Fight With Me

By deathcrone

6K 317 21

Defeated Me 2.része . Harryék életüket kockáztatva horcruxokat keresnek . Voldemort Harryt akarja . Halálfaló... More

Prologue
One 💀
Two 💀
Nos...
Three 💀
Four 💀
Five 💀
Six 💀
Seven ☠️
Eight 💀
Nine 💀
Ten 💀
Eleven ☠

Twelve ☠

57 1 1
By deathcrone

Jesse egy leszakadt ablakpárkány darabjain ült. A Nagyúr visszahívta az embereit , hogy a halottakat elvigyék . Sigurd nem tehetett semmiről .
Harry szomorúan ment a barátjához .

- Jesse én úgy sajnálom . Az én hibám. - mondta kétségbeesetten. Jesse ránézett .
- Nem a te hibád . Tudta mire vállalkozik. Ahogy ott bent mindenki aki fekszik letakarva - mondta remegő hangon . - Veled tartok . Élve vagy halva de mindenképp veled tartok , mert ezt teszi egy barát - mondta idegesen.
- Nem hagyom hogy meghalj . - mondta sírós hangon majd megölelte a barátját . Jesse visszaölelt majd észrevette Dracot aki őket figyeli . Eltolta a barátját majd a fejével a szőke felé bökött .
Gyorsan elment onnét .
- Boruljatok össze .- mondta vigyorogva majd Harryt meglökte a szőke felé . Harry megcsókolta a szőkét aki örömmel fogadta . Mintha ezer éve csókolta volna meg. Draco úgy kapaszkodott belé mint amikor elváltak . Simogatták egymást ahol csak érték .
Draco elvált tőle és mélyen belenézett a smaragdokba . Hiányzott neki nagyon a szerelme. Ez az egy év kín volt számára. Aggódott a szerelméért. Aggódott hogy elveszítí . Nem tudna nélküle élni .
Harry megbizonyosodott valamiben . Mindenhogy szereti Dracot . Magáénak akarja tudni .

- Draco gyere hozzám - mondta határozottan . Draco lefagyott . Jól hallotta ?!
- Mi?!- nyögte ki nehezen.
- Gyere hozzám . Házasodjunk meg ha túl élem - mondta biztosra .
- Persze. És persze hogy túl éled , most hogy tétje van - ütötte vállba majd mosolyogva csókolta meg a fekete hajút .
Jesse lassan sétált vissza a Terembe . Nem érezte , hogy meg kell hátrálnia . Az apja nagy léptekbe felé közelített . Megállt előtte ,ránézett és megölelte . Egy fiát elveszítette . Jesset nem akarja .
- Jesse . De megnőttél - szólt egy érces , férfias hang a háta mögött. Megfordult és Harald király állt ott egy sereggel . Jesse nem igen örült a régi barátnak , ahogy az apja se Thomas átkarolta a fiát . Harald király sokszor árulta el Thomast és a fiait mikor szükség volt rá.

- Mi járatban pont most Harald ?- kérdezte Jesse. A király sóhajtott .
- Segíteni jöttem - tett egy lépést a fiú felé aki elhúzta a vállát . Jesse furcsán méregette . Nem tudta mikor árulja el ismét a Norvég Király .
- Eléggé furcsa , mert én nem hívtalak - monda Thomas hideg hangon . Harald elmosolyodott és végigsimított a szakállán.
- Hívott a szükség. Éreztem hogy baj van . Ezért jöttem - mondta mosolyogva . Bjorn felállt a halott testvére mellől
- Olyan vagy mint a zsidó templomban az utálatos kép - morogta az apja mellől a legkisebbik.

Az idő fogytán volt. Sehogy se jutott az eszükbe egy jó terv se. Csak az , hogy Harry kimegy és feladja magát . Ezt mindenki elvetette , de nem volt más megoldás. Jesse nehezen vette a levegőt.
Így hát Harry kiment és szemközt nézett a Nagyúrral , aki kaján vigyorral nézett rá.

- Hát eljött - sziszegte. Végignézett a halálfalók sorfalán. Ott volt az összes Weasley . Molly szomorú szemekkel nézte őt , míg Ron gyilkos dühvel. A kígyófejű elnevette magát . Majd lecsapott rá a halálos átokkal. Molly nehéz , összeszoruló szívvel nézte végig , hogyan rogyott össze a pótfia. Hagrid keserves , halk sírásba kezdett. 

A halálfalók a sereg megmaradt részét terelték ki a kastélyból. Közre fogták őket . Draco körbenézett és sok ismerőst látott az ellenség soraiban. Zambini , Parkinson , McLagen. Akiket barátainak hitt. Észre se vette de mellé ért a testvére és megfogta a kezét . Lassan eloszlott előlük a tömeg és a Nagyúr sétált be büszkén. Megfagyott a vér az ereikben , ahogy Hagrid némán tartja Harry holtestét. Draco kikapta a kezét Jesse kezéből és oda akart futni , de elkapta Thomas.

- Neeee !- kiáltotta keservesen . Nem bírta . Ezt nem bírja ki. Jesse csikorgatta a fogát és gyülőlettel nézte a kígyófejűt.

- HARRY POTTER HALOTT- hahotázott a Nagyúr. A többi a halálfaló pedig nevetni kezdett - Itt az ideje , hogy feladjátok és csatlakozzatok a seregemhez - mondta komoly arccal . Végignézett a tömegen. Jesse megindult . Draco és az apja döbbenten figyelték őt. Gyülőlettel és büszkén nézett az előtte álló valamire , skitől úgy tartottak. Voldemort erre számított . Kígyószerűen elmosolyodott. Jesse megállt vele szemtől szembe. A kabátjába csúsztatta észrevétlenül a kezét . Még elcsórta negyedikben az ikrektől a robbanó golyót .
Voldemort várta a fiú reakcióját.

- Baszódj meg - suttogta majd bemosott a Nagyúrnak aki a döbbenettől hátraesett. Ezt használta ki Harry kiesett Hagrid kezei közül és futni kezdett. A halálfalók egy része futásnak eredt. A kisebb része pedig Jesset támadta akik a Vikingek a pajzsukkal védtek.
Thomas oldalba rúgta őt aki Rolfnak esett.
- Azt hittem átállsz - ordította . Jesse elvigyorodott.
- Soha. - mondta majd Harry után eredt . Nem figyelt de követte valaki. Az összetört tükrökbe észre vette hogy Ronadl Weasley követi őt . A következő elágazásnál a Kviddics pálya felé futott.

Kviddics pálya leégett maradványai közepén megfordult és szembenézett a követőjével. Zihálva és gyűlölködve néztek egymásra. Ron előbb támadt de Jesse kivédte.
- Nézz magadra . Weasley patkány. - mondta lenézően és undorodva. Ron dühősen dobálta az átkokat . Jesse könnyűszerrel kivédte.
Jesse támadt egyszerre a vörössel és a mágia hatására a pálca elrobbant a kezükbe. Mindketten felüvöltöttek a fájdalomtól. Jesse fogta a vérző kezét , ránézett a támadójára. Egyszerre egyenesedtek ki. Nem érezték a fájdalmat csak az adrenalint . Egyszerre rontottak egymásnak . Jesse ügyesebb volt és kigáncsolta a rőtthajút, majd gyomron térdelte . A Weasley bemosott neki . A szemöldöke felszakadt és a szemébe folyó vértől nem látott. Leterítette a Weasley , amaz pedig ütni kezdte az arcát. Jesse felemelte mindkét lábát és átkúlcsolta a fiú nyaka körül , megszorította . Ron fulfokolni kezdett. Ezt kihasználva a szőke koponyatetőn könyökölte, a Weasley megszédült.
Jesse felállt és küzdött az ájulással .

- Állj fel patkány - ordíyotta a földön hempergő Weasleynek, aki lassan feltápászkodott. Majd megfordult és neki rontott újból , de Jesse mellkason rúgta . A Weasley pedig hátraesett egyenesen a kiálló Mardekáros zászlórúdba. Jesse térdre rogyott és figyelte hogyan leheli ki a lelkét az ellensége. Dübörgő füllel , sajgó arccal és térdekkel elindult felé és lecsukta  a szemeit.
A szeme sarkából felfigyelt egy alakra aki őt nézte . Odanézett és Hermione volt aki szörnyülködve figyelte őt. Jesse lassan elindult felé. A lány nem hátrált inkább megvárta mit akar a szőke.

Harry futott elkerülve az átkokat amit a Nagyúr küldött felé.

- Ne fuss Potter - ordította idegesen . Harry elbújt egy fal mögé és várt hogy jöjjön közelebb . Voldemort közelebb sétált és kiugrott a fal takarásából . Egyszerre támadtak nagy por vihart csapva. Draco erre ért oda . Eltakarta a szemét és várt. Percek múlva elült a por és a Nagyúrból egy kupac por maradt. A halálfalók menekülni kezdtek , de a vikingek utánuk eredtek. Draco a szerelméhez futott aki lehunyt szemekkel feküdt a poros , romos kövön.

- Harry , kérlek ébredj fel - fogta meg a koszos arcát és megcsókolta , mire Harry karjai köré zárta. Belemosolygott a csókba , majd elvált tőle . Belenézett a smaragd szemekbe amik csak neki csillogtak .
- Akkor hozzám jössz ?- kérdezte fáradtan. Draco elnevette magát. Soha nem volt ilyen megkönnyebbült, újra megcsókolta és nem is eresztette el .

Jesse lassan sétált a gyengélkedő felé   Hermione vállára támaszkodva. Ron egyik átka csúnyán eltalálta a combját. Nem mondtak egymásnak semmit , mégis mindent értett a lány. Besétáltak az ajtót és egyből el is választották egymástól őket. Jesset három viking kikapta Hermione karjaiból és vitte egy közeli javasasszonyhoz. Jesse csak figyelte ahogy a lány kimegy és kifordul az ajtóból. Leültették és hagyta ahogy bekenjék a combját. Rohadtul fájt neki , ő csak szabadulni akart. Egy bő óra múlva befáslizva , különféle sebkenőcsöktől bűzölögve a lány után eredt. Senki nem figyelt így meglépett. Olyan sokat nem sétált mert a lány könnyeit törölve ült az a beugróban. Jesse felsóhajtott , erre ijedten hátrafordult és felugrott a lány.

- Jesse észre se vettelek - mondta gyors mozdulatokkal törölte a könnyeit.
- Ron miatt sírsz ?- kérdezte szomorúan. Ez a gondolat fájt neki , hogy még mindig szereti azt a férget.
Hermione csak tátogni tudott.
- Ugyan dehogy - vágta rá hitetlenkedve. - Csak mikor megláttam hogy utánad indult féltem hogy későn érkezem és te .. hogy te.. - mondta küszködve a könnyeivel . Jesse nagy léptekbe ment a lány elé , elkapta a derekát majd a meglepett lányt magához vonta. A befáslizott kezével letörölte azt az egy könnycseppet ami kiszökött .
Jesse elmodolyodott . Hermione az ajkait figyelte . Jesse szintén a lány cseresznye piros ajkait figyelte . Lassan hajolt közelebb , mire a lány becsukta a szemét . Finoman csókolta meg a finom puha ajkakat. Kóstolgatták egymást . Hermione átölelte a szőke nyakát és közelebb nyomult, mire a fiú szorosabban ölelte őt . Lassan elváltak egymástól de csak egy pár centire , hogy belenézhessenek egymás szemeibe.

- Hermione - suttogta a lány ajkaiba, majd újra megcsókolta , de ezúttal sokkal szenvedélyesebben. Erre fordult be a másik szerelmes pár.
Draco és Harry lefagyva nézte őket, majd elmosolyodtak.

- Na végre már - morogta halkan Harry. Megfogta a szerelme kezét és a mádik irányba mentek.

Jesse és Hermione a csók befejeztével egymásra mosolyogtak és szavak nélkül is tudták mit éreznek most . Kézen fogva mentek a tó partjára .

Continue Reading

You'll Also Like

146K 8.3K 84
rövud törtenetek az olvasók kedve szerint! várom az ötleteket és èlvezzétek
8.8K 381 56
Sziasztok !! Ebben a könyvben Forma1 idézeteket fogtok találni. Jó olvasást ! Puszii !! #34 - shortstory 23/03/11 #275 - f1 23/03/11 #11 - shortst...
418 83 6
》Színházi komédia egy elhagyott töltőtollról öt felvonásban.《 Polli gazdag diplomatafeleség, akinek úgy rakták a feneke alá a híres írói státuszt, mo...
22K 261 9
‼️ERŐSEN 18+os dolgokat tartalmaz‼️ spoilerek: tiktok: vibewhitjenna insta:who.isjenna