Víc než krásná

202 16 0
                                    

Celých deset dní co byli ostatní jsem si užívala jako každý jiný den. Vůbec mi nevadilo, že jsem ti sama. Konečně přišel ten den kdy s měli vrátit. Ráno jsem vstala asi v 10:00, šla jsem si udělat kafe, vzala jsem si ho do koupelny. Malovala jsem se a přitom pila kafe. Byla jsem namalovana, mela vypite kafe, vyčistila jsem si zuby a šla se obléct. Oblékla jsem si modro-zelenou kostkovanou košilí kterou jsem si zastrčila do džínových mini kraťásků, ještě jsem si dala černé kšandy přes ramena a všechno doladila tmavě modrými balerínami. Vzala jsem telefon a před domem nasedla do taxiku a poprosila o cestu na letiste. Taxikat na mne celou cestu mluvila na neco se ptal ale ja se tesila na to jak vsechny konecne uvidim, obejmu se s nimi a hlavně na to jak budu moci dat Vojtovy opět pusu a cítit jeho vůni na mém oblečení. Konecne jsme dorazili k letisti. Rychle jsem zaplatila a bezela do haly. Videla jsem jen holky jak stoji u vyjeudovych pasu a cekaji na kufry. Rychle jsem se rozebehla a prekvapila je. Bylo hromadne objeti. Nakonec dorazili i kluci a bylo dalsi hromadne objeti. Sli jsme pred letiště a nasedli do Vojtova a Chrisova auta. Jely jsme ve slozeni Vojta ridič, já spolujezdec, Lukáš seděla za mnou a Ema za Vojtou. Druhe slozeni Chris ridič, Nikča spolujezdec, Ondra seděl za Chrisem a Verča za Nikčou. Dojeli jsme domů, vybalili všechny věci a ja byla po dlouhé době zase jenom sama s Vojtou. Ležely jsme vedle sebe v posteli a Vojta pomalu usínal. Nakonec usnul. Vylezla jsem z pokoje a viděla ja Nikča sesí pod schodama v kaluži vody. Rychle jsem k ní bežela, v předsíni jsem vzala tašku ktetá tam je připravená až bude Nikča rodit. Odjely jsme Vojtovým autem do nemocnice. Hned Nikču braly na porod, raději jsem šla s ní. Dostala jsem ochraný oblek a uklidnovala Nikču. Myslím, že mi při porodu vryla nehty do lůže na rukou. Nikča rodila asi 2 hodiny. Nakonec se narodila krásná holčička s velkýma a kulatýma očkama. Nikču zašívaly a já byla první kdo si mohl malou pochovat. Chovala jsem a poprosila sestru jestli by mne mohla vyfotit. Sestra mne vyfotila. Sestra s Nikčou řešila jméno a já jen zaslechla Bude to Anetka, po nejlepší kamošce kterou mám. Otočila jsem se na Nikču a ukápla mi slzička. Nikču odvaželi na pokoj a já mohla jít s malou Anetkou na prohlídkuk doktorovi a potom ji odnést k Nikče.

Pohled Nikči
Po porodu mně odvezli na pokoj. Řekli mi, že kamarádka co se mnou přijela půjdou s malou Anetkou na prohlídku k doktorovi a potom mi ji přinese. Neměla jsem nic proti protože jsem věděla, že na Anetku se můžu spolehmout. Na pokoji je vzala telefon a zavolala partě ať přijedou hned za mnou. Během čtvrthodiny přijely. Shromáždili se u mně na pokoji a čekali jsme až dorazí Anetka s Anetkou. Za chvilku se ve dveřích objevila velká a ubrečená Anetka s mojí dcerou Anetkou. Hned jsem si od ní malou vzala a pochovala.

Pohled Anetky
Než jsem došla k Nikče na pokoj malou Anetku jsem uspala. Vešla jsem k Nikče a všichni už byli u ní. Nikča si malou hned vzala a začal chovat. Všichni jsme si malou pochovali a nakonec se Chris prohlásil "Kde je sestra, chtěl bych ji nahlásit jméno mé dcery" s Nikčou jsme se na sebe podívaly a zasmály se. Hlavou jsem Nikče naznačila by vše řekla ona. ........... Skončila vypravění se slovy a malá se jmenuje Anetka......... Chris se na mně usmál a už jsm museli jít protože končili návstěvní hodiny. Všichni jeli cestou domu autem jen já jsem se vydala pěšky. Celou cestu jsem myslela na malou Anetku a na Nikču. Došla jsem domů. Skoro nikdo doma nebyl. Verča s Ondrou šli na večeři, Ema s Lukym šli do ložnice a Vojta seděl na gauči, koukal na televizi a jedl kýbl zmrzliny. Přišla jsem k němu, vzala mu lžíci zmrzliny a dala si jí do pusy a později řekla " No přece to nesníš sám, no víš jak by jsi vypadal!!"

Vojtův pohled
Po té větě co řekla jsem myslel, že se mi snad postaví a s kalhot shodím ten kýbl zmrzliny. To by byl trapas. Vzal jsem ji za boky a položil vedle kýblu zmrzliny. Začal jsem ji líbat a ona spolupracovala. Měl jsem chuť si to s ní rozdat teď a tady ale co kdyby přišlka Ema s Lukym. Vzal jsem ji do naruče a odnesl k sobě do pokoje. V pokoji jsem ji hodil na postel. Serval jsem z ní i všechni oblečení, ona ze mně taky a rozdali jsme si to!!!! Když jsem se udělal svalil jsem se vedle ní a oddechoval.

Pohled Anetky
Svalil se vedle mně a začal oddechovat. Lehla jsem si k němu na břicho a bříškami prstů mu začala obkreslovat břišáky. Po chvilce jsme ova usly.

Krásný sen nebo nešťastná láskaWhere stories live. Discover now