Правда все ж розкрилася...

2.1K 125 3
                                    

POV Ніка

Я встала від приємної мелодії мого будильника. Вискочила з ліжка і побігла в ванну ,зайшовши туди я побачила жахливу картину ,в дзеркалі на мене дивилась не знайома мені дівчина ,в неї було опухше лице та великий синяк під очима та на щоці. Прийнявши всі водні процедури я нанесла товстий шар тоналки ,пудри та трохи рум'ян щоб хоч трохи замаскувати синці , і тепер на мене можна було дивитися без жалю. Одягла я як завжди закриту кофту ,хамут та теплі штани наверх пуховик чоботи і я готова до нової порцію страждань.

POV Вова

Голова болить жахливо ,правду вчора Ярко казав треба пити менше. Відкривши очі я побачив перед собою чегову шлюху я навіть не пам'ятаю як її звати та і мені не особо цікаво. Я надів домашні сірі штани і пішов в душ треба якось змити з себе вчорашній бруд.

*** Спогади***

Ми з нашою кампашко прямували в клуб''Most Open Air,, . В ніс вдарив запах алкоголю та тютюну ,на тансполі танцювали доступні,, дівчатка,, і я знав напевно ,що сьогодні з клубу один я не поїду. Пройшло не мало ,не багато- дві години ми танцювали ,сміялися ,курили я знайшов собі круту ципу з 3 розміром грудей і просто ахуєною фігурою .Загалом було весело але якщо б щей була Ніка було б ще краще ,але зараз вона з Стасом і їй я так думаю теж не сумно. Моя шлюха потащила мене на тансмайданчик я нехотячи але все ж пішов ми танцювали і тут я побачив... Стаса?!?! Він лизався з якоюсь шльондрою але як в нього ж є Ніка і я вирішив підійти спитати.

- Оуу як люди не вже ваша величність завітала в такий простий клуб як цей?- з сарказмом сказав я.

- Ти кудись йшов то йди далі Ok?- огризнувся він.

- А де Ніку загубив?- з кривою посмішкою сказав я.

- Тебе хай не колише де і з ким МОЯ дівчина ,а побачу тебе біля неї руки повідриваю. - сказавши це він сильно пхнув мене в грудну клітку і тут я налетів на нього з кулаками. Бив я його так сильно , що через пару хвилин він просто лежав і не рухався,чесно я би його забив якби не Юра з Ярком після цього інцеденту ми всі покинули клуб. Таня з Христьою розпитували мене за , що я його так та я лише від махувався від них рукою. В 03:40 коли вже всі пороз'їжджалися по домам я заїхав в клуб і там підцепив нову пасію.

***Кінець спогадів***

Коли я прийшов з ванною то моєї ,,коханої,, вже не було нуу це на краще я швидко одягнувся,спустився вниз поїв і поїхав здобувати знання.

Мій коханий йолоп❤❤❤Kde žijí příběhy. Začni objevovat