Já vím, že chceš

202 15 0
                                    

Ráno jsem se probudila, pomalinku jsem otevřela oči a zírala na Vojtu který vedle mně spokojeně oddechoval. Byl hrozně roztomilí. Zvedla jsem se, osprchovala jsem se, oblékla si čisté oblečení v podobě červené uplé sukně od břicha do půlky stehen a bílé slabé tílko. Namalovala jsem si jen lehké řasy, dala lesk na rty a začala zaplétat vlasy do dvou copánků. Konečně js byla hotová. Šla jsem do kuchyně, udělat si snídani. Připravila jsem si kafe a vzala jogurt z ledničky. Najedla jsem se a do kuchyně přišel Chris, zívl a řekl "Hele jdu na Nikčou, jdeš se mnou ??". Zakývala jsem hlavou na kladnou odpověd. Chris se nasnídal, šel se převléct a mohli jsme vyrazit. Jeli jsme Chrisivým autem, zpívali písničky z CD Znamení a nakonec jsme konečně zastavili před nemocnicí. Vyšli jsme z auta a konečně jsme šli k Nikče na pokoj.

Pohled Nikči
Dneska má přijít Chris a cela parta, už se těším až jim dám malou a na chvilku si zdřímnu. Někdo zaklepal, do pokoje vstoupil Chris a Anetka. Anetka mně ani nepozdravila a už chovala malou Anetku. Ani, neměli by jsme říkat malou a velkou, ona veklá Anetka má asi 148 cm a říkáme ji, že je velká. Mluvila jsem chvilku s Chrisem a nakonec mu usnula v naruči.

Pohled Anetky
Přišlu jsme k Nikče na pokoj, myslím, že jsem ji ani nepozdravila ale hned jsem si musela pochovat malou. Už se těším až ji pustí domů, chtěla bych taky mimčo....... ale nemůžu.

Pohled Vojty
Ráno jsem se vzbudil, těšil jsem se na Anetku až jí po tak krásné noci zase uvidím. Převalil jsem se na druhý bok ale Anetka vedle mně neležela. V koupelně taky nebyla. Dal jsem si rychlou ranní sprchu, oblékl si černé šortky a červenou kostkovanou košili. Šel jsem se nasnídat. V kuchyni už všichni seděli, popřáli jsme si dobré ráno. Jako každé ráno jsem si dal toasty s nutelou a mléko. Snídal jsem se a dozvěděl se, že Chris s Anetkou už jeli za Nikčoua my pojedeme za nimi. Rychle jsem do sebe naházel snídani a těšil se až uvidím moji krásnou přítelkyni. Rychle jsmr nasedli do auta, já řídil, Lukáš seděl vedle mně a Ondra seděl vzadu mezi Emčou a Verčou. Konecně jsme tam dorazili. Otevřeli jsme dveře od pokoje, Nikča s Chrisem si povídali a leželi spolu v posteli a Anetka chovala Anetku. Byla tak roztomilá. Když je ještě k tomu tak malinká. No ja jí prostě miluju. Hned jsem k ní šel, dal jí pusu a bjal, u té pusy se trošku začervenala. Naklonil jsem se k ní a do ouška jí pošeptal" jsi tak krasná, když se červenáš!". Odpověděla mi pusou na tvář. Objímal jsem jí a za chvilku se malá Anetka probudila, začínala zívat a nakonec ji Anet dala zpět Nikče. Byla tam jen jedna volná židle, začali jsme se s Anet přetahovat a pošťuchovat, nakonec jsem se sednul já a Anetka ke mně na klín.

Pohled Anetky
Seděla jsem u Vojty na klíně a přemýšlela o tom co mi řekl doktor když jsem odcházela z léčebny " Slečno byla jste zde velmi dlouhou dobu, je možné, že se u vás objeví vzácná nemoc tzv. Dlouhodoé zapomnění, na kterou se umírá......". Tahle věta se mi zarila do pamětu a nevím proč jsem si na ni vzpoměla zrovna teď. Konečně nád vyhnali z nemocnice, né že bych nebyla ráda, že jsem s Nikčou ale to nemicniční prostředí. Jeli jsme v autě domů. Kluci nás vysadili a jelu nahrávat. Ema s Verčou se umístili v obýváku na gauči a koukaly na telku, vůbec nevnímaky. Dostala jsem šanci se vyplížit. Vzala jsem si telefon, doklady a jela na vyšetření do nemocnice. V nemocnici mi vzali krev a poslali na rozbor. Cestou domů jsem koupila malé Anetce světle růžové bodíčko a červené dupačky abych měla výmluvu kde jsem byla. Dorazila jsem domů. Všichni tam byli. Dodělávali večeři. Dělali špagety s boloňskou omáčkou. Dělali u toho blbosti, dokonce u špagety po sobě házeli. Byla to zábava se na ně dívat !!!!!
Jako první jsi mě všunla Ema, přiběhla ke mně, odtáhla mně k ní do pokoje, posadila mně na postel a začala ke mně mluvit " Hele Anetko, já vím co ti je , volal doktor a já to zvedla, ty testy dopadli pozitivně !!!!!!!! Kdo to ví? Komu to řekneš? Kdy to chceš říct ? Ale já nechci aby jsi umřela !!!! Né nesmíš mně tady nechat !!! " Po jejím dlouhèm proslovu jsem se rozbrečela a Ema mně začala utěšovat. Po chvilce jsem přestala brečet. Vypravili jsme se za ostatními a domluvili jsme se, že to nikomu neřeknu dokud nebudu chtít !!!! Přišli jsme dolů, najedli se, společně domili nadobí a potom se hromadně přesunuli k televizi. Na televizi jsem koukala asi 10 minut. Byla jsem vyhnána jít všem pro džus. Připravovala jsm skleničky a přišel za mnou Ondra s tím, že mi pomůže. Nalili jsme džus a odnesli ho do vedlejší místnosti. Na televizi jsme koukali asi do a a všichni postupně odpadávali. Nejdřív Chris a Ondra, potom já, Vojta a Lukáš a nejdéle koukala Verča s Emčou. V ložnici jsem ulehla k chrápajícímu Vojtovi a pomalu usínala s pocitem, že brzo uz. Nejdřív se mi nedařilo usnout, protoże jsem měla na paměti, že uż se nemusím vzbudit a umřít ve spánku. Nakonec jsem.po dlouhé době usla.

Krásný sen nebo nešťastná láskaKde žijí příběhy. Začni objevovat