Kamarátky s výhodami

By IamlittleAuthoress

39.5K 1.9K 87

,,Ako to všetko teraz vlastne medzi nami dvoma je?" uprela na mňa jej veľké oči. ,,Kamarátky s výhodami?" Aut... More

1. časť.
3. časť.
4. časť.
5. časť.
6.časť.
7. časť
8.časť.
9.časť.
10.časť.
11.časť.
12.časť.
13.časť.
14.časť.
15.časť.
16.časť.
17.časť.
18.časť.
19.časť.
Epilóg.
Bonus
Zakázaná chuť

2. časť.

3.7K 154 6
By IamlittleAuthoress

Pohľad Madison.

Keď som sa zobudila, bola už tma. Z vonku nebolo počuť žiadne zvuky áut a ani výťahom nikto nebehal. Zrejme bola hlboká noc. Postavila som sa a pomocou mobilu som si zasvietila na cestu. Vošla som do svojej izby a rýchlo som sa prezliekla do voľného trička a pyžamových nohavíc. Nebolo mi tak voľné, ako dakedy. Pribrala som najmenej 10 kíl a som na to hrdá. Som silnejšia, ale tak akurát. So svojou postavou som spokojná. Ľahla som si do postele a zavrela som oči. Bolo mi smutno a potrebovala som niekoho objať. Vstala som a vzala som si mobil, ktorým som si opäť svietila na "ďalekú" cestu do izby Annie. Tichým krokom som vstúpila dnu a zavrela som za sebou hnedé dvere oblepené plagátmi. Bola to izba mojej sestry, ale to len chvíľu. Podišla som k jej veľkej manželskej posteli a jemne som jej pobúchala po pleci. Trhla sa a jej oči sa pomaly otvorili.

,,Annie? Môžem si k tebe lahnúť?" šepkala som.

Zakývala hlavou na súhlas a posunula sa. Priľahla som si k nej a vliezla som pod tenký paplón, zabalený do modrej obliečky. Obmotala som ruky okolo Annie, ktorá sa schovala do môjho náručia a zaborila hlavu do jej hrude.

,,Dobrú noc." zašepkala a pritúlila sa.

,,Aj tebe." tiež som zašepkala a zavrela som oči. Za pár minút som sa premiestnila do iného sveta. Do sveta snov a tajných prianí.

Ráno.

Zobudila som sa prvá a otvorila som oči. Môj pohľad zastál na spiacej Annie s jemným úsmevom na jej bledej tvári. Pousmiala som sa a vstala som. Odišla som do kuchyne, postavila som si vodu na kávu a vybrala som dva hrnčeky. Do jedného som nasypala kávu a cukor a do druhého som naliala mlieko. Dala som ho zohriať a kávu som si zaliala. Naliala som do nej kúsok mlieka a odložila som ho. Vybrala som mlieko z mikrovlnky, nasypala som doňho granko a dala som to na stôl. Zo skrinky nad mikrovlnkou som vytiahla lahodné pečivo a z druhej zase nutelu. Vianočku som nákrájala a natrela som ju kakaovo orieškovou pomazánkou. Dala som to na tanier položila som to na stôl a akurát do našej malej kuchynky vošla Annie.

,,Dobré ráno." povedala chraplavým hlasom a sadla si k stolu. Pozrela sa na tanier a kakao.

,,Maddie, ty si môj boh. Toto milujem." usmiala sa a s chuťou sa pustila do jedla.

Sadla som si a zopakovala som jej kroky. Spoločne sme chutné raňajky zjedli, vypila som kávu a dala som to do umývadla. Pustila som sa do umývania riadu.

,,Ďakujem." priložila mi k tomu aj jej hrnček a sadla si na kuchynskú linku.

,,Aj nabudúce." usmiala som sa doumývala som to.

,,Čo dnes podnikneme?" pozrela som sa na ňu a utrela som si ruky do utierky.

,,Mám chuť sa rozbiť, takže nejaký bar?" pohupovala nohami a hlavou sa opierala o horné skrinky gaštanovo hnedej farby.

,,Dole je hneď jeden. Chceš ísť tam?" sadla som si na stoličku.

,,Áno," prikývla a zoskočila, ,,ale najprv si pozrieme nejaký film, čo ty na to?"

,,Dobre a aký?" postavila som sa a prešla som do nie veľkej obývačky, kde som si sadla na veľký gauč a objala som vankúš.

,,Titanic!" s radosťou sa rozbehla za mnou a začala sa hrabať v DVD-čkach.

,,To sme už videli aspoň miliónkrát." povedala som otrávene a mierne som naklonila hlavu na bok.

,,Tak to dnes budeš vidieť znovu! Ešte aspoň raz ťa to nezabije." zasmiala sa a DVD-čko strčila do prehrávača, zapla telku a spustila film.

Odišla do kuchyne, vzala chipsy a znova priletela naspäť. Sadla si ku mne a začala pozerať. Aj keď ma to nebavilo, dívala som sa na to s ňou a popri tom som jedla chipsy so slaninovou príchuťou. Posolené akurát, tak ako to milujem.

,,Chceš pitie?" dala som si do úst zemiakový lupienok, pozrela som na ňu a pohrýzala som ho.

,,Áno." neodtrhla oči od obrazovky a ja som vstala. Postavila som sa pred telku a zapózovala som jej.

,,Hééj!" zasmiala sa a rukou ukázala, nech jej uhnem z výhľadu na mladého Leonarda.

Pokračovala som v ceste a prišla som ku chladničke. Otvorila som ju a vytiahla som z nej dve ľadové kofoly. Vzala som dva poháre a vrátila som sa do izby. Položila som to na stôl a naliala som si. Odpila som a vydýchla som. Pohár som položila na stôl a ďalej som pozerala film, ktorý sa konečne blížil ku koncu. Ľahla som si a položila som hlavu na Annine stehná. Zavrela som oči a nechala som sa hladkať jej malou rukou vo vlasoch. Zavrela som oči a počúvala som, ako niekto vystrelil zo zbrane a krik vystrašených ľudí okolo. Ani som sa nenazdala a film sa skončil. Otvorila som svoje nebesky modré oči a pozrela som na Annie, ktorá si utierala slané slzy okolo jej očí a z líc.

,,Neplač.." zašepkám a posadím sa. Otočím sa k nej a utriem jej posledú slzu.
,,Usmej sa." jemne jej nadvihnem kútiky úst a pousmejem sa. Usmeje sa a dám prsty preč
,,Takto si krásna." do široka sa usmejem a pohladím ju po lícach, ktoré naberajú ružovú farbu. Pozorujem ju a dám jej pramienok vlasov za ucho.

,,Ideme sa chystať?" dám ruku preč a usmejem sa. Prikývne, naleje si kofolu a napije sa. Tiež sa napijem, vstanem a vyberiem sa do izby. Jej dlhé tenké nohy ma nasledujú. Podídem ku veľkej skrini zladenej s ostatným nábytkom a začnem sa v nej hrabať.

,,Požičiaš mi niečo na seba?" usmeje sa Annie, sadne si na posteľ a pozoruje ma.

,,Samozrejme." poviem a vytiahnem kvietkované šaty bez ramienok.

,,Čo tak toto?" otočím sa s nimi k nej.

,,Sú krásne!" usmeje sa, vstane a dvoma rýchlimi krokmi sa ku mne presunie.

,,Môžeš si ich nechať," usmejem sa, ,,mne sú malé."

,,Ďakujem." usmieva sa a odíde do svojej izby. Vytiahnem si biele tielko a k nemu skvelo pasujúce kraťase. Rýchlo sa oblečiem a učešem si svoje hnedé vlnité vlasy. Po chvíli sa obujem a vôjdem do izby Annie, ktorá si dáva do dlhých rovných blond vlasov čelenku s kvietkovanou mašľou.

,,Sekne ti to." usmejem sa a otočí sa na mňa.

,,Môže sa ísť." dokončí posledné úpravy a odkráčame do chodby. Obujem sa, vezmem kľúče a veci a podídem k malému výťahu. Za mnou vyjde Annie, zavrie a spoločne sa zvezieme na prízemie.

Woohoo! 1045 slov! :D
Ak sa páči prosím vote a komentár.:3
Ďakujem :3
Prepáčte za chyby :O

Continue Reading

You'll Also Like

110K 9.7K 30
,,Vysvetlíš mi prečo ležia použité kondómy na mojom trávniku?!" Kim Taehyung konečne nájde domov svojich snov: dvojposchodový dom s dokonalým zeleným...
223K 16.1K 50
Dylan Morales sa po roku vráti do školy, aby zmaturoval. Jeho príbeh všetci poznajú. Kedysi obľúbený a obletovaný chalan je teraz terčom nevraživých...
167K 9.6K 35
"Cítiš ma?" "Áno," šepol. Palcom som ho pohladila po spodnej pere a do tej svojej som si zahryzla. "Chceš ma?" "Áno." Corry sa snaží zo všetkých síl...
7.2K 494 64
Tento svet sa delí len na dve skupiny. Sú tu dominanti a submisívi. A určujú to len dve farby. Červená a modrá. Čo budem ja? A ako mi to zmení život...