When two worlds collide ✓ [ 2...

By MrsLoueh

10.5K 560 55

"Everybody's got their demons Even wide awake or dreaming I'm the one who ends up leaving Make it okay See a... More

First
Second
Fourth
Fifth
Sixth
Seventh
Eighth
Nineth
Tenth
Eleventh
Twelfth
Thirteenth
Fourteenth
Fifteenth
Sixteenth
Seventeenth
Eighteenth
Nineteenth
Twentieth
Twenty-first
Twenty-second
Twenty-third
Twenty-fourth
Twenty-fifth
Twenty-sixth
Twenty-seventh
Twenty-eighth
Twenty-nineth
Thirtieth

Third

530 26 0
By MrsLoueh

Elterveztem, hogy kimaradok a közösségi életből. Hogy meghúzom magam, nehogy valami rosszul süljön el. Mindezek ellenére elég jól a középpontban voltam, úgy, hogy Lydia történetesen mindig is volt és lesz is a suli legmenőbb diákja. Vele való alakuló barátságom pedig azonnal szemet is szúrt a többi tanulónak, akik évekig csak álmodoztak arról, hogy a lánnyal egy társaságba kerüljenek.

-Greenberg, egyszer találnád el a kaput !-kiabált Finstock edzõ. A lányok sikeresen rávettek, hogy jöjjek el megnézni a fiúkat. Scott a csapatkapitány, ami még őket is meglepte egy időben, hiszen nem volt a top 10 játékos között, ahogy Stiles sem. De azóta már mindketten fejlődtek, sőt, ők tanították Liam-et.

-Pontosan mi is a lényege ennek a játéknak ?-kérdeztem Malia felé hajolva. A lány szintén összezavarodva pillantgatott a füvön futkosó fiúkra, így Kira vette át a szót.

-Olyan mint a foci, csak az ütők végén lévő hálóval kell a labdát mozgatni.-bólintottam egy nagyot, majd ismét a játékosokra szenteltem minden figyelmem. Nem volt rajtuk semilyen védőfelszerelés, így tisztán ki tudtam venni, hogy ki kicsoda-már akit ismertem.

-Ez rohadt unalmas.-problémázott a barna mellettem.

-Malia, neked minden unalmas ami a suliban történik.-vágott vissza szemforgatva Lydia.

-Épp ez az. Fel kéne kicsit túrbózni.-a lány mély gondolkodásba esett, majd hirtelen felpattanva odakiáltott az edzőnek.
-Hé, edző bá' !-az emlegetett sóhajtva fordult felénk.

-Mivan már ?

-Unom ezt, játszanak már egy meccset.-Malia-nak végülis igaza volt, nem volt valami érdekes azt nézni, ahogy libasorban állva dobálják a labdát a kapuba.

-Jól van, életem megkeserítői. A nézők parancsára játszotok egy rövidet.-a tanár összecsapta két kezét, mire a fiúk izzadtan felnyögtek.

-Ne már, edző bá'. A csapat fele játszani se tud, látta McCall-t ?-problémázott az egyik. Nekem azonnal összeszaladt mérgemben a két szemöldököm, hiszen nagyon is úgy éreztem, hogy ez a srác még nagy drámát fog kavarni.

-Kuss már, Garrett.-szólt oda neki Stiles, barátja védelmében, azonban nekem is volt hozzászólnivalóm. Persze ismét nem gondolkodtam előtte.

-Húsz dollár Stiles-ékra.

-Na, így már sokkal jobban tetszik az ötlet.-vidult fel az eddig mogorván álldogáló Finstock.

-Te ki a franc vagy ?-nézett rám furán a csávó, akit mint kiderült Garrett-nek hívnak.

-Az aki mindjárt behúz neked egyet.

-Wow, harcias a cica.-nevetett össze a haverjaival, én viszont inkább úgy csináltam, mintha meg se hallottam volna. A pályán lévő játékosok gyorsan csapatokba rendeződtek és Malia kérésére elkezdték a mérkőzést. Így egy fokkal tényleg jobban éreztem magam, de elég unalmas volt az is, ahogy Scott és Garrett felváltva találtak kapura.

-Gyerünk már, nincsen fölös húsz dollárom !-kiabáltam amikor már nem volt sok hátra. Stiles ezt meghallva megszerezte magának a labdát vagy tudom is én, hogy mit passzolgatnak, és belőtte a győztes gólt. Örömömben felpattantam a lelátóról és a két fiú felé futottam, ismét még magamat is meglepve. Azonnal megölelgettem õket.

-Akkor nem kapunk húszast ?-kérdezte elszomorodva Stiles. Nevetve ráztam meg a fejem, ezután pedig megérkeztek a lányok is és ők is gratuláltak a barátságos meccs megnyeréséhez. Kira Scott kezét szorongatva indult el le a pályáról, amit azért furcsáltam, mert nem mondta senki, hogy bármelyikük is együtt van valakivel. -Celeste, hazavigyelek ?-kérdezett rá Stiles a parkolóban, miután a sportemberek átöltöztek az öltözőjükben.-Csak mert láttam, hogy egy irányból jöttél te is, mint én.

-Igazáb...-folytattam volna a téma alól való kitérést, de Isaac szólt közbe.

-Én is arra lakok, engem nem akarsz elvinni ?

-Nem, téged nem akarlak.-a sálas fiú felháborodva nézett vissza, én pedig nem tudtam nem nevetni. Végül beadtam a derekam Stiles-nak és beültem az autója anyósülésére. Ha a barátját így visszautasítja, akkor biztos nyomós oka van, hogy engem el akar vinni.

-Itt fordulj jobbra.-navigáltam a fiút, ő pedig csendben, a kormányon dobolva ujjaival nézett ki a szélvédőn. Mikor megérkeztünk a házunkhoz hátra nyúltam a táskámért.-Köszi a fuvart.

-Várj egy picit.-kérte, közben pedig a bal csuklómat fogta közre hatalmas tenyerébe. Legalábbis az enyémhez képest hatalmas volt. Érdeklődve pillantottam rá, várva, hogy mondja mit akar.-Szóval...-itt megköszörülte a torkát-arra gondoltam, hogy mivel még nem igazán ismerjük egymást elmehetnénk valahova majd suli után.

-Persze, ez jó ötlet. De mondd meg Liam-nek, hogy megyek, különben tényleg megfojt.-vicceltem el a helyzetet, abban reménykedve, hogy nem arra akar kilyukadni amire gondolok.

-Valójában csak kettőnkre gondoltam.-túl jók a megérzéseim.

-Oh. Nekem oké. Mire gondoltál ?-a sofőröm boldogan elmosolyodott válaszomon.

-Az meglepetés.-mindketten boldogan köszöntünk el egymástól, majd a házunkba belépve ezt az érzést az ijedtség vette át.

-Oké, erre valahogy várhattam volna.-sóhajtottam végül.

-Beszélnünk kell.

-Nem hinném, hogy kettőnknek van bármi beszélnivalója.-őt kikerülve indultam volna a konyhába, de izmos karját kitette elém, ezzel megakadályozva ezt.-Jólvan, mit akarsz ?

-Mi vagy ?

-Tessék ?

-Milyen lény vagy ? Kanima ? Vérpréri ?-még így sem értettem a kérdését, hiszen ezekről még életemben nem hallottam. Azt hittem mostanáig, hogy csak vérfarkas és vámpír létezik. Bár ha jobban belegondolok, ha azok léteznek, akkor bármi lehetséges.

-Én...én vérfarkas vagyok-dadogtam-, és fogalmam sincs, hogy az utóbbi kettő micsoda.

-Megharaptak ?-érkezett a következő kérdés.

-Nem harapott meg senki.-forgattam meg a szemeim és a kezét arrébb lökve végre beléptem a konyhába-De mi ez a sok kérdés ? És egyáltalán te honnan tudsz erről ?

-Én is vérfarkas vagyok, és kíváncsi, hogy minek jöttél ide.

-Mert anyám itt kapott állást ? Mire akarsz kilyukadni, Derek ?-kezdett az idegeimre menni. Arra érek haza, hogy a nappalinkban ül, majd olyanokról kérdez, amirõl neki nem kéne tudni, fõleg, hogy én is szeretném ezt a tényt elfelejteni.

-Csak furcsának találom, hogy ideköltözöl és rögtön Scott-ék körül legyeskedsz.

-Na jó, nekem erre most nincs idegzetem. Idejössz és megvádolsz, hogy hátba akarom őket támadni ? Eszednél vagy ? Ha nem vetted volna észre két hete, mióta először átváltoztam próbálom ezt kiverni a fejembõl azzal, hogy nem beszélek róla.

-Két hete változtál át először, de nem haraptak meg ?

-Hányszor kell még elismételnem ?-most rajta volt a sor, hogy megforgassa szemeit.

-Te mégis milyen vérfarkas vagy ?

-Öhm, olyan vérbeli ? Nem tudom milyen válaszra is számítasz jelenleg.-lerogytam a kanapénkra a lábaimat felhúzva, ő pedig követte a példám.

-Úgy látszik sok megbeszélnivalónk van.-kezeit összekulcsolta miközben előre dőlt az ülőalkalmatosságon. Mélyen a szemembe nézett-amiben valószínűleg csak értetlenség tükröződött-és egy hosszú valamint mindkettőnk számára meglepő beszélgetés vette kezdetét.







_______________








Életemben nem frissítettem még ilyen gyakran könyvet 😂
Ez most eléggé lapos lett, de hát valahogy be kell indítani az eseményeket 👼 a fura ékezetekért bocsi, gépen írtam és nincs most erőm/időm átjavítani őket 💖

Continue Reading

You'll Also Like

568 56 8
Emma River egy hisztis, lusta kamasz lĂĄtszatĂĄt kelti, de mĂ©gis buzog benne a vĂĄgy, hogy felnƑttkĂ©nt kezeljĂ©k vĂ©gre, Ă©s hogy komolyan vegyĂ©k. FelelƑss...
32.3K 1.5K 31
(2012) Kimberly Evans hosszĂș epekedĂ©sek utĂĄn feladja ama ĂĄlmĂĄt, miszerint Jared egyszer Ă©szre veszi. Az Ă©lete Ășj fordulatot vesz, s mondhatni telje...
2.7K 133 16
Évekkel a mĂĄsodik könyv törtĂ©nĂ©sei utĂĄn jĂĄrunk. Az emberek Ă©s vĂ©rfarkasok közti hĂĄborĂș a vilĂĄg minden tĂĄjĂĄn dĂșl. Danielle a WOLF-beavatott tagjakĂ©nt...
16.7K 853 35
Amikor a közĂ©piskolĂĄs tinik megtalĂĄljĂĄk tĂĄrsukat holtan az udvar közepĂ©n, egy csapat nyomozĂł jelenik meg a helyszĂ­nen,- köztĂŒk David Black is- akik m...