Gyűlölöm hogy szeretlek

By N0nom09

34.1K 1K 19

" A mosdókagyló melletti kis részre mutat azt jelezve hogy üljek fel oda . Nem akarok vele veszekedni ezért i... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
❗Fontos dolog ❗
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizenhetedik fejezet
Tizennyolcadik fejezet
Tizenkilencedik fejezet
Huszadik fejezet
Huszonegyedik fejezet
Huszonketedik fejezet
Huszonketedik fejezet
Huszonharmadika fejezet
❗Fontos dolog ❗
Huszonötödik fejezet
Huszonhatodik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonnyolcadik fejezet
Harmincadik fejezet
Harmincegyedik fejezet
Harminckettedik fejezet
Harmincharmadik fejezet
Harmincnegyedik fejezet
Harmincötödik fejezet

Huszonnegyedik fejezet

731 26 2
By N0nom09


Adala Borbáth szemszöge

Nilsz szobájában vagyunk és az ágyon fekszünk , fejét a hasamon pihenteti . Miután végeztünk a reggelivel akkor jöttünk be a szobába . Mindketten csendben élvezzük a pillanatot . Hirtelen az ajtó kicsapódik én ijedtemben ugrok egyet míg Nilsz legurul az ágyról és a földre esik . Döbbentek nézek felváltva Héra dühöngő és Matteo szórakozott alakjára . Héra szemei villámokat szórnak , nagy léptekkel közeledik az ágy mellett fetrengő Nilsz felé . Matteo válla rázkódik és a hasát fogva próbálja visszafogni a nevetését . Héra megáll Nilsz előtt .
- Ti hogy ker…- Nilsz belekezd de nem tudja befejezni mert Héra oldalba rúgja .  Nekem kikerekedik a szemem , Matteo hangos nevetésben tör ki , Nilsz az oldalához kap és elfolyt egy szitkozódást .
- Ezt azért mert tudom hogy mi történt a baleseten . És előre ha bántani mered . Jól jegyezd meg Beck , egyszer megtalállak és kiheréllek . – Héra veszedelmes ha dühös . Csend borul a szobába . Nilsz egy kicsi meglepettség látszik , Matteo pedig mintha csodálattal nézne a barátnőmre . De én fent akadok az előbb hallottakon , hogy értette hogy tudja mi történt a baleseten ?
- Mire gondolsz pontosan hogy tudod mi történt a baleseten ? – kérdezem tőle , de inkább tőlük . Egy pillanatra összenéznek mind a hárman .
- Semmire .- egyszerre mondják . Titkolnak valamit , de még nem tudom hogy mit .
- Mindegy , Nilsz esetleg haza tudnál vinni ? – kérdezem és lenézek az ágy mellé .
- Persze .- egy hamiskás mosolyt villant rám .

Egész úton csendben voltunk . Mind a ketten gondolatainkkal foglalkoztunk . Aztán hirtelen eszembe jutott a motorom . Kezemet a hajamba vezettem és tépni kezdtem a hajamat .
- Ne , ne , ne !  Ó basszus ! – motyogta magamba . Pirosra váltott a lámpa így megálltunk . Nilsz rám nézett ezek szerint túl hangosan szitkozódtam . Felvonta az egyik szemöldökét de valami még csillogott a szemébe amit nem tudtam megfejteni .
- Mi az ? – kérdezte .
- A motorom . Otthagytam a bárnál . Pedig pont új volt . Akkora egy hülye vagyok . – még mindig a hajamat téptem . Nilsz lustán elmosolyodod és megfogta a kezemet . Ujjait az ujjaimra fonta és biztatóan megszorította .
- Adala nyugodj meg . Matteo már haza vitte neked a motort . Ezen ne fájjon a fejed . – még mindig mosolygott amikor vissza fordult az út felé mert közben átváltott zöldre a lámpa . A kezemet még mindig nem engedte el . Lenéztem összefont ujjainkra és elpirultam . Nem szóltam semmit míg meg nem érkeztünk a házhoz . Ott mind a ketten kiszálltunk a kocsiból . Szótlanul tettük meg az ajtóig az utat . Előkeresetem a kulcsaimat és kinyitottam volna az ajtót ha nem lett volna eleve nyitva . Elfogott egy kicsi félelem hogy lehet hogy betörtek hozzánk . Nilsz- szel találkozott a pillantásunk . A háta mögé húzott , az egyik kezét az oldalamhoz emelete hogy ezzel is védjen míg a másik kezével kinyitotta az ajtót . Csak a válla fölött láttam hogy ki is az a személy . Nem kicsit döbbentem le .

- Szia Adala !

Sziasztok! Elsősorban bocsánat hogy ennyire későn hozom az új részt. Nagyon köszönöm hogy ennyien olvassátok a munkámat , csodálatosak vagytok !🥰❤️ Az új részre nem kell most majd annyit várni  és bocsánat hogy ez a rész is rövid lett . Ha tetszik a történet szívezz vagy kommentelj

Continue Reading

You'll Also Like

42.7K 2.6K 22
Goromba. Arrogáns. Öntelt. Devin McCarthy akarata ellenére kezdte meg az új tanévet egy ismeretlen városban. Nem akart elköltözni, de egy félresikerü...
158K 5.5K 38
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek azért hogy hogy a lán...
227K 7.7K 34
•Befejezett• ,,-Mutasd hol fáj az oldalad.-Kértem, mire felhúzta a pólóját. Egy nagyon kicsi folt látszódott az oldalán, gyengéden oda nyúltam, és vé...
10.3K 813 23
Sokszor érezzük úgy, hogy az a bizonyos kötelék végleg elszaladt. Végleg vége mindennek, viszont az Élet vagy a Sors alakítását nem lehet semmibe ven...