День народження-2

1.9K 117 7
                                    

-Я приніс гроші де Ніка?

- Ооо та ти молодець,бистро приїхав...-сказав лисий

- Ми будемо говорити чи займемось справою?-злосно сказав я.

- Так, ти правий давай нам гроші і потім отримаєш свою ненаглядну...-сказав напарник лисого.

- Добре, але яка гарантія того , що вона буде неушкодженою?

- Ніякої ти повіриш нам на слово або отримуєш свою кицюню по частинам...-після цих слів в грудях щось стиснуло в мене було таке в перше і хочу признатись це не найкраще , що можна було б відчувати.

- Добре...я даю вам гроші , а ви Ніку!-я протягнув їм кейс з міліоном.

Лисий забрав кейс і протягнув мені якийсь клаптик паперу...

- Це карта по ній ти найдеш свої кицюню...а якщо не найдеш то...-Боже невже вони її вб'ють промайнуло в голові-то ти балбєс тупоголовий-я замахнувся і щеб трошки і я б його вдарив-так без рук , а то не побачеш кохану...короче я все сказав.Це карта по ній ти знайдеш Ніку,щасливо!-сказав другий.

Громили розвернулись і пішли, а я стою як вкопаний...

***

Я шукаю Ніку вже 3 годину. Гади,постарались не нажарт для мене кожна хвилина була на вагу золота всі ці 3 години я думав про Ніку і щоб з нею було все гараз.Напевне саме в такі хвилини ми розуміє , що для нас означає ця чи інш людина людина. Я зрозумів одне ,що за Ніку я готовий навіть життя відати .

І ось на кінецьто я знайшов пункт призначення. Красивий 3-ох поверховий будинок повністю з білого камню ніколи б не повірив , що саме тут тримають у заручниках нівчому не винну дівчину. Може саме тому вони її сюди запроторили.

***

Я підхожу до дверей вони опинились відчиненеми , що насправді є дивним...та не будемо про це. Коли я зайшов в будинок мене затягнула темрява в прямому і переносному значенні цього слова. Тільки я хотів взяти пістолет як почув голос із темряви.

- Поклади пістодет на землю так щоб я чув потім повільно вмикаєш світло все ясно?!?-голос з темряви був грубим але він був до болі знайомим.

- Добре-я кинув пістолет достатньо голосно щоб це бовдур почув поті повільно включив світло , а там...

Коли світло освітило кімнату я побачив усіх своїх близьких та друзів нуу і звісно не обійшлося без нашої банди.

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now