Under The Canyon Moon✓

By tpwkharrry

28.8K 1K 1.8K

I keep thinking back to a time under the Canyon Moon. Madison Lee is een beginnende artiest en speelt in café... More

Under The Canyon Moon
Chapter 1.
Chapter 2.
Chapter 3.
Chapter 4.
Chapter 5.
Chapter 6.
Chapter 7.
Chapter 8.
Chapter 9.
Chapter 10.
Chapter 11.
Chapter 12.
Chapter 13.
Chapter 14.
Chapter 15.
Chapter 16.
Chapter 17.
Chapter 18.
Chapter 19.
Chapter 20.
Chapter 21.
Chapter 22.
Chapter 23.
Chapter 24.
Chapter 25.
Chapter 26.
Chapter 27.
Chapter 28.
Chapter 29.
Chapter 30.
Chapter 31.
Chapter 32.
Chapter 33.
Chapter 34.
Chapter 35.
Chapter 36.
Chapter 37.
Chapter 38.
Chapter 39.
Chapter 40.
Chapter 41.
Chapter 42.
Chapter 43.
Chapter 44.
Chapter 45.
Chapter 46.
Chapter 47.
Chapter 48.
Chapter 49.
Chapter 50.
Chapter 52.
Chapter 53.
Epiloog.

Chapter 51.

387 18 25
By tpwkharrry

   POV MADISON:

Ik ren naar Harry toe en hij slaat zijn armen stevig om me heen terwijl hij zijn lippen tegen die van mij aan drukt. Hij heeft zojuist zijn laatste show van de tour gehad in The Forum en hij deed het zoals altijd weer geweldig. Mitch en Sarah lopen vlak achter hem aan maar gaan snel een kleedkamer in.

'You know what I am going to do?' zegt hij, terwijl hij me van de grond tilt en een rondje draait. 'What is it?' 'I'm going to buy us a kitten.' 'Yes you are!' We houden allebei van katten en Cody heeft over het algemeen ook geen last van andere dieren, dus het moet wel goed komen. We zijn een paar keer bij de dierenwinkel geweest en hebben een heel lief poesje uitgekozen. We hadden afgesproken om haar na de tour op te komen halen. En dat is vandaag en ik heb er zo veel zin in...

'Ik ga me heel snel omkleden en iedereen bedanken. Daarna gaan we Evie ophalen en daarna gaan we naar huis', grijnst hij. Ik glimlach omdat hij de poes - die we nog niet eens hebben - al bij haar naam noemt. Hij drukt een snelle kus op mijn neus en draait zich daarna om.

We hebben laatst een huis gekocht en alles is als het goed is nu ingericht. Harry had een interieurdesigner ingehuurd terwijl hij op tour was. De de laatste weken van tour ben ik meegekomen, dus ik heb het eindresultaat ook nog niet gezien. De interviews die ik had kwamen meestal goed uit, het was nooit ver van waar Harry zijn show had.

Maar vandaag gaan we voor het eerst echt in ons huis slapen. Ik houd mijn eigen appartementje er wel bij. Ik ben er op de een of andere manier toch te gehecht aan geraakt om het te verkopen. Er zijn zoveel herinneringen.... Het voelt niet goed om het dan weg te doen. Nu in elk geval nog niet.

Harry verkoopt zijn huis hier in LA wel, maar hij heeft natuurlijk ook nog zijn eigen plekje in London en hij heeft nu ook een appartement in New York. En nog steeds is hij druk op zoek naar een strandhuis in Italië voor ons.

'Hey Madds!' Ik kijk op en glimlach wanneer Mitch met open armen naar me toe komt gelopen. Ik sla mijn armen om hem heen en hij houdt me stevig vast. 'You were great.' 'Bedankt', grinnikt hij. Ik glimlach en hij laat me los. 'Harry ging lekker helemaal los met Kiwi..' lacht hij. 'Hij gaat het optreden heel erg missen', knik ik, 'En hij houdt van het nummer. En volgens mij is hij behoorlijk vrolijk over het feit dat we een poes krijgen en dat we vanavond écht gaan verhuizen.' 'Ik weet het wel zeker', lacht Mitch, 'Hij is de hele week al een stuiterbal.' 'I know!'

'Maddy!' Sarah komt naar me toe gelopen en geeft me een korte knuffel. 'Ik wilde je nog vragen of je al meer weet over jouw tour? Ik hoorde Riley er wat over zeggen, maar ik verstond het niet goed..' zegt Mitch en ik knik. 'De eerste show is op 17 januari in New York. Madison Square Garden..' 'Wow, gelijk groots! En met jouw naam erin', lacht Sarah en ik knik. 'Columbia Records en Riley verwachten dat het binnen een uur is uitverkocht. Ik kan dat eerlijk gezegd niet helemaal geloven... Dat zijn bijna 21000 mensen die daar passen.'

'Waarin?' Harry komt er ook bij staan. Hij is nog niet gedoucht maar ik denk dat hij net iedereen heeft bedankt. Of in ieder geval het grootste deel van de mensen dat hier nu rondloopt.

'De arena van Madison Square Garden', zegt Mitch en Harry knikt, 'Is zo uitverkocht bij jou.' Ik rol mijn ogen en hij knipoogt naar me. 'Harry, Sarah en ik kleden ons snel om en dan gaan we wel echt vertrekken. We zien je snel weer.' Mitch geeft Harry een knuffel en Sarah glimlacht naar hem.

speel champagne problems van Taylor Swift

Die twee zijn ondertussen ook een stel geworden en ik ben blij dat ik niet hele dagen met hen in de studio hoef te zitten, als ik eerlijk ben. Ze kunnen behoorlijk klef doen, ik zal bijna medelijden krijgen met Harry wanneer ze de studio weer ingaan.

'H, ga je omkleden.' 'Let me kiss you first, I love you.' Hij pakt mijn gezicht voorzichtig vast en hij drukt zijn lippen zacht tegen die van mij. 'I love you too. Maar je ruikt ook naar zweet.' 'Bedankt.' Ik grinnik en pak zijn jasje aan, 'Geef die maar aan mij.'

Ik doe de zwart met gouden blazer vol glitters aan en Harry glimlacht, 'Very pretty. Maar dat zijn we van je gewend, bab-' 'Ga douchen.' 'First let me adore you...' Hij staart me nog even aan maar daarna draait hij zich om en zegt hij, 'Ben zo terug.' Hij kijkt me aan, kust me nog een keer kort en rent daarna naar zijn kleedkamer.

Ruby komt bij me staan en glimlacht naar me, 'Ik ben zo blij voor jullie.' 'Wouldn't have been here today without you, thank you Caitlin...' 'That's alright..' 'En Evelyn ook... Als Eve Harry niet had aangesproken bij Beachwood die ene avond had dit misschien nooit gebeurd.' 'Maar het is toch wel gebeurd, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.'

'Weet je..... Als ik nu iets in mijn leven kon veranderen, iets in mijn verleden zelfs.. Ik denk dat ik het niet zou doen. Hoewel Jordan mij pijn gedaan heeft en het me lastig heeft gemaakt, heb ik er toch veel van geleerd op de een of andere manier. En ik vraag me af of ik zonder hem in mijn leven gehad te hebben, ook hier terecht gekomen zou zijn. Qua muziek én Harry, en de band...'

'Als je hem maar geen dankbrief stuurt', lacht Ruby en ik schud snel mijn hoofd, 'Nee, zeker niet. Ik wil nu niets meer met hem te maken hebben. Opgeruimd staat netjes.' Ze glimlacht en geeft me een knuffel.

Harry kon het idee niet aan dat hij hier zonder schrammen vanaf zou komen. Hij heeft contact gehad met de politie en ik heb Jordan gezien in de rechtbank. Ik heb mijn hele verhaal verteld en vreemd genoeg heeft Jordan toegegeven. Hij zit anderhalf jaar in de bak. Voor huiselijk geweld en poging tot aanranding.

Ik zucht en kijk Ruby aan. 'Kun je geloven dat dit ons leven nu is? Over een half jaar gaan we op tour... Een wereldtour!' Ze schudt haar hoofd, 'Het is zo onwerkelijk.... Maar tegelijk ben ik niet verbaasd dat het je is gelukt. Je hebt er altijd zo hard voor gewerkt en je verdient dit.'

'Ready to go?' Riley plaatst zijn handen op Ruby's heupen en drukt zijn lippen in haar nek. 'Ja, tot snel Madds!' Ik zwaai naar ze en ze gaan weg.

Ik ga Harry's kleedkamer in en hij trekt net een broek aan. 'Hey baby', glimlacht hij en hij trekt een shirt over zijn hoofd. 'Ru en Riley zijn net ook naar huis gegaan', zeg ik en Harry knikt, 'Ik ben ook klaar om te gaan. Even zeggen tegen Jeff dat we gaan. Als je wil, kun je vast naar de auto gaan.' 'Is goed.' Ik druk een kus op zijn lippen en ga naar buiten nadat hij me zijn sleutels heeft gegeven.

Ik ga voorin zitten en zet de radio aan. Ik slaak een diepe zucht en kijk naar buiten. Ik hoor in de verte nog fans praten en zingen en glimlach. Al die mensen die vanavond de beste avond van hun leven zullen noemen. Ik voel me warm van binnen. Mensen zullen misschien ook zo denken wanneer ze thuiskomen van mijn tour over een paar maanden...

Een paar minuten later komt Harry naast me zitten achter het stuur. 'Sorry dat het zo lang duurde, ik kon Jeffrey eerst niet vinden.' 'Maakt niet uit.'

Hij start de auto en wanneer we bij de dierenwinkel komen lopen we hand in hand naar de balie. 'We komen Evie ophalen', glimlacht Harry en het meisje achter de balie loopt voor ons uit. 'Hier is ze..' Ze geeft het kleine beestje aan mij en ik streel de zachte, wit met zwart gevlekte vacht. 'She's the cutest...' Harry aait het beestje ook en gaat alvast naar de kassa om te betalen.

Wanneer we aankomen bij ons nieuwe huis, geeft Harry me de sleutel om open te doen. Cody loopt snuffelend voor ons uit het huis in en Harry houdt mijn hand vast en met zijn andere arm tilt hij Evies kattenbak.

'It's perfect, isn't it?' mompel ik en Harry knikt. 'It is....' Harry zet Evie op de grond en doet het deurtje open. Voorzichtig steekt ze haar kopje naar buiten en kijkt ze om zich heen.

We lopen via de hal naar de woonkamer en de donkergrijze bank staat bij de openhaard en televisie. Een platenspeler staat op een kastje rechts en op de glazen salontafel staat een bos prachtige bloemen. Bij het grote raam dat van het plafond tot aan de vloer loopt, staat de piano die ik van Harry gekregen had - of eigenlijk van Ariana.

We lopen door naar de eetkamer en daarna naar de keuken. We gaan naar boven toe en kijken in onze slaapkamer. Vanaf het balkon kijken we over onze tuin, met een groot zwembad. De muren van de slaapkamer zijn heel licht blauw en het grote bed in het midden is netjes opgemaakt.

In de hoek staat een prachtige, nieuwe piano. Ernaast hangen twee gloednieuwe gitaren aan de muur. We kijken ook snel in de badkamer en logeerkamers en Harry laat mij een rondje onder zijn arm draaien. 'This is ours', zegt hij zacht terwijl hij zijn armen om me heen slaat. Ik knik en glimlach naar hem, 'It is, and I think it's perfect.'

'We gaan vanavond uit eten', zegt Harry terwijl we naar de keuken lopen om wat te drinken te halen. 'Oké... Het is wel al laat, heb je nog honger dan..?' Hij glimlacht en pakt mijn handen vast, 'Ik weet dat het laat is, maar we nemen gewoon iets kleins, of we delen wat. Ik heb al gereserveerd. I love you so much.' 'And I love you so much more...' Hij glimlacht en ik sla mijn armen om zijn nek.

Opeens slaat hij zijn armen om me heen en tilt hij me op. Hij zet me op het aanrecht en geeft me een glas met witte wijn. Hij tilt zijn eigen glas op en tikt die tegen die van mij. 'Op ons.' 'Op ons.'

Ik neem een slok en hij plaatst zijn hand op mijn been. 'Ik ben zo gelukkig', zegt hij zacht en ik kijk hem aan. 'Ik ook , H..'

Harry zorgt ervoor dat Evie en Cody voor de zekerheid in andere kamers zijn voordat we vertrekken naar het restaurant. Wanneer we aankomen, worden we door een ober naar onze plaatsen gebracht.

Het is een chic Italiaans restaurant. Er is vrijwel niemand en de lampen zijn gedimd, wat een romantische sfeer geeft. 'Zullen we een bord spaghetti delen?' stel ik voor terwijl ik naar de menukaart kijk. 'Is goed.. En champagne erbij?' Ik knik, 'Sounds perfect.'

Harry bestelt voor ons en wanneer onze champagne wordt gebracht, sla ik mijn hand voor mijn mond. Onderin mijn glas zie ik een prachtige verlovingsring.

'Harry...' Ik kijk naar hem en hij glimlacht. Ik pak mijn mes en vis zo de ring uit het glas. Ik houd 'm tussen mijn vingers en staar ernaar. Het is ongelooflijk mooi. Het lijkt een beetje op zijn rose ring die hij me in eerste instantie gaf, maar dan in een kleiner formaat, in het goud en met klein glinsterend steentje erin.

'Harry- Wauw..' 'Mag ik nog eens kijken?' vraagt hij terwijl hij me met een brede glimlach aankijkt, 'Ik wil even iets checken.....' 'Oh, eh.. Ja, natuurlijk.' Ik geef hem de ring en met een grijns staat hij op.

Hij komt naast me staan en gaat door zijn knie. 'Lieve Madison... De laatste keer dat ik dit vroeg, was voor ons beiden best wel onverwachts. Maar ik vraag je nogmaals - and I'm sorry, but I don't take no for an answer - wil je met me trouwen?'

Ik knik, 'Ja!' en hij schuift de ring om mijn vinger. 'It's so beautiful, Harry....' Hij glimlacht en ik pak zijn gezicht vast en druk een kus op zijn lippen, 'I love you.' 'I love you.'

Ik sla mijn armen om hem heen en hij houdt mij ook stevig vast. 'Gefeliciteerd', kucht een ober en Harry staat op, 'Bedankt.' Hij gaat weer zitten en de ober plaatst een groot bord spaghetti in het midden van de tafel, 'Bon apetit, love.'

Nummer:
champage problems - Taylor Swift 

Nog twee hoofdstukken guys:)) 

Continue Reading

You'll Also Like

20.2K 732 40
De tour is op volle gang en wat kan er dan fout gaan? Veel, is het antwoord. De haat loopt zwaar op hoe veel de meiden ook hun best doen om het te ne...
15.9K 1.1K 67
de jongens (Rob, Raoul, Koen en Milo) willen voor een video 1 dag op een kind letten. Ze krijgen reactie van een Wilma het Lam. Haar zoontje Matthyas...
10K 514 28
"Ik wil alles, maar dan ook alles met je delen zonder dat iemand het ziet." Matthy en Robbie hebben nu al twee jaar een relatie. Alleen weet niemand...
10.5K 252 45
Loïs is 24 jaar als ze het leven niet helemaal meer ziet zitten. Ze voelt zich eenzaam, en net op het punt waarop ze denkt dat ze nooit meer iemand g...