Gyűlölöm hogy szeretlek

By N0nom09

21.2K 777 18

" A mosdókagyló melletti kis részre mutat azt jelezve hogy üljek fel oda . Nem akarok vele veszekedni ezért i... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
❗Fontos dolog ❗
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizennyolcadik fejezet
Tizenkilencedik fejezet
Huszadik fejezet
Huszonegyedik fejezet
Huszonketedik fejezet
Huszonketedik fejezet
Huszonharmadika fejezet
Huszonnegyedik fejezet
❗Fontos dolog ❗
Huszonötödik fejezet
Huszonhatodik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonnyolcadik fejezet
Harmincadik fejezet
Harmincegyedik fejezet
Harminckettedik fejezet
Harmincharmadik fejezet
Harmincnegyedik fejezet
Harmincötödik fejezet

Tizenhetedik fejezet

497 20 0
By N0nom09


Héra Kemenater szemszöge

Matteo észre vessz és arrébb megy hogy én is el férjek .
- Mi az állás ?- kérdezem tőle .
- Adaláék nyerésre állnak . Nem láttad Nilszt ? – kérdezi .
- Nem , nem láttam . Amúgy te tudod mi a szándéka Adalával kapcsolatban ?
- Gőzöm sincs . Mind a ketten kész rejtélyek . Nem lehet rajtuk ki igazodni . NÉZD ! – kiállt fel , először meg ijedek hogy mi történik de meg nyugszok . Adala nem hagyta hogy a labda a földre érjen így az ellenfél nem szerzett pontot . Adaláék nyernek . Mindenki ujjong és tapsol . Mi fogjuk magunkat és le rohanunk a pályára . Adala örömében ugrál . Nilszt pillantom meg meg a pálya végében . Adala felé tart . Érzem hogy ebből még baj lesz .
Adala Borbáth szemszöge

Sikerült ! Nyertünk ! El sem hiszem hogy sikerült . Örömömben ugrálok és a társaimmal ünneplek . A meccs végén a két csapat kezet fog egymással . Amikor Rachelel fogok kezet nagyon erősen meg szorítja a kezem , felszisszenek és elkapom a kezem . Győztes mosoly jelenik meg ajkán . Érzem hogy még ennek nem ez lesz a vége . Mindenkivel kezet ráztam majd Héráékat kezdem el keresni a szemmel , de nem őket találom meg hanem ŐT. Büszke mosoly terül az arcára . Tartjuk a szemkontaktust miközben felém közeledik . Nem értem és nem is akarom érteni hogy mit akar . Neki van barátnője ! És még sokkal jobb mint én . Engem nem lehet szeretni , és senki nem nézz rám mint Ő. Félek , mi van ha egyszer az a csillogás a szemében amikor rám nézz kihuny és úgy tekint rám mindenki más . Nem akarom ezt . De ő csak közelebb és közelebb kerül . Minél előbb meg akarom találni Hérát . Észre is veszem vörös haját . De nem tudok oda menni hozzá mert valaki megfogja a könyököm . Gyorsan hátra fordulok és lendítem a kezemet . Kezem arcán csattan . Tenyerem nyoma már piros is  Szememet könnyfátyol lepi el .
- Hagyj békén Nilsz . Kérlek ne keress , ne szólj hozzám és ne nézz rám . Van barátnőd aki ezerszer szebb és jobb mint én . Hagyj békén és foglalkozz vele . Nem akarok része lenni a mocskos kis játékodnak . – nem sírok de közzel állok hozzá . A döbbenet tükröződik . Nem várom meg a válaszát csak el szaladok onnan .
- Adala várj ! – kiáltják hárman utánam de nem foglalkozok velük . A mosdóba rohanok és a csempézet falnak vetem a hátam . Telefonom  táskámban csörögni kezd . Megnézem a kijelzőt és csak üzenetem jött . Ismeretlen szám küldte . Nem tudom ki küldte de megnyitom az üzenetet . Elkezdem olvasni a sorokat . 

Adala Borbáth maradj távol Nilsztől . Ő az én barátom és nem a tied , és igazad volt a tornateremben ezerszer jobb vagyok nálad és mindig jobb is leszek . Ha nem maradsz távol tőle még bajba kerülsz . De nem csak te , Héra , Matteo és anyád és Noah is bajba lesz . Igen tudom hogy van egy bátyád , mindent tudok rólad Adala Borbáth . Ha nem tartod be az egyetlen szabályt akkor úgy végzed te és mind azokat akiket szerettél mint az apád . Minden rajtad múlik . A te döntésed .

Üdv : Rachel                             

Amint be fejezem az olvasást be vágódik a mosdó ajtaja . Matteo ront be . Felnézek rá és zokogásban török ki . Rögtön ott van mellettem és szorosan átölel. Valamit mond de nem értem mit mond annyira szét vagyok esve . Némán vigasztal , miután kicsit le nyugodtam rám nézz majd a telefonomra .
- Mi történt ? Bántott valaki ? – kérdezi Matteo
- Megfenyegettek . És tud Noahról . – mondom nehezen . Matteo az egyetlen akinek eddig beszéltem Noahról . A bátyám tíz évvel idősebb mint én , apám gyereke az előző feleségétől . Valameddig jó kapcsolatunk volt majd ez megszűnt amint azt mondta hogy belém esett , mondtam neki hogy ezt nem kéne de ő nem hagyott és még zaklatott is . Ennek három éve , azóta meg beszéltük a dolgokat és néha felhívjuk egymást .
- Az nem lehet . Senkinek nem beszéltél róla . Ki írta az üzenetet Adala ? Mond meg és szétverem .- látszik rajta hogy dühös . Nem akarom hogy baja essen . Gyorsan fel állok és szaladni kezdek újra . Még hallom ahogy utánam kiált de nem tudok rá figyelni . Miattam vannak veszélyben . El kell tűnnöm innen . gyorsan szedem a lépcsőfokokat a parkoló felé . Felpattanok a motorra és már nyomom is a gázt . Ki hajtok a parkolóból és hazafelé sietek . Piros a lámpa így kénytelen vagyok meg állni . Oldalról egy kocsi közeledik . Nyomon a féket de nem fog . Elfog a pánik . Inkább a helyet hogy meg állnék még gyorsabban megyek annak reményében hogy a kocsi nem megy olyan gyorsan . Átszáguldok a piroson de érzem hogy a motor hátsó kerekét valami meglöki . A motor fel borul és oldalra az én oldalamra esik . Iszonyatosan fáj ahogy a betonnak csapódok és tovább csúszok . Innentől már csak hangokat hallok meg . Egy hatalmas fékezés majd emberek kiabálnak . Elvesztem az eszméletem .

Continue Reading

You'll Also Like

46.7K 555 22
Csak saját felelősségre Erotikus tartalmak eros idegzetűeknek🔞
73.1K 1.5K 69
Bele gondoltál abba, mi lenne a válaszod arra, ha egy Idegen egyezséget ajánlana számodra? És ha az az egyezség kötetlen szexet ígér? Egy érzelmekke...
87.2K 3.9K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
22.7K 638 17
Summer Collins egy hétköznapi lány, iskola első és minden idejét a tanulásnak szenteli. Ám édesanyja döntése megváltoztatja az egész életét. Jake Mil...