Gyűlölöm hogy szeretlek

By N0nom09

21.2K 777 18

" A mosdókagyló melletti kis részre mutat azt jelezve hogy üljek fel oda . Nem akarok vele veszekedni ezért i... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
❗Fontos dolog ❗
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizenhetedik fejezet
Tizennyolcadik fejezet
Tizenkilencedik fejezet
Huszadik fejezet
Huszonegyedik fejezet
Huszonketedik fejezet
Huszonketedik fejezet
Huszonharmadika fejezet
Huszonnegyedik fejezet
❗Fontos dolog ❗
Huszonötödik fejezet
Huszonhatodik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonnyolcadik fejezet
Harmincadik fejezet
Harmincegyedik fejezet
Harminckettedik fejezet
Harmincharmadik fejezet
Harmincnegyedik fejezet

Harmincötödik fejezet

336 24 3
By N0nom09


Nilsz Beck szemszöge

45 hónap múlva

A tengerparton álunk és nézzük ahogy Eline a hullámokkal játszik . A kis lófarokba fogott haja amikor vissza fut a hullám elől össze vissza pattog . Még csak három éves de már most tele van energiával . Sötét barna haja fényes és dús , pont mint Adaláé , és mind a kettőjük haját nehéz kifésülni . De a szeme , ez teljesen más , kétszínű szeme van . Az egyik zöld mint Adaláé míg a másik barna mint az enyém . Amikor Eline rám néz kiskutya szemekkel nem tudok neki ellen állni . Izgága lélek , szerintem azért mert túl sok időt tölt a keresztapjával , Matteoval , de Adala szerint csak ilyen a gyerek . Eline felénk szalad én pedig felkapom és a karomba veszem . Adala mosolyogva néz minket és a karomba karol .
- Anya nézd ! Kagylóóóó- szinte az arcomba nyomja úgy mutatja meg a kagylót .
- Nagyon szép Eli . – Adala a kislányunkhoz hajol és homlokon puszilja . Eli csak kuncog és mocorogni kezd a karomban .
- Apaaaaa , tegyél leeee  .- megforgatom a szemem amin Eli csak nevet é amikor le teszem máris szalad vissza a tengerhez . Adala a vállamra hajtja a fejét én pedig át karolom a derekát az egyik kezemmel . Csendben gyönyörködünk a tengerben amikor egyszer csak ugatást hallok magunk mellett . Eli áll előttünk egy corgival az oldalán . Nekem le esik az állam Adala meg csak nevet . Le guggol Eli elé és megsimogatja a corgi füle tövét.
- Ő honnan jött Eli ?- kérdezi gyengéden .
- Itt szaladt a parton és megtaláltam . Kérlek  hagy tartsuk meg .- ekkor Eli felém fordul és kiskutya nézéssel néz rám . Ami agyon fura hogy a kutya is felém fordul és ugyan úgy néz rám mint Eli .
- Ez övön aluli hogy mind a ketten így néztek rám . – Adalához fordulok de már ő is ugyan így néz . – Ne kezd te is . Össze fogtatok ellenem .
- Apa meg engedte !- jelenti be ünnepélyesen Adala . Eli ugrál örömében és hozzám szalad majd combon ölel . Felveszem a karomba és felhúzom az egyik szemöldökömet .
- Anya tanította hogy a kiskutya nézés nálam mindig be válik ? – kérdezem pedig úgy is tudom hogy biztos hogy Adala tanította neki .
- Talán ő volt talán Héra néni …- ha nem Adala lenne az első tippem tuti Hérát mondtam volna . Adala megfogja a corgit és Eli felé fordul .
- Mi legyen a neve ?- kérdezi Elitől . A kislány az álla alá teszi az egyik kezét mintha nagyon gondolkodna .
- Bukta ! – mondja végül . Én döbbent arcot vágok amikor Adalára nézek ő csak mosolyog és megsimogatja Bukta fejét .
- Akkor menjünk haza . – mondja és elindulunk a kocsi felé . Néha el sem hiszem hogy ilyen szerencsés lehetek hogy két csodálatos nő van az életemben .

VÉGE

Continue Reading

You'll Also Like

186K 7.7K 40
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
119K 3.7K 53
Elizabeth King, 22 éves és a világ legnagyobb maffiájának a vezére. Egy álarcot vett fel már 4 éve amely által könyörtelen és szívtelennek látják az...
51.8K 2.8K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
5.9K 275 13
Az én nevem Adeline Jones egy elég hétköznapi lány. Hogyha szeretnéd végigkövetni milyen az amikor egy fiú küzd érted és mindent megtesz de a végén e...