That Night

By sarapvekedicik

503K 32K 10.3K

*O GECE* HİSSEDİŞ SEVİŞME İLE BAŞLADI Baekhyun, o gece kafa dağıtmaya gittiği barda, dünyaca ünlü fut... More

→ Giriş ←
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 13
Bölüm 14
Bölüm 14. Bölüm Part II
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20 {M}
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28. Bölüm
29. {M}
30. Bölüm
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
[Final]
Özel Bölüm ♧1/2♧
Özel Bölüm ♧2/2♧

Bölüm 12

11K 775 206
By sarapvekedicik

-"Tatlıymış? Kim o? Arkadaşın mı?"

-"O arkadaşım bile değil Lu? Tanrım onun gibi basit biri nasıl olurda benim arkadaşım olur? Komiksin"

Chanyeol söyledi ve Luhan'ın yanına oturdu. Luhan onun çocukluk arkadaşıydı ve kendinden birkaç yaş büyük olmasına rağmen Chanyeol onun abisi gibiydi. Her zaman başına dert açan bir çocuk -Luhan- ve ondan küçük olmasına rağmen ona abilik yapan bir genç -Chanyeol-....

*

Baekhyun eve geldiğinden beri daha doğrusu Chanyeol'un dediklerini aklından bir an çıkaramıyordu. Basit biri olduğu söylenmişti. Zengin yada hatırı sayılır kişilerde değildi ama Baekhyun neden bu kadar üstüne gelindiğini bilmiyordu. Daha önceden Chanyeolden sürtük damgası yemişti ve şimdi basit biri olduğu söyleniyordu.

Baekhyun buna hayret ediyordu ama yapacağı tek şeyin hatta yapması gereken tek şeyde artık kesinleşmişti.

*

Chanyeol Luhan'ın uyuduğu zamanı yakalamış ve eve gelerek sıcak bir duş almıştı. Üstünü giyinirken telefonu eline alıp kısa olana mesaj attı.

'Bugün yaşananlar için üzgünüm. Nasılsınız? Eve sağ salim vardınız mı?'

Chanyeol en azından üstünü giyinene kadar mesajın gelmesini umuyordu ama giyindikten sonra telefonunda ne mesaj nede arama vardı. Sinirlendi ve yeniden bir mesaj attı.

'Umarım telefona bakacak vaktin yoktur. Görüp cevap vermemekte ne?"

Birkaç saat beklediği mesaj gelmeyince Chanyeol olanları sadece boşverip uyumaya çalışmıştı.

*

Sehun o gün Baekhyun ve Min için endişelenip hastaneye gittiği zaman odada bulunan ve yatan çocuğa saygısızlık ettiğini düşünüyordu. En azından geçmiş olsun bile diyememişti ve Sehuh neden bu kadar sorun teşkil ettiğini bilmeyerek arabayı otoparka park etti. O çocuğun odasına gidip o gün kaba davrandığı için özür dileyecek ve geçmiş olsun dileklerini vererek evine geri gelecekti. Bunu yapacaktı çünkü Sehun terbiyeli bir aile çocuğuydu.

-

Sehun onun odasına doğru yürüdüğünde odasının önünde ki beden dikkatini çekti. Kahverengi saçları ve minyon tipine bakılırsa bir çocuktu ve Sehun orada ne aradığını merak ediyordu çünkü orası hatırladığına göre yatakta yatan o 'tatlı' çocuğun odasıydı. Adımlarını hızlandırdı ve kapının önüne geldi. Çocuk ona arkasını döndüğü için Sehun ona bakamıyordu.

-"Hey iyi misin?"

+"B-ben..."

Sehun ne olduğunu anlamadan minyon tıpli çocuk onun kucağına bayılmıştı ve Sehun bunun o tatlı çocuk olduğunu anlayınca hemen kucaklamış ve kapıyı dirseği ile açarak yatağına yatırmıştı. Ardından koşarak hemşire ve doktorları çağırmıştı.

-

-"O iyi mi?"

Sehun Luhan'ın kolundaki serumu ayarlayan hemşireye sordu.

+"Yakını falan mısınız? "

-"E-evet arkadaşım?"

Sehun tedirginlikle söylediğinde hemşire başını salladı ve ona döndü.

+"Birkaç dakika bekleyin lütfen. Doktor bey sizi bilgilendirecek"

Sehun onayladı. Hemşire çıktıktan sonra Sehun koltuğa oturup Luhan'ı izlemeye başladı... Min'in dediği kadar tatlı bir çocuktu ve bu istemsizce onu güldürmüştü. Bu küçüğün ne derdi olabilirdi ki?

+"Bayım"

Sehun gelen ses ile arkasını döndü. Beyaz önlüklü bir adam ona bakıyordu.

-"O iyi mi?"

+"Verdiğimiz ilaçlar Bay Xia'nın bünyesini zayıflatmış. Muhtemelen yemek yemediği için ilaçlar ihtiyacı olan yere gitmeyip onu daha da sinirlendiriyor."

-"Yani?"

Doktor nazikçe gülümsedi ve dost edası ile Sehun'un omzunu tuttu.

+"Yani demek istediğim genç adam Luhan'ın yemek yemeye ve moralini düzeltmesine ihtiyacı var..."

-"Ben anlamıyorum"

+"Bildiğin üzere Luhan genç bir futbolcu...Omzunaki rahatsızlık yüzünden bir daha oynamayacağını düşünüyor ve psikolojisi bozuluyor"

Sehun onun tanıdık yüzüne baktıktan sonra anladı. Bu çocuk Black Monster'ın oyuncusuydu ve Sehun Chanyeol ile bağlantısını şimdi anlamıştı.

-"Bu durumda ne yapılmalı'

Sehun onu tanımamasına rağmen içinde ki merak dürtüsüne engel olamayarak sordu.

+"Morali yüksek olsun ve kafasında ki önyargıları atsın...Ona psikolog ayarlayacağım"

-"Peki"

Doktor odadan çıkarken Sehun etraflıca düşünmeye başlamıştı. Bu çocuğu tanımamasına rağmen bir sürü sorumluk almıştı. Ve bu hata mıydı yoksa iyi olacak şeylere olanak mıydı bilmiyordu?

Sadece ona yardım etmek istiyordu. Ama bunun bu kadar kolay olmayacağını tabiiki de bilmiyordu.

-

Sehun adının Luhan olduğunu öğrendiği çocuğu uyanana kadar -yaklaşık 3 saat- boyunca beklemişti. Kısa boylu çocuk yavaş yavaş gözlerini açtı ve etrafı taradı. Bakışları sağ tarafında oturan kahverengi saçlı ve siyah bakışlar ile ona garipçe bakan çocuğa kaydı.

+"S-sen?"

Kısa boylu oğlan uyku mahmurluğu yüzünden çatallaşan sesi ile konuştu. Sehun zoraki gülümsedi ve konuşmaya başladı.

-"Ahhh şey ben Sehun..."

Elini uzattıktan sonra devam etti. Luhan da bu arada uzun olanın elini sıkmıştı.

-"O gün buraya gelmiştim.... Baekhyun ve Min için...O gün ki kabalığım için özür dilerim"

Luhan onun suratına bakıp gülümsedi...Sehun da mahçup bir şekilde gülümseyerek ona bakınca aralarında ki garip atmosferden sonra Luhan konuşmaya başladı.

+"Neden buradasın ki? "

-"Ahh sadece geçmiş olsun demeye gelmiştim ama bayıldın"

Luhan'ın aniden düşen yüzü Sehun'u endişelendirmişti....Ardından etrafa tiksinir bir bakış attıktan sonra yavaş hareketlerle yatağın içinde dönüp örtüyü üzerine çekti.

+"İyi misin?"

-"Beni yanlız bırakır mısın? "

+"Ben...yanlış birşey mi dedim?"

-"Sadede beni yanlız bırak"

Luhan sesini biraz daha yükselttiğinde Sehun ellerini dizine sildi ve ayağa kalkıp yatakta camdan dışarı bakan çocuğun kulağına eğildi.

+"İyi olacaksın Luhan"

*

Aradan geçen 1 hafta olanları unutturmamıştı. Chanyeol Baekhyun'u aramış cevap vermeyince uzun olan sinirle onun evine gitmişti. Baekhyun onu görmek istemediğini ve Min'i görmeye gelmemesi için onu uyarmıştı. Chanyeol sinirden etrafı dağıtmış ve evde ne var ne yok yıkmıştı.....Yaptığı 4 tane sandviçi yerken menajerin onu kilo almaması için uyarmasını es geçmişti. Televizyonda izlediği saçma bir program telefonun zil sesiyle bölündüğünde ağzında ki lokmayı yutup doktorun çağrısını cevapladı.

-"Alo...Doktor Choi"

+"Sonuçlar çıktı Chanyeol. Acilen buraya gel"

-"O-oh geliyorum hyung"

*

Arabasını hızla hastanenin önüne park edip kapıdan içeri girdi....Doktor Choi'nin asistanı onu hemen içeriye alıp dışarı çıktığında Chanyeol doktoru selamlayıp masanın önünde duran sandalyeye oturdu.

-"Hyung....Ne oldu?"

Chanyeol korkuyla sordu. Testin sonucunun pozitif olmasını diliyordu.

+"Bekle bir saniye"

40'larının sonuna yaklaşan ak saçlı adam bilgisayarda birkaç dakika uğraştıktan sonra yazıcıdan aldığı çıktıyı Chanyeol'e uzattı...Uzun olan kağıdı tereddütle aldığında gözleri direkt testin sonucuna giderek ona asıl şoku yaşatmıştı.

Test Sonucu : •/• 99.9 pozitiftir. Teste tabi tutulan Park Chanyeol ve Byun HanMin arasında ki kan bağı vardır.

Chanyeol şaşkınlıkla gülümsedi ve hamburgercide onun saçlarını okşarken aldığı saçı ve Min'in ağzını sildiği mendili aldığına şükretmişti.

*
*

-"Ne istiyorsun?"

Baekhyun kapının önünde elleri ceplerinde ve yüzünde tuhaf gülümseme ile beliren Chanyeol'e sordu. Sabahın köründe uzun olanın başka işi yok muydu?

+"Sana da günaydın Baekhyun"

Chanyeol pişkince söylediğinde Baekhyun onun yüzündeki iğrenç ifadeyi dağıtmak istedi. Basit biri? Chanyeol'un dedikleri anılarında yeniden canlanırken Baekhyun sinirle ayağını yere vurdu.

-"Min'i görmeye geldim"

-"Defol git"

Baekyun söylediğinde Chanyeol hüsrana uğramış gibi hissetti.

-"Baekhyun!"

+"Min'in senin gibi iğrenç bir babaya ihtiyacı yok. Sakın bir daha buraya adımını atma"

Baekhyun kapıyı onun suratına kapattı ve birkaç gündür ihtiyaçları dışında çıkmadığı odasına döndü.

*

Baekhyun birkaç gün boyunca oğlu ile az çok ilgilenmiş ve kendisini düşünmeye vermişti. Chanyeol'den birkaç gündür ses çıkmıyordu ve bu durum Baekhyun'u mutlu edeceğine huzursuz ediyordu...Min'in tiz sesi dışarıdan Red Velvet'in yeni şarkısını söylerken Baekhyun gülümsedi. Oğlunun son günlerde ki favori grubuydu.

Düşünceleri yanında titreşen telefon ile kesilince eline aldı ve cevapladı.

-"BAEKHYUN"

Sehun'un gür sesi ahizede duyulurken Baekhyun korkuyla yerinden sıçradı ve telefonu kulağından uzaklaştırıp geri yaklaştırdı.

+"H-hyung n-ne oldu?"

-"TELEVİZYONDAKİLER NE SİKİM SAÇMALIYOR"

*

Bölüm Sonu~

Biliyorum biliyorum. Gerçekten geç geldiği için çok çok özür dilerim. Yazmaya hiç zamanım yok. Dersler alıyorum ve eğer mümkün olursa keman kursuna başlayacağım....Hikaye bölümlerine yetişmeye çalışacağım...Bu bölüm içimden gelmedi ama merak etmemeniz için yayınladım ve daha fazla uzatmamak için olaya giriş yapacağım. Parmağım yeni yeni iyileşiyor. Sağolsun bana bakan aşkım var...Buse'me ve Arda'ya selamlar.....Sizi piç serseriler....Neyse duygu seline kapılmadan önce son duyuruyuda yapmak istiyorum.

Sadece Senin İçin Okuyucuları...KaiSoo özel bölüm lanet çıksın ki silinmiş...Bölümler karışık olarak var...Dün yada bugün atacağım söylemiştim ama gerçekten dediğim gibi nefes almaya bile vaktim olmuyor. Söz en kısa zamanda yazacağım.... Sizi beklettiğim için özür dilerim.

Sizi seviyorum. Kendinize iyi bakın. :* ^-^

♡LEI♡

Continue Reading

You'll Also Like

2.7M 172K 77
DÜZENLENDİ! "Basat..." diye inlerken ellerimi tam başının olduğu noktada tişörtümün üzerine koydum. Başını kalbimin üzerine koyduğunda altında kıpırd...
186K 12K 37
12/A Me: Siktiğimin yoda kılıklı pezevengi 31 vermiş bana sınavdan. ULAN...
969K 106K 51
müdürün oğlu jeongin, "this is sparta" diyerek kapılara tekme atan hyunjin'in okuldan atılmaması için babasını ikna etmeye çalışır