Danger po slovensky

By simplystels

822K 14.6K 114

More

Danger po slovensky
1. kapitola
2. kapitola
3. kapitola
4. kapitola
5. kapitola
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
57
58
59
60
61
62
Prečítajte si toto!
63
Ďalšia séria

56

8.4K 160 0
By simplystels

Z pohľadu Kelsey:

Môj žalúdok spadol až k zemi v úplnej hrôze. Toto sa nemôže diať práve teraz.

V tom momente ako Justin vedľa mňa zamrzol som vedela že sa niečo deje ale nikdy som nečakala že ten dôvod je to, že je tu Luke.

Zo všetkých dní kedy sem mohol prísť to musel byť dnešok.

„Kelsey zlatíčko si v poriadku?“ Bola to moja mama aj napriek tomu ako bola blízko sa zdala ďaleko.

Preglgla som a sledovala som ako sa Luke koketne usmial – alebo z môjho pohľadu – nechutne na hostiteľku, zachichotala sa, položila mu ruku na plece a druhou ukazovala tam kde bol predpokladám bolo jeho miesto.

Hneď ako nasledovali hostiteľku, neznámi Lukeho kamarát ho pobúchal po hrudi a na niečo ukazoval a Lukeho pohľad sa začal otáčať mojim smerom.

Otočila som hlavu k rodičom a chytila som Justina za ruku aby som získala jeho pozornosť.

„Kelsey si v poriadku?“ moja mama mala na tvári ustráchaný výraz.

„Oh, uhm, áno som v poriadku.“ Pokrútila som hlavou a odchlipla som si z nápoja.

„Trasieš sa zlatíčko.“ Z jej hlasu bolo cítiť obavy a neuvedomila som si to až kým som sa na seba nepozrela, fakt som sa triasla.

„Kelsey...“ teraz začal môj otec s nadvihnutým obočím. „Si si istá že si v poriadku?“ Justinove oči ma pálili na tvári, jeho pohľad bol taký intenzívny že by mi mohol vypáliť diery do pokožky. Vedela som že chcel niečo povedať ale keby to spravil vybuchol by a prepuklo by peklo.

Oblizla som si pery a odkašľala som si. „Som v poriadku; len som videla chrobáka alebo niečo...“ zamávala som rukou aby zmenili tému.

Chrobáka?“ Dennis sa na mňa pozrel a prehovoril prvý krát odkedy sme prišli.

„Áno.“ Zasyčala som. „Chrobáka.“ Keď som si všimla ten Dennisov prekvapený pohľad cítila som sa previnilo. „Mrzí ma to. Nechcela som na teba vybehnúť.“ Vzdychajúc som sa postavila. „Ospravedlňte ma nachvíľku prosím.“

„Kam ideš?“ spýtal sa môj otec ktorý bol z toho všetkého mimo.

„No toaletu.“

Moja matka prikývla a naznačovala mi aby som šla. „Budeme tu keď sa vrátiš.“

Milo som sa usmiala a ticho som jej poďakovala, potom som sa zúfalo pozrela na Justina aby vedel že mám strach a som nervózna.

Vyšuchol sa z boxu a čakal kým vyjdem aj ja, vážne sa na mňa pozrel. Chytil ma za líce zatiaľ čo ma jemne  hladkal a oči zabáral do mojich. Sklonil sa dole a pobozkal ma na čelo. „Bude to v poriadku.“ Zamrmlal.

„Viem.“ Zašepkala som, venovala som mu malý úsmev a šla som okolo neho na záchody, Justin ma pozoroval celú cestu.

Chytila som kľučku a vošla som do otvoreného priestoru, dvere sa za mnou hneď vŕzgajúc zavreli a ja som nadskočila pretože som taký zvuk nečakala.

Prekliala som si život a donútila som sa upokojiť sa. Prešla som k jednému z piatich umývadiel pripevnených na stene oproti kabínkam s toaletami; pozrela som sa na svoj odraz v zrkadle.

Z tváre mi zmizla jej prirodzená farba a vyzerala som ako duch. Líca som mala červené a potili sa mi dlane.

Oblizla som si per y a otočila som kohútik, nechala som aby mi studená voda prúdila na ruky. Na pokožke mi naskočila husia koža z toho nepredvídaného chladu. Zahryzla som si do líca a priložila som si vlhkú ruku na líce aby som sa zbavila tej horúčavy.

Poklepkávala som si po krku a potom som sa utrela do papierovej utierky.

Zahodila som ju do koša a zhlboka som sa nadýchla, znovu som sa pozrela na to dievča ktoré na mňa pozeralo ani som nespoznala že som to ja.

Ako sa môj život takto pokašľal?

Prečo ma boh tak nenávidí?

Jediné čo som chcela bolo aby som bola jednu noc šťastná, jednu noc ktorú som si mohla užiť a nemusela by som  sa báť ničoho z vonku. Veci pre nás začínali vyzerať dobre a samozrejme sa tomu niečo muselopostaviť do cesty.

Pokrútila som hlavou aby som sa zbavila sĺz, ktoré mi chceli vykĺznuť, rozhodla som sa že bude najlepšie vrátiť sa k stolu. Už teraz som vyzerala dosť podozrivo; posledná vec ktorú som chcela je dať im ďalší dôvod aby si mysleli že sa so mnou niečo deje.

Otvorila som dvere čo viedli von z toaliet, otočila som sa pripravená ísť späť k boxu keď som cítila ruky ako ma schmatli za plecia a násilne ma pritlačili o stenu.

Skríkla som z tej náhlej bolesti aj keď to nebolo počuť pretože mi prikryl ústa rukou. Znepokojene som sa pozrela hore a videla som nad sebou Lukeho.

Žalúdok mi stvrdol strachom ale snažila som sa to zakryť ako keby som sa v takejto situácií už ocitla. Keď som sa upokojila, dal mi ruku preč z úst a dal mi priestor aby som prehovorila. „Choď odo mňa preč.“ Prísne som prehovorila a snažila som sa dostať z jeho zovretia.

„Nemôžem nič robiť miláčik.“ Prehovoril nízkych chrapľavým hlasom z ktorého mi po chrbte behali zimomriavky.

„Luke všade sú tu ľudia. Nedostaneš sa z toho, teraz daj zo mňa preč tvoje špinavé ruky.“ Vyprskla som a hnev ma už ovládal.

„Ou, stále si drzá ako posledný krát čo sme sa videli.“ Zaškeril sa. „Nemyslím si že si chceš zopakovať čo sa stalo posledný krát keď si bola ku mne hnusná?“ zostala som potichu a stále na mňa hľadel.

Zvíjala som sa pod ním, chcela som sa dostať preč. Keby nás Justin videl zbláznil by sa a táto večera by sa otočila k najhoršiemu.

Veci začínali vyzerať pre nás pekne.

„Navrhujem ti aby si sa prestala hýbať ak nechceš aby som ťa chytil za ten tvoj malý krk.“ Nahnevane sa uškrnul.

„Zlez zo mňa lebo prisahám bohu budem kričať.“ Varovala som ho a snažila som sa znieť zastrašujúco ale iba som ho rozčúlila.

„Sprav to a odtrhnem ti hlavu.“ Vražedne mi zašepkal do ucha a prsty mi zabáral do pokožky na pleciach.

Zamrzla som, nechcela som už viac pokúšať šťastie. „Čo chceš?“

Zachichotal sa a naklonil hlavu k môjmu uchu a prešiel mi po ňom perami. „Teba.“

Z pohľadu Justina:

Už to bolo asi desať minút čo Kelsey odišla a začínal som sa báť. Viem že dievčatám to na toalete trvá večnosť ale s Lukem v jednej budove som si nemohol pomôcť ale myslel som na to najhoršie.

„Dúfam že je v poriadku.“ Melissa zamrmlala jej manželovi a v hlase mala obavy.

„Som si istý že je v poriadku Melissa, neboj sa.“ Aj keď Paul, Kelseyin otec sa snažil vyzerať pokojný a pri zmysloch dalo sa povedať že bol nepokojný tak ako jeho manželka.

„Justin nevieš náhodou čo sa jej stalo?“ Paul sa ku mne otočil mal prázdny výraz, bolo vidno iba obavy o jeho dcéru.

Pokrútil som hlavou a postavil som sa. „Nie, ale idem sa pozrieť prečo jej to tak trvá.“

Nadvihol obočie a prekrížil si ruky na hrudi. „Nepredpokladám že pôjdeš dnu?“

Nasilu som sa jemne zasmial. „Nie pane, len zaklopem na dvere vonku.“

Prikývol, otočil sa preč a snažil sa nestrachovať sa o čo ide.

 „Prečo by som nešla a nepozrela sa či je v poriadku?“ Melissa sa postavila a hneď mi niečo vo vnútri napovedalo aby som ju nenechal ísť.

„Nie!“ prehovoril som hlasnejšie ako som predpokladal čo všetkých trošku vzalo. „Teda nechcete aby si myslela že jej neveríte. Pôjdem ja.“ Nasilu som sa usmial a odišiel som skôr ako mohol niekto z nich protestovať.

Usmieval som sa na ľudí čo šli okolo, zahol som za roh a prečítal som si značku kde sú toalety a potom som šiel rovno tam. Prešiel som okolo mužských toaliet a okamžite som zastavil keď som zbadal čo sa dialo predo mnou.

Luke pritlačil Kelsey ku stene a tvár mal nebezpečne blízko k jej.

Cez žili mi prešiel hnev a zacvakol som zuby. Prešiel som k ním a chytil som Lukeho vzadu za tričko, odtiahol som ho od nej. „Čo kurva si myslíš že robíš?“

Hnev sa mu odrážal v očiach a mal napnuté plecia ako zvieraťu pripravenému na útok.

Ak sa tento skurvysyn chce biť som na to pripravený. Ten sráč ma bude prosiť o život.

Chytil som Kelsey za zápästie a potiahol som ju za seba, bol som pripravený chrániť ju v každom prípade tak ako som sľúbil.

„Môžeš si skrývať svoje dievča za tvoju špinavú riť ako veľmi len chceš; nezastaví ma to pred zabitím teba a tvojej malej štetky.“ Luke sa uškŕňal, pretože vedel čo má povedať aby sa mi dostal pod kožu.

„Ešte raz sa o nej vyjadri týmto výrazom a zavraždím ťa.“ Zasyčal som.

„Ou, bojím sa.“ Predstieral že sa trasie a dramaticky prevrátil očami čím naznačoval že ho to ani trochu netrápilo.

On vie že poznám jeho triky a nedovolím mu dostať ma. Nie teraz keď bol môj a Kelseyin vzťah v poriadku. „Si pička Delgado,“ hrubo som vyprskol a v tvári som mal evidentné zhnusenie. „Len amatér ako ty by sa hral na tvrďasa a robil by problémy na verejnom mieste. Každý vážený človek vie že bitke má byť vonku na otvorenom priestore a nie tam kde sa dá ľahko zastaviť.“

„Nie Bieber, je to všetko o technike. Viem ako mám hrať svoju hru lepšie než si myslíš.“ Zaškeril sa ako keby vedel niečo viac ako ja.

Len som sa zasmial. „Si smiešny ak si myslíš že nado mnou vyhráš. Už som ti to raz povedal Luke, vždy som lepší a nič čo spravíš alebo povieš to nezmení.“

„To je prečo stále stojím správne?“ otvoril náruč a otočil so dookola.

„Jediný dôvod prečo dnes ešte dýchaš je pretože mám dosť sebakontroly na to aby som sa udržal pred ďalším ublížením môjmu dievčaťu. Na rozdiel od teba Delgado, rešpektujem dievčatá.“ Chlpy v nose mi plápolali a začínal som sa zahrievať chuťou zabiť ho.

Keď si Kelsey všimla môj vražedný postoj položila mi ruku na plece a priložila mi pery na uchu. „Nerob to tu.“ Zašepkala a vedel som že má pravdu.

Prikývol som a zložil som zbrane, upokojil som sa natoľko aby som si mohol pozbierať myšlienky. „Nemám čas na tvoje somariny. Navrhujem ti aby si hneď zmizol lebo inak to budeš neskôr ľutovať.“

„Odchádzaš?“ Luke posmešne odfrkol a krútil hlavou. „A ty voláš mňa pička.“ Sarkasticky zavrčal.

„Niečo čo ty nikdy nedostaneš.“ Vyprskol som a potiahol som Kelsey so sebou a vyšli sme z chodby kde boli toalety, šiel som cez hlavnú časť k boxu kde Kelseyina rodina trpezlivo čakala.

Práve keď sme tam skoro boli sa mi Kelseyina ruka vyšmykla,  trhol som hlavou a videl som Lukeho s rukou okolo jej krku, držal si ju blízko pri tele a pri jej páse mal zbraň.

Kelsey zalapala po dychu, oči sa jej naplnili slzami a vystrašene sa na mňa pozerala.

„Pohni sa a zastrelím ju.“ Luke vyprskol a stisol Kelsey.

Všetci sa nadýchli a šokovane vypleštili oči z toho čo sa práve stalo, zatiaľ čo Paul a Melissa znepokojene vstali.

Zovrelo mi žalúdok a zo zvyku som si siahol dozadu pod tričko a chytil som rúčku zbrane. Vytiahol som ju a držal som ju pred sebou, namieril som na Lukeho. „Pusti ju Luke.“

„Navrhujem že všetci odložia mobily ak chcú kurva žiť!“ vyštekol čím donútil všetkých okolo zastaviť, prerušil akúkoľvek šancu na volanie o pomoc a otočil sa ku mne. „Zlož zbraň Bieber.“

„Ty prvý Delgado.“ Pokúšal som ho, chrapľavo som dýchal a mal som spotené dlane.

 „Nemôžem nič robiť.“ Triumfálne sa zaškeril, špic zbrane mal opretý o Kelseyin bok z čoho vo mne vrelo.

„Nedostaneš sa odtiaľto živý ak ju kurva nepustíš!“ zavrčal som, pevne som držal zbraň a bol som pripravený vystreliť aby to bude potrebné.

„Myslím si že to zvládnem.“ Nesúhlasil a v očiach mu žiarila smrť, pozeral sa na mňa a udržiavali sme očný kontakt.

„Nemá s tebou nič spoločné.“ Zasyčal som a zúfalo som chcel aby ju pustil.

„Ale má niečo spoločné s tebou a čo je druhá najlepšia vec hneď po tvojom zabití?“ choro sa uškrnul. „Zabitie jedinej veci ktoré je pre teba cenná.“

„Dotkni sa jej a otrhám ti končatiny.“ Varoval som ho.

„Tvoje vyhrážky pre mňa nič neznamenajú.“

„Mali by.“ Vyprskol som. „Nevolajú ma Danger pre nič. Zabijem ťa a bude to vyzerať ako nehoda. Zničím ťa, rozumieš mi kurva? Budeš prosiť o milosť.“ Všetky emócie vyšli von oknom a ovládla ma tma, monštrum ktoré mám vo vnútri sa búrilo.

„Justin...“ Kelsey zamrmlala a slzy už je stekali po líci čo jej rozmazalo špirálu a vyjadrilo jej strach.

„Drž hubu!“ Luke zúril a hrubo potiahol Kelsey, zbraň jej zaryl do boku čo ju donútilo prehnúť sa od bolesti.

Spravil som krok vpred, pripravený zaútočiť.

„Ešte raz sa pohni a odtrhnem jej hlavu Bieber!“ Luke zakričal a zúril.

„Nevieš do čoho sa kurva púšťaš.“ Pokrútil som hlavou a pobavene som sa zasmial. „Myslím že po tomto po tebe nepôjdem? Ešte niečo príde Luke. No poď zabi ju a pozeraj sa čo ti kurva potom spravím.“ Predpovedal som, v očiach som mal vražedný výraz a pozeral som mu do očí aby som mu ukázal ako vážne to myslím.

„Vieš čo som sa o tebe naučil Bieber?“ Luke nečakal na moju odpovedať a dopovedal. „Len rozprávaš a nekonáš.“

„Nazývaš to že som ťa zmlátil tak že nemôžeš dýchať žiadne konanie? Potom si pochabejší než som si myslel. Vytiahni si hlave zo zadku Delgado a uvedom si že na mňa nič nemáš.“

„Čo pre boha sa deje?“ otočil som sa a videl som Paula ako sa na nás pozerá s vyvalenými očami, bol úplne mimo.

„Navrhujem ti aby si zavrel ústa otecko, ak chceš dýchať.“ Luke odsekol.

 „Nerozprávaj sa s ním takto. Toto je medzi tebou a mnou.“ Zasyčal som a získal som Lukeho pozornosť.

„Čo Bieber? Teraz si mäkký?“ Luke sa zaškeril s pobaveným výrazom.

„Nie volá sa to staranie sa o problémy a práve teraz si ten problém ty.“ Zasyčal som. „Pusti Kelsey a budeš žiť. Dotkni sa jej a zabijem ťa. Tvoja voľba.“

„Myslím si že to skúsim.“ Zaškeril sa a držal Kelsey poriadne pri sebe.

Posunul som háčik na zbrani a počul som malé kliknutie, zdvihol som zbraň pred seba a zameral som na Lukeho srdce. „Nechaj ju ísť.“

Luke napodobnil čo som spravil a tiež odistil zbraň. „Nemyslím si.“

„Dám ti päť sekúnd Delgado.“ Pozrel som sa na Kelsey, pozeral som sa do jej zahmlených, opuchnutých očí, poslal som jej jasnú správu a modlil som sa aby pochopila čo som jej chcel povedať.

Jediná možnosť ako ju dostať z tejto situácie je ak sa dostane z jeho zovretia a existuje len jediný spôsob ako sa to dá spraviť a nezahŕňa to aby som mu nakopal zadok.

„Päť sekúnd prejde veľmi rýchlo Bieber. Nechceš najskôr povedať zbohom tvojmu dievčaťu?“

„Nebudem musieť.“ Protivne som odsekol, chcel som aby už sklapol. Prešiel som pohľadom na Kelsey a zmraštil som obočie.

Zahryzla si do pery a prikývla.

„Vyzeráš si byť tak istý.“ Luke sa zasmial, prišlo mu to vtipné čo len pridalo na tom ako chorý a zvrátený je.

Pozoroval som ako sa Kelsey nevedomky napravila pri Lukem, dych mala trošku zadrhnutý z tých nervov ktoré ju žrali z vnútra. Vedela že keby to posrala bola by preč. Teraz bolo toho v stávke priveľa, jej život a životy všetkých ostatných.

„Možno pretože som múdrejší ako si myslíš Delgado.“ Pomrvil som sa na nohách, znova som obtočil prsty okolo zbrane a mal som biele hánky z tej sily ktorú som na to vynaložil.

„Odtiaľ kde stojím Bieber to vyzerá že si nervózny. Prečo to nenecháš tak a neprestaneš sa tváriť že tu tomu vládneš?“

„Vždy som ovládal toto mesto, Delgado a nemôžeš s tým nič robiť.“

Luke pokrčil plecami. „Nie po tom ako zabijem tvoje dievča a odtrhnem ti hlavu, potom už nebudeš.“

Zaškeril som sa. „Hádaj znova.“

Práve keď chcel Luke reagovať Kelsey zdvihla nohu a stúpila na Lukeho nohu, jej opätok sa zaryl do jeho nohy a udrela ho lakťom do brucha čo ho donútilo prehnúť sa bolesťou.

Nahol som sa dopredu, chytil som Kelsey a potiahol som ju preč a k jej rodičom predtým ako som chytil Lukeho za zápästie a buchol som ním o moje koleno čím som ho donútil pustiť jeho zbraň. Odkopol som ju z jeho dozadu a nadvihol som ho, jemne som na neho fúkol.

Kelseyiny rodičia ju vtiahli do náruče a mrmlali všelijaké otázky aby sa dozvedeli či je v poriadku a čo sa deje.

Chytil som Lukeho za plecia a kolenom som ho dvakrát  kopol do brucha predtým ako som ho znovu udrel, tento krát do nosu. Bolo počuť slabé prasknutie čo naznačilo že som u ho zlomil.

Vzal som si zbraň a prešiel som ňou popri jeho hlave. „Aký je to pocit byť cieľom zbrane veľký chlapec?“ zhnusene som sa uškrnul, nechcel som nič iné len mi odstreliť hlavu.

„Justin, nerob to!“ Kelsey zúfalo zakričala, vedela že by som neváhal zabiť ho presne tak ako všetkých ostaných ktorý mali gule na to aby sa mi postavili do cesty.

Pokrútil som hlavou a v duchu som zahrešil. Vedel som že nemôžem zabiť toho bastarda pred všetkými a špeciálne nie pred jej rodičmi. Chytil som ho za krk, zaryl som mu prsty do kože a hodil som ho na priľahlý stôl. Nahol som sa tak že som mal tvár nad jeho a slabo som zavrčal. „Ak ešte skúsiš takýto trik, zabijem ťa. Rozumieš mi kurva?“

Keď Luke neodpovedal pritlačil som na jeho krk. „Rozumieš?“ Nič nepovedal a namiesto toho sa snažil dať mi preč ruku aby som ho pustil.

„Pusti ho Justin“ Nerob to tu prosím!“ z diaľky som počul Kelseyin hlas ale ignoroval som ju, venoval som pozornosť Lukemu. Posunul som sa k jeho uchu a uistil som sa že to čo poviem bude počuť on a nikto iný.

„Toto nie je koniec Delgado. Počuješ ma? Uistím sa že oľutuješ že si so mnou začal vojnu. Zaistím ti že si vyskúšaš tú najbolestivejšiu smrť. Budeš ma prosiť o život, budeš žiadať o milosť a odpustenie. Ak si si myslel že nechám tak čo si spravil Kelsey ešte ťa niečo čaká. Toto bola posledná kvapka. Po dnešku si radšej počítaj šťastie Delgado lebo neuvidíš zajtrajšok keď s tebou skončím.“ Ukázal som mu chrbát a šiel som od neho preč.

Kelsey ku mne pribehla, chytila ma za ruku a silno ma držala.

„Policajti sú na ceste!“ niekto zakričal. „Všetci prosím zachovajte pokoj, všetko bude v poriadku!“ muž v obleku vošiel dnu, mal zdvihnuté ruky a ukazoval k nám.

Vydýchol som, zavrel som oči a dúfal som že keď ich otvorím zistím že toto všetko bol len sen, ale na moje sklamanie keď som ich otvoril bolo všetko také isté.

Kelsey mala hlavu skrytú na mojej hrudi, jej rodičia malina tvári neveriacke výrazy a Dennis stál a bol mimo z toho čo sa práve stalo.

Fuck my life nemôže byť nikdy viac vhodné ako v tento moment.

Continue Reading

You'll Also Like

2K 67 23
3K 189 17
... nikdy nebola a nebude tvojou dcérou ... 15.4.2024 #1 v #f1
48.8K 876 25
Fanfiction s našim obľúbeným hokejistom Jurajom Slafkovským. Soft aj spicy scénky určite sa oplatí čítať ;)
51.3K 2.4K 65
Príbeh bohatého dievčaťa. Ktoré to nemá až také jednoduché. Všetko sa začne v jej rodine meniť. Stretne však chalana ktorý jej môže pomôcť. Bude ju o...