Echoes of you

248 14 0
                                    

Ráno jsem se probudila a z koupelny slyšela hluk. Zvedla jsem a šla se tam podívat. Vojta stál v koupelně a pokoušel se rozmotat šnůru od fénu. Byl u toho zak strašně vtipný. Smála jsem se až se za břicho popadala a válela po zemi. Vojta jen prohodil Hele moc se mi nesměj. Nakonec šnůru rozmotal a já se konečně přestala smát. Zvedla jsem se ze země a šla k sobě do pokoje. Šla jsem se osprchovat. Vylezla jsem ze sprchy, obmotala okolo sebe růčník, trošku si nalíčila řasy a šla se obléct. Oblékla jsem si černé legíny, světle modré tílko a tmavě modrou mikinu, šla jsem zpět do koupelny. Vlasy jsem si pečlivě rozčesala a připravila do vysokého neupraveného drdolu. Vzala jsem telefon, sluchátka a šla do kuchyně. V kuchyni už seděli všichni a čekalo se jen na mně. Telefon a sluchatka jsem dala do klokaní kapsy u mikini a šla si pro jogurt do ledničky. Sedla jsem si na kuchyňskou linku a začala jíst jogurt. Všichni se tvářili velmi podezdřele nakonec promluvila Verča Víš Anet, my jsme si před půl rokem koupili zájezd na Kanárské ostrovy a to si s námi jestě nebyla jedna parta. No naznačuju ti, že buď nepojedeme nebo tady budeš 14 sama bez nás. Jo a odlétáme dneska v poledne. V duchu se mi svýrala hruď a brečela jsem zevnitř ale nakonec jsem ze sebe vykoktala No tak jeďte já to nějak vydržím. Tak si to hlavně užijte. Jdu si zaběhat a nevím kdy se vrátím tak zatím papa. Se všemi jsem se rozloučila a šla si na chodbičku obouvta boty. Vázala jsem si tkanicky a šlyšela jak se všichni rozbíhají k sobě do pokojů asi jdou balit. Vyšla jsem z domu, zamkla za sebou, vynadala telefon, zapojila sluchátka, sluchátka jsem si dala do uší a pustila písničky. Hrály my nahodné písničky a běhala do ritmu. Do běhu jsem se natolik zažrala, že jsem zapoměla kde jsem. Docela jsem se zamyslela a nevěděla kam běžím. Zastavila jsem se a zjistila, že jsem v nějaké vesničce jménem Klokotice (vymyšleno). Vyndala.jsem sluchátka a zjistila, že budou skoro 3 hodiny odpoledne. Měla jsem 6 zmeškaných hovorů a asi 12 zpráv. Všichni z party mi volali a Nikča dokonec dvakrát. Na SMS jsem se ani nekoukla a zastavila dva nahodné chodce na ulici a zeptala Dobrý den prosím vás kudy se dostanu do Prahy ??? Chodci se na mně udiveně podívaly a řekli No to je asi 20 km tady tudy, támhle zahnete na polní cestučku a poběžíte rovně. Na první odbočce zahnete doleva, poběžíte pořád dál a pak někdy do Prahy dorazíte. Poděkovala jsem jim a běžela, opět jsem si dala písnicky. Do Prahy jsem doběhla asi v 6 večer a v 7 jsem stála u nás před domem. Odemkla jsem si a šla se napít do kuchyně. Potom jsem si napustila vanu a vlezla si do ní. Konečně jsem měla čas prohlídnout si Sms. Psal mi Vojta, Lukáš, Ema, brácha, nevlastní ségra, Nikča a Ondra.
Zprávy
Vojta: Doufám, že se ti nic nestane po dobu co tady nebudu!!!
Vojta: Miluju tě !!
Já: Neboj nic se m nestane. Ja tebe ❤❤

Lukáš: Opatruj se !!
Lukaš : Vojta o tobě mluvil celou dobu v autě!!
Já: Neboj budu, jé to je hezký jak na mně myslí.

Ema: zlato optaruj se !!
Ema: a brzy se ozvi!!
Já: neboj budu se opatrovat a ozvu se !!!

Brácha: Čauko Sis, na facebooku koluje, že máš přítele tak doufam, že nás přes skype seznamíš ať vím komu rozbít hubu kdyby ti náhodou ublížil
Já: Čauko Bros, no ano mám přítele a rada vás seznamím ale myslím, že on nebude jeden z těch co mi ublíží

Ns - nevlastní ségra
Ns: stav se potřebuju uklidit pokoj!!!
Já : nech si zajít chuť

Nikča: Puso opatruj se a nebuď smutná, vrátíme se příští ůterý
Nikča: jo a prosím stav se u doktora zítra kolem poledne dá ti ultrazvuk jsem ho tam zapoměla!!
Já: jo super vratíte se 10 dní, moc se těším, neboj pro ten ultrazvuk se stavím, budu zkoumat pohlaví a pak zavolám

Ondra: Opatruj se !
Ondra: ať se ti nic nestane. Znáš se .!!!!
Já: neboj, vždyť se znám

Vylezla jsem z vany a oblékla si kraťasy a bratrovo triko( ano mám po něm hodně oblečení, je to to jediné co mi po něm zbylo). Vzala jsem míč a šla si kopat na zahradu, kde mám i branu. Zula jsem si boty a šlapala po trávě na bosích nohách. Byla asi půlnoc. Začalo se blýskat a hřmít. Lehla jsem si na trávu a koukala na nebe. Po chvilce začal velky liják a ja nechala kapky destě stékat po mém těle. Nakonec jsem se zveda, vzala balón a sla do pokoje. Vysušila jsem se zalezla do postýlky. Rychle jsem usnuka. Ráno jsem se probudila, koukla na hodiny 11:35. Vyletěla jsem z postele jako torpédo doslova. Hodila jsem a sobě kratké letní bíle šaty s černymi puntíky. Vzala telefon, kabelku a obula baleríny. Rychle jsem vyběhal a čekala na autobus. V autobuse jsem si jen rozčesala vlasy a vystoupila před ordinací. Sestřička mi dala ultrazvuk mezi dveřmi a já mohla jít. Dala jsem ultrazvuk do tašky a sla. Na Vaclaváku jsem si koupila bagetu a pomalým krokem jsem se šourala domů. Došla jsem domů, položila ultrazvuk a mobil na stůl do obyváku a šla jsem do pokoje. Dala jsem si rychlou sprchu. Oblékla jsem si legíny, tílko a lehký svetřík. V kuchyni jsem si udělal jahodovy koktejl, vzala nějaké sušenky a šla do obyváku kde jsem následně pustila očko. Sedla jsem si a začala zkoumaz ultrazvuk. Zjistila jsem, že Nikča má holčičku.Hned jsem vzala telefona volala jí.
Tak ahooooj a hodně stěstí jo a užijte si to !! Touto věrou jsem ukočila rozhovor s Nikčou, ktera měla hroznou radost. Šla jsem si pro deku, vypla telku a spokojeně usnula na gauči.

Krásný sen nebo nešťastná láskaWhere stories live. Discover now