlü bir basketbolcu olan Uygar Türkmen, sıradan giden hayatında kaderindeki aş... More

Tanıtım
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
Bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Final
Özel Bölüm
Arşiv

Bölüm 14

90.4K 4.1K 259
By cokguluyombenya

Genç adam kollarını göğsünde birleştirdi.Tüm takım kayak için hazırlanıyorken Uygar ve Alpay ilerideki sevgililerine bakıyorlardı.

"Alpay!Hadi oğlum gelmemizi isteyen sen değil miydin?"diyen Cavit'e baktı Alpay.

Gülerek"Geliyorum!"diyen genç adam sert adımlarla kayağını hazırlamaya gitti.Uygar da derin bir iç çekerek arkadaşını takip etti.Aysu ile Yazgı yanlarındaki kayak öğretmenini dinliyordu.Aysu kayak yapmak istemiyordu.Yazgının da çok istediği söylenemezdi.Genç hoca yanlarından ayrıldığında rahat bir nefes verdi Yazgı.

"Bir ara hiç gitmeyecek sandım "dedi Aysu."Bende"diyerek onayladı arkadaşı Aysuyu.Tepeden keyifli çığlıklarla inenlere baktılar.Alpay, Uygar ve tüm takım kayakla iniyorlardı.Yazgı, Uygarın müthiş kaymasını izliyor harika hissediyordu. Aysu ise Alpaya bakıyordu.Genç adam gülüyordu.Tüm gün bu gülüşü izleyebilirdi Aysu.

Kaymanın sonu geldiğinde profesyonelce durdu herkes.Tekrar tepeye çıkmak isteyenler teleferiği yönelirken Alpay ve Uygar kızlara doğru yürüdü. Cavit, Aslan ve birkaç takım arkadaşı daha genç adamları takip etti." Kaymayacak mısınız?"dedi Uygar.

"Hayır aramız çok iyi değil"dedi Aysu.Alpay tam konuşacakken arkasından vurulunca sustu."Hey kim attı onu?"diye sordu genç adam.Bir tane daha kartopu çarptı Alpaya.Uygar ayağındaki kayakları çıkarıp yerden kar aldı.Cavit'in attığı kartopuna karşılık verdi.

Yazgı ise Uygarı korumak için kar almaya başladı.Aysu ise Alpaya siper oldu."Hadi çıkar şu kayakları"dedi.Alpay kayaklarını çıkarıp kartopu yapmaya başladı.Aysu gülerek"Basketbolcuların kartopu oynadığını bilmiyordum!"dedi seslice.Alpay bu sözlerle kartopunu sevgilisine attı.Aysu bunun altında kalmadı ve Alpaya koca bir kar yığını attı.

Uygar ve Yazgı ise kaçmaya çalışıyordu.Genç adam önünden kaçan Yazgıyı koruyor gülerek kar alıp atıyordu."Uygara hücum!"diyerek üstüne gelen arkadaşları genç adamı yere yatırdı.Yazgı sırıtarak sevgilisini korumaya çalıştı."Durun.Siz çok kişisiniz oğlum haksızlık bu"dedi Uygar.

O sırada Alpay, Yazgı ve Aysu kartoplarını attılar.Keyifle devam eden kar savaşı iki tarafta yoruluncaya kadar devam etti.Sonunda beyaz bayrağı çeken Uygar Türkmen oldu.Genç adam daha fazla yorulmadan Yazgı ile gezmek karda yürümek,yemek yemek istiyordu. Alpay da arkadaşının bu kararını onaylamış  kar savaşı bitmişti. Alpay Aysuya kaş göz işareti yaptı.Aysu genç adamı dikkate alıp sevgilisinin yanına gitmişti. Alpay ve Aysu beraber yürümeye başlamışlardı.

Genç adam şapkasını düzeltmiş,ellerini montunun cebine koymuştu.Aysu ise atkısını biraz daha yüzüne doğru çekip soğuktan kurtulmaya çalışıyordu.Karlı yolda bir süre yürüyüp konuşan çift mutluydu."İstersen içeri girelim Aysu"dedi Alpay. Kadın başını hayır anlamında salladı.Daha fazla baş başa olmak vaktini hep Alpayla geçirmek istiyordu.Bu her sevgilinin istediği bir şeydi. Tereddütle ve yavaş hareketlerle Alpaya sarıldı.

"Burası sıcacık"dedi genç kadın.Alpayın göğsü öyle sıcaktı ki.Aysu bu şekilde uyumak istiyordu.Belki ileride Alpaya sarılır,sıcacık göğsünde kendine yer bulurdu.Aslında Aysu için önemli olan genç adamın o sert göğsündeki kalbinde yer almaktı.Bunun sonsuza dek olması mümkün müydü?Alpay onun tatlı sözlerinden etkilenmişti.Ancak diyecek bir söz bulamıyordu.Ne diyeceğini bilmiyordu.Gerçekten onunlayken aklındaki her şey yer değiştiriyor her şey karmaşıklaşıyor genç adamın dili tutuluyordu."O zaman yürümeye devam edelim" dedi genç adam sarılan sevgilisinin bedeninden ayrılan sıcaklığı ile üşümüş hissederek.

Yazgı, Uygar ile teleferiğe binmiş dağın zirvesine çıkmayı bekliyordu.Hava güneşli yer ise karlıydı."Kaymayı beceremediğim için iyi tut beni"dedi genç kadın yanında oturan genç adama.Uygar güldü.O istese de genç adam onu bırakmazdı ki.Zirveye gelen ikili teleferikten indi.

Uygar, Yazgısının elini sıkıca kavramış, kaymasını ya da düşmesini istemezcesine tutuyordu. Sonuçta o bir balerindi bir dansçıydı.Genç adam görevlilerden kızak istedi.Ufak turuncu iki kızak geldi.Bunlar modern kızaklardandı direksiyonu ve ayak koymak için yeri vardı.Genç kadın ilk kez binecekti kızağa.Çocukken poşete oturup kaymak gibi değildi elbette bu.

Yazgı ve Uygar karşılıklı oturdu.Uygar elindeki kayak gözlüğünü uzattı Yazgıya.Genç adam"Hazır mısın?"diye sordu sevgilisine.Yazgı gözlüğünü takıp "Evet!"dedi yüksek sesle.Arkadan görevli kişilerin kızağı itmesiyle hareket etmeye başladılar.Yazgı direksiyonu tutuyor bir yandanda çığlık atıyordu.Uygar ise genç kadını izliyor hemen yanında olduğu için sevinçten bağırıyordu.Uygar mutluluktan Yazgıysa heyecandan ölecekti.Aşk bu iki hisside barındıran tek duygu değil miydi?

Genç kadın yürümekten yorulmuş yanındaki adama baktı."Alpay yoruldum"dedi genç kadın. Alpay yürümeyi durdurdu. Aysunun bir adım daha atacak hali yoktu."Geri dönelim"dedi Alpay.Ancak Aysunun ayakları çok acıyordu.Üstüne basmakta güçlük çekiyordu genç kız.Bunu Alpaya söyleyemezdi.

'Gezelim dedin ama ayağım felaket derecede acıyor hadi beni taşı' mı diyecekti?Genç kadın dudak büzerek Alpayla yürümeye devam etti.Birkaç dakika sonra acıdan duramayan Aysu kendini yerde buldu.Alpay ne olduğunu anlamadan Aysu yere düşmüştü.

"Aysu!İyi misin?" dedi genç adam.Genç kız ayağını gösterdi."Alpay.Ayakkabı vurdu galiba ayağım çok acıyor"dedi genç kız.Alpay Aysu'nun botunu tuttu.Botun ön tarafını bastırdı."Bot küçük mü geliyordu?"dedi genç adam.Genç kadın başını olumsuzca salladı."Hayır daha yeni aldım sayılır"dedi Aysu.Genç adam genç kıza sırtını döndü. "Ne yapıyorsun?" dedi Aysu şaşkınca."Hadi bin Aysu.Acı çekmene izin veremem"dedi genç adam.Aysu kaldığı ikilemden kurtularak tereddütle adamın sırtına bindi.Alpay ayağa kalktığında genç kadının iki ayağa yan taraflardan sarkmış başı ise genç adamın omzuna dayanmıştı.

Alpay aralarında mont olmasına rağmen genç kadının sıcaklığını duyumsuyordu."Sana bir şeyler anlatmamı ister misin?"dedi Aysu gülümseyerek."Evet"dedi genç adam ve dinlemeye başladı."Annem ve babam ilk kız çocukları olduğum için üzerime çok düşerlerdi.Her istediğimi yaparlar ağlamama izin vermezlerdi.Onları özlüyorum"dedi.

Alpay merakına yenik düşüp"Beraber yaşamıyor musunuz?"diye sordu genç kızın bacağını daha sıkı tutarak."Aslında ben bir öğretmenim.Ancak birkaç yıl atanamadım ve ailemin bana olan güvenini daha fazla sarsmamak için İstanbula geldim.Kendi kendime geçinebileceğimi göstermek için"dedi genç kız iç çekerek.Ellerini Alpayın boynunda birleştirdi."Her şeyde bir hayır vardır.Eğer atansaydım belki de hiç karşılaşmayacaktık Alpay Ertürk"dedi Aysu.Huzurla başını genç adamın sırtına dayadı ve gözlerini yumdu.Hayatında bir şeyler düzene giriyordu.Genç adam hayatına girdiğinden beri Aysu hayata daha güzel bakıyordu.Alpay kendi kendine güldü.Acaba kader denilen şey gerçekten var mıydı?

"Öğretmen olduğunu bilmiyordum"dedi genç adam.Aysu gözleri kapalı bir şekilde "Uzaktan göstermesem de çocukları seviyorum Alpay"dedi genç kadın. Alpay yürürken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadı.Aysu ile daha doğrusu bir kadın ile sohbet ederken hem rahat hem heyecanlı olması şaşırtıcıydı.Bunun sadece Aysu da olmasıysa genç adam için alışması gereken bir olaydı.

Uygar kızaktan inen Yazgıya baktı."Harikaydı Uygar!Gerçekten çok eğlenceliydi" dedi genç kadın sesindeki mutluluk tonuyla.Uygar duyduklarıyda dahada mutlu oldu. Genç adam montunun cebinden telefonunu çıkarıp kadını kendine doğru çekti. Uygar gülümserken Yazgıda şaşkınca kameraya baktı. Arkalarında bulunan kar manzarasıyla fotoğraf çekilen çiftin ilk hatıralarından biri belgelenmişti. "Acıktım otele gidelim mi?"dedi genç adam Yazgıya bakarak.

Genç kadın başını olumluca salladı.Yazgı ayakları üstünde yükselip şapkasını düzeltti.Sonra Uygarın bozulan şapkasına el attı.Uygar gülümsedi.Yazgı ile aralarında çokta fazla boy farkı olmaması genç adamı mutlu ediyordu.Otele doğru yürüyen çift otelde dinlenen takım ile beraber yemek yiyeceklerdi.Uygar Yazgıyı arkadaşlarına tanıştıracak ve bir ilke imza atacaktı.

Aysu genç adamın yavaşlamasıyla yorulduğunu anladı."Alpay yorulduysan inebilirim"dedi. Genç adam başını olumsuzca salladı.

"Hayır.Az kaldı merak etme"dedi genç adam.Alpay derin nefeslerini alarak yoluna devam etti.Kafasında garip şeyler oluştu genç adamın omzunda sevgilisinin küçük parmakları, ve elleriyle kavradığı ince bacakları.Alpay 'Saçmalama Alpay.Bırak şu erkek aklını'diyerek kendi kendine kızan genç adam mırıldandı. Aysu parmaklarını genç adamın omzundan çekti. Bacaklarını hareket ettirip Alpayın elinden kurtuldu.Ayakları yere basan Aysu ona doğru dönen yüze baktı.

"Hey o kadar kötü değil.Az kaldı yürüyebilirim"dedi genç kadın.Bir iki adım attı.Yine aynı acıyı hissetse de belli etmedi.Alpay yüzündeki kocaman sırıtmayla genç kızı takip etmeye başladı."Canının acımadığına emin misin inatçı?"dedi genç adam.Aysu kafasını kaldırıp baktı Alpaya.

"Evet.Hiç ama hiç acımıyor"dedi.Topallayarak devam etti yoluna.Alpay kahkahalar atarak genç kadını bir kez daha kucağına aldı.Aysu büyüyen gözlerle baktı sevgilisine."Çok kötü bir yalancısın Aysu"dedi genç kıza.Aysu çatık kaşlarıyla baktı Alpaya.Ancak bu uzun sürmedi.Çatık kaşlar yerini mutlu bir tebessüme bıraktı.Aysu bir kolunu genç adamın boynuna attı.

Genç kız heyecanlanmıştı.Uygar'ın takım arkadaşlarıyla önceden tanışmıştı.Ancak o zaman bir hayran niteliğindeydi.Şimdiki sıfatı ise sevgiliydi.Uygar Türkmen arkadaşlarına onu 'sevgilim' diye tanıyacaktı.Genç kadının kalbini heyecan ve telaş kapladı.Otele gelip restauranta yöneldi çift.Uygarın hemen arkasında bulunan Yazgı gördüğü kalabalıkla dahada heyecanlandı.Uygar arkadaşlarıyla şaka yoluyla tokalaşırken sanki herkes ona bakıyor gibi geliyordu genç kadına.

Uygar Yazgı'yı bileğinden tutup yanına çekti."Arkadaşlar balerinim Yazgı.My friends mine ballerina Yazgı.My darling"dedi Uygar yabancı olan arkadaşlarınada ingilizce tanıtarak.Herkes gülerek el salladı Yazgıya.Genç kadın Uygar gibi herkesle sırayla tokalaştı. Ardından Uygarın yanındaki sandalyeye oturdu.Derin bir nefes verdi böylece. Adamın arkadaşlarıda Uygar gibi sıcakkanlıydı.

Alpay otelin kapısından içeri girdi.Aysu hala kucağındaydı ve bu hoşuna gidiyordu.Bir nefeslik uzağındaydı o.

"Uygarı bulalım ve bir çaresine bakarız"dedi Alpay Aysuya.Genç adam resepsiyonda duran adama yan  bir şekilde durarak "Uygar Türkmen nerede?"diye sordu.Resepsiyonist "Restaurantta efendim"dedi." Restaurant dolu mu?"diye sordu genç adam."Hayır efendim" cevabını alan Alpay genç kadın hala kucağındayken yoluna devam etti." Alpay beni indirebilirsin"dedi Aysu endişelenerek.Genç adam bu teklifi reddetti.Burada kimse yoktu.Üstelik kafasındaki şapka ve üstündeki montuyla onu tanımazlardı."Ya biri görürse?"dedi Aysu kısık sesle.Genç adam gülümsedi.Restauranta adım atan çift gülüyordu.

Alpay, Uygar'ı görünce durdu.Aysu, Alpaya bakan yüzünü genç adamın baktığı yere çevirdi. Tüm takım arkadaşları onlara bakarken Aysu utanmıştı.Alpay onu nasıl tanıtacaktı?Genç adam birkaç adım daha atıp Aysu'yu kucağından indirdi.Uygar dahil herkes ona gülerek bakarken Alpay da güldü.Genç adam elini genç kadının omzuna attı ve uzun süre Aysu'nun hafızasından silinmeyecek o sözleri söyledi.

"My darling, my love, mine Aysu"

Continue Reading

You'll Also Like

3.1M 15.7K 200
Esma-ul Hüsna (GÂYBNÂME) Öpebilirseniz eğer dualarla gökyüzünü, Yarın bambaşka bir Güneş doğacaktır üstünüze... En büyük yükselişleriniz dua, Tek in...
25.4K 2K 14
Tanımadığınız bir numaradan gelen bir mesajı dikkate alıp cevap verdiğinizi varsayın. Sizi tanıyan biri ve siz de konuştukça onu merak etmeye başlıyo...
2.4K 688 125
Hiç bir zaman planladığın gibi gitmiyor. Hayat hep bir engel hep bir sıkıntı var peki hiç mi gülmeyecek insanın yüzü? Geçmişi silemezsin ama geleceği...
134K 14.1K 68
Bölümler yeniden yazılıp DÜZENLENECEKTİR. . . . Hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği bir kişiden, hiç beklemediği bir gizem.. Herşey Aysima...