She is not perfect, but she i...

By Sabs1202

69.9K 1.8K 277

Jeg var turist i hovedstaden København - Danmark. Jeg vidste det ikke først, men det var i sammen weekend som... More

Hun er ikke perfekt, men hun er alt hvad jeg ønsker
Copenhagen... Here we come!
Wonderful Copenhagen and a irish boy
The walk and the talk
Butterflies
Food and love talk
Beautiful
What? It's it true?
Niall Horan from One Direction
Concert or not...
Where we are...
The moment when I was ready
Safe and sound
Laughter and love
He took my breath away
Oh, that a night
Rehearsal
Thinking... Thinking a lot!
On a date with Niall Horan - part 1
On a date with Niall Horan - part 2
Time to say goodbye
Moving on
Don't tell
Shock shock shock!
The day after yesterday
Call me Isabella
What the....
Yes or no?
The future
Graduation
Celebration all night long
Home....
In my apartment
Now what? - part 1
Now what? - part 2
Summer Holiday
On wings
The city of Boston
What to do?
Hotel room
"And let me kiss you"
Boston concert number one
Boston concert number two
Niall and I - part 1
Niall and I - part 2
Public
Boston concert number three
It becomes public

The boy

1.5K 40 9
By Sabs1202

Der blev banket på døren kort efter, at ordene var kommet ud af min mund. Ordene der egentlig havde afskrevet mig fra at være her. Ordene der betød at dette eventyr var slut. Ordene Niall ville få af vide efter denne øvning. Det var Sandra og Daniel der bankede på døren, og de havde  nu stukket hovedet ind. ”De er færdige dernede. Klar til at tage med hjem?” spurgte Daniel. Jeg nikkede, og så tilbage på Eleanor. Hun gik fra at have et sørgmodigt blik til at forsøge, at få et smil frem til mig. ”Ses Isabella”. Jeg sendte et venligt blik tilbage til hende inden jeg gik ud af rummet.

Da vi kom ud på gangen kunne vi høre en komme løbende, og til sidst råbe mit navn. ”ISABELLA!” Det var den irske accent der kom klar igennem rummet. Vi så Niall komme løbende op af trappen kort efter, at der var blevet råbt mit navn. ”Hva så?” sagde jeg mens jeg grinte af ham. ”Husk ordentligt fodtøj!” sagde han smilende og blikkede med det ene øje. Jeg rullede øjne af ham for at drille ham. ”Modtaget. Gå nu hjem og sov lidt inden koncerten.” Han gav honnør til mig, og sagde modtaget. Præcis som jeg havde gjort til ham tidligere. ”Ses!!” Lød de fra os alle tre i kor.

***

”Mmh, der er ikke noget bedre end at have dynen med ud på sofaen.” Vi nikkede i enighed. Vi lå alle sammen på sofaen for at slappe af, mens vi skiftes til at fortælle en joke. Jeg ved ikke engang hvorfor vi begyndte på at fortælle hinanden joks, men det var SÅ sjovt.

”Og du skal ses med Niall efter koncerten” Sagde Daniel og så over på mig med et kæmpe smil. Min mave krøllede sig sammen, og gjorde ufattelig ondt. ”Mhm” var det eneste jeg kunne svare. Jeg skulle jo ses med ham, men det ville nok kun blive kortvarigt. Eleanor har kendt Niall længere tid end mig, og hun passer også på ham. Niall ved det allerede. Han ved at jeg ikke er interesseret i hans rock-star liv og derfor ikke interesseret i ham. Jeg kunne ikke engang få bare et lille smil frem på min læbe selvom jeg prøvede. Jeg så bare ned i dynen. ”Isabella? Hvad sker der?” Sandra så underligt på mig, men jeg havde ingenting at sige. Mit hoved var fyldt med Niall, men jeg kunne samtidig ikke overskue mine tanker. ”Skal vi ikke prøve at sove en times tid? Jeg skal nok gå først i bad.” fik jeg sagt, og forhåbentlig snorede mig udenom Sandras spørgsmål. ”Rigtig god ide. En lur ville være dejligt” svarede Sandra tilbage, men blev ved med at stirre på mig efterfølgende. Jeg vendte mig ind mod ryggen af sofaen for at undgå øjenkontakt.

Min vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. I et forsøg på, at kontrollere den, kunne jeg mærke en tåre presse på. Jeg ville holde den inde, men det var umuligt. Den første tåre trillede ned efterfulgt af den næste. Uden lyd trillede den ene tåre efter den anden, og det gjorde ondt. Det gjorde så ufattelig ondt i kroppen. Jeg pressede min knytnæve helt sammen i et forsøg på, at stoppe tankerne og tårerene. Han er så sød. Det lykkes lidt, og efter at have tænkt en masse tanker igennem drog jeg til drømmeland.

Jeg vågnede ved, at noget dryppede ned i ansigtet på mig og lidt grin var over mig. ”Haha. Du kan alligevel ikke lade være med at smile” Det var Sandra der havde sit våde hår over mig. ”Jeg troede, at du skulle i bad først” Jeg gabte stort mens jeg forsøgte at sige ”Det troede jeg også.” Vi grinte højt i kor sammen og jeg rejste mig fra sofaen. ”Daniel er færdig om 2 minutter, så kan du hoppe i bad. Du skal være lækker i aften. Din sidste aften med Niall.” Jeg smilte forsigtigt til hende. ”Din allersidste?” Jeg blev utrolig overrasket over Sandras spørgsmål. Jeg smed mig tilbage i sofaen, og følte alt i verden var ligegyldigt – Og det kunne Sandra godt mærke på mig. ”Du er jo forelsket i ham. Jeg har aldrig set dig opføre dig som du gør, når han er tilstede. Giv det nu er forsøg.” Jeg lukkede mine øjne i håbet om, at alt dette var forsvundet når jeg åbnede dem igen…. Men det var ikke tilfældet. Sandra havde nu sat sig ved siden af mig, og var klar til at se mig dybt i øjnene. Vi stirrede bare ind i øjnene på hinanden indtil jeg hørte en dør gå. ”Jeg må i bad” jeg rejste mig hurtigt. ”Du kan løbe fra mig, men du kan ikke løbe fra dine følelser!!” Råbte hun efter mig inden døren til badeværelset smækkede i.

***

Min kuffert var stadig lige så rodet som sidst jeg gloede i den. Jeg fandt mine hvide bukser, en grøn sweatshirt fra Only med print - Hertil ville jeg have mine sorte vans på. Niall havde jo sagt, at jeg skulle huske ordentligt fodtøj. Sandra og jeg var næsten færdig samtidig, men med mig færdig først selvfølgelig. Vi tog med taxa, som Daniel havde bestilt, til koncertstedet.

***

Mit humør havde vendt sig fra trist til super glad, da vi kom ind til koncerten. Der var sindssygt mange mennesker, og stemningen var, ligesom i går, fuldstændig ubeskrivelig. Folk sang deres sange, tog tusind billeder af scenen, grinede og ventede i spænding på drengene. Vi havde selvfølgelig en øl i hånden og snakken gik afsted. Daniel var i færd med at fortælle en historie om da han studerede til slagter. Han lavede de vildeste ting i weekenderne dengang. Det var dengang han boede hjemme i Aalborg hos os. Jeg så mig omkring i VIP området samtidig med, at jeg lyttede til Daniels historie. Der var dobbelt så mange som i går, og flere man vidste hvem de var. Drengene gik på scenen efter deres intro film, ligesom i går, og alle skreg da Midnight Memories spillede. Vi hoppede også på stolene, klappede og skrålede med på Diana, Kiss You, You and I og så videre. Der var fest og alle var i topform!

Pludselig under Happily bliver jeg prikket på min skulder. Jeg vender mig om for, at se hvem der vil i kontakt med mig. Jeg møder et kæmpe smil, venlige brune øjne og to glas. Det eneste jeg når at tænke er ’Han har godt nok flotte hvide tænder’. ”Hey. Jeg blev nød til at hilse på dig. Jeg så dig derovre fra” Jeg fulgte hans pegende finger, og så tre fyre glo ud på scenen. ”Jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til dig.” Jeg grinte en smule, og blev en lidt paf. ”Arh. Det kan vist ikke passe. Isabella.” Jeg rakte min hånd ud for at hilse. ”Ashton. Ashton Irwin.”  ”Hej Ashton Irwin” sagde jeg tilbage, mens vi begge grinte over den formelle præsentation. ”Må jeg sidde?”  Jeg grab fat i stolen ved siden af mig, mens jeg sagde ”Selvfølgelig. Nyd du bare koncerten her” Han så smilende til mig, og gav mig klasset med vin. ”Dejligt, tak. Er du stor fan af de fem gutter dernede?” spurgte han mig. Jeg lavede et tænkende ansigt, og jeg så han lage hovedet på skrå, smilede stort med hans flotte tænder samt holdt øjenkontakten med mig. ”Jeg kan….. rigtig godt lide dem. Jeg synes de er utrolig dygtige, og så har de en masse søde sange.” Hvad skulle jeg lige sige. ”Hvad med dig?” Jeg gav ham et venlig og forsigtigt klap på skulderen. ”Jeg har stor respekt for dem. De er så fede!!”

Snakken gik over de næste fem-seks sange om One Directions sange, København og koncertstedet. Ashton var en sød og snaksaglig fyr, så det var hyggeligt at klappe, synge med og danse siddende på stolen med ham. Jeg præsenterede ham for Daniel og Sandra, og pludselig med ét, blev det en stor fest. What makes you beautiful spillede nu, og vil rejste os alle fra stolene for at synge og danse med. Jeg fik øjenkontakt med Niall, som grinte af os fordi vi skabte os vildt oppe i VIP’en. Han vinkede derefter til mig, og jeg vinkede igen inden han skulle synge. Jeg kunne fornemme Ashton stå og betragte os. ”Kender du Niall?” Jeg nikkede og smilede til ham. ”Er I gode venner?”  ”Ja, vi er okay venner. Niall gav os billetterne i dag, så derfor er vi her.”  ”Nå. Jeg troede ikke du kendte drengene.” Jeg tog ham i hånden for, at sætte gang i hans danseri igen, men gav hurtigt slip efter han var i gang. Han skulle ikke tro noget.   

Der blev mørkt, men alt lys blev kort efter tændt igen. Koncerten var slut, og snakken begyndte uden skrig. Ashton trak mig til siden, mens snakken blev højere og højere omkring os. ”Hvad har I af planer i aften? Sidste aften for os i København.”  ”Hey. Det er det også for os. Vi er ikke her fra byen nemlig.” svarede jeg. ”Så er vi alle på udebane. Har I lyst til at lave noget?”  ”Jeg har godt nok allerede en aftale. Jeg ved ikke hvad de to andre har af planer.”  ”Øv. Det var ærgerligt. Er der nogen mulighed for, at jeg må få dit telefonnummer, Isabella? Hvis jeg skulle ramme Danmark igen?” Jeg nikkede, mens jeg lagde hånden frem til en telefon, som jeg kunne skrive det ind på.

”Sådan. Så skulle det gerne være gemt.”  ”Tak. Det var rigtig hyggeligt at møde dig, og jeg håber det kommer til at ske igen. Rigtig god aften, Isabella”  ”Tusind tak. Kom rigtig godt hjem i morgen.” Jeg gav Ashton et knus. ”Hov. Jeg vil lige sige farvel til de to andre”, så vi gik over til de andre. 

”Det var været super hyggeligt at møde jer. Jeg skal videre, og håber I får en god aften” Han grinte lidt fjollede, imens gav jeg Sandra et kæmpe knus. Jeg havde lidt glemt, at jeg nu skulle stå overfor Niall. Niall der ved alt. Ashton og jeg tog afsked med de andre, og gik sammen mod døren der førte ud til gangen. På gangen var der flere døren, men det var tydeligt at Ashton troede jeg skulle mod udgang, for vi gik næsten ind i hinanden da vi var på vej ind ad den samme dør. Security lod os begge gå igennem uden spørgsmål, og da vi kom ind på den anden side hvor en ny gang mødte os så Ashton forvirret på mig. Jeg kunne se Lou’s dør til makeup og hår. ”Altså hvad skal du? Hvordan kan du komme herind?” spurgte han med en forundret stemme. Ind til Lou svarede jeg hurtigt, ”Og du?”  ”Så du ikke opvarmningsbandet 5 Second Of Summer?” sagde han med et kæmpe smil på læben. Pludselig gik det op for mig hvem han var. ”Ashton. Ja! Jamen altså. Hvorfor har jeg ikke set det noget før. Jeg elsker jeres Amnesia og Don’t Stop. Jeg hører dem ofte!” Han grinte højt, og utrolig sjovt – lige til at starte min latter også. Jeg så Niall og Zayn gå forbi i baggrund, og Niall kigge efter os. ”Hahaha. Tak! Hvor er det sjovt.” fik Ashton frem mellem hans latter. ”Jeg bliver nød til at smutte da jeg jo har en aftale. Rigtig god aften. Vi ses lige pludselig Ashton” Jeg kunne mærke på mig selv, at lige så sjov Ashton var ligeså meget måtte jeg også væk fra ham. Jeg gav Ashton et vink inden jeg smuttede ind af døren ”Hår og Makeup”.

”Hey Bella!!” Lød det højt fra Lou da hun så mig. ”Nå ja, dig og Niall skulle mødes her inden.” Hun kom hen til mig, og gav mig et kæmpe kram. ”Øv at I alle skal rejse i morgen. I har været så søde ved mig, og taget rigtig godt i mod mig.”  ”åhhh. Du må ikke sige det! Jeg ser dig vel igen???” Hun så spørgende og drillende på mig. Så sang hun ”Niall og Bella… Sidder i et træ og…” Jeg stoppede hende. ”Argh.” Jeg måtte holde en lille pause for hurtigt, at tænke den næste sætning igennem. ”Det her er vist bare et kort lille eventyr” Lou lagde armen omkring mig, og hviskede i mit øre ”Det tror jeg ikke…..” Der var stille i rummet, og det føltes som om at ikke blev hængende lidt. Efter lidt tid tog hun min hånd for at føre mig mod sofaen. ”Fortæl mig. Hvem er din frisør? Hvilke produkter bruger du i dit hår?”  ”Åhhhhhh… Lou! Du ved at jeg ikke går op I det der.” Og vi grinte stort.

Pludselig gik døren op. Vi vendte os midt i vores kæmpe grineanfald, og så Ashton sammen med et af hans bandmedlemmer. ”Hej Luke og Ashton. Hvad så?”  ”Hey Lou, og….” Ashton præsenterede mig og Luke for hinanden. ”Vi ville bare høre om du ville med ud for at spise. Du må selvfølgelig også gerne komme med Isabella.” sagde Luke. Niall kom ind i lokalet, og pludselig blev stemningen meget mærkelig. Niall sagde hej da han kom ind, og vi andre hilste på ham, men efter det blev der stille i rummet. En mærkelig tavshed. ”Niall. Du må også gerne komme med. Vi spurgte lige Lou og Isabella om de ville med ud for at få noget mad.” Niall så ikke et sekund ned på mig, men holdte sin øjenkontakt med Luke ”Ville de det?” spurgte Niall tilbage. Min krop var ubevægelig og mit hoved forvirret - tror det var den ubehagelige stemning i rummet der gjorde det. ”Hvad siger I piger?” Alle tre drenge så over på os. ”Tusind tak for invitationen, men jeg har en aftale. Jeg ved ikke med dig Lou..?” Jeg så over på Lou, som forsøgte at holde sit grin inde. Jeg blev nød til at se væk igen for ellers ville jeg også grine. ”Tak. Jeg vil gerne med. Jeg tror også gerne Harry og Zayn ville med.”  ”Oh. Fedt Lou! Så må det blive en anden gang Isabella.” svarede Luke med begejstring.   

Jeg rejste mig fra sofaen og gik over mod Niall. ”Klar?” spurgte han mig da jeg næsten var ved hans side. ”Hvad skal I to lave?” spurgte Ashton. ”Du skal ikke vide alt” sagde Lou til ham, mens hun tog omkring både Ashton og Luke for at føre dem ud. ”God aften I to!!!” Og kort efter var vi alene i lokalet. 

Hey! Opdater allerede igen imorgen... :-))) Er I 5SOS fans også?
p.s. Stem hvis I synes om dette kapitel, så kan jeg få en fornemmelse om jeg er i den rigtig retning. Knus! 

Continue Reading

You'll Also Like

25.1M 462K 52
❝This is wrong Harry,❞ I pant as he rips off my top, exposing my bra. I soon give into him as his arms lock on my waist, lifting me onto the kitchen...
39.6K 292 42
Kasper dolberg fanfiction med massere af spice;)
142K 3.8K 44
NB. Dette er 2'eren til 'What makes you beautiful'. Hvis du ikke har læst den, så læs den først for at kunne følge med. "Hvis jeg havde vidst, hvor s...
13.3M 415K 78
"Sierra, you go with Harry Styles." I raised up my head at the words, giving my teacher an incredulous glance. "Do I really have to?" Was the only th...