Krásný sen nebo nešťastná lás...

Af Elementrs

3K 200 10

Jaké to je když jsou čtyři nejlepší kamarádky. Každá chce žít svůj sen ale každý se od každého liší. Ema chce... Mere

Ůvod
Začátek
S kým se mi ztrácíš
Pár slov
Svědomí
Znamení
Modlitba lásky
Echoes of you
Já vím, že chceš
Jak ti to říct
Sdílení
Put your hands up

Víc než krásná

202 16 0
Af Elementrs

Celých deset dní co byli ostatní jsem si užívala jako každý jiný den. Vůbec mi nevadilo, že jsem ti sama. Konečně přišel ten den kdy s měli vrátit. Ráno jsem vstala asi v 10:00, šla jsem si udělat kafe, vzala jsem si ho do koupelny. Malovala jsem se a přitom pila kafe. Byla jsem namalovana, mela vypite kafe, vyčistila jsem si zuby a šla se obléct. Oblékla jsem si modro-zelenou kostkovanou košilí kterou jsem si zastrčila do džínových mini kraťásků, ještě jsem si dala černé kšandy přes ramena a všechno doladila tmavě modrými balerínami. Vzala jsem telefon a před domem nasedla do taxiku a poprosila o cestu na letiste. Taxikat na mne celou cestu mluvila na neco se ptal ale ja se tesila na to jak vsechny konecne uvidim, obejmu se s nimi a hlavně na to jak budu moci dat Vojtovy opět pusu a cítit jeho vůni na mém oblečení. Konecne jsme dorazili k letisti. Rychle jsem zaplatila a bezela do haly. Videla jsem jen holky jak stoji u vyjeudovych pasu a cekaji na kufry. Rychle jsem se rozebehla a prekvapila je. Bylo hromadne objeti. Nakonec dorazili i kluci a bylo dalsi hromadne objeti. Sli jsme pred letiště a nasedli do Vojtova a Chrisova auta. Jely jsme ve slozeni Vojta ridič, já spolujezdec, Lukáš seděla za mnou a Ema za Vojtou. Druhe slozeni Chris ridič, Nikča spolujezdec, Ondra seděl za Chrisem a Verča za Nikčou. Dojeli jsme domů, vybalili všechny věci a ja byla po dlouhé době zase jenom sama s Vojtou. Ležely jsme vedle sebe v posteli a Vojta pomalu usínal. Nakonec usnul. Vylezla jsem z pokoje a viděla ja Nikča sesí pod schodama v kaluži vody. Rychle jsem k ní bežela, v předsíni jsem vzala tašku ktetá tam je připravená až bude Nikča rodit. Odjely jsme Vojtovým autem do nemocnice. Hned Nikču braly na porod, raději jsem šla s ní. Dostala jsem ochraný oblek a uklidnovala Nikču. Myslím, že mi při porodu vryla nehty do lůže na rukou. Nikča rodila asi 2 hodiny. Nakonec se narodila krásná holčička s velkýma a kulatýma očkama. Nikču zašívaly a já byla první kdo si mohl malou pochovat. Chovala jsem a poprosila sestru jestli by mne mohla vyfotit. Sestra mne vyfotila. Sestra s Nikčou řešila jméno a já jen zaslechla Bude to Anetka, po nejlepší kamošce kterou mám. Otočila jsem se na Nikču a ukápla mi slzička. Nikču odvaželi na pokoj a já mohla jít s malou Anetkou na prohlídkuk doktorovi a potom ji odnést k Nikče.

Pohled Nikči
Po porodu mně odvezli na pokoj. Řekli mi, že kamarádka co se mnou přijela půjdou s malou Anetkou na prohlídku k doktorovi a potom mi ji přinese. Neměla jsem nic proti protože jsem věděla, že na Anetku se můžu spolehmout. Na pokoji je vzala telefon a zavolala partě ať přijedou hned za mnou. Během čtvrthodiny přijely. Shromáždili se u mně na pokoji a čekali jsme až dorazí Anetka s Anetkou. Za chvilku se ve dveřích objevila velká a ubrečená Anetka s mojí dcerou Anetkou. Hned jsem si od ní malou vzala a pochovala.

Pohled Anetky
Než jsem došla k Nikče na pokoj malou Anetku jsem uspala. Vešla jsem k Nikče a všichni už byli u ní. Nikča si malou hned vzala a začal chovat. Všichni jsme si malou pochovali a nakonec se Chris prohlásil "Kde je sestra, chtěl bych ji nahlásit jméno mé dcery" s Nikčou jsme se na sebe podívaly a zasmály se. Hlavou jsem Nikče naznačila by vše řekla ona. ........... Skončila vypravění se slovy a malá se jmenuje Anetka......... Chris se na mně usmál a už jsm museli jít protože končili návstěvní hodiny. Všichni jeli cestou domu autem jen já jsem se vydala pěšky. Celou cestu jsem myslela na malou Anetku a na Nikču. Došla jsem domů. Skoro nikdo doma nebyl. Verča s Ondrou šli na večeři, Ema s Lukym šli do ložnice a Vojta seděl na gauči, koukal na televizi a jedl kýbl zmrzliny. Přišla jsem k němu, vzala mu lžíci zmrzliny a dala si jí do pusy a později řekla " No přece to nesníš sám, no víš jak by jsi vypadal!!"

Vojtův pohled
Po té větě co řekla jsem myslel, že se mi snad postaví a s kalhot shodím ten kýbl zmrzliny. To by byl trapas. Vzal jsem ji za boky a položil vedle kýblu zmrzliny. Začal jsem ji líbat a ona spolupracovala. Měl jsem chuť si to s ní rozdat teď a tady ale co kdyby přišlka Ema s Lukym. Vzal jsem ji do naruče a odnesl k sobě do pokoje. V pokoji jsem ji hodil na postel. Serval jsem z ní i všechni oblečení, ona ze mně taky a rozdali jsme si to!!!! Když jsem se udělal svalil jsem se vedle ní a oddechoval.

Pohled Anetky
Svalil se vedle mně a začal oddechovat. Lehla jsem si k němu na břicho a bříškami prstů mu začala obkreslovat břišáky. Po chvilce jsme ova usly.

Fortsæt med at læse

You'll Also Like

11.3K 351 37
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...
Maska ✔️ Af Teres

Krimi / Thriller

97.5K 6.6K 30
Vyrůstal v podmínkách, kde mu nikdo nebyl příkladem dobrého chování a kde mu nikdo neprojevoval lásku. Postupem času se naučil, že pokud chce ve spol...
10.8K 730 61
Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice přežila...
30K 1.2K 46
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."