S kým se mi ztrácíš

281 18 2
                                    

Uběhly dva roky a Nikča pořád chodila s Chrisem. Celé dva roky jsme se s klukama neviděli a já měla pocit, že na nás kluci zapomněli. Moje pocity se asi za dva týdny staly skutečností. Nikča nás opustila před dvěma lety protože se přestěhovala k Chrisovi do Prahy a nechala nás samotné. Každá jsme se za ty dva roky nějak změnily Ema si našla přítele Honzu, na celosvětové soutěži v malování skončila druhá a to ji dost posunulo dopředu, bydlí se svým přítelem v Českém Těšíně a už se vůbec nevydáme. Verča má v Praze svůj malý krámek, kde prodává svoje výtvory z keramiky a malby, ten krámek je docela ůspěšný. Já jsem se ze začátečníků ve fotbale posunula na velmi pokročilé a dál hrála za Slavii, s klukama si rozumím, máme nové spoluhráče, jsem pomocná trenérka na tréninku malých Slávistů, no né moc pomocná spíše už trenérka protože trenér nemá moc času. Byl pátek a já a Verčou jsme šly slavit do klubu Maturitu. V klubu jsme zůstaly asi do 4 hodin do rána. V klubu se odehrálo spoustu věcí. Ale jediná co nás ranila byla ta, že tam šli pařit i kluci z New Element a s nima samozřejmě Nikča. Šly jsme je pozdravit ale oni nás jaksi už vypustili z hlavy a nevěděli kdo jsme. Docela nás to ranilo a šly jsme se smutkem ke mně domů, kde společně bydlíme. Lehli jsme si do obýváku na gauč a přemýšlely o tom co se stalo v klubu a v nahlas si kladly otázky typu: Opravdu na nás zapomněli ? Máme jim zavolat? ........ Asi po deseti minutách jsme usnuly. Probudily jsme se asi v poledne a řekly si, že zajdeme do Metropole, půjdem do kina, zajdem si udělat radost a půjdem se najíst. Šly jsme si udělat ranní hygienu a obléct se . Šla jsem se osprchovat, dala si vlasy do dvou zapletených copánků a ofinu do vlny. Namalovala se řasenkou a na pusu si dala BABY LIPS. Konečně jsem se šla obléct. Oblékla jsem si černé krajkové prádlo, černé džínové kraťasy, bílé záclonové tílko a na boty si vzala bílé kotníčkové boty NIKE. Do vaku jsem si zabalila sluneční brýle, peněženku, telefon, kapesníky, sluchátka a selfie tyč.
Sedly jsme na bus a jeli nakupovat. V buse jsme jely asi 20 minut. Vystoupily jsme a šli dovnitř. Nejdřov jsme se sly najíst a naproti nám seděly kluci z NewE a i Nikča. Nikča se na nás pořád dívala ale nepoznala nás. S Verčou jsem dělaly, že je nevidíme a dál si povídal jenom spolu. Smály jsme se, jedly oběd a užívaly si to. Dojedly jsme a chtěly odnést tácy ale za nami se ozval hlas Hej proč jste si k nam nesedli ??? Obě jsme se otočily a podívaly se kdo na nás mluvil. Mluvil na naá Lukaš. Usmály jsme se a šly dál a prostě nevnímaly okolí. Zastavily jsme až když jsme došli k buble tea ktery ma Verča hrozně ráda, ja ho moc nemusím a tak jsem si ho nedala. Verča si koupila Buble tea a šly jsme do kina, stejně jsme musely projít okolo Nikči a kluků. Když jsme procházely okolo kluků, všimla jsem si,že se tam ocicmává s Lukášem, myslela jsem si, že chodí s Honzou ale asi neeee, no nevadí. S Verčou jsme dělaly, že je nevidíme, na Verče bylo vidět, že by tam chtěla seďet s nima a tak jsem se na ni usmála a řeka Jestli za nima chceš jít tak běž !! Otočila se na mně obejmula a běžela za nima, moc se mi tam nechtělo a tal jsem šla do kina. Nemohla jsem si vybrat film a nakonec jsem si vybrala Andílek na nervy.
Ten film byl vcelku pěkný.
Vyšla jsem z kina Verča se ocicmávala s Ondrou, Ema s Lukym, Nikča s Chrisem a Vojta s nějakou blondýna. Dělala jsem jako, že je nevidím a šla domů.

Krásný sen nebo nešťastná láskaWhere stories live. Discover now