Мій коханий йолоп❤❤❤

By 567813

50.9K 2.7K 281

НОВА ГЛАВА!!!!!!! More

2 семестр
Банда)
Клуб*
Клуб 2
Наслідки...
Неочікувана зустріч
1 побачення
Правда все ж розкрилася...
Помста...
Знедолена Ніка
Любов...
Допит...
День народження
День народження-2
Італія
Дорога...
Сватання
Сварка
Лікарня....
Розпач!
Це кінець?
Початок кінця

Не так все просто як здається...

2.1K 118 2
By 567813

POV Ніка

Минуло два тижні, від нашого першого побачення з Стасом. Загалом все було  чудово. Ярко дуже сильно здружився з Вовою і тепер вони хороші друзі, але була і друга сторона медалі. Стас опинився тираном.Він бісився через те , що я час від часу називала його Вовою я робила це не навмисно просто так виходило.Кожне моє не правильне  слово чи погляд на іншого хлопця закінчувався великим синяком на моєму животі,обличчі. Стас бив мене так , що одного разу я втратила свідомість.Ви мене запитаєте чому ж я його не лишу ,а я вам відповім я його не кину тому ,що мені важливе життя своїх друзів та близьких мені людей....Вова все так як колись ходить завжди з нами і це вже мене не дратує ,а навпаки тішить. Він веселий,розумний і як говорить Танька дуже красивий,але є те , що мені в ньому не подобається. Ярко казав ну як казав я підслухала,що він шось типу мафії і це мене лякає бо Стас тоже щось на подобі цього.

В університеті все теж по старому нудні лекції,сесії, тішить тільки те , що біля мене завжди є Таня яка завжди вислухає і підтримає. Сьогодні ненай кращий день...понеділок та як би лише це, сьогодні знову побачення з Стасом в мене ще старі синці не зійшли як знову з'являться нові.

- Нікочка нуу хватить лежати,лекції про лежимо...-сказала Танька бігаючи по кімнаті з рушником на голові.

- Умм встаю,встаю.-пробубніла я.

Я швиденько встала, зробила усі водні процедури і пішла одягатись мій вибір впав на темно сині джинси по максимому закриту кофту і на шию накину хамут ,щоб прикрити засоси які залишив Стас.

***

Перші дві пари йши дуже довго , а ось остання третя пройшла дуже швидко. Я саме збиралась виходити з аудиторії як в неї зайшли Вова та Ярко вони щось бурно обговорювали і я не хотіла їм заважати,тому вирішила опустити головову і пройти мимо. Як тут я в когось зайшла ,піднявши голову я побачила , що перед мною стоїть Ярко,цього я хотіла менш за все.

- Ніка ,ми тебе чимось образили? -розгублено сказав Ярослав.

- Ні,з чого ти це взяв?-пробубніла я .

- Ну просто ти перестала з нами гуляти ходиш якась така не така...признайся це все через Стаса-грубо сказав Вова.Так це все саме через нього ,але як мені зізнатись в цьому якщо скажу на пряму то Стас мене вб'є,а потім і вас..

- Нікааа ти тут?-запитав Ярко.

- Ні, я не тут мені час бігти мене Стас чекає - сказала я і вибігла з аудиторії мені так хотілося розплакатись ,але я не могла бо внизу мене чекає цей облупок Стас тішить те , що він мене ще не з гвалтував. Але він з гвалтує обов'язково по його словам це буде дуже-дуже жостко і від цих слів серце тікає у п'ятки.

POV Вова

Ми йшли на останю пару з Ярком і обговорювали машини ,оскільки він хотів собі придбати нову,,малишку''. Ми зайшли в аудиторію і мій погляд впав на Ніку. Останім часом вона дуже сильно хвилювала мене . Ніка ходила як в воду опущена і я впевненний , що в цьому винен Стас я вже давно хочу заїхати йому по пиці ,але не можу цього зробити без конкретної причини. Стаса я знаю з дитинства, колись наші батьки були найкращими друзями але коли мені було 15 , люди Кушніра вбили мою маму через те ,що Олег(тато Стаса) любив мою маму, а та не відповіла йому взаємністю.Колись в наших батьків була власна фірма нерухомості але після смерті мами , тато забрав в Олега майже все. Від того часу вони запеклі вороги. З моїх спогадів мене відрвав голос Ярка.

- Ніка ,ми тебе чимось образила?-розгублено сказав Ярослав.

- Ні,з чого ти це взяв?-пробубніла вона .

- Ну просто ти перестала з нами гуляти ходиш якась така не така...признайся це все через Стаса-грубо сказав я.Ніка про , щось задумалась напевно вона думала про Стаса і про те який він покидьок.

- Нікааа ти тут?-запитав Ярко.

- Ні я не тут мені час бігти мене Стас чекає.-сказала вона і вибігла з аудиторії мені так хотілося її догнати поцілувати ,але я не збирався цього робити гордість не давала і страх того ,що я їй противний.

***

POV Ніка

Я вийшла з університету і побачила чорне ,,Ферарі,,в мене не було сумнівів , що це Стас тому я сіла в машину і побачила його на перший погляд миле але в одночас гидке лице.

- Привіт шлюшка - з кривою усмішкою сказав він.

- Скільки я тобі казала не називати мене так.-грубо сказала я за , що потім пожаліла.Стас взяв моє лице в свою руку і сильно його стиснув потім там будуть синяки подумала я.

- Які ми не вічливі, я привітався , а ти це проігнорила не гарно, за це я тебе покараю.-Злосно сказав він. Стас відпустив моє лице і швидко стартанув з місця. Швидкість була нереально великою мені було дуже страшно адже я не знала ,що надумці в цього імбіцила.Ми приїхала до нього до дому я з страхом в очах вилізла з машити ,хлопець боляче взям мене за лікоть і поволік до свого дому.Стас запхав мене до себе в кімнату і почав наказувати. Він бив всюди, біль була жахливою , а я не могла нічого зробити Як би в кімнату не зайшла покоївка Стас би мене вбив.Хлопець різко потягнув мене на себе і казав щоб я виходила на двір і чекала його там.Вже покидаючи цей жахливий будинок я почула як Стас кричав на мою рятівницю.

***

Стас привіз мене під гуртожиток, він почав мене цілувати ,але я йому не відповідала взаємністю за ,що получила сильний удар по щочі. Після цього він просто викинув мене з машини.

***

Я зайшла в кімнату слава Богу ,що Таньки не було вона напевно за лишилась ночувати в Ярка і це мені як раз на руку. Цілу ніч я не могла заснути як думала про те як якийсь йолуп міг так швидко мене зламати?! Адже справді я вже не була тою веселою Нікою від неї залишилась лише зовнішнісь і то вона була не такою лице все в синцях тіло сильно схудло мені це подобалось, адже я скинула пару зайвих кілограмів але рани і великі синяки не давали мені спокою, вони не встигали заживати як Стас ставив нові.Підчас своїх роздумів я заснула...

Continue Reading

You'll Also Like

23.2K 5.8K 125
Нікчема-переселенець завдає удару у відповідь / The Rebirth Waste Strikes Back / 重生之废材来袭 Авторка: 叶忆落 (Є Їлво) Рік: 2016 Кількість розділів: 262 + 1...
81.6K 772 22
секс і нічого зайвого(майже,сюжет і як до нього доходить теж присутні)
947 67 20
Даяна,дівчина впевнена в собі, не підпускає близько до себе нікого. В її житті з'явився Михайло Мудрик, вона в нього закохалась і він в неї. Але в о...
83.8K 5.5K 64
1 книга з циклу "Монархічна Мафія" СТАРА ВЕРСІЯ ! Дві сім'ї ворогують зі старих часів. Клани сицилійською мафії, що ніяк не можуть порозумітися. Вон...