День народження

1.8K 114 2
                                    

POV Вова

Умм сьогодні в мене день народження навіть не віриться...Я встав від того ,що на мій телефон хтось не впинно дзвонив , з першу я подумав , що це моя бабуся вона завжди вітала мене першою. Я взяв телефон і на дисплеї висвітився невідомий, я дупля не давав хто це може бути тому вирішив взяти трубку.

- Алло.-якось з опаскою сказав я.

- Алло ,алло-почув я смішок у трубці-твоя киця в нас,якщо ти не хочеш щоб вона померла в день твого день народження то їдь у напрямку старого цвинтаря , а дальше мої люди скажуть , що тобі робити ясно?А і ще гроші не забудь один міліон зелених все зрозуміло?!?-чітко сказав невідомий.

- Ні не ясно ти про , що яка киця лузер?-нерозуміючи сказав я.

- О,Боже ну чого всі мажори такі тупі?-сказав невідомий-Кушніренко Вероніка Олександрівна в нас якщо ти не хочеш щоб вона здохла через годину біля старого цвинтаря.-сказавши це він відключився.

І тут до мене дійшло ,що ці гада мають в заручника Ніку,моя Ніку. День народження почався,,круто,,.Не можна гаяти ні секунди тре дзвонити до Ярка.

- Алло,Ярко Ніку викрали і якщо я не принесу мільон зелених вони її вб'ють!!!-наодному диханні сказав я.

- Що як викрали? Почекай ти про ,що ?-нерозуміючи сказав хлопець.

- Ти шо тупо дохадящий чи шось курнув?-я вже перейшов на крик-Ніку викрали!!
- Бляя не вчасно її викрали, мене Тані,Славка,Віталя,Яни і Христі теж немає - засмучено сказав Ярко.
- А де ви?!?-я вже трохи заспокоївся але всеодно кричав.
- Ми нуу ми поїхали в Італію на пару днів до Таніних родичів.
Я був такий злий ,що мені хотілось рвати і мєтати.
-Ок ,а мене Ніку , Юру ви чого не покликали?!?-я говорив майже спокійно.
- Нуу тебе ми не покликали бо немогли додзвонитись , а Юра сказав шо в якогось друга дн і він не поїде,Ніка не поїхала бо в неї тиждень тому закінчилась віза.-засмучено сказав хлопець.
- Тіпа ви мені не поможете?
- Давай ми тобі гроші кинемо!-твердо сказав Ярко.
- Ні не треба по перше гроші не проблема по друге ви далеко і по третє віддихайте не партесь я подзвоню до Юри пака.-я зразу вибив, нє але я з них в шоці в Італію їм захотілось.
Тоді дзвонимо до Юри він ж не поїхав.
Боже нуу чого не можна зразу взяти трубку?
Гудки,гудки охреніти в нього виключений телефон все як завжди.Яка там година бляя в мене лишилось пів години треба їхати. Я бистро побіг ванну помився з кинув з себе сірі хатні штани швидко одягнув чорні джинси білий гольф і побіг в низ.
- Синку ти вже встав?- сказала мама і налетіла з вітаннями вона стільки всього говорила я майже нічого не запам'ятав але одне я дуже добре почув і мені очі на лоба полізли мама мені побажала щоб я найшов собі хорошу дівчину і сказала ,що вона хоче внуків.
- O братик ти вже встав?-в мене дежавю- Вітаю бажаю всього самого-самого і щоб ти найшов собі мочну дєвку- вони шо шутять?.
- А ти ,що тут робиш?!?
- Я прийшла привітати свого братика...-з посмішкою сказала Іра.
-Ага дуже дякую за привітання я побіг.
Я швидко одягнув куртку вибіг з будинку і побіг до машини.Я їхав весь на голках.Може в саме такі екстримальні моменти ми розуміємо,що ми відчуваємо до людини і мені здається ч влюбився не нажарт, саме цього я хотів менш за все!
Я буквально прилетів до цвинтаря ,даа місце не найкраще. Коли я вийшов з машини побачив два амбала які стояли біля чорного ,,мерседесу" .
- А ти бистро!- сказав той , що стояв біля водійського місця.
- Ми будемо говорити чи займемось ділом?-твердо сказав я-тримайте карточку на тій трохи більше ляму.
- Як ми можемо бути впевненні в тому ,що ти не з брешеш?-обізвався другий.
- нуу тоді ви мене найдете і вб'єте іде?-спокійно сказав я.
- Неа чого це ми маємо тебе шукати їдь зніми гроші і тоді приїжай до старого будинку Мілярів в тебе є година час пішов!- сказавши це лисий підійшов до машини і дістав заплакану Нікочку і це все через гроші? Капець мені так її жаль і в мені проснувся гнів та щей який-підійдеш блище ми її просто тут в'ємо.
Я стиснув кулаки розвернувся і пішов до машини.
***
Я вже їхав до будинку Мілярів з мільоном.Таких відчутів в мене не було ніколи всередині все стискається як тільки подумаю ,що з Нікою може ,щось статись.
Я доїхав до старого будинку і побачив ,,мерседес,, вони тут промайнуло в мене в голові треба йти.
***
Я зайшов в хату голі стіні,підлога скрипить,вибиті вікна все як в фільмах жаху.
- Я приніс гроші де Ніка?

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now