2 семестр

5.6K 173 7
                                    

Я прокинулася від невиносних криків які долинали з ванної кімнати. З криків Таньки я зрозуміла,що ми майже проспали першу пару. Танька - це моя подружка,ми познайомилися на 1 курсі журфаку,і згодом нас поселили в одній кімнаті. Це була дівчина-вогось,до того ж в прямому й переносному значенні. Вона мала неймовірне руде волосся яке гармонійно поєднювалося з її великими зеленими очима.Танька мала хорошу фігуру і 3-тій розмір грудей. Отож як ви й зрозуміли,вона була найпопулярнішою дівчиною на нашому факультеті.
Напівсонна я встаю з ліжка і чимчикую в ванну. За декілька хвилин я вже була готова до виходу. Підходячи до університету нам залишалося лише перейти дорогу,і тільки ми стали на "зебру" як нас обхляпав якийсь крутий бовдур на крутій тачці.

***
Я сиджу на нудній лекції професора Маслюковича,незнаважаючи на його кумедне прізвище - він був дуже хорошим викладачем, проте сьогодні у мене не було ніякого бажання слухати нашого дорого Василя Васильовича.
Отож настав час познайомитися зі мною :
Я Вероніка,але для друзів просто Ніка. Я маю довге русяве волосся,на мій погляд фігура в мене не най гірша,проте є до чого рости,а на рахунок грудей,то в мене не такий розкішний бюст як в Таньки,але все ж таки є чим пишатися.
В університеті я не користуюся сильною популярністю,проте я є бажаний гість на різних вечірках. І ось професор Маслюкович завершив свою лекцію,і ми нарешті зустрінемся з нашою бандою...

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now