KURTULUŞ YOLU

נכתב על ידי Rosapetalis

495 71 13

Derin , kurtulus cetesi adında bir uyusturucu cetesi icin calısan bir kızdır.Gercek askını bulana kadar kimse... עוד

Geçmişe Dönüş Yolu
Görevimiz Tehlike
Ali İle Buluşma
Mission Completed
Güzel Süpriz
Everything Going To Bad
Yaraları Sarılan Kuş
Kuzeyin Gözünden
Mutluluğu Hissetmek
Teşekkürler...
Son Sesleniş
Acının küllerinden doğan aşk
Benimle kal
Sana senden bile yakınım
Kusursuz Plan
Randevu
Daha fazla yapamam
Hikaye askıda...
bir tapılası güneş
2. bölüm güneş

But I hate you

10 1 0
נכתב על ידי Rosapetalis

BENİ COK MUTLU ETTİNİZ 5,500 KİSİYE TESEKKUR EDİYORUM....MUTLİMEDİADA DERİN VAR . İYİ OKUMALAR....

Bolum sarkısı: messy hearts -moon ate dark

Saskın bakıslarını hala uzerimde hissediyordum. Melek edasını surdurdu ve karsımdaki sandalyeye tedirginlikle oturdu. Etrafındakilere kacamak bakıslar atmayı unutmadı. Sanki, onu kimsenin benle gormesini istemiyordu. Buna her ne kadar anlam vermesemde soze basladım.

-baska birini mi bekliyodun?

Ne diyodum ben yha? yine kotu bir baslangıc daha, yumrugumu sıktım, bu sefer iyi gececekti ve benden etkilenicekti. Kasılan cenemin ardından hicte beklemedigim bir pozitiflikle soze basladı ve tum dikattimi ona vermemi sagladı.

-acıkcası evet. hala yuzme tam olarak bakmıyordu, ne zaman ona baksam bakıslarını kacırıyordu, sanırım beni tanımıstı, asansor olayını hatırlamıssa normaldir. Onu baya bi korkutmustum.

Bu sefer utangac ama heyecanlı baksıları gozlerimdeydi. Onu hissetmek buydu sanırm kendimi mavi gozlerinden alamıyordum, bir sure hic birsey yapmadan bakıstık. Ben eriyordum, ben bitiyordum, ben ölüyordumm... kendime nasıl engel oldugmu ben bile bilmiyordum. Her an onu opebilirdim, oyle cılgına donduruyordu bakısları beni... onu icin herseyi yapardım , her seyi.... onu karsılıksız seviyordum....daha fazla hislerimi anlamaması icin etrafa bakınmaya basladım sanki birine bakıyomus gibi. Eski halime geri dondum.

-sey tanısmayı unuttuk dedim ve harika gulumsemem den yolldım. Genelde butun kızlar bu bakısımdan hoslanırdı. Cool cocuk havasına girdim. Elimi uzattım ve ukala bakıslarımı uzerinde gezdirdim. Tepkisini beklerken kalbim beynimde atıyordu sanki, rededilmekten korkuyordum.

Elimi tuttu, harika gulumsemesiyle birlikte tokalastık. İlk temasımızdı. Ve her ilk benim icin cok onemliydi. Ben artık orada yoktum. Coktan havalara ucmus bir seytandım ve melegimi avlamak icin bekliyordum. Sadece bana katılması yeterliydi. Acaba ne hissediyordu melegim...

-ben kuzey bey, dedim ve arsızca baktım Zorda olsa kasılmıs dudaklarında bir gulumseme belirdi.

-bende Derin.

-hanım diye ekledim ve guldum. Onu guldurmeyi basarmıstım, Melek edasıyla guluyordu , gulmesi keske hic bitmese. Yavas yavas onu kazandıgımı hissediyordum,onu hak etmeliydim boylece kalbini fethetmek daha kolay olurdu.

-bi dakkika seni tanıyorum, bizim yurttasın dimi?

-aa evet, dedim geriye yaslandım ve ekledim yuzmu eksiterek

-asansor tatsızlıgı, hatırladım.

Tepkisin merakla izledim gulmeye basladı tekrar. Gulmek bir insana bu kadar yakısırdı tanrım. Sana emanetim artık.

-ben yapmamam gereken bir sey yapmıstım sanırım, o asansor senin icin bosaltılmıstı. Dedi utanarak.

-sanırım oyleydi, ama ben rahatsız olmamıstım.

Aslında beni ne kadar tahrik etmisti bilmiyordu. Kucucuk asansorde o kadar yakındık ki, kolarımız degiyordu ve ben onu orda opmemek icin deli gibi cabalıyordum. Kendimi ve irademi zor tutmustum. Ona dokunmak oylesine istedim ki, ama beni boyle bilmesini istemedim. Kızlar romantizimden hoslanır. Bende iliklerine kadar romantizimi ona yasatacaktım am biraz zaman gerekliydi bu yuzden kendimi tuttum.

Kendimden gectikten sonra, en son ona kotu bir bakıs attıgımı hatırlıyorum bu normal cunku ona o kadar yakınken dokunamamak o kadar sinirlendirmisti ki beni, cok pismanım, keske onunla daha iyi bir tanısma gecirseydim. Neyse onumuze bakalım , su an gayet iyi gidiyorum. Uzun bir sessizlik oldu ozenle kelimeleri seciyodum ,dusunuyordum. Sesizligi o bozdu...

DERİNİN GOZUNDEN....

Ne yani simdi abimin katilini Kuzey den mi ogrenecektim? Tanrım beni nelerle sınıyorsunuz? Olayın sokunu hala atlatamazken kendimi guzel ve pozitif gecen bir randevuda buldum. Aslında cok karizmatikti, gozumu almıyor degildi. Ali den daha sexy ve cekici olbilirdi ama bu onun playboy oldugu gercegini degistimiyordu. Su an iyi cocugu oynuyordu. Belkide beni etkilemeye calısıyordu. Bunu bir ay once yapmayı deneseydi bahse girerim su an onunla yatıyor olurdum, off ne kadar salaktım. Bir kızı nasıl etkileyebilecegini iyi bilen bir playboydu sadece. Seni kullanıp attıktan sonra maskesi yuzınden dusıyordu bunun gibilerin. Asla iyi cocuk olmazdı. Her ne kadar dikkatimi dagıtsada konuya zar zor girdim. Zamanım azalıyordu. Cesaretimi toplayıp kutsal soruyu sordum.

-abimi kim öldurdu? Uzun sesizlikten sonra dikkatini bana yoneltti , gozleri buyudu biraz tedirgindi. Dudaklarına odaklandım , dokulen her kelime cok onemliydi benim icin. Bir seyler biliyordu gozlerinden anlıyabiliyordum. Dudagını ısırdı. Tanrım asırı sexydi. Off ne diyorum, su an abim icin buradayım sacmalama lutfen. Derin bir nefes alıp soze basladı. Nefesimi tuttum.

-katili dedigim gibi tanıyorum, arkadasım. Uzun sure kadıkoy hapihanesinde yattı. Tam bir hafta once cıktı. Bir gece bana geldi. Ben hapiste birini daha öldurdum kardesim dedi. O zaman ickiliydi. Onceleri anlam vermedim. Ama sonra öldurdugumun adı Deniz KAYA dedi. Hatta kardesi yuzunden hapishaneye girdigini ve seni , onlara anlatmıs abin ,cok sıkıntılı gorundugunu soledi arkadasım. Bir gun benimkine bulasmıs abin ve kavga cıkmıs. Arkadasım rahat durmayıp seninkini bıcaklamıs iste boyle olmus olay. Ve sonra seni aradım butun okulda bir ay boyunca ama ulasmadım sana öldun falan sandım. Ama sonra cep telefonunu buldum birilerinden, bunları senden saklayamazdım ,iste burdasın ve ogrendin.

Hala anlam vermeyiyorudum ,benim abim kavgacı degildi. Bir kavga yuzunden mi öldu yani?

Yok kesin saka falan dı? Ciddi mi diye yuzunu inceledim ama mizahtan eser yoktu. Yine gercegin acıları kazanmıstı. Katilin intikamını almak istiyordum hemde canıyla. Bu kadar yaklasmısken intikam alma zamanı gelmisti. Kuzey bana yardım edebilirdi ama nasıl?

-katillin ismini ver. Diye atıldım tekrar kusursuz yuzunu inceledim. Tek bir kusur yoktu.

-onunla tanısmaya hakkın var , tabi istersen.

-tabiki, onu kendi ellerimle öldurucem.

Diye sert bir ifadeyle dislerimin arasından konustum. Kaskatı keslimis beni dinliyordu. Bu kadar sert olduguma anlam vermemiyordu.

-bak derin, senden hoslanıyorum ve eger istersen ondan beraber intikam alabiliriz, benimde onu sevdigim soylenemez.

Yuh diyorum, pes diyorum ,yuh diyorum. Nasılda birden soylemisti. Anlamamak elde degildi aslında. Ama olmaz, Ali ye ihanet edemem. Bunu ona yapamam, her ne kadar beni etkilemeyi basarsada goz yummalıydım. Ona asık degilidim ben, Ali yi seviyordum. O ise sadece bir kotu cocuktu. Tepkimi umutla beklerken masadan kalktım. İste ben buyum Derin Kayayım.

-nereye gidiyorsun? Diye yavasca kalktı oda ve kolumu tutttu.

-bak sey, yapamam tamamımı? Sevgilim var. Aman tanrım nasıl soylemistim. Kelimeler agzımdan bosalırcasına cıkıyordu.

-katili merak etmiyormusn?

-ediyorum ama polisler er yada gec onu bulucaktır.

-bulamazlar, cunku o benim sehir dısındaki dag evimde saklanıyor.

What? Ne dedin sen? Tam gidicekken donup bir daha ona baktım.

-simdi önemsiyormusun? Diye gozlerimin icine baktı.

-az once bana rusvet teklif ettin? Nasıl kabul etmemi beklersin dedim?

- beni yanlıs anladın! Ben sadece intikamına yardım edicem.

-karsılıgında ne istiyorsun.

-kalbini, belkide bedenini......

Buna daha fazla goz yumazmadım katilin bir kanıtı bile yoktu. Ona guvenemezdim. Benden onunla yatan bir surtuk olmamı beklemisti. Abim icin herseyi yapardım ama bir surtuk olmam.

Hala meraklı gozlerle tepkimi bekliyordu. İcimden hıckırarak aglamak gelsede bastırıyotdum. Hayır burda olmaz hayır. Bukulen dudaklarımın ardından goz yası gozumden akmaya basladı. Hemen arkamı donup uzaklastım. Tepkisi sadece gidisimi izlemekti. İyke arkamdan gelmiyordu. Benim duygusal tarafımı gormemisti...umarım.

Bu kadar kotu bir gorusme olucagını tahmin etmezdim. Hemde Kuzey Korkmazla....

Orayı terk ettim, bir sure yolda aglayarak yurudum. Yine sinirlerim bozulmustu su hayatta hep kaybetmeyi hak ettigimi dusunmuyordum. Bu kadarı fazla. Ben bunu hak edecek ne yaptım iyi kız olmaktan baska. Sanırım tanrıda benim aleyhime. Seytan dogruymus tanrı iyi olanları sevmiyor bu bir gercek.

Deniz manzaralı bir bank bulup bir sure dusundum...

UMARIM BEGENMİSSİNİZDİR. VOTE VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN 100 GORMEYİ ALINCA SONRAKİ BOLUM HEMEN GELECEKTİR. OPULDUNUZ....

המשך קריאה

You'll Also Like

240K 19.2K 40
"Sen hep böyle cevap olarak başını mı sallarsın?!" Başımı salladım. Kaşları çatıldı, o güzel mavi gözlerini gözlerime dikti. "Gıcık mısın Aras?!" Bil...
86.2K 4.6K 33
Bir kadın bordo bereli. Aynı zamanda hayalet. Ailesinin gerçek ailesi olmadığını öğreniyor. bakalım daha neler olacak Bu arada ben Asker kadın adlı k...
162K 6.3K 32
"Ne sanıyorsun sen kendini? Sevgili değiliz, asla olamayız, sen beni korkutuyorsun ve zarar veriyorsun!" Dedim direkt, kısa bir sessizliğin ardından...
92.4K 6.6K 16
Kadın nüfusunun azaldığı bu çağda, çok erkek çocuğu olanlar narin görünen oğullarını Kucak Oğlanı olarak satmak zorunda kalıyordu... Melih ise bu ola...