Princ tame sa Istoka (Dublin...

By Pippa09

6.3K 341 41

Nicola Callahan se u djetinjstvu probijala kroz život kao kroz gusto blato sve dok joj se sa osamnaest godina... More

1. poglavlje
2. poglavlje
3. poglavlje
4. poglavlje
5. poglavlje
6. poglavlje
7. poglavlje
8. poglavlje
9. poglavlje
11. poglavlje
12. poglavlje
13. poglavlje
14. poglavlje
15. poglavlje
16. poglavlje
17. poglavlje
18. poglavlje
19. poglavlje
20. poglavlje
21. poglavlje
22. poglavlje
23. poglavlje
24. poglavlje
25. poglavlje
Epilog

10. poglavlje

246 12 0
By Pippa09


NICOLA

Grlila sam i ljubila blizance koji su na sve načine pokušavali pobjeći od mene, ali ja ih nisam mogla pustiti. Danas odlaze na Zapad na izlet i neće ih biti četiri dana. To je četiri dana previše bez njih dvoje. Ovo je prvi puta da se razdvajamo na ovoliko dugo. Znam da je to školski izlet i da će učitelji paziti na njih, ali to nije umanjilo ovaj strah u meni. Njih dvoje su bili uzbuđeni zbog ovoga puta, dok sam ja bila prestravljena. Uvijek smo bili zajedno, a sada se po prvi puta razdvajamo.

„Nicola, pusti nas", cvilio je Elliot. Nasmiješila sam im se oboma te sam ih još jednom poljubila u čelo. Osjetila sam nečiju ruku na svojoj kako me povlači.

„Dušo, ne idu u rat. Vratit će se za četiri dana", rekao mi je Daniel koji mi se jutros pridružio da ih isprati. Došao je i Lando što me je najviše iznenadilo i bila sam im obojici zahvalna što su trenutačno sa mnom. Mislim da bez veze paničarim, ali to su ipak bili moji mlađi brat i sestra i uvijek ću se brinuti za njih.

„Želim da mi se zabavite i nemojte upadati u nevolju."

„Zabavit ćemo se jedino ako nas pustiš da se ukrcamo u bus", rekla je Emma s dozom sarkazma. Zakolutala sam očima, a onda je još jednom privukla u zagrljaj dok je Elliot pobjegao prema busu.

„Ti znaš da ćemo se mi vratiti, zar ne?"

„Da, znam. Nedostajat ćete mi." Emma mi se nasmiješila te me je poljubila u obraz. Zgrabila je svoju torbu i dodala je vozaču koji ju je odmah ubacio u bunker. Lando, koji je sve do sada pričao sa učiteljima, također nam se pridružio. Ovio je ruku oko moga struka i mahnuo Emmi koja mu je uz osmijeh uzvratila. Emma je ušla u bus i sjela pokraj prozora kako bih je mogla vidjeti jednom kada krenu. Bila sam spremna odletjeti unutra i ponovno ih izljubiti, ali Lando kao da je to predosjetio, čvršće je ovio svoju ruku oko moga ramena. Odjednom je Elliot izletio iz busa i došao do mene te me je poljubio u obraz.

„Emma i ja želimo da se i ti također zabaviš. Zaslužila si." Suze su me zapekle u očima pa je Elliot brzo pobjegao u bus. Možda sam bila malo prestravljena što oni odlaze na četiri dana, ali sam također bila i uzbuđena jer imam slobodne dane i mogu ih provesti kako ja to želim. Nisam bila sama već duže od deset godina i definitivno će mi samoća dobro doći. Ali, meni koja sam naviknula imati galamu u stanu, sve će brzo dosaditi i tražit ću novu žrtvu da joj dosađujem. Pokraj sebe imam dvije.

Autobus je napokon krenuo pa su se blizanci zalijepili za prozore i mahali mi. Promatrala sam autobus sve dok nije nestao iza ugla. Osjetila sam kako me suze peckaju pa sam šmrcnula. Stvarno se smiješno ponašam, ali nisam si mogla pomoći.

„Hajde, vratit će se uskoro. Elliot ti je dobro rekao, sada se i ti možeš zabaviti", rekao mi je Lando i nježno me poljubio u tetovažu zbog čega sam osjetila trnce po cijelome vratu.

„Ovo je prvi puta da smo razdvojeni. Osjećaj je nekako čudan."

„Naviknut ćeš se već na to. Ovo je samo prvi izlet od mnogih."

„Njih dvoje su jedva zaspali noćas. Stvarno su bili jako uzbuđeni oko ovoga puta."

„Bit će njih dvoje dobro", rekao je Lando tiho. Promatrala sam njegove plave oči. „Kao što ćeš i ti biti dobro."

„Da, mislim da su njih dvoje hrabriji od mene kada je putovanje u pitanju." Daniel je nestao kada je i autobus otišao što me je iznenadilo. Lando i ja smo laganim korakom šetali do njegovoga auta kojim smo jutros došli. Želio nas je dovesti i bila sam mu zahvalna jer nisam bila sigurna da li bi njihove torbe stale u moj mali auto. Kada smo se selili, morala sam se tri puta vraćati po stale stvari.

„Što ćeš sada raditi?"

„Imam nekoliko sitnica za obaviti. Mislim da je Elliot imao pravo, imam slobodne dane i vrijeme je da ih dobro iskoristim. Ti se vraćaš na posao?"

„Da, moram obaviti nekoliko stvari u uredu pa moram svratiti do kluba i novog restorana." Kimnula sam glavom. Restoran će biti stvarno prekrasan jednom kada se otvori. Kada me je jučer odvezao ondje, ja sam doslovno ostala bez teksta. Lokacija je bila savršena, a unutrašnjost je bila prostrana i jednostavno prekrasna. A ono što me je najviše iznenadilo je kuhinja koja je bila ogromna. Uvijek sam sanjala da radim u takvoj savršenoj kuhinji i sad bi mi se to moglo ostvariti zahvaljujući ovome muškarcu. Ponudio mi je posao iako je dobro znao da može pronaći nekoga puno iskusnijeg od mene. Ali on nije odustao od ideje da ja radim kao glavna kuharica u njegovome restoranu i bila sam mu iskreno zahvalna na povjerenju.

„Dobro. Mogu ti se javiti ako mi bude dosadno?"

„Naravno da mi se možeš javiti. Ali sumnjam da će ti biti toliko dosadno."

„U redu, onda. Vidjet ćemo se poslije. Večeras ti kuham nešto posebno i treba mi moj pomoćnik."

„Veselim se tome", rekao je tiho na moje usne. Nježno me je poljubio i kada sam se htjela odmaknuti, čvrsto me je poljubio i tako sam se zalijepila za sjedalo u autu. Nisam se željela pomaknuti kada sam ga osjetila ovako blizu. Jučer sam došla u njegov ured jer sam željela razgovarati sa njime. Nisam bila niti malo spremna pustiti ga, ali me je on iznenadio kada mi je rekao da ni on mene ne želi pustiti. Još uvijek osjećam krivnju što sam sumnjala u njega, ali me je on uvjerio da se više nemam razloga osjećati krivom. To zrno krivnje će uvijek živjeti u meni dok ne budem spremna da ju napokon pustim.

„Hajde dok te nisam zarobio kod sebe."

„Nekako mi se sviđa ta ideja", rekla sam i vragolasto mu se nasmiješila. Lando se tiho zahihotao te me je još jednom kratko poljubio. Izašla sam iz njegovoga auta pa sam mu mahnula i nestala u zgradi. Ušla sam u svoj previše tihi stan i stala sa rukama na bokovima. A što ću sada? Nisam imala što raditi. Nemam pojma niti zašto sam rekla Landu da imam nekoliko sitnica za obaviti kada nisam imala što raditi. Mogla sam pozvati Daniela na druženje, ali sam bila nekako uvjerena da je bio posve zauzet. Ako ne poslom, onda Samom. Njima dvojici je stvarno jako dobro išlo i jedva čekam da mi se Daniel smiluje i službeno me upozna sa Samom.

Duboko sam udahnula te sam odbacila svoje stvari na kauč. Odlučila sam malo počistiti stan iako je bio čist. Ali nekako sam morala ubiti vrijeme inače ću poludjeti. Ne sjećam se kada sam zadnji puta imala slobodan dan. Ako sam ga i imala, slobodne dane sam provodila sa blizancima i moji dani su uvijek bili ispunjeni veseljem i smijehom. Sada je bilo previše tiho u stanu i na tu tišinu nisam nikako naviknula.

Upalila sam glazbu kako bih barem donekle razbila tišinu pa sam se bacila na čišćenje kuhinje. Glazba je treštala dok sam ja okolo plesala i čistila. Glazba me je potpuno opustila pa sam izbacila sve brige iz sebe i samo se prepustila. Ljuljala sam se sa metlom u ruci i glasno pjevala.

Lando mi je večeras dolazio na večeru i bila sam uzbuđena zbog toga. Nas dvoje ćemo napokon provesti večer malo sami i zbog toga sam bila tek mrvicu nervozna, ali i uzbuđena. Nisam očekivala da će se nešto dogoditi večeras među nama, ali željela sam biti spremna. Nas dvoje smo sada dobri, on više ne želi pobjeći od mene, a ja ga više nikada neću pustiti.

Jučer kada sam mu došla u ured, bio je strašno bijesan zbog svoje majke. Tu ženu još uvijek nisam vidjela i bojim se da kad je negdje vidim, da ću je udaviti. Toliko zla je nanijela svojim sinovima, a ona im se i dalje vraća i to ne zbog toga što ih voli, ne, nego zato jer joj trebaju proklete pare. Daniela i dalje ignorira dok starijem sinu želi izvući svaki cent koji ima. Ta žena ima dva prekrasna sina i ona toga uopće nije svjesna.

I zato sam zatekla Landa bijesnog i željela sam učiniti sve u svojoj moći da mu ugasim tu ljutnju potaknutu zbog te žene. Nas dvoje smo bili donekle slični jer, unatoč tome što je moje djetinjstvo bilo sretno zbog mame i tate kojega sam voljela, kasnije se pretvorilo u pravi pakao. Ali dok sam ja bila sasvim sama, Lando je imao svoga brata i strica koji se brinuo za obojicu. Ja sam tek prije deset godina dobila blizance i više nisam bila toliko usamljena. Živjela sam u onoj prokletoj kući koju je moj otac uništio zajedno sa Annom sve dok napokon nisam dobila priliku da se odselim što dalje od te kuće.

Ponekada se pitam gdje je Edward upravo sada. Da li se još uvijek opija ili se opio do smrti? Nitko mi nikada iz policije nije došao i obavijestio me o njegovoj smrti što znači da je još uvijek živ samo što se očito negdje sakrio. Da li sam ga ikada htjela potražiti? Možda jednom sam pomislila na to, ali sam brzo tu ideju izbacila iz glave. Nakon što mi je prepisao skrbništvo nad blizancima, pokupio je nešto svojih stvari, ostavio je Annu i djecu i samo se izgubio. Anna je još neko kratko vrijeme bila u gradu, a onda je i sama nestala. Dobila je posebnu dozvolu i otišla je u Centar. Još uvijek ne znam kako je to izvela, ali bilo mi je drago što više nije ovdje s nama. Blizancima ne treba ta pijana guzica da im smeta i da ih plaši.

Ponekada bih se sjetila svoga oca, onakvog kakav je prije bio. Uvijek nasmijan, uvijek veseo i uvijek se igrao sa mnom. Iako bi uvijek došao sa posla umoran, našao bi vremena za igru sa mnom. A onda se sve promijenilo kada smo ostali bez mame. Postao je otac kojega nisam poznavala. Postao je Edward, više nije bio moj tata.

Zastala sam na trenutak kako bih predahnula te sam se osvrnula po čistoj kuhinji i zadovoljno se nasmiješila. Još sam očistila svoju sobu kao i sobe od blizanaca te sam se umorno bacila na kauč. Zagledala sam se u strop i za kratki trenutak, tišina me je ponovno obavila. Glazba je prestala i više se nije ništa čulo osim moga disanja. Ova tišina me izluđuje i bojim se da ću si počupati kosu od dosade. Nisam naviknula samo sjediti i ne raditi ništa. Cijelog svog života sam bila u pokretu i sada me ovo mirovanje ubija. Dohvatila sam mobitel i nekoliko trenutaka promatrala Landovo ime, spremna ga nazvati. Nisam željela njemu smetati iako je meni bilo dosadno. On je ipak imao posla preko glave jer je jučer proveo cijeli dan sa mnom i nije ništa obavio posla. Sjećam se svih onih nakupljenih fascikala na njegovom stolu.

Ustala sam se i pokupila vreće za smeće koje sam napunila te sam zgrabila kaput i torbicu i krenula van. Odlučila sam malo prošetati kako bih nekako ublažila dosadu. Čak sam se i poželjela vratiti na posao, ali ipak nisam toliko luda. Već ću nekako naći zabavu.

Bacila sam vreće u kontejner i zastala u pokretu kada sam ugledala gospođu Stones. Trpala je veliki kofer u nekakav auto crvene boje. Okrenula se da ubaci i drugi te je shvatila da je promatram.

„Ti si kriva za ovo, kučko mala!", bijesno je prosiktala. Zbunjeno sam je promatrala.

„Nisam vam ništa napravila. Što god da se dogodilo između vas i gospodina Gallaghera, to se mene ne tiče."

„Sad te se ne tiče kada si napravila golemu štetu."

„Nisam ja krala od drugih ljudi, gospođo Stones", rekla sam s dozom sarkazma. Njezine nosnice su se bijesno raširile. Nekako imam osjećaj da sam joj bliže, pogodila bi me onim koferom u glavu. Bila je dovoljno bijesna da ga podigne iznad sebe i pogodi me njime.

„Jebi se!", prosiktala je i okrenula mi leđa. Poželjela sam joj uzvratiti jednakim riječima, ali sam se suzdržala. Netko je morao biti zreliji od nas dvije i prokleta bila ako to ne budem ja. Okrenula sam joj leđa te laganim korakom krenula prema parku. Izvukla sam mobitel i nazvala Landa. Javio se nakon drugog zvona.

„Jesi li znao da gospođa Stones seli iz svoga stana?", upitala sam ga bez uvoda. Prešla sam preko ceste i krenula prema parku. Izbjegavala sam pse koji su trčkarali okolo dok su njihovi vlasnici pričali u krugu. Izgledali su kao neki kult što me je nasmijalo.

„Ne, nisam to znao. Rekao sam joj da može ostati", rekao je. „Što je smiješno?"

„Moje lude misli", rekla sam i odmahnula rukom kao da nije važno iako me on nije mogao vidjeti. „Sada sam je susrela ispred zgrade, ljubazno me je pozdravila i nastavila sa trpanjem svojih stvari u auto."

„A pretpostavljam da je tebi dosadno?", upitao me je kroz smijeh. Sjela sam na jednu klupu daleko od gužve u parku. Iako je vani još uvijek bilo strašno hladno, park je bio pun ljudi.

„Užasno mi je dosadno. Izašla sam malo u park da ne bih u stanu počela udarati glavom. Ili da se ne bih slučajno potukla sa gospođom Stones." Lando se nasmijao. Promatrala sam ljude iz daljine. Voljela sam ovaj park i ovdje sam uvijek dolazila sa svojom mamom. Uvijek bismo promatrale ljude i izmišljale bismo njihove živote. Ta je uspomena sada tako daleko, ali će uvijek biti u mome srcu.

„Zašto me nisi odmah nazvala?"

„Zato što ti imaš svoga posla, Lando i nisam ti željela smetati."

„Rekao sam ti da mi ti uvijek možeš smetati." Nasmiješila sam se. Bože, bio je baš tako divan. Kao da sam upoznala neku sasvim drugu osobu od one koju sam upoznala one večeri kada sam vikala na njega. Sasvim sam sigurna da je uvijek bio ovakav samo što se skrivao od ljudi. A meni je drago što mi je dao uvid u pravoga Landa.

„Lijepo od tebe. malo ću prošetati parkom pa svratiti na ručak negdje u gradu. Tvoj brat i dalje odbija upoznati me sa Samom."

„Nisi jedina, dušice", rekao je nekako čudno. Zvučao je kao da se čuo na dvije strane pa sam se osvrnula i ugledala ga nedaleko mene. Nasmiješila sam mu se.

„Otkud ti?", upitala sam ga još uvijek na mobitel. On je krenuo prema meni laganim korakom pa sam ga odmjerila od glave do pete. I dalje je bio obučen u sasvim crnu odjeću što je bilo seksi, ali pitala sam se kako bi izgledao u nečemu malo svjetlijem.

„Došao sam te spasiti od dosade", rekao je blizu mene. Prekinula sam i ubacila mobitel u svoju torbicu te sam stala ispred njega. On je odmah spustio svoje tople usne na moje. Duboko sam udahnula njegov poznati miris.

„Ti si definitivno najbolji dečko ikada", rekla sam tiho na njegove usne. Njegove usne su se uvile u prekrasan osmijeh zbog čega je moje srce počelo snažno udarati. Obožavala sam kada se smiješio jer je to činio tako rijetko, ali uvijek je meni poklanjao te svoje rijetke osmijehe. Osjećala sam se nekako posebno zbog toga.

„Stvarno jesam", rekao je hrapavo. Još me je jednom kratko poljubio. „Što ti se radi?"

„Nemam pojma. Nisam imala ništa u planu, sjećaš se?"

„Netko očito nikada nije imao slobodan dan", rekao je kroz smijeh. Njegova prsa su zavibrirala uz moje tijelo i tu vibraciju sam osjetila po cijelome tijelu.

„Jesam, ali sam onda imala blizance uz sebe pa smo dane provodili zajedno."

„U redu, smislit ćemo nešto." Nježno me je poljubio te smo se lagano počeli šetati po parku. Glave su se okretale za nama zbog čega sam osjetila malu neugodu. Nisam naviknula na to da me ljudi stalno gledaju, ali sada sam u društvu najpoznatijeg i najzgodnijeg neženje u gradu i zbog toga sam na meti svih pogleda.

„Samo ih ignoriraj", rekao mi je na uho kada je osjetio moju napetost. Kiselo sam mu se nasmiješila. „Što si radila dok nisi izašla iz stana?"

„Čistila sam po stanu, a onda mi je ponovno postalo dosadno."

„Moramo to što prije promijeniti." Zagledala sam se u malu djevojčicu od nekih pet, šest godina i njezinoga tatu kako je tješi jer je pala. Nježno joj je poljubio dlan koji ju je očito bolio i zbog toga se ona nasmiješila. Osjetila sam ubod ljubomore jer ja to više nisam imala jednom kada je moj otac počeo piti. On je i zaboravio da ja postojim i morala sam sama vidati svoje rane i brinuti se za sebe.

„Jesi li dobro?", upitao me je kada se tišina među nama nastavila. Shvatio je gdje gledam pa me je nježno poljubio u sljepoočnicu. „O čemu razmišljaš?"

„O Edwardu", rekla sam mu iskreno. „Bio je dobar tata dok se nije predao alkoholu."

„Blizanci znaju sve o svojim roditeljima?"

„Oh, da. Nisam im željela ništa skrivati pa sam im sve rekla. Od toga dana više nisu pitali za njih."

„Da li si ikada poželjela potražiti svoga oca?"

„Pomislila sam na to možda svega pet sekundi i brzo odustala od toga. Da je on želio, on bi potražio mene i blizance. Sve si više mislim da možda nije niti želio biti tata." A to je ono što me najviše boli. Nije tako prije izgledalo kada je mama još uvijek bila živa, ali kasnije je zaboravio na mene, potpisao mi je papire za skrbništvo nad blizancima najbrže što je mogao i odmah nakon toga je nestao. Kao da se želi riješiti nas što je prije moguće. Ali to je bila njegova zavrzlama u koju se uvukao sa Annom, ali je brzo sve ostavio za sobom.

„Uvijek ću mu biti zahvalna na blizancima, uvijek, ali druge stvari ne mogu zaboraviti."

„Da li te je ikada tukao?"

„Bože, ne. Nikada nije digao ruku na mene jer tako bi mi dao do znanja da zna da ipak postojim. Možda bi i meni bilo lakše da me je tukao pa bih ja znala da on zna da postojim", rekla sam tiho i zadrhtala. „Kriste, ne znam niti što pričam."

„Ne, potpuno te razumijem. Željela si barem nekakav dokaz da tvoj otac zna da si i ti tu."

„Tako je", rekla sam tiho. Zastali smo daleko od gužve pa me je okrenuo prema sebi. „Uvijek sam bila nevidljiva za njega. Pojeo bi ono što bih skuhala i nastavio sa druženjem sa svojim porocima. Naša kuća je bila leglo pijanaca i drogeraša."

„Bože, Nicola. Gdje si ti bila za to vrijeme?"

„U svojoj sobi, zaključana. Jednom...." Zastala sam jer nisam znala kako da nastavim ovu priču. Drhtala sam i Lando je to primijetio pa me je privukao u zagrljaj. Naslonila sam svoju glavu na njegova prsa i pod uhom sam čula njegovo srce koje je snažno udaralo.

„Što se dogodilo?", upitao je napeto. Ovila sam svoje ruke oko njega jer mi je trebao nekakav oslonac, trebao mi je Lando.

„Jednom sam došla iz škole kući koja je bila puna pijanaca i drogeraša. Ništa što već nisam bila vidjela i odmah sam pobjegla u svoju sobu. Ali sam se zaboravila zaključati i jedan idiot me je pratio. Htio me je....." Odmaknula sam se od njega i dlanovima protrljala lice dok me je sjećanje potpuno obuzimalo. Ja na svome krevetu. Muškarac koji upada u moju sobu. Ljigavo mi se smiješi. Baca se na mene i pokušava strgnuti hlače sa mene. Ja koja vrištim, ali nitko me ne čuje jer je u kući bilo glasno. Trgnula sam se i zadrhtala. Osjetila sam tople prste na svome obrazu. Nisam niti shvatila da plačem dok mi Lando nije obrisao suze.

„Htio me je silovati", rekla sam tiho, drhtavo. Lando je drhtavo izdahnuo te sam se naslonila na njega. „Vrištala sam i zapomagala i mislila sam da će ovaj kreten uspjeti u svome naumu sve dok ga netko nije dignuo sa mene. Nije bio moj otac, ne. Nego je to bio detektiv Monaghan. Netko je prijavio buku i on je došao kako bi ih sve rastjerao i čuo je mene gdje vrištim. Moga oca je odveo na triježnjene u pritvor, a ja sam tu noć spavala kod njegove kuće. Njegova žena je bila stvarno jako ljubazna i samo zbog nje sam tu večer mogla spavati."

„Jebote!", rekao je Lando ljutito. Odmaknuo se od mene dovoljno da me pogleda. „Tvoj otac je jebeni kreten! Udavio bih ga da ga sada negdje vidim!"

„On nije niti bio svjestan onoga što mi se moglo dogoditi. Kada se otrijeznio, detektiv Monaghan mu je rekao što se dogodilo i od tada više nije dovodio društvo u našu kuću."

„Nije ti se ispričao?"

„Ne, nikada. Mislim da ga nije bilo niti briga za to što mi se moglo dogoditi", rekla sam sjetno. Nakon toga dana sam još više zamrzila svoga oca. Imala sam dvanaest godina i učinila sam sve u svojoj moći da se potrudim u školi, da nađem nekakav posao i da se napokon odselim iz te proklete kuće. I kada sam napokon skupila dovoljno para da unajmim vlastiti stan, otišla sam odande. I nisam vidjela Edwarda sve dok me nije obavijestio da je Anna trudna. Bio je prestravljen i htjela sam ga poslati do vraga, ali sam se sjetila tog nevinog djeteta i nisam ga mogla ostaviti sa njima. Kasnije smo saznali da su ipak blizanci i moja briga se još više povećala. Jedva sam natjerala Annu da ostane čista tijekom tih devet mjeseci kako bi blizanci bili rođeni zdravi. Tijekom tih devet mjeseci, Edwarda nije bilo u blizini i morala sam se sama brinuti o nervoznoj Anni kojoj je nedostajala droga. A onda kada su blizanci došli, vratila sam se skupa s njima u svoj stan. I od tada ih nisam više nikada vidjela.

„Jebeni idiot! Nitko to nije zaslužio, a ponajmanje ti koja si cijelog života živjela u paklu! Da sam ja bio na tvome mjestu, ja bih ga udavio na spavanju!" Tiho sam se nasmijala te sam ga nježno pomilovala po obrazu. Niti sama ne znam koliko puta sam poželjela da Edward umre, da me ostavi samu. Lakše bih onda disala da njega nije bilo, ali onda bih se uvijek sjetila blizanaca. Oni su jedina dobra stvar koja je došla iz tog kaosa i zahvalna sam na tom malom blagoslovu.

„Zašto te Monaghan nije odveo od njega?"

„Htio je zvati socijalnu službu, ali mu ja nisam dala. U to vrijeme sam se još uvijek uvjeravala da me Edward treba, ali sve što je on trebao je još jedna boca i bijela linija."

„Kriste, dušice, prošla si kroz pravi pakao, ali si se jebeno izborila za sebe. Rekao sam ti da si borac, a tvoje djetinjstvo je dokaz tome."

„Toga dana sam shvatila da nikada ne smijem odustati od borbe. Da ću se boriti protiv svih za svoju obitelj. Blizanci su jedino dobro što je izašlo iz toga kaosa i za njih sam spremna na sve."

„Stvarno jesi. To si mi dokazala one večeri kada si ušla u moj ured i počela režati na mene."

„Ja ne režim", rekla sam kroz smijeh. Lando se nasmiješio te je ovio svoje ruke oko mene. Naslonio je svoje čelo na moje.

„Definitivno režiš. I to je nevjerojatno seksi." Glasno sam se nasmijala te sam ga nježno udarila po prsima i ostavila svoj dlan na njegovim prsima gdje je njegovo srce snažno udaralo. Preklopio je moj dlan svojim zbog čega sam osjetila toplinu koja me je potpuno obavila. Oblak moje prošlosti se u potpunosti rasprsnuo iznad mene i sada me je ponovno obasjala svjetlost.

„Idemo li kuhati?", upitala sam tiho na njegove usne. „Želim ti napraviti nešto za ručak."

„Obožavam kada mi kuhaš. Znaš, volio bih kada bih ti mogao i sam nešto napraviti za jesti."

„Šteta je što ne znaš kuhati. Nisi uzimao lekcije poput svoga brata", rekla sam šaljivo. Lando je uz smijeh odmahnuo glavom te me je nježno poljubio. Prepustila sam se njegovim poljupcima dok se iskra budila u meni.

„Moraš li na posao?"

„Ne moram. Ja sam šef, sjećaš se?"

„Da, šefe", rekla sam kroz smijeh. „Ali nemoj mene kriviti kada ti se nakupi papirologije koju moraš riješiti."

„Trenutačno me papirologija ne zanima niti najmanje."

„U redu, onda idemo kuhati", rekla sam uzbuđeno. Landove oči su bljesnule te me je još jednom kratko poljubio. Povukao me je prema izlazu iz parka odakle su nas pratili još nekoliko znatiželjnih pogleda, ali ovoga puta nisam osjetila neugodu niti napetost. Ovaj muškarac ih je otjerao od mene.

Ušla sam u svoj stan te sam bacila pogled u hladnjak. Izvadila sam nekoliko namirnica koje će mi biti potrebne za brzinski ručak. Lando me je pozorno pratio svojim plavim očima dok sam se kretala po kuhinji.

„Otvori mi ovu staklenku, molim te." Pružila sam mu staklenku rajčice koju je on stručno otvorio i kada sam je željela uzeti od njega, staklenka mi je kliznula iz prstiju. On ju je uhvatio u letu, ali nas je oboje poprskao. Smijala sam se glasno dok je rajčica kapala sam moje i njegove majice. On me je zabavljeno pogledao.

„Ovo si namjerno napravila."

„Da, jesam jer te tako strašno želim vidjeti bez majice."

„Samo si mi trebala reći, dušice." Svukao je svoju crnu majicu dugih rukava i odbacio je negdje iza mene. Opčinjeno sam promatrala njegovo razvijeno tijelo koje je bilo puno mišića. Nekoliko tetovaža je krasilo njegova prsa. Podignula sam svoje prste te sam pratila njegove tetovaže. Lando je usisao zrak kroz zube kada sam ga taknula. Nježno sam ga prstima milovala i zrak među nama je zaiskrio. Pogledala sam ga u oči koje su gorjele. Osjećala sam sam kako se leptirići bude u mome stomaku dok sam ga prstima i dalje milovala po mišićavom tijelu. Ruke su mu bile snažne i mišićave i zamislila sam ih oko sebe. Zamislila sam Landa iznad sebe i to njegovo zanosno tijelo na sebi.

Grickala sam svoju donju usnicu dok sam ga promatrala. A onda sam i sama učinila jednaku stvar i skinula svoju prljavu majicu. Imala sam nekoliko ožiljaka po trbuhu, ali ih nisam imala poriv skrivati kao što sam to prije činila. Željela sam da me Lando vidi cijelu, potpuno ogoljenu.

Njegove plave oči su se blago raširile te me je vatreno odmjerio. Oči su mu se na trenutak zadržala na mojim punim grudima. Počela sam duboko disati kada je podignuo jednu svoju ruku i kažiprstom počeo kliziti mojim tijelom, od vrata prema dugmetu na mojim hlačama. Osjećala sam se kao da gorim tu gdje me je dotaknuo. Kao da je ostavio trag koji se potpuno zapalio i sada sam se pretvarala u goruću olupinu.

Pogledao me je u oči kao da me je tražio dozvolu pa sam kimnula glavom. Otkopčao je dugme na mojim hlačama i odjednom zastao. Htjela sam protestirati to što je stao kada se odjednom bacio na koljena ispred mene i počeo ljubiti ožiljke na mome trbuhu. Bili su to sitni, blijedi ožiljci koji su mi ostali od nesreće u kojoj sam izgubila svoju mamu. A Lando me je ljubio kao da je obožavao svaki dio mene. Njegov topli jezik je klizio mojom kožom te se uspeo do moga vrata gdje me je gricnuo. Napokon je poljubio i moje usne i potpuno sam mu se predala. Duboko me je poljubio zbog čega sam zadrhtala. Izgubila sam se u njegovome naručju pa me je Lando podignuo i počeo me negdje nositi. Ubrzo sam osjetila svoj madrac poda mnom i Landa iznad mene.

Odvojio je usne od mojih kako bi me ljubio po vratu te se poljupcima spustio do mojih grudi. Oslobodio ih je grudnjaka te ga je bacio nekuda iza sebe. Jednu moju napetu bradavicu je uvukao u svoja topla usta te je snažno zasisao. Uvila sam svoja leđa i zgrabila ga za glavu i tako ga držala blizu sebe. Osjećala sam njegovu toplu kožu pritisnutu od sebe zbog čega sam gorjela. Zastenjala sam kada je i drugu bradavicu usisao. Uvijala sam se pod njime.

Rukama sam prešla preko njegovim razvijenih i snažnih leđa te sam ih spustila na njegove hlače. Našla sam dugme i zatvarač pa sam ih otkopčala. Vukla sam njegove hlače dolje te sam frustrirano zastenjala kada su zapele. Lando mi se nasmiješio te se odmaknuo od mene. Polako je skidao svoje hlače kao da je želio da uživam u prokletoj predstavi. A ja sam definitivno uživala. Svukao je svoje hlače i bokserice i njegova erekcija je stršala onako velika i debela pa sam ostala bez riječi. Oblizala sam svoje suhe usne.

Uzbuđenje se povećalo kada je skinuo moje hlače zajedno sa gaćicama te se ponovno vratio na mene. Ljubio me je po grudima i vratu te me je strastveno poljubio. Rukama sam prelazila preko njegovoga tijela dok sam se uvijala pod njime. Njegova erekcija me je bola pa sam je uhvatila u svoje ruke i prešla svojoj rukom nekoliko puta preko njegove impresivne erekcije. On je zastenjao te je rukama prešao preko moga tijela. Jednim prstom je prešao preko moga međunožja te je jedan prst uvukao u mene. Zastenjala sam i pomaknula se ususret njegovome prstu koji je ubrzo nestao. Lando se nagnuo prema mojoj komodi odakle je dohvatio kondom i stavio ga na svoju erekciju. Njegov prst je zamijenilo nešto puno veće zbog čega sam ostala bez daha.

Lando se polako gurao u mene, sve više i više dok nije ušao skroz do kraja. Promatrali smo se bez riječi i bez daha dok sam se navikavala na njegovu veličinu. A onda se napokon pomaknuo. Poljubio me je strastveno dok se pomicao u meni i na meni. Stenjala sam dok sam ga noktima grebala po leđima, sigurna da će mu ostati tragovi, ali samo zbog toga sam postala još više uzbuđena. Pomicala sam se ispod njega, željena poletjeti zajedno sa njime. Osjećaj je bio izvanredan, potpun. Osjećala sam ga posvuda oko sebe.

Njegovi prodori su ubrzali i osjećala sam kako udara u onaj zid koji je vrištao za oslobođenjem. Lando je zarotirao svojim kukovima zbog čega je udario u onu točku pa sam zakolutala svojim očima i zastenjala. Val se prenosio mnome, jahala sam na njemu, spremna skočiti. Nešto se budilo u meni, nešto što je davno zaspalo i vrištalo je za slobodom. A onda je Lando pogodio onu slasnu točku pa sam vrisnula i počela se tresti pod njime. Letjela sam i letjela sve dok se nakon vremena nisam napokon spustila na zemlju. Lando je svršio uzvikujući moje ime. Još se nekoliko puta pomaknuo na meni te me je počeo lijeno ljubiti. Milovala sam ga po leđima, dok su se valovi orgazma smirivali zajedno sa mnom. Lando se odvojio od mene i otišao do kupaonice te se brzo vratio i povukao me na sebe. Milovao me je usnama i rukama kao da se i on mene nije mogao zasititi kao ja njega.

„Sviđa mi se ova lekcija iz kuhanja", rekao je promuklo. Tiho sam se nasmijala. Pogledom sam pratila sve njegove tetovaže na desnoj ruci kao i na prsima. Bile su tako neobične, ali opet tako prekrasne i jednostavne baš poput njega. Ljubila sam one na prsima zbog čega je on iznenađeno zasiktao.

„Uvijek sam tu da te malo podučim kuhanju", rekla sam šaljivo. On mi se nacerio te me je prevalio na leđa i počeo me strastveno ljubiti. Ubrzo sam potpuno zaboravila da mi je danas bilo dosadno i da sam ostala potpuno sama. Jer ipak nisam bila sama toliko koliko sam ja to mislila. Lando je ispunio svaki mogući kutak mojih misli i utažio je moju želju. Pa koliko toliko jer ću uvijek biti željna ovoga muškarca.

Continue Reading

You'll Also Like

56.7K 1.4K 30
"Trebalo mi je tako mnogo da ga prebolim. Toliko isplakanih suza i pogaženih riječi da bi se on sada samo tako vratio?! Neće moći Victore, jer ja viš...
101K 3.1K 20
Eliot & Dijana Sve je počelo od jednog jedinog milimetra koji je trebao da predstavlja početak novih sladunjavih i avanturističkih poglavlja u životu...
144K 6.2K 30
U carstvu njezine samoće nije bilo mjesta za druge sve dok se nije pojavio on. Arogantan, bezobrazan i nadasve zgodan.... Cover- Aneta d. Dorian
18.5M 795K 107
Gaslight is now published as a Wattpad Book! As a Wattpad reader, you can access both the Original Edition and Books Edition upon purchase. ...