6. Bölüm: Wonho

59 12 20
                                    

Hain Jooheon olmalıydı. Bütün taşlar yerine oturuyordu. Ama yine de elinde %100 bir kanıt olmadığı için de içten içe endişeliydi.

"Sen hiçbir şey demeyecek misin, Jooheon hyung?"

Changkyun'un bu sorusu üzerine bakışlarını başından beri şüphelendiği Jooheon'a yöneltti. Sahi neden başından beri hiçbir şey söylememişti ki?

"Çünkü her şey gâyet açık bu yüzden de mantıklı bir savunma bulamıyor." diye düşündü.

Jooheon, Changkyun'un sorusuna karşılık vermedi. Bir süre sustu, sonra da sadece gülümsemekle yetindi.

"Garip." diye düşündü Wonho.

"Biiip" sesi onlara oylama süresinin başlayıp konuşma izinlerinin bittiğini haber verince hiç düşünmeden oyunu verdi ve diğerlerini izlemeye koyuldu. Jooheon'u atmazlarsa her şey biterdi.

İlk önce Shownu sonra Hyungwon sonra da Changkyun oy verdi. Jooheonun ekranından hâlâ ses gelmemişti. Çaktırmamaya çalışsalar da herkes ona garip garip bakıyordu.

Sürenin bitmesine son 10 saniye kala Jooheon kafasını kaldırdı, teker teker hepsinin gözünün içine baktı ve ağzından 3 kelime döküldü:

"Diğer hain Hyungwon."

Sonra da gözlerinin önünde uzay boşluğuna düştü.

Herkes o rahatsız edici derin sessizlikten uzaklaşmak istercesine hızla masadan kalkıp uzaklaştı. Wonho'nun düşünmeye ihtiyacı vardı.

Jooheon neden böyle bir şey söylemişti? Suçu Hyungwon'a atıp dikkati onun üzerine çekmeye ve dolayısıyla Shownu veya Changkyun'u korumaya mı çalışıyordu? Ya da tam tersi, böyle düşüneceklerini tahmin edip Shownu ve Changkyun şüpheli durumundayken Hyungwon'u mu koruyordu?

Şu an bunu anlamak imkansızdı. Bu yüzden güvenlik kamerasından gözlem yapmaya karar verdi.

Tam güvenlik odasının kapısından girerken hiç ama hiç hesaba katmadığı bir şey başına geldi.

Sırtındaki acı ardından gelen uyuşukluk bütün bedenini kaplayıp yere düşmesine sebep olurken son gördüğü şey bir çift siyah ayakkabıydı.

Bölüm Sonu

İlk bölüme koşun bakın bakiyim siyah üniforma kiminmiş hahsjskslsk

Onun hain olduğuna dair 2 tane ipucu verdim onlar da pek anlaşılır değildi o yüzden nasıl anlamamışım kendinizi suçlamanıza gerek yok fksldkkdld Birincisi 4. bölümdeydi, ikincisini de bir sonraki bölümde o kişinin ağzıyla açıklayacağım ;))

Sizce hainler mi kazanacak masumlar mı? Tahminlerinizi aliyimm

Bir sonraki bölüm final 2021 gelmeden yetiştiririm umarımm

Oy vermeyi unutmayın sizi seviyorummm ♡♡

Among Us • MONSTA XHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin