3. Bölüm: Kihyun

72 10 6
                                    

Elektrikler tamir edildikten sonra depoya gitti. Motorların yakıtını doldurması gerekiyordu. Bu son göreviydi. Her şeyi bitirdikten sonra güvenlik kamerasından insanları izlemeyi planlıyordu.

Soğukkanlı, zeki ve cesurdu. Böyle bir durumda bile sakinliğini koruyup mantıklı düşünebiliyordu. Ayrıca iyi bir gözlemci olduğunu düşünüyordu. Kimin iyi kimin hain olduğu konusunda az çok bir fikri vardı kafasında. Ama %100 hain olduğuna emin olduğu tek biri vardı:

Minhyuk.

Elektrikler kesildiğinde bir tek o elektrik odasına gelmemişti. Bir tek bununla kalsa iyi, üstüne üstlük kesinti bittikten sonra da ortalıkta görülmemişti. "Işıkları kesip kimse görmeden birilerini öldürmek için koridorlarda dolaşıyor olmalıydı." diye düşündü.

Yakıt şişesini ağzına kadar doldurduktan sonra üst motora doğru gitmeye başladı. Elektrik odasının önünden geçerken göz ucuyla içeri baktı. İçeride Wonho ve Changkyun vardı. İkisi için de her şey normal gözüküyordu. Ama aralarından biri ölürse diğeri gözünde direkt ve kesin suçlu olacaktı. Kihyun bunu aklının bir kenarına yazdı ve yoluna devam etti.

Üst makineye geldiğinde dolu yakıt şişesinin ağırlığı yüzünden kolları ağrımıştı. Şişeyi dikkatle yere bıraktı. Tam yakıt deposunun kapağını açmak için elini uzatmıştı ki nefesinin kesilmesine neden olacak bir şey gördü.

Motorun arkasından yere yatmış birinin ayakları gözüküyordu.

Beyaz ayaklardı bunlar. Minhyuk'un ayaklarıydı.

İlk şoku atlattıktan sonra derin bir nefes alarak yerde yatan bedenin yanına gitti. Sakin olmalıydı ama hızla çarpan kalbini ve gittikçe hızlanan kalp atışlarını kontrol edemiyordu. Her saniye daha da artan suçluluk duygusu bedenini tamamen ele geçirmişti. O kadar kötü hissetmişti ki kendini, bütün soğukkanlılığı uçup gitmişti; gözleri dolmuştu.

Tabi bütün bu duygu karmaşası içinde kolundaki ekranda beliren yazıyı fark etmemişti.

"Cesedi bildirip acil toplantı ayarlamak için buraya tıkla!"

Daha sonra arkasından gelen ayak sesleriyle kendine geldi. Gelen Jooheon'du. Ona korkuyla bakıyordu.

Kihyun ne kadar yanlış anlaşıldığını tam o an anladı. Konuşma yasağı olduğu için çaresizce kafasını sallamakla yetindi.

Jooheon ise hiç düşünmeye gerek duymadan kolundaki ekrana tıkladı.

Bölüm Sonu

Among us oynarken maalesef bende de Kihyun şansı var...

Bir sonraki bölümde ilk toplantı gerçekleşecek eheheh


Umarım beğenmişsinizdir. Oy vermeyi unutmayın ve sizi seviyoruuum <3

Among Us • MONSTA XHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin