𝑩𝒂𝒃𝒚𝒔𝒊𝒕𝒕𝒆𝒓-Vkook- b...

By _Blueberry_eyes

83.2K 4.9K 329

Taehyung, kèt kislányával tengeti napjait. Míg Taehyung nővère,ugy nem dönt, hogy talál egy alkalmas embert... More

szereplők+Prológus
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
helcsoooo
-23-
-24-
-25-
_26_
_27_
_28_
_29_
_30_
_31_
_32_
-33-
Epilógus

-22-

2.2K 111 2
By _Blueberry_eyes

A hetek csak úgy röpködtek felettük.
Eközben, Jungkook ismert lett az óvónők körében, mint Chae-èk másik apukája. Persze furcsa volt a fiúnak, ez a megszólítás, de valahol büszke volt arra, hogy így maradt meg a fejükbe, az ott dolgozóknak.

-Lara kèrlek, vedd be- nyüszített fel Jungkook,lehuppanva a székre. A kis hercegnő épp a megfázása közepette volt,és nem volt épp a kis bájos hercegnő énjébe.  Jungkook pedig már a haját tépve,s kétségbe esve próbálta beadni a kislánynak a gyógyszert,ki megmakacsolva magát fakadt sírva,hogy már ő csak azért se fogja bevenni a gyógyszert.-Lara ,ha nem veszed be ,nem tudsz menni oviba,és játszani a többiekkel.

-Nyem éjdekel-hisztizett tobább,ellökve Jungkook kezét,mibe a picike tabletta volt. Jungkook fejét hátra döntve kezdte agyát törni,hogyan is adhatná be a kisebbnek a gyógyszert,de épp hogy bele merült volna gondolataiba,az ajtó nyitódott,s meghallotta Jacksonék hangját,egy kis megnyugvás ment át rajta.

-Heló! -kiabált Jackson, majd meg is jelent pár zacskóval a kezèbe.
-Nah, mi a helyzet? -tette le a csomagokat, majd a pityergő lánykára nézett.

-Nem akarja bevenni a gyógyszert-nyüszített fel Jungkook, segélykérően.

-Ugye nem gondoltad, hogy majd befogja venni a gyógyszert? Ő nem olyan mint Chae-vette ki a gyógyszert , majd a pulthoz sétálva elő kapott egy kanalat majd össze törte-Adj egy banános tejet-bökött fejével a zacskó fele . Jungkook tette amit a másik kért, majd oda adva a kis italt, Jackson bele szórta az összetört gyógyszert, s a pici lánynak oda adta.

Jungkook hatalmasat sóhajtva hunyta le szemeit , s dőlt neki a pultnak.

-Bele kell szoknod az apa szerepbe-nevette el magát Jackson. Át karolta a fiatalabbat ki vállára hajtotta a fejét.

-Lehet.... De majdnem fél év alatt nem jött össze...

-Taehyung se egy nap alatt szokott bele, neki is segitettem, neked pedig majd ő fog . . . Apropó Taehyung... Azért jöttem alapból, hogy beküldjelek hozzá.

-Miért? -pillantott fel rá.

-Igazából ...ezt majd Taehyung elmondja-mosolygott a fiatalabbra-Nah menj én addig leteszem Larat...gondolom Chae már alszik.

Jungkook aprót bólintott,majd megindult a nappali felé ,hol felkapva cipőjét és kabátját ,majd elköszönve Jacksonéktól indult el. Az idő már kásőre járt,a hőmérséglet hideg volt ,hiába volt már vége a télnek. Jungkook agya teljesen kikapcsolt míg sétált az épület felé. 

Elérve a céghez ,köszönt a két őrnek,kik moslyogva engedték . Ezt kissé furcsának találta ,de mosolyogva köszönte meg,s indult el Taehyung irodája felé. Az egész épület már ki volt  ürülve,és már csak a takarító nők járkáltak a szinteken,össze széve a szemetet.

Elérve Taehyung irodájához kopogás nélkül nyitott be,hisz nem gondolta volna,hogy még lesznek bent. Nos ,nem így lett. 

Belépve az irodába,Jungkook édesanyja,és Taehyung ültek bent ,nevetgélve,de az érkezésére felkapta mind kettő a fejét. Jungkookba egy kis félelem suhant át ,mit Taehyung észre is vett,s fel is kelve sétált elé,egy puszit nyomva homlokár.

-Mi van itt Taehyung?-nézett fel szemeibe.Taehyung csak egy mosolyt eresztett el,s az asztalhoz húzta a fiút.

-Nos fiam-moslyodott el Jungkook édesanyja.-Te is tudod,hogy mi van velem .

-Anya...

-Várj fiam,nem fejeztem be. -mosolygott továbbra is az asztalt nézve-Nem szeretném ,ha egyedül maradnál,ha az bekövetkezik,ezért kerestem fel ma Taehyungot.Jobbnak látnám,ha hozzá költöznél..

-Mi!?Nem! Nem foglak otthon magadra hagyni-kelt fel idegesen Jungkook,lerázva magáról az idősebb kezét -Te pedig hagyod ezt!?-pillantott le az idősebbre.

-Jungkook ,legalább hallgasd végig az anyukádat,és ne lobbanj egyből.

Taehyung szavai egy cseppet hatottak a fiúra,ki vissza huppanva ült le.Ideges lett,nagyon .

-Te is tudod ,hogy nem sok van hátra. És jelen pillanatba,Taehyungba bizom a legjobban veled kapcsolatba,és szeretném ,ha jó kezekbe kerülnél ha nem leszek már. Ezért is szeretném ,ha Taehyunghoz költöznél,mert nekem te is tudod ,hogy be kell feküdnöm a korházba. -a nő felemelve fejét látta meg fia dühös egyben könnyektől ázatott arcát. Szemei neki is bekönnyesedtek,majd felkelve ölelte meg fiát.-Tudod ,hogy szeretlek Jungkook,ezért akarom a legjobbat neked.

-Nem akarom, hogy egyedül veszéld át-sirta anyja nyakába bújva teljesen.
Jungkook 5 éves kora óta édesanyjával kettesbe töltötte az idejét. Ő hozzá ragaszkodott a legjobban és rettentően félt, hogy édes anyja halála akkor következik be amikor nem lehet ott vele.

-Tudom kicsim-szoritotta jobban magához. -Azt is tudom, hogy Taehyung-ra mind ketten számíthatunk. Ezért is szeretném ezt. -tolta el kisfiát magától, hogy egy mosollyal ajkain tudjon fiára nézni. -Tedd meg nekem kicsim.

-De anya... Én....

-Szereted Taehyungot, ugye? -pillantott komolyan fiára, ki csak bólintott egyet-Akkor miért ellenkezel ennyire? Te is tudod, hogy egy idő után eljött volna ez a pillanat, hogy össze költözzetek, akkor miért ne most?

-Anya-fogta meg kezeit-szeretnék Tae-el össze költözni, de nem ilyen indokkal. Nekem le kell menni egy kicsit-engedte el édesanyja kezeit, majd kilépkedve az ajtón vette irányba a tűzlépcsőre vezető ajtót, hova kimenve, hatalmasat szívva a friss levegőből engedte szabadjára könnyeit.

Bele se akart gondolni , hogy mi lesz ha már az anyukája nem lesz, félt, nagyon is. Minden problémáját, és boldogságát vele osztotta meg.
Tényleg szeretett volna Taehyung-al lakni, de nem ilyen indokkal. Nem azzal az indokkal, hogy bármikor meghalhat az a nő akit a legjobban szetet.

-Manó-ölelte magához a fiatalabbat , ki remegve bújt hozzá.
Taehyung-ba, valamiért rossz érzés áradt szét,nem akarta megsirattatni se párja édesanyját, de szerelmét. -Picim...

-Most ne... Inkább csak ölelj-szoritotta magához az idősebbet, ki téve a kérést, csendben hallgatta párja szipogását. Egy jó ideig így álltak kint, a hidegben, egymást ölelve. -Anya... Anya elment?

-Igen, az egyik barátnője hívta mert nem tudott kimchit csinálni. De megkért , hogy nyugtassalak le, majd hívjam fel, hogy mi a helyzet veled. Plusz adjak neked kakaót.

Jungkook elnevetve magát engedte el az idősebbet, ki a másik arcára fogva kezdte azt el simogatni. A fiatalabb mancsait Tae derekára vezette, majd közelebb húzva magához hajolt ajkaira.

Taehyung elmosolyodva viszonozta a csókocskát, majd köszönhetően én hidegebb fuvallatnak, mind kettőjükön átfutott a hideg, megszakítva a csókot.

-Menjünk haza mert még fogsz fázni.

Végül, össze széve cókmókjaikat indultak el haza, nem kapargatva a költözés témát. Hiába érezték már azt, hogy olyan mintha együtt laknának, nem akarták feszegetni a témát, így fàradtan.

(vissza tértem)

Continue Reading

You'll Also Like

5.1K 405 23
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
436K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
2.5K 370 70
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...
14.7K 609 30
-Ugye tudod, hogy ebből hatalmas botrány lesz?-nézett rám, miközben egyre közelebb jött. -Tudom..csak nem érdekel- hajoltam hozzá közel, még nem az a...